ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
343 gasten en 17 vaste bezoekers (Molino, SpacyColours, Nvy, RoyL, LT_Barclay, Mollenmania, josien35, xanneweetwel, Pac, D*N, Convans, Brtdm, Niuno, pepijnbrem, Bubbles, Nys-Fan, Lan)
Activiteitenagenda
Nu bezig
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Wie is... de mol? 2016

punaise

Opdrachten

punaise
Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Pop-up restaurant (8.7)
2. Laser Fort (8.5)
3. Verlaten resort (8.3)
4. Sleutelroute (8)
5. Op zoek naar jezelf (7.9)
  1. Macht over de test (4.5)
2. Vier op een rij (5.8)
3. Spaanse les (6.5)
4. Verhalen estafette (6.6)
5. Omroep Santiago (6.6)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 De metro

De kandidaten nemen één voor één de metro naar Mamá Tingó vanaf een andere halte. Iedereen krijgt een opdracht mee in de metro, die er op neer komt dat ze een aantal personen moeten vinden. Lukt het de kandidaten om op het metrotraject 54 locals te scoren? De kandidaat die als eerste moest opstappen, heeft het laatste woord. Hij gokt of de opdracht slaagt of niet en kan zo het geld winnen als hij gelijk heeft.

aantal stemmen: 72
Log in!
 Mega Topito

In de zandduinen van Baní moeten de kandidaten een enorme topito door een parcours heen trekken. Voordat ze starten, mogen ze elk de naam van een kandidaat op een bord in een volgorde plaatsen. Des te meer vakken ze passeren, des te minder schermen ze hoeven te zien bij de executie. Om geld te verdienen moeten de kandidaten op een geldvak blijven staan. Maar... wat wordt de richting van het parcours? Dat komen ze pas bij de executie te weten!

aantal stemmen: 73
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 2
 Zoutmijnen

Verspreid over de velden liggen, speciaal voor deze opdracht, vier soorten zout: Zeezout, mineraalzout, keukenzout en strooizout. De kandidaten moeten in drie kwartier vier karren vullen met de juiste zoutsoort en binnen brengen. Als het de kandidaten lukt, verdienen ze 2000 euro voor de pot.

aantal stemmen: 73
Log in!
 Trappen

De kandidaten worden door Art meegenomen naar een optreden bij Plaza de España, waar ze op alles en iedereen moeten letten. Vervolgens maakt Art een groepsfoto van iedereen op de trappen. Nadat die foto gemaakt zal zijn, verlaat de lokale bevolking de trap en moeten de kandidaten de groepsfoto reconstrueren. Daarvoor krijgen ze een kwartier de tijd. Per goede trede verdienen ze 100 euro voor de pot. Bij alle treden goed; 2000 euro.

aantal stemmen: 74
Log in!
 Klooster

Er valt geen geld te verdienen in deze opdracht. Enkel informatie en jokers. De kandidaten vormen duo's. Art stelt de duo's bij het klooster voor een dilemma: één iemand mag binnen tien minuten lang rondkijken en de ander blijft buiten en krijgt 2 jokers. Óf allebei naar binnen en 5 minuten rondkijken. Wie doet wat?

aantal stemmen: 74
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 3
 Geld matchen

De kandidaten zijn verspreid in drie duo's en één trio in Santo Domingo. Alle kandidaten hebben een derde van een Molgeld-biljet gekregen en aan vijf palen in hun directe omgeving hangt ook een derde. Om het geld te verzilveren moeten de kandidaten de biljetten compleet maken. Steeds moet er één een derde biljet achter blijven op een paal.

aantal stemmen: 59
Log in!
 Laser Fort

Bij avond krijgen de kandidaten aan het fort van Santo Domingo 1500 euro. Die moeten ze over zichzelf verdelen. Om geld te verdienen moeten de kandidaten het fort weten te bereiken, zonder afgeschoten te worden door de lasers. Onderweg zijn obstakels, maar ook vier verdubbelaars. Als je die meeneemt en je haalt het einde, dan wordt het geld dat jij in je bezit had, verdubbeld!

aantal stemmen: 60
Log in!
 Macht over de test

Eén van de kandidaten krijgt de macht over de test. Diegene mag bepalen welke vijf vragen niet meetellen voor de eindscore. Niet alleen voor zichzelf, maar voor iedereen. Wat hebben de kandidaten ervoor over? Ze mogen bieden met geld uit de pot. Het op één na hoogste, unieke bod, wordt geaccepteerd.

