Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
MV-Art, Realitynet
Nu online
396 gasten en 9 vaste bezoekers (Gupp, Molduck, Lukie4, m0lmuis, MollenvangR-Art, Bodejos, spechteke, FrankLapidus, Lan)
Activiteitenagenda
6 Juli
Forum Zomersoap
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
Pagina's: 1 [2] 3 4
  Print  
Auteur Topic: Vragenvuur en onbeantwoorde vragen!  (gelezen 15772 keer)
Mollem
Offline Offline

« Antwoord #20 Gepost op: 31.01.2018, 13:49:38 »

Wil de productie vertellen wat het verhaal is achter de vier rode auto's in 'tijd is geld' waarvan we er drie in actie hebben gezien?
Gelogd
MollenvangR-Art
Winnaar ER-pool 2012
Offline Offline

Geslacht: Man

Brocco brocco li

« Antwoord #21 Gepost op: 31.01.2018, 13:52:34 »

1. Krijgen de kandidaten de groepsfoto te zien als de fotograaf die heeft gemaakt? Of als er geen fotograaf is, hoe die er op camerabeeld uit ziet? Emilio gaf aan dat er een vraag in de test zat over de houding van de mol tijdens de groepsfoto. Je kunt naar mijn idee moeilijk poseren voor het plaatje en ook nog eens kijken welke houding iedereen aanneemt. Of gaat dat anders?

2. In een Georgisch artikel las ik (na vertaling Grin mijn Georgisch is niet wat het geweest is Tongue) dat jullie de serie eigenlijk half in GeorgiŽ en half in KroatiŽ wilden draaien, waarom zat KroatiŽ dan bijvoorbeeld niet bij de vijf landen als startlocatie? Puur praktisch, of om het land te bewaren voor een eventueel seizoen over een paar jaar wellicht?
« Laatste verandering: 31.01.2018, 13:56:25 door Mollenvanger-MV » Gelogd

R is een mol... Volg Widm online 2018 vanaf april op Realitynet!
Mollenmania
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #22 Gepost op: 31.01.2018, 22:25:40 »

Welk dilemma zouden de kandidaten gekregen hebben bij de opdracht ĎNiet is wat het lijktí als Ron wel teruggekeerd was? (Aangenomen dat er niet 2 afvallersloze afleveringen zijn).
Gelogd
Erik Leppen
Offline Offline

Geslacht: Man

Follow the molpunten

« Antwoord #23 Gepost op: 4.02.2018, 20:24:46 »

Wat is/was de betekenis achter de zin "Streepte de mol de mol weg?" uit de woordzoekersopdracht?

(Mits we dit niet in aflevering 10 gaan terugzien)
Gelogd

Maar ze gaan natuurlijk niet zeggen van, de mol is, eh, Klaas
Jelsir
Offline Offline

Geslacht: Man

Jungens!

« Antwoord #24 Gepost op: 5.02.2018, 20:11:42 »

Aflevering 4

Hoe kon de Mol ongezien de groep verlaten tijdens de individuele 'Niets is wat het lijkt'-opdracht met Art in aflevering 4? Of werden alle kandidaten individueel afgezonderd in kamers of geblinddoekt??

Wat was plan B als toch een kandidaat de Mol gezien zou hebben tijdens de individuele 'Niets is wat het lijkt'-opdracht met Art in aflevering 4?
« Laatste verandering: 17.02.2018, 11:10:26 door Jelsir » Gelogd
Lukie4
Forum Moderator
*****
winnaar WIDM-pool 2018
Offline Offline

Geslacht: Man

Als je alles geeft, verlies je niets

« Antwoord #25 Gepost op: 5.02.2018, 23:18:24 »

het gaat hier niet om meningen van ons maar om vragen die eventueel nog gesteld kunnen worden. Gelieve niet in discussie te gaan hier. Haalt het overzicht weg voor Jelsir
en ook geen vragen beantwoorden.
3 posts verwijderd
Gelogd

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.
Mollenmania
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #26 Gepost op: 5.02.2018, 23:21:11 »

en ook geen vragen beantwoorden.
3 posts verwijderd

Ook niet als iemand het antwoord op de vraag weet? Want dan kan de vraag geschrapt worden, en dat lijkt me wel nuttig. Deze post zal ook wel weggehaald worden maar eh ja dan heb ik het toch op tafel gegooid.
Gelogd
Lukie4
Forum Moderator
*****
winnaar WIDM-pool 2018
Offline Offline

