Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Wie is de Mol? => Wie is de Mol AVRO 2007 => Topic gestart door: Cosma op 5-02-2007, 05:42:31

Titel: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Cosma op 5-02-2007, 05:42:31
Aflevering 1, Karel zegt:

10 bekende Nederlanders reizen af naar Thailand. (even later) Een van die tien bekende Nederlanders is een bedrieger; een van hen is de mol.

Er zijn idd 10 bekende Nederlanders naar Thailand afgereisd, 9 bekende Nederlanders als kandidaten, 1 bekende Belgische als kandidaat, en 1 bekende Nederlander als presentator. Met Karel erbij zou je kunnen spreken van 10 bekende Nederlanders van wie 1 de mol is, anders klopt dat 10 bekende Nederlanders (hetgeen hij tot 2 keer toe met nadruk zegt) niet. Kort daarop wordt voor de kijker nogmaals benadrukt dat Eva Belgische is (zegt ze zelf en in haar filmpje) en dus geen bekende Nederlander.
Waarom zo nadrukkelijk tot 2 keer toe 10 bekende Nederlanders, omdat het de kijkers ander ontgaat dat het hier BN'ers betreft? Of de eerste hint dat Karel zelf die tiende bekende Nederlander is?

Tot op heden heeft Karel nog niet een keer gezegd: tussen jullie bevindt zich de mol, zoals we dat toch gewend zijn van voorgaande jaren, of  9 kandidaten 1 mol dat soort dingen, hij benadrukt geen enkele keer dat er zich een mol tussen hen bevindt, slechts 1 keer spreekt hij over de aanwezigheid van de mol, tijdens de bied-opdracht.
Hij zegt dan: vanwege de aanwezigheid van een mol in ONS midden geldt steeds dat het op een na laatste bod zal winnen (wie dat een na laatste bod heeft uitgebracht uitgebracht houden we geheim etc.)

Opvallend is dat Karel nu niet zegt: vanwege de aanwezigheid van een mol in jullie midden, maar in ons midden, maar dat terzijde.
Ik vraag me af waarom, vanwege juist vanwege de aanwezigheid van de mol steeds het een na laatste bod geldt?

Je hebt er als kandidaat/mol die elkaar ook nog eens niet kunnen zien nl niet zoveel invloed op om de een na laatste bieder te zijn, of je moet de enige zijn die biedt.
Waarom geldt niet gewoon het hoogste bod, zonder dat bekend wordt gemaakt wie dat was?
Omdat Karel op deze manier, ookal boden de kandidaten niet (en evenmin konden zien of er daadwerkelijk anderen boden), zelf de prijs kon opdrijven door telkens na een bod van een kandidaat te doen of er weer een bod na kwam, en doordat dat laatste en hoogste bod wat de prijs moest opdrijven dan fake was (Karel zelf, geen bieder) kon dat bod nooit bindend zijn, maar moest de "prijs" gaan naar degene die daarvoor bood.
Zo kon Karel (if so) de hele pot leegbieden, en anderen continue het gevoel geven dat de anderen ook lustig boden, zelfs wanneer er maar 1 bieder was.

Karel zegt ook nog iets frappants op het eind: (stellig): Op de een of andere manier heeft de mol kans gezien om de jokers wel heel ongelijk te verdelen. O ja?
Hoe heeft de mol daartoe kans gezien dan? De mol kan zijn mede kandidaten niet zien, en onmogelijk weten wie er voor hem/haar geboden heeft en het is dus voor de mol onmogelijk om kans te zien de jokers op de een of andere manier wel heel ongelijk te verdelen.
De enige die daar kans toe ziet is Karel zelf, door telkens een fake bod bovenop het bod van een bepaalde kandidaat te gooien.
Indien Nadja de mol was en kans zou hebben gezien de jokers wel heel ongelijk te verdelen dan zou zij telkens dubbel moeten bieden, na elk bod van zichzelf een bod erna, maar alleen Nadja zou logischerwijs die "kans hebben gezien" en aangezien Karel aangeeft dat de mol daar achter zit zou dat toch wat te makkelijk zijn.

Karel zegt ook regelmatig en met nadruk: de mol werkt ze er 1 voor 1 uit. (ik zie de mol dat niet doen, maar Karel stuurt ze wel degelijk een voor een weg).


Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Cosma op 5-02-2007, 05:43:37
vervolg:

Opvallend ook is dat Karel deel uitmaakt van de intro filmpjes, heel kort weliswaar, maar in het fimpje waarin Menno werd voorgesteld was Karel te zien.
Ook de vreemde stelling van Karel doet vermoeden dat er een nummer 11 is; bij de filmpjes opdracht zegt hij de kandidaten een getal tussen de 1 en de 11 te moeten noemen (dus 1 en 11 niet).
Indien nummer 1 niet mocht, waarom dan niet 10 ook niet, waarom noemt hij 11?

Bij de Chinatown opdracht zit Karel ineens ergens op een stoel met de letters "BAD" boven hem (voluit later in beeld Baber).
Hij gaat Alex bellen, breekt in wanneer Menno zegt dat Alex Siam wel weet, en stuurt de kandidaten lachend weg (brede smile) en zegt: veel plezier!
Dan geeft hij Alex instructies, wanneer de kandidaten komen worden ze voor een keuze gesteld, Karel zegt (op serieuze toon): Alex geeft jullie nu goede raad. (terwijl hij weet dat Alex ze om de tuin gaat proberen te leiden).
Wanneer dat lukt zegt hij: Met de complimenten aan Alex.
Hij zegt ook nog: De mol houdt wel van list en bedrog, de mol houdt dus van Alex.

Karel weet dat Alex niet wil abseilen, echter tegen Inge zegt hij niet: Ik ga je een dilemma voorleggen, maar: Ik ga JOU de kans geven het bedrag te verviervoudigen! Inge: Alex durft niet (gaat de kandidaten na) Karel: Nu ga jij hem zijn verdiende loon geven?
Inge: het zou zo fantastisch zijn voor hem etc. Karel: ja. Inge hapt toe, en al het geld wordt verspeeld.
Karel stuurt weliswaar volkomen overbodig Paul en Eva nog naar beneden, maar houdt het kort met Renate en Alex.

De niet te halen letteropdracht zou worden bepaald wanneer de kandidaten alle letters hadden gevonden en via de Chinese dierenriem de volgorde hadden weten te bepalen, en "Sili" fonetisch "Geef Karel de hand" weten te laten zeggen.
Ondoenlijk, en er zou slechts geld in de pot zijn gekomen indien Karel de hand was geschud, Karel: dat was nou alles wat jullie hadden hoeven doen.

Ook bij de tonnen opdracht duikt Karel weer op. Een ton voor elke deelnemer, én een witte ton extra met vraagteken.
De dag ervoor was al het geld uit de pot gespeeld, dus wat er op het briefje stond kon eigenlijk niet van toepassing zijn op de opdracht zelf, maar wel op die van de dag ervoor "Karel heeft het voor elkaar" De pot was leeg, of wat heeft Karel anders voor elkaar?

Ik meen dat 9 kandidaten toch duildelijk Wat Bandahin op een bord zagen staan, terwijl er Lopburi behoorde te staan op dat station. Ik weet het niet hoor, maar heeft Karel kans gezien om over "Lopburi" een bord met daarop "Wat Bandahin" te spijkeren?
Hij is immers niet echt veel aanwezig, zelfs de opdracht moesten ze vernemen uit de groene envelop.

De enige keer dat ik na de landing op Thailand het woord "Mole" in beeld zag was met Karel pal erachter in beeld (het boek van Nadja)

Meer dan ooit is de presentator de doorslaggevende factor van hoeveel er wel dan niet verdient wordt, hij bewerkt Alex (Chinatown), Inge (abseilen), zijn hand moet geschud worden, een vaag bericht waarin staat dat Karel het voor elkaar heeft (de dag ervoor alles uit de pot) en ik vraag me ook af wie toch die tiende bekende Nederlander is die volgens Karel meedoet aan dit spel.

(niet helemaal serieus bedoelt  ;), maar gezien deze reeks zo afwijkt van voorgaande is alles mogelijk imo)

Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: rustig op 5-02-2007, 08:58:28
Hele interessante analyse.
Maar wat moeten we dan met al die schermen tijdens de 20 vragen van de executie bij de vraag: "Wie is de Mol?". Daar staat Karel als keuze niet bij. Is dat dan achteraf gemanipuleerd om het niet meteen duidelijk te laten zijn? Ik denk niet dat ze ons zo bedriegen.

Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Lola-aapje op 5-02-2007, 09:38:23
Zo jij hebt je zondagavond nutteloos besteed, hihi.
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Bodejos op 5-02-2007, 11:03:16
Leuk verhaal, alleen ik heb het idee dat je het niet echt serieus bedoelt.
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Flogging Molly op 5-02-2007, 12:19:52
het enige dat Belgisch aan Eva is, is dat ze daar is geboren. Ze heeft in Amsterdam gestudeerd en heeft aan Nederlandse films en tvprogramma's meegewerk. Je hoeft geen Nederlander te zijn om een BN'er te zijn.

Neemt niet weg dat je theorie leuk bedacht ik natuurlijk  ;D
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: MacGyverMagic op 5-02-2007, 12:20:16
Dat van de veiling is simpel. Het eennalaatste bod geld omdat de mol anders maar kan blijven opbieden en de anderen dus geen kans hebben om iets te winnen als ze voorzichtig zijn met de pot en eigenlijk dus goed spelen.
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Milk op 5-02-2007, 12:22:16



(niet helemaal serieus bedoelt  ;), maar gezien deze reeks zo afwijkt van voorgaande is alles mogelijk imo)



Jammer dat je dit erbij zet, had wel serieuze reacties willen lezen ;)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Mol_en_Co op 5-02-2007, 12:36:54
Ik was toch even aan het twijfelen. 8)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Cosma op 5-02-2007, 16:19:24
Hele interessante analyse.
Maar wat moeten we dan met al die schermen tijdens de 20 vragen van de executie bij de vraag: "Wie is de Mol?". Daar staat Karel als keuze niet bij. Is dat dan achteraf gemanipuleerd om het niet meteen duidelijk te laten zijn? Ik denk niet dat ze ons zo bedriegen.

Indien het Karel is zou het iets zijn wat de kandidaten (en kijkers) gaandeweg moeten ontdekken, door hem als keuze antwoord bij "Wie is de mol?" te plaatsen zou deze eventuele kunstgreep wel erg opvallen.

Maar Karel past wel in veel andere vragen; bv in welke groep bevond de mol zich tijdens de letteropdracht (als hoeveelste groep etc.) is er bv de keuze: "de mol bevond zich reeds in de controlekamer", ipv de mol bevond zich in het control team).

Of; droeg de mol een hoofddeksel bij de sudoku opdracht, Karel was daarbij aanwezig (met hoofddeksel).
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Cosma op 5-02-2007, 16:34:55
Dat van de veiling is simpel. Het eennalaatste bod geld omdat de mol anders maar kan blijven opbieden en de anderen dus geen kans hebben om iets te winnen als ze voorzichtig zijn met de pot en eigenlijk dus goed spelen.

Dan zou het moeten zijn geweest; de een na laatste bieder ipv het een na laatste bod (om dat te voorkomen).

Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Cosma op 5-02-2007, 16:47:50
Zo jij hebt je zondagavond nutteloos besteed, hihi.

 ;)..... 8)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: garfreek op 8-02-2007, 18:33:49
kan dit dan eigenlijk niet meteen is het eva is de mol topic???
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: molmark op 8-02-2007, 18:35:08
kan dit topic niet dicht? Lijkt mij persoonlijk onzinnig om te discussiëren of Karel wel of niet de mol is...

 8)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: >>Tommie<< op 8-02-2007, 19:10:50
Ik snap dit topic niet zo goed  ::ohno::

beetje te ingewikkeld  ::rofl:: ::jaja::
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Niuno op 8-02-2007, 19:22:54
kan dit topic niet dicht? Lijkt mij persoonlijk onzinnig om te discussiëren of Karel wel of niet de mol is...

 8)


Ik zie geen reden om dit topic te sluiten. Beetje humor tussendoor mag wel. En wie weet, krijgt Cosma uiteindelijk nog gelijk ook.

 ::vergroot::

Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Cosma op 12-02-2007, 04:18:06
Karel die het voor elkaar schijnt te hebben in aflevering 6.

