ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
Realitynet, Tossbot
Nu online
433 gasten en 24 vaste bezoekers (Niuno, Amethyst, Mollenmania, VYB, hulpdakdekker, gamehelp16, PŚc, Bob De Mol, Newbie2, robertp, Whiskers, Leentje1979, SanderFMC, Tristan, pindaatje, Brtdm, AstridM, Naty, jovawi, m0lmuis, Miek1999, Orphen89, genksmurf, Silvermaiden)
RealityTV vandaag
Celebrity Big Brother US
Aflevering 8 - CBS 02:00
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
Schrijf je nu in!
Ranking the Forummers
Nu bezig!
RN-wedkantoor Olympische winterspelen
Vanaf 1 Maart
RN Songfestival: Inschrijven
Vanaf 1 Maart
Wie is de Mol Online 2018: Inschrijven
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Wie is... de Mol? Podcast

Door: JvB

punaise

Wie is... de Mol? Podcast 2010

punaise
Na edities in 2007, 2008 en 2009, is hij er ook dit jaar weer bij: De Wie is... de Mol Podcast 2010! Voor diegene die nog steeds niet weten wat het is: een podcast is een (van te voren) opgenomen radioprogramma die je op elk moment kunt beluisteren. Zo kun je hem bijvoorbeeld downloaden en op je mediaspeler zetten, om hem in de trein naar huis te beluisteren, maar je kunt hem ook gewoon achter je computer luisteren.

De WIDM-podcast bestaat uit vaste rubrieken. Elke week blikken we terug op de televisie uitzending, aan de hand van audiofragmenten en de gedachtes van de trouwe WIDM-community op het internet. Verder aandacht voor de pool, de muzikale hints en nog veel meer verassingen. Ook staan we dit jaar uitgebreid stil bij het tien jarig bestaan van WIDM.

De presentatie is in handen van Joeri van Breukelen (misschien beter bekend als JvB), en word elk weekend gedurende de televisieserie van WIDM gemaakt. Heb je tips, ideeŽn of andere dingen voor de show? Stuur Joeri dan een Persoonlijk Bericht via het forum! Daarnaast is dit jaar de podcast nog interactiever dan ooit te voren! Lees hier hoe jij binnenkort te horen kunt zijn in de podcast.
Abonneren op de WIDM-podcast?
of

Reageren op deze podcast? Dat kan op ons forum!
 

punaise

Spreek het podcast antwoordapparaat in!

punaise
Wil jij iets kwijt over WIDM? Reageren op de podcast? Mensen overtuigen van jouw mol? Het is vanaf dit jaar mogelijk via het antwoordapparaat om een audiobericht achter te laten. Dit is heel eenvoudig te doen via de telefoon, alleen even onderstaande stappen volgen. Wie weet ben jij binnenkort wel te horen in de podcast! Succes!

1. Druk bij de onderstaande widget op de knipperende knop 'Record By Phone'.
2. Selecteer 'Netherlands' wanneer je vanuit Nederland belt*.
3. Er verschijnt een telefoonnummer (020 - 89 03 809) ťn een tijdelijke code bestaande uit vier cijfers. Bel het nummer en toets de vier cijferige pincode in.
4. Spreek na de piep je bericht in (vergeet niet om te vermelden wie je bent, en maak het niet te lang)*. Druk op een willekeurige toets als je klaar bent.
5. Druk op (1) om je bericht op te slaan, (2) om je bericht te beluisteren, (3) om opnieuw in te spreken en (0) om te annuleren.
6. Als je bericht opgeslagen is kun je de verbinding verbreken. Gefeliciteerd, het is gelukt!

*Let op!
Realitynet rekent geen extra kosten voor het bellen met het antwoordapparaat, het is helemaal gratis! Je betaalt alleen de kosten die jouw telefoonprovider rekent voor bellen naar een vast nummer. Staat jouw land niet in de lijst met landen (bijvoorbeeld BelgiŽ), dan zul je extra moeten betalen omdat je belt naar een buitenlands nummer. Infomeer bij je telefoonprovider wat de kosten hiervoor zijn. Het is ook mogelijk via je computer een bericht achter te laten, kijk daarvoor op de site van Snapvine.
Het is mogelijk dat jouw bericht niet (gelijk) te horen zal zijn in de podcast, Realitynet is hier niet voor aansprakelijk.
Maak het niet te lang! De podcast duurt gemiddeld zo'n 15 minuten en we hebben veel te vertellen! Indien nodig kunnen we je bericht inkorten.
Realitynet is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor mogelijke gevolgen. Zo ver zal het natuurlijk niet komen, maar we vermelden het toch even om vervelende situaties te voorkomen.
Wanneer je het antwoordapparaat inspreekt, ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van SnapVine.
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.302 seconden met 14 queries.