Auteur Topic: WIDM Seizoen 22  (gelezen 3279 keer)

Offline jelis

  • Forumlid
Re: WIDM Seizoen 22
« Reactie #40 Gepost op: 24-03-2021, 14:41:12 »
Een naam die volgens mij nog nooit is voorbijgekomen is Kai Merckx.
Kai is DJ bij Qmusic en groot fan van WIDM.
Redelijk actief op Instagram, dus makkelijk om in de gaten te houden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kai_Merckx

Re: WIDM Seizoen 22
« Reactie #41 Gepost op: 24-03-2021, 15:57:11 »
Kandidaat:
- Louis Van Gaal

En dan roept hij zomaar ineens "Zijn jullie nou zo dom, of ben ik de Mol?"    ;D
2019 het jaar van the double: Merel en Elisabet ontmaskerd.

Offline Sven.

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: WIDM Seizoen 22
« Reactie #42 Gepost op: 28-03-2021, 14:14:42 »
Even een nieuwe groep met 10 namen die ik heel graag zou zien want m'n vorige groep had ik nogal gehaast gemaakt ::tandpastasmiley:: Dit ziet er meer uit als een ideale groep voor WIDM, wederom met wat gevestigde namen maar ook wat namen die sommigen misschien twee keer moeten Googlen.

-Astrid Kersseboom is denk ik wel de bekendste uit dit rijtje. Nieuwslezeres, wil heel graag meedoen. Was supertof in De Slimste Mens.
-Dilan Yurdakul is actrice en na GTST vooral in het theater. Lijkt me een heerlijke "tough chick" om in het spel te hebben.
-Jurre Geluk is als BNNVARA-presentator een bekende onder jongeren, maar presenteerde recentelijk ook "Je zal het maar hebben". Lijkt me wel een beetje een type in de lijn Tim Hofman 2016.
-Klaas Dijkhoff zat in de VVD maar besloot dit jaar te stoppen. Doorrekenend en analytisch zit hij in elkaar denk ik. Een interessante persoonlijkheid voor in het spel.
-Lonneke SloŽtjes gaf aan te stoppen met volleybal. Een fanatiekeling, en iemand uit de volleybalhoek hebben we nog nooit gezien eigenlijk in dit of ťťn van de soortgelijke spelletjes, dus dat is interessant. Meestal zijn de sporters sowieso leuk!
-Niels van der Laan is onderdeel van het Even tot hier-duo. Type Remco Veldhuis (al komt hij hopelijk wel iets verder!). Voor een grapje op zijn tijd altijd leuk!
-Otto Wichers is een wat onbekender persoon in deze groep denk ik. In de Top 2000 Quiz afgelopen jaar bewees hij ontzettend gevat en ook leuk te zijn! Ben benieuwd hoe hij dit spel in zou duiken.
-Sophie Hijlkema was mijn  ::love:: tijdens Serious Request dit jaar. De AVROTROS-corifee van dit jaar. Ik kende haar voor SR nog helemaal niet, maar ze bleek echt mijn favoriete dj aldaar te zijn. Tijd dat meer mensen haar leren kennen!
-Sosha Duysker is een multi-talent en sleepte afgelopen jaar de presticieuze Philip Bloemendaal-prijs in de wacht. Ze is bekend onder de jonge doelgroep (zit er toch iemand wel van in elk jaar). Laatst in ZML liet ze zien ook wel in te zijn voor een grapje. Hele leuke vrouw denk ik!
-Thor Braun zou de benjamin van deze groep zijn. Ontzettend goede acteur! Hij is nog maar 21, en dat zou hem de jongste BN'er-molkandidaat ooit maken. Toch zie ik graag een jong persoon in de serie. In BelgiŽ vind ik dat namelijk fantastisch werken. Die personen zijn ontwapenend, fris, en kijken anders tegen het spel aan. Juist een spel met een 21-jarige (Thor) en ook een 55-jarige (Astrid) maakt het zo dat een spel vol zit met fantastische karakters.

En met deze 10 kandidaten mag er niemand in aflevering 1 afvallen :P Echt niet! ;D
WIDM-Pool: 2013 #346 - 2014 #206 - 2015 #194 - 2016 #72 - 2017 #93 - 2018 #82 - 2019 #135 - 2020 #3 - Renaissance #92

Online Bodejos

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Kentucky Fried Splinter
Re: WIDM Seizoen 22
« Reactie #43 Gepost op: 28-03-2021, 14:29:30 »

Grappig, het zal niet zo snel gebeuren, maar kan me herinneren dat toen de cast van IJsland op Marion Pauw na gespot was, Louis van Gaal ook op dat moment op de luchthaven was en hij ook in verband gebracht werd met deelname. Maar verwacht nu dat dat niet meer gebeurt :P
Op dŠt moment was er nůg een team Nederlanders op IJsland. De complete crew rondom Nova Zembla, met onder meer Victor Reinier, Robert de Hoogh, Reinout Oerlemans.

Ik hoorde later van Victor, toen hij in Maastricht was vanwege Flikken Maastricht, dat beide crews een afspraak hadden gemaakt om niets los te laten over elkaars aanwezigheid ter plaatse. Hetgeen toch wel redelijk gelukt is....
Kippig. En nog doof ůůk!

Offline Molletje400

  • Forumlid
Re: WIDM Seizoen 22
« Reactie #44 Gepost op: 12-04-2021, 16:50:42 »
Ik hoop steeds nog erg op Erik de Vogel. Maar door zijn contract bij Gtst, zal dat niet zo zijn.  ::ohno::