Voor de "weet je plaats/foto" opdracht:

Het eerste wat jullie moeten doen is MIJ vinden.

Aan het einde van de opdracht:

"Onze kandidaten kozen liever al kakeld voor het chaos model etc.
Kreunend en steunend zijn ze terug gestrompeld door het smoorhete oerwoud, op eentje na natuurlijk, die liep in zijn EENTJE heel erg vrolijk te wezen".

Eentje liep niet terug door het smoorhete oerwoud?  8)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: romy de mol op 12-02-2007, 15:54:23
jeetje hoe kan 8)nou de mol zijn??? nou het kan maar dan snap ik het hele progamma niet
want de kandidaten horen toch de mol te zijn en het geld uit de pot weg zien te krijgen!!
 ::zwaai:: ::zwaai:: ::zwaai::
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Cosma op 12-02-2007, 19:38:48
jeetje hoe kan 8)nou de mol zijn??? nou het kan maar dan snap ik het hele progamma niet
want de kandidaten horen toch de mol te zijn en het geld uit de pot weg zien te krijgen!!
 ::zwaai:: ::zwaai:: ::zwaai::

Nee 1 kandidaat moet de mol zijn en geld wegspelen Karel: "een van die 10 bekende Nederlanders is een bedrieger, een van hen is de mol").

Tot op heden is Karel daar het best in geslaagd.
Hij haalde Inge over, Alex, Nadja etc, om geld uit de pot te spelen.
Daarnaast mochten wij de laatste bieder niet zien bij het bied-spel, we konden dus niet controlen of er wel iemand een bod uitbracht wanneer Karel dat zei, hij kon op die manier al het geld uit de pot spelen.

Ook de lift opdracht wijst naar Karel, "wanneer je de drie vragen goed beantwoord zie je de mol" (Karel stond tegenover hen na het beantwoorden van de vragen) ..."op de ... verdieping".
Karel stapte uit bij Dick, maar in hoeverre is het mogelijk dat hij de kandidaat met 3 goede antwoorden vergezelde naar de laatste verdieping? Waarom anders dat cryptische "het motto van deze opdracht is, enig speurwerk opent deuren" waar bestond dat speuren uit? Hij legde na het motto heel simpel uit wat de bedoeling was, dus vrij onnodig dat motto, behalve wanneer de kandidaten iets meer moesten doen dan alleen kijken naar de kandidaat die op de verdieping stond.
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Rormo op 12-02-2007, 20:03:53
Cosma, ik zou een tijdje van de alcohol en de pillen af blijven, dan krijg je misschien weer enig gevoel voor de realiteit. Sorry, maar dit topic slaat echt alles.
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Fossiel op 12-02-2007, 23:45:23
Whahaha heerlijk dat mensen dit topic serieus nemen ::rofl::
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: PM op 14-02-2007, 11:47:50
Deze is er toch elk jaar weer..
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Niuno op 14-02-2007, 22:39:10
Deze is er toch elk jaar weer..

Yep, en eens komt het uit..
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Cosma op 23-02-2007, 00:22:42
Hoeveel aanwijzingen moet Karel nog geven?

Vanavond executie van Karel, morgen verteld hij zijn verhaal bij Schiffers.
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Fossiel op 23-02-2007, 00:31:16
Hoeveel aanwijzingen moet Karel nog geven?

Vanavond executie van Karel, morgen verteld hij zijn verhaal bij Schiffers.

Ja echt jammer dat hij eruit is. :\'(

'Het kan ook anders', waren zijn laatste woorden voor hij vertrok  :\'(
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Daedalus op 23-02-2007, 00:33:05
Het kan ook anders: niet een kandidaat weg, maar de presentator.
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Seraphina op 23-02-2007, 14:38:15
Inderdaad, geen kandidaat weg maar een presentator...maar wat was hij verder ook verdacht he? Met dat smiechterige lachje steeds  :o
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Poekie op 5-03-2007, 23:12:38
Jaja, en de mensen hier maar denken dat Karel in aflevering acht het spel moest verlaten...Hij zei het zelf nog; de mol blijft ALTIJD in het spel....
Daar het dubieuze linkerpinkgebaar bij opgeteld na omstreeks 31 minuten en 47 seconden, en het bewijs lijkt me nu toch echt wel geleverd  ;)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Cosma op 6-03-2007, 02:45:15
Jaja, en de mensen hier maar denken dat Karel in aflevering acht het spel moest verlaten...Hij zei het zelf nog; de mol blijft ALTIJD in het spel....
Daar het dubieuze linkerpinkgebaar bij opgeteld na omstreeks 31 minuten en 47 seconden, en het bewijs lijkt me nu toch echt wel geleverd  ;)