Geslacht: Man

Als je alles geeft, verlies je niets

« Antwoord #27 Gepost op: 5.02.2018, 23:22:36 »

werk jij bij de productie dan?

het antwoord blijft nee.
want zoals al vermeld, dan ontstaat hier een discussie.
Gelogd

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.
Daisy
Forum Moderator
*****
Winnaar WIDM-pool junior 2014
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #28 Gepost op: 6.02.2018, 07:48:34 »

Als je perse een antwoord van Jelsir of iemand anders wilt, kan dat ook in het algemene WIDM topic, topic vd betreffende opdracht of eventueel per PM. Niet hier zoals Lukie hierboven al scheef, dit is een verzamelplek van vragen, niets meer en niets minder. Daarom de laatste twee berichten verwijderd. Nu weer  on topic!
« Laatste verandering: 6.02.2018, 07:50:20 door Daisy » Gelogd

Blip
Offline Offline


« Antwoord #29 Gepost op: 6.02.2018, 09:04:31 »

N.a.v. een ander topic, en omdat ik dol ben op het zoeken naar verborgen aanwijzingen:

Bepaalt de productie van tevoren wat voor beeldmateriaal ze willen schieten voor het vervaardigen van hints naar de mol/winnaar/verliezer/afvaller? Of wordt er ook materiaal gebruikt waarvan pas achteraf blijkt dat het geschikt is om te verwijzen naar een eerdere gebeurtenis, zoals het afvallen van een bepaalde kandidaat?

Gaat de productie na een bepaalde gebeurtenis, zoals het afvallen van een kandidaat, nog sfeerbeelden schieten die daarnaar kunnen verwijzen? Zoals rode objecten gecombineerd met voorwerpen die op een specifieke deelnemer kunnen slaan? Huisnummers die naar tijdstippen verwijzen? Dat soort dingen?
Gelogd
Jelsir
Offline Offline

Geslacht: Man

Jungens!

« Antwoord #30 Gepost op: 14.02.2018, 21:41:25 »

Aflevering 6:
1. In welke hotelkamers lagen uiteindelijk geld en jokers tijdens de opdracht sleutelpositie en is alles ook daadwerkelijk gevonden (of bewust achtergehouden/verduisterd door de Mol) of is/zijn er ook geld/jokers niet gevonden?

2. Moesten de gezinnen die gingen verhuizen bij de lada's met lading opdracht ook echt verhuizen of was dit vooropgezet? Zo ja/nee, hoe kwam de productie bij deze gezinnen terecht?

3. Wie zou er afgevallen zijn in aflevering 6 bij de opdracht groen/rood: Ruben, Olcay, Stine of Jan?
Gelogd
Jelsir
Offline Offline

Geslacht: Man

Jungens!

« Antwoord #31 Gepost op: 19.02.2018, 21:22:22 »

In aflevering 6 ontbrak in de test bij de vraag ĎWie is de Mol?í het antwoord ĎStineí. Was dit enkel en alleen een montagefout in aflevering 6 of had deze vraag eigenlijk in aflevering 7 getoond moeten worden en zat daar de fout? Uiteindelijk viel Stine af in aflevering 7.
« Laatste verandering: 19.02.2018, 21:46:32 door Jelsir » Gelogd
MollenvangR-Art
Winnaar ER-pool 2012
Offline Offline

Geslacht: Man

Brocco brocco li

« Antwoord #32 Gepost op: 24.02.2018, 13:48:03 »

Wat was het oorspronkelijke idee voor de opdracht tunnelvisie die uiteindelijk niet door ging in aflevering 4?
Gelogd

R is een mol... Volg Widm online 2018 vanaf april op Realitynet!
Hulpmol
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #33 Gepost op: 27.02.2018, 01:47:36 »

Nu er weer een chat aankomt, maar deze keer met Rick, heb ik even de vragen uit dit topic voor de productie samen gezet (en ik heb er ook vragen van mezelf bij gezet). Aangezien ik er zelf niet bij kan zijn, mogen anderen vragen van mij adopteren als ze willen.

