ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
415 gasten en 15 vaste bezoekers (SpacyColours, Lucy, Convans, Nvy, putyourHANSup!, Joost2, Bubbles, De Vlaming, Silvermaiden, MollenvangR-Art, de_witte, Heinz, genksmurf, Molduck, De Tunnelvisie)
Activiteitenagenda
Nu bezig
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Flashback(stage)!

Door: Molcrazy

punaise

 

punaise

"Wie is de Mol?" speelde zich in 2011 af in El Salvador. Pieter Jan was de presentator, Patrick Stoof was de Mol en Art won het spel maar wat gebeurde er allemaal achter de schermen? Hoe worden de opdrachten voorbereid? Hoe ziet de lokale cultuur eruit? Werkt de productie de hele dag? Ontdek het in de eerste officiŽle ťn openbare blik backstage!

Massa's camera's en besprekingen maken deel uit van WIDM. Elke dag staan er andere opdrachten op het programma. Een goede voorbereiding is dus essentieel om de uitvoering van de opdrachten scherp in beeld te krijgen.

De bus met de Mol in zat vol lachende gezichten, Tien-Tien werd een lokale beroemdheid en de kandidaten verzamelen zich in het stadion voor de vuurwerkopdracht.

   
   
   
   
   

Prachtige gebouwen maken deel uit van elke WIDM-serie. Voordat een executie uitgevoerd kan worden, dient er heel wat in orde gemaakt te worden: de foto toont Rick, Pieter Jan en Anton.

Soms moeten de mensen van de productie even wachten voor ze verder kunnen werken. Natuurlijk is er naast het werk ook eens tijd voor feest!

   
   
   
   
   

Het magnifieke theater, Pieter Jan op het podium en lunchtijd voor de crew.

Cocktails aan het zwembad en de voorbereiding van de proef waarin de kandidaten moesten opmerken welke zaken/personen/situaties veranderd waren.

   
   
   
   
   
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.284 seconden met 14 queries.