ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
316 gasten en 21 vaste bezoekers (grasisgroen, Widm92, putyourHANSup!, AnnemarieH, FS, Hadewychisdemol, Molduck, Avogadro, Nieky, Fabiann, Gadoesja, hillo, tumtum, EllyD, Elsbeth, Nick_Theunis, Christie, TimvDons, Erik Leppen, jayah, Lama1997)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

De Ontknoping

Door: Dolfie

punaise

De Ontknoping

door: Dolfie
punaise
Na 9 weken speuren en puzzelen, is het dan eindelijk tijd voor de allerlaatste aflevering van dit seizoen.
Het Vondelpark staat vol met liefhebbers van het programma. Zeker meer dan de helft denkt zeker te weten dat Klaas van Kruistum de 16e mol is. Toch zijn er nog steeds mensen die blijven geloven in de slimme Annemieke als mol, of in de grappige Tim Hofman als mol.Aan tafel komt, uiteraard zou ik bijna willen zeggen, de prille liefde tussen Taeke en Airen ter sprake. Ellie had tijdens de sleepopdracht met de reuze-topito al in de gaten dat er "iets aan het ontstaan was".

Art maakt een leuk praatje met alle kandidaten waarbij veel grappige momenten aan de orde komen: de gele waterschoenen van CÚcile, de duik van Rop die hilarisch was, de etherdiscipline van Ellie.... En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Als de 3 winnaars aan tafel zijn aangeschoven, wordt als eerste bekend gemaakt, dat Klaas de Mol van 2016 is, waarna de vele molacties in beeld worden gebracht.
De hints die te zien zijn geweest in alle afleveringen zien we ook 1 voor 1 voorbij komen. Opvallend dat 1 hint nergens besproken is, en dus waarschijnlijk ook door niemand is gezien: de tekens in de Kloosteropdracht die achter de rug van de kandidaten te zien waren.
"Het spel speelt zich af achter je rug." Hoe duidelijk kan het gebracht worden?Dan blijven nog over de winnaar en de verliezend finalist.
Art heeft een envelopje in zijn handen, waarin de uitslag zit. In tegenstelling tot andere jaren, is deze uitslag niet op locatie bekend gemaakt, maar is er mee gewacht tot de finale-uitzending. Spannend? Daar zijn de meningen over verdeeld.
Tim blijkt de winnaar te zijn, en strijkt een geldbedrag van ruim 13.000 euro op. Annemieke moet genoegen nemen met de 2e plaats en gaat naar huis met niks. Maar zeker wel een hele mooie ervaring rijker.

Dit was het dan weer, het 16e seizoen van Wie Is De Mol. Veel kijkers, veel meningen. Maar al met al blijkt het format van Wie Is De Mol wel tegen een stootje te kunnen, en blijft het recht overeind staan.

Tot volgend jaar, bij het 17e seizoen van WIDM!
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.227 seconden met 14 queries.