ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
426 gasten en 16 vaste bezoekers (Lucy, putyourHANSup!, Convans, SpacyColours, Nvy, Joost2, Bubbles, De Vlaming, Silvermaiden, MollenvangR-Art, de_witte, Heinz, genksmurf, Molduck, De Tunnelvisie, D*N)
Activiteitenagenda
Nu bezig
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Profiel Anna

Door: Widm.com Crew

punaise

Wie is Anna?

punaise
Anna Drijver studeerde in 2008 af aan de Amsterdamse Toneel en Kleinkunst Academie. Ze is onder andere te zien geweest in de theaterproducties 'Buitengewoon binnen', 'Uitgedokterd' en '90 Minuten'.

Naast haar theaterwerkzaamheden is Anna te zien diverse films, waaronder 'Feestje', 'Flirt', 'Gadje' en 'Ruis'.
In 2008 ging de bioscoopfilm 'Bride Flight' van regisseur Ben Sombogaart in premiere, waarin Anna de rol van Esther vertolkt en begin 2009 was Anna te zien in de bioscoopfilm 'Stella's Oorlog', onder regie van Diederik van Rooijen. Eind 2009 was Anna te zien in de film 'Komt een vrouw bij de dokter' van regisseur Reinout Oerlemans waarin Anna een van de drie hoofdrollen vervulde. In december 2010 is Anna te zien in de film 'Loft' van Antoinette Beumer en volgend jaar is ze te zien in de kinderfilm 'Tony Tien', onder regie van Mischa Kamp.

Op televisie verwierf Anna in 2004 bij het grote publiek bekendheid door haar vaste rol in de populaire televisieserie 'Bitches' (BNN) en onlangs in 'Bellichter: de macht van meneer Miller' (VPRO). Begin 2011 zal de Nederlandse dramaserie 'Levenslied' op televisie te zien zijn waarin Anna een hoofdrol vertolkt. Zij was verder in gastrollen te zien in tal van televisieseries, waaronder: 'Willemspark', 'Keyzer & De Boer Advocaten', en 'De Co-assistent'.


Aan het eind van dit jaar is Anna weer te bewonderen in het theater, zij zal te zien zijn in de Bellevue lunchvoorstelling 'Niet zo bedoeld'.
In november kwam Anna's debuutroman uit, getiteld: 'Je Blijft'.

Bron:widm.nl
 

punaise

Quotes en opvallende uitspraken

punaise
“Ik denk dat de mol goed moet zijn in eerlijk, en dat eerlijk zijn moet dan gewoon niet waar zijn.” Anna heeft zo haar eigen strategie om de mol te vangen. [Aflevering 1]

“Wie wil er eerst?Toen dacht ik: ‘First pick’, dat wil ik zijn!” Anna is helder waarom zij als eerste de vrijstellingswandeling wil maken. [Aflevering 1]
Anna : “Je merkt toch wel echt dat er iets grimmigs is ingedaald…” [Aflevering 2]
En ook Anna ziet het zitten. “We dachten, Patrick rijdt ‘m naar huis. Ik zag me mezelf al helemaal staan op zo’n podium met champagne, zoals in de Formule 1.”[Aflevering 4]

“Zijn jullie er nog?”
Anna heeft het wel naar haar zin op grote hoogte. [Aflevering 4]
 

punaise

Verdenkingen & Vrijpleitingen

punaise
   
 

punaise

Stemgedrag: Op wie stemde Anna?

punaise

Afl. 1

Afl. 2

Afl. 3

Afl. 4

Afl. 5

Afl. 6
 

punaise

Praat mee over Anna op ons forum!

punaise
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.193 seconden met 14 queries.