Algemeen
- Wie schrijft het dagboek van de mol? De mol zelf of redactie? (hrvdg7)
- Krijgen de kandidaten de groepsfoto te zien als de fotograaf die heeft gemaakt? Of als er geen fotograaf is, hoe die er op camerabeeld uit ziet? Emilio gaf aan dat er een vraag in de test zat over de houding van de mol tijdens de groepsfoto. Je kunt naar mijn idee moeilijk poseren voor het plaatje en ook nog eens kijken welke houding iedereen aanneemt. Of gaat dat anders? (Mollenvanger-MV)
- In een Georgisch artikel las ik (na vertaling, mijn Georgisch is niet wat het geweest is) dat jullie de serie eigenlijk half in GeorgiŽ en half in KroatiŽ wilden draaien, waarom zat KroatiŽ dan bijvoorbeeld niet bij de vijf landen als startlocatie? Puur praktisch, of om het land te bewaren voor een eventueel seizoen over een paar jaar wellicht?
- Bepaalt de productie van tevoren wat voor beeldmateriaal ze willen schieten voor het vervaardigen van hints naar de mol/winnaar/verliezer/afvaller? Of wordt er ook materiaal gebruikt waarvan pas achteraf blijkt dat het geschikt is om te verwijzen naar een eerdere gebeurtenis, zoals het afvallen van een bepaalde kandidaat? (Blip)
- Gaat de productie na een bepaalde gebeurtenis, zoals het afvallen van een kandidaat, nog sfeerbeelden schieten die daarnaar kunnen verwijzen? Zoals rode objecten gecombineerd met voorwerpen die op een specifieke deelnemer kunnen slaan? Huisnummers die naar tijdstippen verwijzen? Dat soort dingen? (Blip)
- Waren de extra beelden (uit aflevering 4) in de promo van aflevering 1 een foutje, of is dit expres gedaan, en met welke rede? (widmfan6)
- Is het wel eens gebeurd dat een opdracht vanwege veiligheidsoverwegingen stilgelegd moest worden? En hoe word daarmee omgegaan? (Haalt het de aflevering of worden er een stuk opnieuw gefilmd etc.?) (Orphen89)
- Was het toeval dat er over de hele serie in de sfeerbeelden cirkels (vaak vanuit de lucht gezien) te zien waren in bv de gebouwen of wegennetwerk? Of zijn die er bewust in gestopt? En waarom? (Jannes)
- Gaat moltalk nog eens op de schop? We hebben hier in het moltalk onderwerp wel een aantal goede ideeŽn. Bijvoorbeeld een langere uitzending, andere dag in de week, iets uitgebreider alles bespreken. (suuuus)
- Gaat er iets veranderen aan het screeningsproces van nieuwe kandidaten na Jean-Marcs exit? Zo ja, wat? (Erik Leppen)
- Wat zouden jullie doen als je een keer een mol zou hebben die echt heel slecht presteert? (Erik Leppen)
- Zouden jullie het aandurven om nog eens heel dichtbij Nederland een seizoen van Wie is de Mol? op te nemen zoals in 2012, of is de hype tegenwoordig zo groot dat jullie liever verdere bestemmingen blijven kiezen de laatste jaren? (Rensjekent)
- Waarom hebben we de foto van jou en de crew bij de verlaten mijn niet in de serie teruggezien? (Rensjekent)

Aflevering 1

[1.1] Hoe hadden Stine en Emilio op een boulevard van 26 km een envelop kunnen vinden, zonder nadere specificatie van de exacte locatie? (Jelsir)
[1.1] Was de aanwijzing op de envelop (WID M18) de enige manier om de locatie van de kluis te achterhalen, los van de mogelijkheid om de voicemail van Art met het antwoord (betaald) af te luisteren, of was er ook nog een andere manier/een diepere laag? (Jelsir)
[1.1] Hoe lastig was de klus om in vijf landen te starten? Hoeveel cameraploegen etc.? (Heinz)
[1.1] Hoe zijn de duo's en de startlocatie samengesteld voor de eerste opdracht? Met loting? Of wie van de persoonlijkheden samen beste televisie zouden opleveren? (Mollenvanger-MV)
[1.1] Is bij de voorbereiding/keuze voor de locatie van seizoen 18 een van de andere 5 landen ook een optie geweest als hoofdlocatie, of was het direct we gaan seizoen 18 draaien in GeorgiŽ en is daarna pas deze geweldige twist eromheen bedacht? (Mollenvanger-MV)
[1.1] Waarom werden net deze 5 locaties gekozen (met Moskou en Almaty toch wel vrij ver van Tbilisi) en niet bijvoorbeeld een setje steden rond de Zwarte Zee (Boekarest, Chisinau, Sofia, Istanbul)? (Hulpmol)
[1.1] Waarom kozen jullie voor 4 hoofdsteden, maar gingen jullie in Kazakhstan voor Almaty in plaats van Astana? (Hulpmol)
[1.1] Wat stond er op dat WIDM briefje in Jean-Marc's zak bij opdracht 1 in die espressobar in aflevering 2? (Sanne97) (Dat was de enveloppe waar het geld in zat)
« Laatste verandering: 4.03.2018, 11:46:18 door Hulpmol » Gelogd
Hulpmol
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #34 Gepost op: 27.02.2018, 01:47:52 »