True, tel daarbij de overduidelijke hint naar zichzelf: hoe u het allang had kunnen weten...
Het éérste wat hij zei bij aanvang; 10 bekende Nederlanders, een van die bekende Nederlanders is de mol. Eva is Belgische (hetgeen hij meermaals benadrukt heeft, zelfs nog in de ring opdracht) dus hijzelf was die tiende bekende Nederlander.

Die handgebaren van Inge zullen mij echt een worst wezen, allemaal om de aandacht van Karel af te leiden.  8)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Duiker op 6-03-2007, 17:04:16
Moeten mollen dan ook niet geld uit de pot halen, of er niet in laten komen, ofzo? Had ie alleen kunnen doen bij de veiling
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Poekie op 7-03-2007, 01:31:19
Yep, Karel als de 10e bekende Nederlander  ::ok::, eigenlijk is het zo afgrijselijk eenvoudig, logisch, een kind kan de was doen, misschien dat het juist daarom massaal over het hoofd wordt gezien.

En het lijkt me duidelijk dat Karel totaal niet heeft bijgedragen aan het spekken van de kas.
Abseilen? Ho maar.
Foto's maken van de geheimzinnige fotograaf bij de tempel? Laat maar zitten
Tonnen zoeken langs de rivier? Karel niet gezien, sterker nog (hint 531); hij had niet eens een ton met zijn naam erop!!!!
De namen van treinstations noteren? Nee, merci bien.
 
Het briljantste is wellicht nog wel dat hij -ondanks dat ie geen eurootje aan de pot heeft toegevoegd- hij deze wel al NEGEN afleveringen beheert, perfecto dus. Ik verwacht dan ook dat de pot spoorloos blijkt te zijn tijdens de terugblikaflevering  ::tandpastasmiley::('vergeten' mee terug te nemen uit Thailand)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: nevermind op 8-03-2007, 18:56:38
zucht
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Cosma op 9-03-2007, 00:31:05
Yep, Karel als de 10e bekende Nederlander  ::ok::, eigenlijk is het zo afgrijselijk eenvoudig, logisch, een kind kan de was doen, misschien dat het juist daarom massaal over het hoofd wordt gezien.

En het lijkt me duidelijk dat Karel totaal niet heeft bijgedragen aan het spekken van de kas.
Abseilen? Ho maar.
Foto's maken van de geheimzinnige fotograaf bij de tempel? Laat maar zitten
Tonnen zoeken langs de rivier? Karel niet gezien, sterker nog (hint 531); hij had niet eens een ton met zijn naam erop!!!!
De namen van treinstations noteren? Nee, merci bien.
 
Het briljantste is wellicht nog wel dat hij -ondanks dat ie geen eurootje aan de pot heeft toegevoegd.


Vergeet ook niet hoe hij steeds geld uit de pot wist te spelen (een keer de pot helemaal leeg zelfs) door die lui jokers voor te houden.


Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Niuno op 9-03-2007, 00:37:02
Vergeet ook niet hoe hij steeds geld uit de pot wist te spelen (een keer de pot helemaal leeg zelfs) door die lui jokers voor te houden.




Yep. En bij die veilingopdracht zagen de kandidaten elkaar niet, maar wel Karel.. En nog niet doorhebben dat juist Karel die pot leegtrekt. Dan sta je pas goed voor joker

Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Risjaar op 9-03-2007, 00:37:41
Tatjana Simic is toch ook een BN-er...