aantal stemmen: 61
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 4
 Ondiep Water

Op zee hangen 23 kokers aan boeien. Daarop staan codes en de kandidaten krijgen een overzicht van welke codes geld bevatten en welke mingeld. Aan hen om in duo's binnen 10 minuten zo veel mogelijk kokers met geld te verzamelen en het mingeld best te laten hangen. Maar onder water schuilt gevaar... duikers kunnen de kandidaten omduwen en alle vergaarde kokers van die kandidaat liggen dan uit het spel.

aantal stemmen: 57
Log in!
 Kiezen of delen

De kandidaten verdelen zich in duo's. In een mijn liggen allerlei goodies. De kandidaten krijgen per duo een inventarislijst om te zien wat er in welk mandje ligt. Ze krijgen 5 minuten om de lijst te bestuderen, een tactiek te bepalen én te beslissen wie als eerste van het duo de mijn in gaat. Want ze strijden tegen een persoon uit een ander duo. In de mijn krijgen ze 2 minuten tijd om iets te pakken. Ze moeten zelf de tijd bijhouden en als ze te laat zijn, hebben ze niets!

aantal stemmen: 58
Log in!
 Sleutelroute

Bovenop een steile rotswand staat een kist verankerd met 2 sloten. Art heeft acht raadsels voor de kandidaten. Als ze het juist beantwoorden, krijgen ze de correcte sleutels mee en mag iemand naar boven klimmen om een van de sloten te openen. Als het lukt, kunnen de kandidaten de kist los maken van de rotswand, naar beneden takelen en openen op het strand zodat de inhoud voor hen is.

aantal stemmen: 57
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 5
 Tijdrit

Op het einde van een fietsrit, krijgen de kandidaten 12 lastige vragen. De antwoorden op die vragen hangen aan bomen verspreid langs het pad dat ze met de fiets moeten volgen. Tien minuten na de start van de opdracht wordt de eerste vraag gesteld en moet er dus iemand bij Art staan. Kandidaten kunnen het antwoord al op voorhand in de enveloppen vinden en via portofoon doorgeven. Ze hebben telkens één minuut om een antwoord te geven en dan wordt de volgende vraag gesteld.

aantal stemmen: 55
Log in!
 Taíno tekens

Op een bord staan 9 Taíno tekens. Die tekens moeten de kandidaten goed bestuderen, want ze moeten de juiste tekens op zee drijvend aan boeien vinden en in de juiste volgorde terug leggen. Op de achterkant ontstaat dan een plattegrond waar ze een kist kunnen vinden en een cijfercode waarmee ze die kist kunnen openen en het geld winnen.

aantal stemmen: 54
Log in!
 Verhalen estafette

De kandidaten staan verspreid op 'de burg naar nergens' en moeten een verhaaltje van de ene kant naar de andere kant overbrengen. Aan beide kanten staat een verhaal dat naar de andere kant moet en iedereen loopt van de ene naar de andere kandidaat om telkens een zin over te brengen.

aantal stemmen: 54
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 6
 Zoek geen verschillen

De kandidaten moeten in een half uur twee ruimtes compleet opnieuw inrichten als identieke eetkamers. Ze mogen niet bij elkaar kijken. Praten mag wel.

aantal stemmen: 55
Log in!
 Spaanse les

Kandidaten delen zich in 2 groepen in: zij die uit de hoogte doen en zij die down to earth zijn. De 'uit de hoogte groep' krijgt een lijst met Spaanse woorden die in het Nederlands vertaald moet worden, en een Nederlands - Spaans woordenboek. De 'down to earth groep' net andersom. De groepen kunnen elkaar dus helpen met vertalen. In de tijd van een ritje met de kabelbaan, moeten de kandidaten de woordenlijsten vertalen en één van hen ze van buiten leren, want Art zal hen overhoren en per groep vijf vertalingen vragen.

aantal stemmen: 55
Log in!
 Op zoek naar jezelf

Verdeeld in 2 auto's moeten de kandidaten op zoek naar life-size kartonnen versies van zichzelf, die verspreid staan in Santiago. Van negen kandidaten weten ze de locatie. Daar vinden ze telkens ook een woord, waarmee een zin gevormd kan worden waar de 10e kandidaat te vinden is. Op het einde moeten ze de groepsfoto van aflevering 1 reconstrueren met de kartonnen modellen die ze gevonden hebben.