Aflevering 2

[2.2] Hoe had het einde van de opdracht 'Aanschuiven' verlopen als er geen afvaller was in aflevering 1? (Hulpmol)
[2.test] Wie had de test het minst goed gemaakt en/of had moeten afvallen op basis van de test in aflevering 2, als Jean-Marc niet vrijwillig naar huis was gegaan? (Jelsir)
[2.test] Wat is het back-up-plan als de mol zoiets zo overkomen als Jean-Marc is overkomen? (Dus, dat de mol om gezondheidsredenen moet stoppen). (Erik Leppen)

Aflevering 3

[3.1] Wil de productie vertellen wat het verhaal is achter de vier rode auto's in 'tijd is geld' waarvan we er drie in actie hebben gezien? (Mollem)
[3.2] Is er een verklaarbare reden waarom zowel Olcay als Loes in hetzelfde bakje 500 euro menen te zien in plaats van de -500 euro die er werkelijk ligt? (Hulpmol)
[3.2] Wat lag er in de rijen van Simone, Bella, Stine en Emilio in de opdracht 'Kwestie van vertrouwen'? (Hulpmol)
[3.3] Op de tafel lag een vraag over de afkorting GCP, maar in de Molcast die online geplaatst werd, werd deze niet beantwoord. Is deze vraag achteraf nog vervangen? (Hulpmol)

Aflevering 4

[4.1] Wat was het oorspronkelijke idee voor de opdracht tunnelvisie die uiteindelijk niet door ging in aflevering 4? (Mollenvanger-MV)
[4.2] Welk dilemma zouden de kandidaten gekregen hebben bij de opdracht ĎNiet is wat het lijktí als Ron wel teruggekeerd was? (Aangenomen dat er niet 2 afvallersloze afleveringen zijn) (Mollenmania)
[4.2] Hoe kon de Mol ongezien de groep verlaten tijdens de individuele 'Niets is wat het lijkt'-opdracht met Art in aflevering 4? Of werden alle kandidaten individueel afgezonderd in kamers of geblinddoekt?? (Jelsir)
[4.2] Wat was plan B als toch een kandidaat de Mol gezien zou hebben tijdens de individuele 'Niets is wat het lijkt'-opdracht met Art in aflevering 4? (Jelsir)
[4.2] Waarom zegt Art na de opdracht "Niets is wat het lijkt" --> De mol kwam bij jullie ALLEMAAL vlak langs,, terwijl we dankzij het moldagboek weten dat hij bij Stine niet langs geweest is omdat ze "Nee" antwoordde op de vraag of ze nu al wilde weten wie de mol is. (Molleck)
[4.3] Waarom was het Art die de enveloppen opende na de tokkel-opdracht in aflevering 4? Waarom mochten de kandidaten dat eigenlijk niet zŤlf doen? Zou dat niet leuker geweest zijn? (Erik Leppen)

Aflevering 5

[5.2] Had de Mol voorkennis over het parcours in de Chaos-opdracht of wist de Mol enkel wat in de enveloppen zat? (Hulpmol)
[5.3] Wat is/was de betekenis achter de zin "Streepte de mol de mol weg?" uit de woordzoekersopdracht? (Erik Leppen)

Aflevering 6

[6.1] In welke hotelkamers lagen uiteindelijk geld en jokers tijdens de opdracht sleutelpositie en is alles ook daadwerkelijk gevonden (of bewust achtergehouden/verduisterd door de Mol) of is/zijn er ook geld/jokers niet gevonden? (Jelsir)
[6.2] Moesten de gezinnen die gingen verhuizen bij de lada's met lading opdracht ook echt verhuizen of was dit vooropgezet? Zo ja/nee, hoe kwam de productie bij deze gezinnen terecht? (Jelsir)
[6.3] Konden kandidaten van de rode groep het bord van de groene groep controleren en omgekeerd? (Hulpmol)
[6.test] In aflevering 6 ontbrak in de test bij de vraag ĎWie is de Mol?í het antwoord ĎStineí. Was dit enkel en alleen een montagefout in aflevering 6 of had deze vraag eigenlijk in aflevering 8 getoond moeten worden en zat daar de fout? Uiteindelijk viel Stine af in aflevering 7. (Jelsir)
[6.test] Wie zou er afgevallen zijn in aflevering 6 bij de opdracht groen/rood: Ruben, Olcay, Stine of Jan? (Jelsir)
[6.test] Wist de mol wie af zou vallen bij aanvang van de opdracht? (Kaaasje)

