ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
405 gasten en 24 vaste bezoekers (Nieky, Tunnelgraver, Elsbeth, Starlight, AnnaNiem, hagriddler, MissMollie, Jelsir, pellertje, superkimmi, Niuno, Heinz, Lo, genksmurf, Medic, Pac, Mollenmania, Molbelg, RoyL, loetjef, Miepmandarijn, ruben67, Mollenvanger-MV, kameel)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

Spotlight

Door: Starlight

punaise

 

punaise

Op deze pagina zetten we elke week ťťn theorie in de spotlight! De leukste, beste of vergezochtste theorie krijgt hier een week lang alle aandacht. Wil je nog meer theorieŽn lezen? Klik dan hier om naar het volledige theorieŽnoverzicht te gaan.
 

punaise

Aflevering 2

punaise
Is er dit jaar misschien een hint met het getal 18, verwijzend naar de 18e mol? Vorige week al kwamen verschillende forummers met theorieŽn rond dit getal: zo bleek dat de klok achter Jan en Jean-Marc om 1 over 8 stond, en kwam Simone als eerste met de oplossing "M18", waarmee ze zichzelf mogelijk als 18e mol aanwijst.

In aflevering 2 komt daar nog bij dat ťťn van de loges in de theateropdracht het nummer 18 had. Het is dan geen gekke redenatie dat de mol misschien wel in die loge zat. Dan zou het kunnen verwijzen naar Bella of Emilio, die aan het begin van de opdracht in deze loge zaten. Maar het kan ook goed een hint zijn naar Simone, die er aan het einde van de opdracht had moeten zitten. En dat is interessant, want dat betekent dat er mogelijk zelfs al 2 hints naar Simone te vinden zijn met het cijfer 18!


Zo vroeg in het seizoen kunnen we hier natuurlijk nog geen keiharde conclusies aan verbinden, zeker niet als het nog naar meerdere personen kan wijzen. Maar als het getal 18 nog vaker gaat verschijnen, zouden we hier best wel eens een hint op het spoor kunnen zijn.

 

punaise

Aflevering 1

punaise
"Tijd voor de test. Twintig vragen over de identiteit en het doen en laten van de mol. Degene die het minst weet, ligt uit het spel. Behalve de mol, die hoeft nooit naar huis". Zo kondigt Art normaal de test aan, maar het is velen op het forum opgevallen: deze laatste zin ontbrak! En wat het helemaal opvallend maakt, is dat in Moltalk: The Kickoff nog een quizvraag zat over hoe deze volledige tekst luidde.


Wat heeft dit te betekenen? Is dit een fout, een nieuwe tekst, een hint? Wijst het erop dat de mol deze aflevering de test niet heeft gemaakt, en dus ťťn van de 6 kandidaten is die direct door mochten vliegen naar Tbilisi? Of geeft het misschien wel aan dat de mol dit jaar een rood scherm kan krijgen, en Ron zomaar nog terug kan komen en dan zelfs de mol nog kan zijn?

Om te weten wat dit betekent zullen we volgende aflevering af moeten wachten om te zien of Ron inderdaad terugkomt, en of deze laatste zin weer zal ontbreken in de "testtekst". Tot die tijd heeft dit opvallende feit in ieder geval de allereerste Spotlight op Realitynet gehaald.
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.268 seconden met 13 queries.