aantal stemmen: 55
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 7
 Verlaten resort

De bagage van de kandidaten staat verspreid in verschillende kamers van een verlaten resort. In een control room kunnen ze via camera's zien waar ze staan en bovendien zijn er 4 camera's die ze zelf vrij kunnen bewegen. Hun doel: haal binnen drie kwartier zo veel mogelijk koffers terug en win 300 euro per koffer. Maar pas op voor de piccolo's! Als die een kandidaat insluiten, ligt die kandidaat uit de opdracht.

aantal stemmen: 44
Log in!
 Vier op een rij

De kandidaten krijgen kaarten met daarop jokers, vrijstellingen, mingeld, zwarte vrijstellingen en pak af's. Ze leggen één voor één een kaart neer en als iemand daarbij de vierde kaart met hetzelfde symbool legt, wint hij hetgeen er op die kaarten staat. Bvb: als je de vierde vrijstelling in de rij legt, win jij een vrijstelling. Ze winnen enkel geld als er geen mingeld wordt genomen.

aantal stemmen: 45
Log in!
 Pop-up restaurant

Twee kandidaten worden geselecteerd om de voorbereidingen te treffen om een restaurant te runnen, zonder keuken. Zij moeten restaurantjes in de buurt zoeken om aan eten te geraken en zelf prijzen opstellen, zodat ze winst maken. Vervolgens helpen de overige kandidaten mee om het restaurant te runnen. Als ze hun startkapitaal van 2500 peso kunnen verdubbelen, winnen ze de opdracht.

aantal stemmen: 44
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 8
 Meten is weten

De kandidaten zijn op het terrein van een oude suikerfabriek. Art heeft 2000 euro in de kluis. Als het de kandidaten lukt om de code van de kluis te kraken, gaat het bedrag in de pot. Als hulpmiddel krijgen de kandidaten een maquette. Die vertegenwoordigt het speelveld in de loods. Op de grond, in de loods, liggen Moltegels. Als het de kandidaten lukt om de loods precies zoals het voorbeeld in te delen, kunnen ze de code van de kluis achterhalen. Die correspondeert namelijk met het aantal tegels in de vakken; 6, 3, 5 en 2.

aantal stemmen: 35
Log in!
 Geldklokken

In de verlaten suikerfabriek liggen negen geldklokken verstopt die tezamen 4500 euro vertegenwoordigen. Als de opdracht start, beginnen ze af te tellen en worden de bedragen minder waard. Aan de kandidaten de opdracht de geldklokken te vinden en stop te zetten. Ze krijgen daarvoor foto's van de locatie's van de klokken. Hoe sneller ze de klok afdrukken, hoe meer geld ze verdienen. Bovendien kunnen de klokken ook in de min gaan, wat hen geld kost.

aantal stemmen: 35
Log in!
 Omroep Santiago

Art is op zoek naar één couch potato en drie kandidaten die wel willen schitteren in de spotlights. Deze drie gaan ieder een item verzorgen in een live televisie uitzending bij omroep Santiago. De couch potato krijgt een woordenlijst en vertoeft bij een familie thuis. Aan hem de schone taak om erachter te komen welke woorden er niet door de kandidaten in de uitzending genoemd zijn.

aantal stemmen: 35
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 9
 Straatleven

De kandidaten zijn in Bayahibe. Ze gaan daar het Dominicaanse leven vastleggen aan de hand van vijf eerder in het dorp genomen foto's. De compositie van die foto's moet gereconstrueerd worden. Voor elke goede foto verdienen de kandidaten 200 euro. Zijn ze allemaal goed, dan verdienen ze 1500 euro voor de pot. Voor de opdracht krijgen de kandidaten een uur de tijd.

aantal stemmen: 27
Log in!
 Van voor naar achteren

Art zoekt één finalist met ogen op zijn rug en twee met een vooruitziende blik. Klaas krijgt een camera op z'n buik en moet met behulp van de andere twee dwars het resort door. Vanuit de receptie moet hij het strand zien te bereiken zonder te stoppen, en ook zonder ook maar één toerist in beeld te krijgen. Als hij van alle drie de finalisten twee biljetten meeneemt, verdubbelt Art het te winnen bedrag. Ze krijgen een half uur de tijd.

aantal stemmen: 27
Log in!
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.311 seconden met 18 queries.