ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
Realitynet, Tossbot
Nu online
439 gasten en 25 vaste bezoekers (Rooney, PŚc, m0lmuis, Gupp, Amethyst, Avogadro, morrisje, Brtdm, Whiskers, Lama1997, egem, BigBoots, Naty, Mollenmania, Medic, TimvDons, Molcrazy, marvin, hulpdakdekker, VYB, Newbie2, Niuno, ruben67, Lonneke*L, gamehelp16)
RealityTV vandaag
Celebrity Big Brother US
Aflevering 8 - CBS 02:00
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
Schrijf je nu in!
Ranking the Forummers
Nu bezig!
RN-wedkantoor Olympische winterspelen
Vanaf 1 Maart
RN Songfestival: Inschrijven
Vanaf 1 Maart
Wie is de Mol Online 2018: Inschrijven
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Quotes

punaise

Aflevering 4

door: Maud
punaise
Pieter Jan opent aflevering 4: "De kandidaten konden hun ogen nauwelijks geloven,maar ze waren er echt, Karel en Angela in Japan. Tijdens de copieuze lunch werd er uitgebreid geproost op de mol, die maar met moeite een glimlach kon onderdrukken. Manuel mistte wegens ziekte teveel opdrachten en moest helaas naar huis. Barbara onsnaptte aan het noodlot. Zij mocht blijven. Nog 1 opdracht in Nagasaki en dan trekt de karavaan naar het noorden voor een nachtelijk avontuur."

Erik: "Ik denk dat Frits zichzelf een beetje verliest in het spel door te zeggen dat we allemaal voor de pot moeten gaan. Hij wil graag de mol naar boven zien komen en dat is natuurlijk heel erg mooi Frits, maar hierdoor geef je jezelf wel prijs. Jij wil gewoon de pot verhogen en die pot wil jij winnen."
"Ik stond eigenlijk wel op het punt om misschien naar beneden te gaan, maar toen heb ik me toch een beetje laten verleiden. Een beetje greedy dacht ik ik ga toch nog meer geld halen. Achteraf gezien had ik gewoon naar beneden moeten gaan en dat had Kim ook moeten doen. Dan hadden we tenminste 500 euro erbij gehad." Barbara over de examenopdracht.

Arjen: "Jah, het begint een beetje een traditie te worden bij ons groepje. Lekker weinig geld verdienen."

"Ik deel heel veel informatie met Frits, en Frits deelt heel veel informatie met mij. Frits denkt dat ik alles deel, maar dat doe ik natuurlijk niet. Want uiteindelijk kent dit spel maar 1 winnaar, en die winnaar wil ik natuurlijk zijn." Erik over zijn vriendschap met Frits.
Ook Frits heeft wat te vertellen over zijn vriendschap met Erik: "Als Erik de mol is, dan heb ik het vertrouwen in deze mensheid verloren. Ik blijf voorlopig nog wel even doorgaan met informatie delen. Als ik daar nu mee zou stoppen zou hij doorhebben dat ik hem niet meer zou vertrouwen."

Frits: "We hebben de helft er nu op liggen. 100 kg."
Sanne: "Nah, dat gaat best goed toch?"
Frits: "100 kg... zijn jullie daar niet tevreden mee?"
Kim: "Kom op Frits. Jij bent toch een man... jeetje mina."
Frits: "Ik spreek jullie halverwege nog wel."

Arjen weet het al: "Degene die nu iets laat vallen is definitief de mol."
"Laurel en Hardy waren er niks bij he." Pieter jan vond de groep van 3 erg amusant.

Pieter Jan is trots op de kandidaten: "Oke dat zijn dus 28 zakken in totaal. Jullie staan bij het bordje 375.000 Yen. We rekenen het even snel uit voor jullie voor het gemak. Het komt op 1200 euro. Voor jullie doen helemaal zo gek nog niet."

Sanne: "Nou jongens, ik heb echt het gevoel dat ik iets nuttigs heb gedaan vandaag."
Erik: "Wat dan?"
Sanne: "Zand verplaatst..."
"Hey jongens, als er een insect op mij loopt vannacht, dan kan ik best wel raar gaan doen." Hind waarschuwt haar tentgenoten alvast.

Kim wil zeker weten dat de afspraak staat: "Maar jongens, kunnen wij elkaar vertrouwen?" waarop Arjen haar snel uit de droom helpt: "Ja, nee, dit is Wie is de mol? we kunnen niemand vertrouwen."

Erik was onder de indruk van Sanne`s bouwkunst: "Ik vind dat Sanne eerst mag, omdat ze zo`n mooie brancard heeft gemaakt." en Sanne wil lekker snel naar de barbeque: "Vind ik ook."

"Als je de vrijstelling pakt gooien wij je in de rivier." waarschuwt Arjen Sanne nog maar even.
"Jij hebt ons wel 1600 euro gekost hoor Meneer Sissing." Sanne is not amused door de actie van Frits, maar Frits ziet dat toch anders: "Luister, we hebben gisteren 2000 euro voor Barbara betaald. Ik ben nog een koopje."

Barbara op de vraag van Pieter Jan of ze toch niet beter de vrijstelling had kunnen pakken: "Jawel, maargoed dat vond ik ook een beetje lullig. Natuurlijk achteraf gezien wel."
Pieter Jan`s advies komt een beetje te laat: "Moet je niet een beetje lullig zijn in Wie is de mol?"
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.203 seconden met 13 queries.