ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
401 gasten en 24 vaste bezoekers (Elsbeth, Starlight, Nieky, Tunnelgraver, AnnaNiem, hagriddler, MissMollie, Jelsir, pellertje, superkimmi, Niuno, Heinz, Lo, genksmurf, Medic, Pac, Mollenmania, Molbelg, RoyL, loetjef, Miepmandarijn, ruben67, Mollenvanger-MV, kameel)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

Theorieënoverzicht

Door: Starlight

punaise

 

punaise

Geen zin om zelf het hele forum door te spitten op zoek naar theorieën? Geen probleem! Elke week zorgen we ervoor dat je alle theorieën hier terug kunt vinden in een handig overzicht. Mist er een theorie die hier absoluut thuishoort? Stuur dan een pm naar Starlight.
 

punaise

Aflevering 2

punaise
Aan het begin van de theateropdracht zaten Bella en Emilio in loge 18, aan het eind hadden Jean-Marc en Simone er moeten zitten. Dit zou een hint kunnen zijn dat Bella, Emilio of Simone de 18e mol is. In aflevering 1 wees Simone ook al “M18” aan, dus mogelijk zijn er naar haar zelfs al 2 van zulke hints. (x)
Is er dit jaar weer een spiegelhint? Er komen in de afleveringen veel spiegelbeelden en wissels voor: aflevering 2 heette zelfs “Wisseltruc”. Onder andere Emilio en Jan zijn een keer in spiegelbeeld te zien. (x)
 

punaise

Aflevering 1

punaise
In het promofilmpje voor aflevering 1 vraagt Art “Wil je nu al weten wie de mol is?”. Als je bij de beginletters van de woorden in deze zin de letters WIDM wegstreept, hou je de J, de N en de A over: Jan! (x)


In het praatje voor de test ontbreekt de zin “behalve de mol, die hoeft nooit naar huis”. Betekent dit dat de mol dit jaar een rood scherm krijgt, en Ron misschien nog de mol kan zijn mocht hij terugkeren? Of heeft de mol misschien de test niet gemaakt? (x)Loes is in een stad met een metro, reist daarmee en is dus in de aflevering ondergronds. Een goede plek voor een mol. (x)
Jean-Marc biecht over de beste strategie van de mol terwijl er een schaakbord, een strategisch spel, zichtbaar is. Daarnaast staan de wijzers van de klok achter hem om 1 over 8. Is Jean-Marc de 18e mol? (x)

Op datzelfde schaakbord staan de witte koning en de koningin omgedraaid. Zou dit een hint zijn dat de mol dit jaar weer een vrouw is? (x) Of is het een hint naar Stine? Zij heeft veel geschaakt in haar jeugd, en de witte dame hoort ook nog eens op D1 te staan. Als je dat voluit schrijft staat er Deen, en Stine is geboren in Denemarken. (x)
De afstand tussen de 2 E’s van de titel, “Een verhaal apart”, is kleiner dan die tussen de rest van de letters. Zou dit een hint kunnen zijn? (x)Simone is vernoemd naar Simone de Beauvoir. Er is een boek over haar verschenen dat “Simone de Beauvoir: Een Verhaal Apart” heet. Verwijst de afleveringstitel naar Simone? (x)


Is er weer een afvallershint dit jaar? Als je kijkt naar de hoogte van de namen in de leader en die op volgorde zet van laag naar hoog, staat Ron het laagst en hij is de eerste afvaller. Misschien is het toeval, of misschien geeft de volgorde van laag naar hoog de afvallers aan. (x)
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.253 seconden met 12 queries.