ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
314 gasten en 15 vaste bezoekers (Eva88ab, Gadoesja, Fabiann, Convans, putyourHANSup!, AnnemarieH, Nieky, tumtum, FS, Widm92, Molduck, Hadewychisdemol, Avogadro, hillo, EllyD)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

Profiel Remy

Door: -ELISE-

punaise

Wie is.. Remy

punaise
Naam: Remy van Kesteren
Geboortedatum: 8 maart 1989
Beroep: Harpist

Remy is een Nederlandse harpisten die behoort tot de wereldtop. Hij was al jong gefascineerd door de harp en werd als op zijn tiende toegelaten tot het Utrechts Conservatorium. Hier studeerde hij in 2010 met de hoogste onderscheidingen af. Na deze opleidingen studeerdij Remy ook aan de Conservatoire National Supťrieur de Musique in Parijs en het conservatorium in Amsterdam waar hij vorig jaar cum laude afstudeerde. Tijdens zij studie zette Remy het Dutch Harp festival op wat ondertussen al twee keer succesvol is gehouden.

Remy debuteerde op zijn zestiende in het Amsterdamse Concertgebouw met een concert met het Nederlands Kamerorkest. Een jaar daarvoor speelde hij ter gelegenheid van de doop van Prinses Amalia en trad hij op in Carnegie Hall, New York. In 2011 was hij Young Artist in Residence bij de NJO Muziekzomer in Gelderland. Eind vorig jaar toerde hij door Nederland, BelgiŽ, Luxemburg en Duitsland in de fameuze Night of the Proms. Als enige klassieke solist trad hij op naast spraakmakende popartiesten als Anastacia en de legendarische Jacksons. Remy speelt dus tegenwoordig zijn harpmuziek over de hele wereld.

Met zijn muziek heeft Remy al vele prijzen gewonnen. Hij won eerste prijzen bij het Nederlands Harpconcours en het Prinses Christina Concours. In 2008 behaalde hij op het Internationaal Harpconcours in Moskou de derde plaats en in 2009 de derde prijs op het prestigieuze Internationaal Harpconcours in IsraŽl. Ook was Remy 'Jong muziektalen 2009' en won hij eveneens de GrachtenfestivalPrijs in 2013

In 2012 verscheen zijn eerste solo-cd getiteld Remy, met werken van Smetana, Holliger, Bach, Sjostakovitsj en Reniť. De cd werd geroemd oor de pers. In 2016 komt de nieuwe cd van Remy uit met eigen (pop) muziek.

Bron: Wieisdemol.nl en wikipedia.org
 

punaise

Stemgedrag: Op wie stemde Remy?

punaise
   
 

punaise

Biechten van Remy

punaise
 

punaise

Praat mee over Remy op ons forum!

punaise
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.294 seconden met 14 queries.