Aflevering 7

[7.1] Waarom werd besloten om het gekke bedrag van 380 euro in de buis te steken? (Hulpmol)
[7.1] Indien de kandidaten bij de lampen een ander bedrag dan 500 euro hadden laten branden (zoals 510 of 100) was dat bedrag dan goedgekeurd? (Hulpmol)
[7.3] Is er tijdens de opdracht een pakje van de trein gevallen? Zo ja, werd dat pakje dan als fout gerekend ondanks dat het mogelijk Perongeluk ging? (Hulpmol)
[7.3] In welke wagons lagen de 2 rode pakjes die niet bezorgd werden? (Hulpmol)

Aflevering 8

[8.1] Waarom waren er slechts 7 koren en kon 1 van de koren niet ingedeeld worden in een duo? (Hulpmol)
[8.2] Komen de volledige playlists van de 4 kandidaten online? (Hulpmol)
[8.3] Aan het EK rafting namen 11 landen deel en we zagen die 11 vlaggen ook hangen. Waarom werd de vlag van KroatiŽ aan dit rijtje toegevoegd? (Hulpmol)
[8.test] Waarom werd er in tegenstelling tot de afgelopen 2 jaren niet gekozen om een finalevrijstelling uit te delen? (Hulpmol)

Aflevering 9

?

Ontknoping

- Waarom is er gekozen om de 'echte finale' live in Nederland te doen en niet gewoon in GeorgiŽ? (Frank Lapidus)
« Laatste verandering: 4.03.2018, 11:44:01 door Hulpmol » Gelogd
Orphen89
Offline Offline

« Antwoord #35 Gepost op: 27.02.2018, 09:22:35 »

Mooi overzicht hulpmol!

Ik heb nog een vraag voor algemeen:
"Is het wel eens gebeurd dat een opdracht vanwege veiligheidsoverwegingen stilgelegd moest worden? En hoe word daarmee omgegaan? (Haalt het de aflevering of worden er een stuk opnieuw gefilmd etc.?)"
Gelogd
Jannes
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

Leven en laten leven

« Antwoord #36 Gepost op: 27.02.2018, 11:48:16 »

Was het toeval dat er over de hele serie in de sfeerbeelden cirkels (vaak vanuit de lucht gezien) te zien waren in bv de gebouwen of wegennetwerk? Of zijn die er bewust in gestopt? En waarom dan?
« Laatste verandering: 27.02.2018, 11:50:05 door Jannes » Gelogd

Na Simone weet ik het even niet, het is vast Ruben, nee het is waarschijnlijk toch Jan
Kaaasje
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

Beste van de Losers bij Mol Online 2018

« Antwoord #37 Gepost op: 27.02.2018, 16:20:57 »

[6.test] Wie zou er afgevallen zijn in aflevering 6 bij de opdracht groen/rood: Ruben, Olcay, Stine of Jan? (Jelsir)
En als aanvulling hierop, naar aanleiding van wat er in een ander topic gezegd werd. Wist de mol wie af zou vallen bij aanvang van de opdracht?
Gelogd
suuuus
Offline Offline


« Antwoord #38 Gepost op: 27.02.2018, 21:02:31 »

Gaat moltalk nog eens op de schop? We hebben hier in het moltalk onderwerp wel een aantal goede ideeŽn. Bijvoorbeeld een langere uitzending, andere dag in de week, iets uitgebreider alles bespreken.
Gelogd
Hulpmol
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #39 Gepost op: 27.02.2018, 21:11:19 »

Gaat moltalk nog eens op de schop? We hebben hier in het moltalk onderwerp wel een aantal goede ideeŽn. Bijvoorbeeld een langere uitzending, andere dag in de week, iets uitgebreider alles bespreken.

Ik heb hem er bij gezet, maar ik weet niet of je vraag door de mods uitgepikt zal worden. Grin
Gelogd
Pagina's: 1 [2] 3 4
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.186 seconden met 19 queries.