ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
355 gasten en 12 vaste bezoekers (Marisa, Molzkovicz, Molduck, Magiicall, D*N, Hulpmol, Straatblaffer, KingLennart, DylanS, Brtdm, Pierre1830, Mollenmania)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

Quotes

punaise

Aflevering 3

door: Maud
punaise
Pieter-Jan tilt een bakje op waaronder geen topito`s liggen: "Geen interesse?" Georgina: "Ik vind het verleidelijk ... maar nee."

"Het was ook zo genant. In Mexico, een dikke nederlander met een bordje om zijn nek. Ik ging door de grond. Ik wilde me eigenlijk zo klein mogelijk maken, verstopt achter een grote pils of een kopje koffie." Edo voelde de ogen op zich gericht tijdens de bordjes opdracht.

Regina heeft haar theorie al klaar als ze Edo met het bord mol ziet.""Hoe moeilijk kan het zijn. Mol schrijf je met hoeveel letters? 3, Edo.
"Ola... It`s the latest fashion." Ook Georgina merkt dat ze een opvallende verschijning is op de markt.

Georgina voelde zich weer even kind: "Het was gewoon heel erg spannend om door die bladeren heen te rennen enzo. Het voelde echt als buitenspelen."

"Oke dat was het dan jongens. Jullie zijn allemaal hartelijk bedankt. Alle plekken zijn veilig en alle vlaggetjes zijn gehesen. Met vriendelijke dank." Edo bedankt de voorbereiders.
Patrick vond het wel spannend in het maisveld: "We mochten niet rennen. Ik heb toch gerend. Het idee dat je achterna wordt gezeten, door een man,in een maisveld. Dat is heel scary."

"We hadden van te voren met ons drieen wel wat zaken doorgelopen. Maar toen we eigenlijk voor het eerst contact hadden met de toren werd er heel duidelijk gezegd:"Vergeet jullie strategie. Wij hebben een strategie. Vertrouw op ons, want dat gaat goed." Dus ik riep nog naar Patrick en Regina van, ja het is allemaal heel leuk: Vertrouw op ons, maar dat molletje staat misschien daar boven." Coen vertrouwt niemand.

Regina maakt een babbeltje met de jager die steeds rond haar veilige zone heen sluipt: "Het kan nog wel even duren hoor. Blijf maar lekker staan hier, dan hebben die anderen er maar 2."
"Regina keek me aan als een konijn voor de koplampen van een grote pick-up truck. Dus die hebben wij totaal in de steek gelaten." Joris ziet het misgaan bij Regina maar kan er niks meer tegen doen.

Edo kent geen medelijden met Regina: "Het was meer dan we konden doen, sorry. Ja het spijt me, maar blijf van de radio af, dan gaat het misschien nog lukken, over."

Dunya`s stopwoordje is: Verdacht:"Aangezien je toch echt moet oppassen voor die tunnelvisie, vind ik Edo toch ook wel een beetje verdacht. Juist omdat die in het begin heel verdacht deed, en daarna niemand hem meer vedacht vond, en ik denk dan, dan kan hij nu gewoon verdacht doenen dan denkt iedereen: ow hij doet gewoon verdacht."
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.193 seconden met 14 queries.