ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
309 gasten en 1 vaste bezoeker (Mollenmania)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

Quotes

punaise

Aflevering 7

door: Maud
punaise
Regina was verbaast over het vertrek van Joris: "Hij was heel zelfverzekerd. Hij zei: Ik blijf tot het gaatje. Hij was zo met zijn boekje bezig. En toen kreeg Joris rood."

Dennis: "Wie heeft de pot nu?"Patrick: "Ik heb de pot." Maar Dennis ziet liever niet dat Patrick de pot beheerd: "Daar gaan we duidelijk over praten straks."

"Dunya had lekker de deur open gelaten, dus ik kon het niet weerstaan om mijn hand in die tas te stoppen. Ik voelde zo in die tas. Ja, Topito, een zwarte, die had ik nog nodig. Ik denk, ja miscchien heeft ze er nog meer. Nog een vingertje er in. Een rode, die had ik ook nog nodig. Nou had ik nog een gele nodig. Stel dat ze nog een gele heeft. Denk nou oke, nog 1 keer. Dus ik ga weer in die tas en ik pak er een gele uit." Patrick over zijn diefstal avontuur.
Edo had liever een simpele Tomtom gehad: "Die aanwijzingen waren niet heel letterlijk. Dus we moesten ook nog over puzzelen nadenken, wat het zou kunnen betekenen."

Edo: "Hier is een oranje rood hek, of is het geen oranje rood."Patrick: :"Dat is Terra cota." Edo probeert het nog eens: "Het is toch een karakteristiek hek, gewoon van beton gemaakt. Dat is toch karakteristiek?" Als de Tomtom aangeeft dat ze verkeerd zijn gereden zeggen Regina en Patrick: "Het is geen hek. Het is een muur." Maar edo is niet gevoelig voor hun commentaar: "Weet je, jullie hebben gewoon gelijk, het is geen hek. Waarom zeg ik het dan weet je? nouja, nee, mij goed." Dan geeft Patrick het toe:
"Je hebt gelijk edo." waarop Edo quasi verbaast zegt: "Ow? echt waar??"
 
Dunya moedigd de piņata nog even aan: "Ik stop het geld hier in. In Georgina. Zo, hoppa, dicht. Sjors zet hem op!"

Patrick als hij net te horen heeft gekregen wat de piņata opdracht inhoud: "De logica van Dennis en Dunya..." en Regina doet er een schepje bovenop: "Samen ook."

"Kijk nou naar het patroon!, Gaan ze nou zo simpel denken?" Dennis ziet de opdracht al mislukken en ook Dunya ziet er weinig heil in als ze de verkeerde piņata uitkiezen: "Ah mijn hoofd eraf. ja jongens het heeft geen zin."

Regina: "Als je nou gaat slaan dan heb je haar.
Edo moedigd Patrick aan: "1, 2, Hatsaa en nog een keer. Oke, hij gaat lekker."
Patrick voelt zich haast schuldig: "Ze staat er toch niet bij he."
"Ja nou, we hebben Dunya aan gort geslagen. Dat wil zeggen... Patrick. En we hebben jullie logica niet begrepen." Edo, als PJ Dennis en Dunya verhaal komen halen over de piņata opdracht.

Dennis: "Ja sorry, maar ik had jullie echt hoger ingeschat. Echt serieus, sorry."

Pieter Jan tegen Patrick: "Je wilde mij spreken?" Patrick: "Ik wilde je spreken. Ik heb namelijk ee Topo bij elkaar verdient." Pieter Jan: "Hoe kom je eraan? Patrick laat de waarheid nog even in het midden: "Die heb ik in en rondom het spel weten te vinden."
Patrick: "Maar de opdracht was nog niet afgelopen, want er zat nog eens taartje aan. Een hele grote staart zelfs..."

"We krijgen boodschappen door. Ik heb er alleen niks van gehoord." Edo tegen Dennis als ze vol gas over het water razen.

Pieter Jan als de ter land ter zee en in de lucht opdracht afgelopen is: "Zo. Miami Vice was weer even terug op televisie. Waarop Dennis vol enthousiasme roept: "Zooo, Yeah Baby !!

"Mijn mollenjacht is niet erg strategisch te noemen. Ik let op. Ik denk na. Ik kijk en observeer. Als de mol is wie ik denk dat het is. Dan vind ik de mol vaak afwezig." Edo tijdens test.
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.278 seconden met 13 queries.