ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
321 gasten en 4 vaste bezoekers (Gupp, Bodejos, Diaanb, Tristan)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
De Mol VIER Pool 2018
Doe nu mee!
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
RN Songfestival
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
punaise

 

punaise
Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Koffertjesspel (9.1)
2. Levend begraven (9.1)
3. Jagen op Joke (8.8)
4. Racen (8.4)
5. Escaperoom (8.4)
  1. Mexicaans worstelen (7.3)
2. Feest (7.7)
3. Cliffhanger (7.8)
4. Fietskoeriers (7.9)
5. Blind vertrouwen (8.1)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Levend begraven

De kandidaten liggen levend begraven in een doodskist. Ze zijn door de mol ingedeeld in 5 duo's, die voor €250, €500, €750, €1000 en €2500 spelen. Het duo dat voor het laagste bedrag speelt moet 1 code kraken om te ontsnappen, het tweede duo 2 codes, en zo heeft elk duo één code meer. Het laatste duo kan alleen door de anderen bevrijd worden, door met behulp van hun begrafenisnummer een telefoonnummer te achterhalen. Het laatste duo blijkt 500 meter verderop begraven te liggen, waardoor de tijd extra belangrijk is.

aantal stemmen: 47
Log in!
 Mariachiband

Twee kandidaten moeten achter een mariachiband aan lopen en herkennen welke nummers zij spelen. De overige kandidaten moeten de mariachiband voor blijven, en telkens een aantal kandidaten achterlaten om een opdracht te doen voor €1000: dominosteentjes opstellen en laten omvallen, anagrammen oplossen op basketballen en de basketbal met de overgebleven letter door de basket gooien, en "Wie ben ik?" spelen in het Spaans. Als ze de opdracht op tijd voltooien, mogen ze meelopen en helpen met raden. Op het eindpunt moeten de twee muziekkenners kippen vangen die allemaal een bandje om hun nek hebben met vrouwennamen. Vijf daarvan waren liedjes die de band speelde; als ze die alle 5 vangen verdienen ze nog eens €1000.

aantal stemmen: 47
Log in!
 Cliffhanger

De kandidaten moeten in tweetallen abseilen. Onderweg ziet de ene persoon een bord met een uitspraak van één van de kandidaten, en de andere persoon een bord met 4 antwoordopties. Zodra ze beneden zijn moeten ze op een knop duwen en het juiste antwoord geven voor €1000. Daarbij is het van belang zo snel mogelijk beneden te zijn, want wie het allersnelste is krijgt een envelop met een geheimzinnige inhoud: de "cliffhanger" van de aflevering, die een groot voordeel kan opleveren.

aantal stemmen: 47
Log in!
Aflevering 2
 Jagen op Joke

Omdat Joke vorige aflevering de envelop had, wordt zij nu de voortvluchtige. Ze moet proberen binnen 1,5 uur 20 pasvragen te brandmerken, en die bij het eindpunt, een haciënda, te brengen. De overige kandidaten kunnen ondertussen op haar jagen met een helikopter, een truck en paarden. Als zij de pasvragen vinden voor Joke dat doet, kunnen ze deze brandmerken met een geldteken om geld te verdienen. Dit geld moet dan wel de haciënda bereiken voor Joke geraakt wordt, want zodra Joke dood is, is het spel over.

aantal stemmen: 33
Log in!
 Baseball en 5e klas-vragen

Vijf kandidaten moeten baseball spelen tegen een team uit het 5e leerjaar. Bij elk honk kunnen zij een rode bal winnen: bij het eerste honk in een ballenbak, bij het tweede door middel van een elektro-spel, en bij het derde door de bal door een doolhof te leiden. Twee andere kandidaten moeten ondertussen vragen uit het 5e leerjaar beantwoorden. Elke bal die wordt gewonnen staat gelijk aan 1 vraag. Ze verdienen €100 euro per goed beantwoordde vraag. Als iemand een homerun rent levert dat €300 op.

aantal stemmen: 34
Log in!
 Blind vertrouwen

Tijdens de baseball-opdracht zijn twee kandidaten, die blind vertrouwd worden, gescheiden van de groep. Zij lopen geblinddoekt rond in het stadje Guanajuato en krijgen een rondleiding van een gids. Achteraf moeten ze 3 vragen beantwoorden over dingen die die dag gebeurd zijn, voor €1000 per vraag. Ze hebben echter ook de hele dag met de molboekjes van alle kandidaten rondgelopen: als één van beide stiekem gekeken heeft is de opdracht mislukt.

