ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
307 gasten en 0 vaste bezoekers ()
Activiteitenagenda
Nu bezig
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

De grappigste quotes uit het hele seizoen!

punaise

 

punaise
In de eerste aflevering van dit seizoen moet elke kandidaat op zoek gaan naar een voorwerp wat bij hem of haar past. Barbara weet meteen naar welk voorwerp zij op zoek gaat:
”Als je aan mij denkt, denk je aan een bal.”

Tussen de opdrachten in de tweede aflevering, logeren de kandidaten in een hotel. In het hotel wordt eerst flink gekibbeld over wie waar slaapt en later wordt deze informatie met elkaar uitgewisseld.
Kim: ”Arjen, jij zit met Tim en Manuel..”, waarop Arjen bevestigd: ”Ik zit met Tim en manual. En Erik en Frits zitten in kamer 210. De oude mannen. Kunnen ze leuk over hun prostaatproblemen praten.”
In aflevering 3 wordt een verkeerspark bezocht. Samen met een aantal andere kandidaten mag Hind achter het stuur van een auto kruipen om de juiste route af te leggen met zo min mogelijk overtredingen. Maar...
"Ik maakte wel een paar hele stomme fouten. Ik reed het spoor over zonder te stoppen. Maarja achteraf gezien is mij niet verteld dat ik moest stoppen in Japan voor een treinspoor. Wist ik veel."

Zand verplaatsen. Dat is waar de kandidaten zich een groot deel van aflevering 4 mee bezig houden. Wel is er flink wat onenigheid over het gewicht van het zand, dat ze moeten meeslepen.
Frits: "We hebben de helft er nu op liggen. 100 kg."
Sanne: "Nah, dat gaat best goed toch?"
Frits: "100 kg... zijn jullie daar niet tevreden mee?"
Kim: "Kom op Frits. Jij bent toch een man... jeetje mina."
Frits: "Ik spreek jullie halverwege nog wel."
In aflevering 5 krijgt Frits de groep over zich heen omdat hij eerder koos voor een vrijstelling in plaats van geld. Het vertrouwen van de groep in Frits was totaal weg en voor straf verstopten ze zijn bagage. Kim heeft medelijden.
"Frits hebben we even laten kruipen. Hij was helemaal ongeschoren en ongewassen. Hij voelde zich heel vervelend, want dat is hij niet gewend en zijn kleertjes was hij ook kwijt."

In de zesde aflevering zien en horen we de kandidaten praten over het spel, tijdens het ontbijt. Spreekt eigenlijk voor zich...
Kim: 'Wij zijn niet zoals jullie alleen maar knettergek de hele dag met het spelletje bezig.'
Arjen: 'SPELLETJE!! it's a way of life!'
De meeste fanatieke speler met waarschijnlijk ook de meeste kennis over de kandidaten, vliegt er uit in aflevering 7. Het is Arjen. Iedereen is verbaast, ook hijzelf:
"Ik heb één van jullie erg onderschat, denk ik."

De grote waterbunker uit aflevering 8 zullen we niet snel vergeten. Door middel van het vinden van de juiste route, konden de kandidaten een anagrampuzzel oplossen. Sanne was net iets sneller dan Erik, die flink baalde.
"Shit man, ik had m ook. Verdorie."

In aflevering 9 zagen we vooral veel Ninja's door het beeld vliegen. Op het eiland probeerden Frits, Kim en Sanne zo veel mogelijk geld te verzamelen. Echter, op een onbewaakt moment wordt de pot leeggejat door één van de Ninja's. Sanne is woest:
"Het is eruit. Dat is toch niet eerlijk!"
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.201 seconden met 13 queries.