Theorie ::joehoe::
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Mrieke op 9-03-2007, 21:19:44
Yep. En bij die veilingopdracht zagen de kandidaten elkaar niet, maar wel Karel.. En nog niet doorhebben dat juist Karel die pot leegtrekt. Dan sta je pas goed voor joker



Karel moet ook altijd in het middelpunt staan hè, zo opvallend doen dat ze denken'ach, zo is Karel, hebben ze niet door wie de mol is... ze staan echt voorjoker
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Lo op 11-03-2007, 11:12:28
Volgens mij missen jullie het punt: wie graaft er nu steeds onder de grond mee en verstiert de boel?

ANGELA is gewoon de mol!!!
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: ishtara op 11-03-2007, 21:37:49
Waarom heet Karel eigenlijk Van der GRAAF van achteren??? Volgens mij is dit gewoon een vette hint.  8)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: KD. op 12-03-2007, 19:00:41
En tijdens de afgelopen aflevering iedereen ff lekker verdacht lopen maken he  ::oink::
Ja, ik ben er ook helemaal uit nu, Karel is de mol! Je ziet hem ook zo lachen als Sander dat te zien krijgt!

Als hij zelf de mol is, dan staat hij zichzelf wel heel onbeschaamd de hemel in te prijzen. "Wat een fan-tas-tische mol!"  ::rofl::
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Seraphina op 12-03-2007, 20:16:14
Als hij zelf de mol is, dan staat hij zichzelf wel heel onbeschaamd de hemel in te prijzen. "Wat een fan-tas-tische mol!"  ::rofl::

Ja maar Karel mag dat.

Want Karel = cool  8).

Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: S-type op 13-03-2007, 20:07:53
Ik switch toch maar vlak voor de finale naar Karel ;)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: roelc op 14-03-2007, 18:02:39
::oink::Nu is het helemaal overduidelijk:

Veel mensen weten dat Karel de mol is en daarom mag hij volgend jaar niet meer mee..

Ja, dat is de absolute verklaring ::jaja::
nee hoor, die heeft gewoon een rood scherm gekregen!
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: tinuzzz op 15-03-2007, 21:56:50
Jammer dat Karel niet de Mol was, maar hij heeft toch goed gespeeld! ::ok::
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Niuno op 15-03-2007, 22:35:30
Jammer dat Karel niet de Mol was, maar hij heeft toch goed gespeeld! ::ok::

Karel was een hele goede kandidaat, hij heeft zelfs 2 finale's gehaald. Maar helaas, deze executie betekende exit Karel. En zondag kan je zijn verhaal horen op de MFD.

 8)
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: tinuzzz op 16-03-2007, 14:39:13
Karel was een hele goede kandidaat, hij heeft zelfs 2 finale's gehaald. Maar helaas, deze executie betekende exit Karel. En zondag kan je zijn verhaal horen op de MFD.

 8)


Jammer dat hij weggaat! :(
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: tinuzzz op 16-03-2007, 22:39:22
Hij is gewoon niet goed genoeg... 2 keer de finale en 2 keer niet winnen! Dat hij Milouska niet door had kan ik begrijpen, maar Inge? Hij heeft zelfs het voorrecht gehad de gehele veiling te kunnen zien! Nee Kareltje, je was een goede mol, maar een slechte kandidaat!  ::ohno:: :P

En hij heeft zelfs niet één joker gewonnen, dan ben je wel van een erg laag niveau.
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Mrieke op 17-03-2007, 13:53:59
Toch knap dat hij net als Dick niet heeft geboden, maar toch de finale heeft gehaal
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: tinuzzz op 17-03-2007, 14:32:39
Echt diep respect voor die man!! ::ok::
Hoe hij gewoon alle executies weet te omzeilen, ZONDER de Mol goed te hebben, ZONDER één joker of vrijstellingen en ZONDER verdacht te raken bij de andere kandidaten!!  ::respect::


Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: dech2410 op 17-03-2007, 18:21:44
De 3de pagina van dit topic wordt gekroond tot meest originele topic ooit ^_^
Titel: Re: Karel is (niet) de mol?
Bericht door: Molcrazy op 17-03-2007, 18:48:06
Echt diep respect voor die man!! ::ok::
Hoe hij gewoon alle executies weet te omzeilen, ZONDER de Mol goed te hebben, ZONDER één joker of vrijstellingen en ZONDER verdacht te raken bij de andere kandidaten!!  ::respect::

 ::rofl::