aantal stemmen: 32
Log in!
Aflevering 3
 Feest

De kandidaten moeten helpen bij de organisatie van een dorpsfeest en verdelen zich in drie groepen. Joke, Jeffrey en Steve moeten liedjes herkennen, en een piñata met daarop de artiest van het liedje slaan. Als ze de goede piñata's slaan verdienen ze geld, en snoepjes voor het feest. Lloyd en Bahador moeten een quiz doen en antwoorden door glaasje A, B of C leeg te drinken. Onder het goede antwoord zit water, en onder de foute tequila. Per goed antwoord verdienen ze geld, maar als ze aan het einde positief blazen bij de alcoholtest zijn ze al het geld weer kwijt. Katrien, Pascale en Pieter moeten voor de dansers zorgen door vanaf een toren de juiste dansers in de gaten te blijven houden tussen allemaal dansers op het plein. Voor ze de dansers mogen halen, moeten ze een memoryspel oplossen. Per juiste danser verdienen ze geld.

aantal stemmen: 30
Log in!
 Racen

Twee kandidaten moeten een racecircuit sneller afleggen dan een coureur. Terwijl ze het circuit rijden moeten ze meerkeuzevragen beantwoorden uit het rij-examen. Eén persoon zit bovenop de auto en moet aan het einde van de ronde het bordje met het juiste antwoord omhoog houden voor de flitser. Daarna legt de coureur het circuit af, waarbij de andere kandidaten de coureur kunnen vertragen door de banden onder een auto te vervangen en daarmee traag voor hem te gaan rijden, 1 km te fietsen zodat er een stoplicht op rood springt, en een oud mannetje uit een auto te bevrijden en te helpen met oversteken.

aantal stemmen: 30
Log in!
 Koffertjesspel

Nadat de test is gemaakt, moeten de kandidaten de gehele groepspot, verspreid over koffers van €6000, €3000, €2000, €1500, €1000, €700, €0 en €0, verdelen onder elkaar. Het bedrag wat de afvaller bij zich heeft, verdwijnt uit de pot. Ze weten dat de afvaller "nee" heeft geantwoord op de vraag of de mol kinderen heeft, en de mol weet wie de afvaller is. Nadat de verdeling is gemaakt, kunnen de kandidaten met geld nog pasvragen kopen voor €500 per stuk, en zo de uitslag van de test nog beïnvloeden.

aantal stemmen: 31
Log in!
Aflevering 4
 Fietskoeriers

De kandidaten moeten 4 pakjes op verschillende plaatsen in Mexico-City bezorgen met een bakfiets. Om te achterhalen welke van de 46 pakjes ze moeten bezorgen, moeten ze 4 puzzels oplossen. Per juiste puzzel krijgen ze een afbeelding van een persoon. Twee kandidaten staan ondertussen in een museum en moeten deze personen op basis van de omschrijving zien te vinden op een schilderij. De namen van deze personen leiden tot het juiste pakje.

aantal stemmen: 20
Log in!
 Mexicaans worstelen

Bahador en Pieter leren Mexicaans worstelen van professionele worstelaars. Ze moeten uit 20 bewegingen er 5 kiezen die ze die avond perfect uit moeten kunnen voeren. Als de overige kandidaten alle bewegingen herkennen, verdienen ze €3000.

aantal stemmen: 20
Log in!
 Escaperoom

Steve en Pascale zitten opgesloten in een kamer met een verfbom, die na 1 uur afgaat. De andere kandidaten moeten 3 kamers door om bij hen te komen. Ze moeten in elke kamer een puzzel oplossen om naar de volgende te komen, en daarnaast kunnen ze in elke kamer een kleur vinden. Zo kunnen ze erachter komen welke gekleurde draad ze door moeten knippen om de bom onschadelijk te maken. Als dat binnen de tijd lukt verdienen ze €3000.

aantal stemmen: 20
Log in!
 Iets met liften en trappen

De kandidaten moeten met een lift naar de 37e verdieping. Degene die als eerste boven is, verdient een vrijstelling. Onderweg stopt de lift 6 keer en moet steeds een kandidaat uitstappen om een vraag te beantwoorden, en de juiste envelop binnen 30 seconden weer aan de lift te geven. Een juist antwoord is €500 waard. Dit geld wordt echter alleen verzilverd als de persoon die achterblijft in de lift als eerste boven is. De kandidaten die uitstappen kunnen met de trap een poging doen eerder te zijn dan de lift en zo de vrijstelling te verdienen.

aantal stemmen: 20
Log in!
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.203 seconden met 19 queries.