ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
409 gasten en 12 vaste bezoekers (Convans, Kaaasje, Starlight, Swifty, Duncton, joligmolletje, Lukie4, Pac, Molino, hetoord, Bendemolniet, MollenvangR-Art)
Activiteitenagenda
6 Juli
Forum Zomersoap
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Profiel Klaas

Door: -ELISE-

punaise

Wie is.. Klaas

punaise
Naam: Klaas van Kruistum
Geboortedatum: 6 oktober 1976
Beroep: Presentator

Klaas kwam bij StiLOK (Stickting Lokale Omroep kerken) terecht nadat hij al lang een bewonderaas was van radio. Hij begon hier als technicus maar mocht later ook jongerenprogramma's presenteren. Hierna kwam Klaas terecht bij 3FM als programmamaker, geluidstechnicus en producer van commercials en leerde hij de kneepjes van het vak. Toch besloot Klaas na twee jaar een totaal andere richting op te gaan en begon een studie verpleegkunde. Toch kwam Klaas al snel weer terug bij de radio.

Meer dan 3 jaar lang was Klaas presentator van het radioprogramma X-ion, een serie radioprogramma's bij de Evangelische Omroep (EO) op 3FM. Ook werkte Klaas mee aan GospelFM. Drie jaar later kwam hij weer terug bij de EO, waar hij het radioprogramma Klaas Vaak presenteerde in de nacht van woensdag op donderdag. Ook richtte hij zich op de webradio van EO-Ronduit en had hij vanaf oktober 2005 weer een vaste uitzending op zondagavond, genaamd Ronduit.nl. Tussen 2006 en 2011 presenteerde Klaas  'Jouw Weekendfinale!' op de. In 2014 stopte Van Kruistum als dj bij 3FM en nam Joram Kaat het stokje over.

In 2008 maakt hij zijn debuut als televisiepresentator toen hij Herman Wegter opvolgde bij Omega Code. Hierna volgden programma's als Checkpoint en Bestemming Onbekend. Andere programma's die Klaas presenteerde, waren de EO-Jongerendag, De Gilfactor, Retourtje IsraŽl, Voor God en Vaderland, IJSSTRIJD! en Ik kom bij je slapen. In 2014 stapte Klaas over naar KRO-NCRV. Hier presenteert hij onder andere Zapplive en De Rekenkamer.

Bron: Wieisdemol.nl en wikipedia.org
 

punaise

Stemgedrag: Op wie stemde Klaas?

punaise
   
 

punaise

Biechten van Klaas

punaise
 

punaise

Praat mee over Klaas op ons forum!

punaise
 

Wie is de Mol? - WieIsDeMol.Com is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.192 seconden met 14 queries.