ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
212 gasten en 6 vaste bezoekers (Gupp, FrankLapidus, belg, Joey94, Heinz, de_witte)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
punaise

 

door: D*N
punaise

Aflevering 1

De Mol stuurde zichzelf een bericht met de opdracht om penningmeester te worden. Zo werd ten eerste de mogelijkheid gecreëerd om geld uit de pot te halen. Daarnaast wist de Mol natuurlijk dat er verderop in de serie nog een aanbieding zou komen voor de penningmeester. Voor de volgende penningmeester is het gemakkelijker om ook geld uit de pot te halen als dit al eerder is gebeurd. Het tweede aanbod was dan ook een stuk duurder dan het eerste aanbod.

Bij de stations opdracht liep de Mol de vrouw voorbij die Marlijn aanwees als de vrouw van de foto. De Mol ontkende luidkeels dat het dezelfde vrouw was en liet hierdoor een envelop met geld liggen op het station. Bij de schermen-opdracht wist de Mol de sleutelpositie in de control room te veroveren en was hierdoor verantwoordelijk voor de slechte communicatie en de uitgifte van de verkeerde camera’s bij de verkeerde lijnen. Door een rukje aan een kabel verschoven de camera’s ook heel gemakkelijk. 

Aflevering 2

Bij de National Gallery was de Mol erop gericht om de opdracht heel goed uit te voeren om aan de andere kandidaten te bewijzen dat geld verdienen toch de hoogste prioriteit had. De Mol wist immers dat het geld weggekeken kon worden en had bovendien de opdracht aan Viktor en Marlijn gegeven om dit te doen. Doordat de Mol andere kandidaten stimuleerde om te gaan kijken in de andere ruimte, kon de Mol ervoor zorgen dat het geld dat verdiend werd er net zo hard weer uitgekeken werd. 

In Pettah moest een zware lading verplaatst worden. De Mol verloor door onhandigheid steeds pakketjes van het wagentje dat voortgetrokken werd door Rik. De Mol deed absoluut niets om de zware last van Rik te verlichten en gaf zelfs tegendruk aan het wagentje in de hoop om te laat aan te komen.

Aflevering 3

Het plan van de Mol bij de laseropdracht was om zoveel mogelijk enveloppen te verzamelen en dan afgeschoten te worden. Dan zou het geld in die enveloppen uit het spel verdwijnen. Helaas werd de Mol door de onhandigheid van Martine al na enkele ogenblikken afgeschoten. Jammer genoeg voor de Mol werd ook Marlijn geraakt met de Mol envelop. Daar zat namelijk een min bedrag in van 1000 euro.

De Mol stuurde bij de opdracht met het watervliegtuig aan op het kopen van de verkeerde spullen, verf voor op een strand! De Mol vertraagde door de winkelier aan te moedigen de meterslange lap stof op te meten om een prijs vast te stellen. 

Aflevering 4

In Galle maakte de Mol een fijn toeristisch ommetje in plaats van alles op alles te zetten om de goede foto’s te maken. De Mol koos steevast de langste route en bleef af en toe stilstaan bij een mooie bezienswaardigheid.
De Mol wist waar de zwarte vrijstelling te vinden was bij de dagoba. Het was een koud kunstje om die op te pikken en zo de meeste macht te verwerven. 

Aflevering 5

Tijdens de rondleiding van Marlijn en Carolina door de tempel maakte de Mol zich geen enkele zorgen over geld of jokers. De Mol wist dat er aan het eind van de rondleiding vragen zouden worden gesteld waarmee ze de jokers van Marlijn en Carolina konden wegspelen. Nu het alleen nog subtiel spelen en hup; weer nul euro voor de pot. 

Bij de leugen en waarheid opdracht op het strand mocht iedereen, ongecontroleerd door een ander, graven in een vak. De Mol wist in welk vak het geld lag. Wel diep graven, maar niet goed kijken was hier de strategie. 

Bij de koeriersopdracht wist de Mol met hulp van Rik allerlei pakketten tegelijk aan boord te krijgen. Daarna was het alleen nog een kwestie van het pakketje met de verkeerde code bij Geldrop afleveren.

Aflevering 6

De Mol dringt aan op het maken van een E bij geld parkeren. Het idee van de groep om een komma met een streepje te maken om zo duidelijk te maken dat het om een geldbedrag ging werd resoluut van de hand gewezen. De E zorgde voor veel verwarring bij Chris en Carolina die er dankzij deze Mol actie geen bedrag maar een geboortejaar in zagen.

Door 's nachts, met gevaar van ontdekking, de kamers van medekandidaten binnen te dringen en opnieuw een bericht af te geven haalde de Mol, door een opdracht aan Rik, nog eens 750 euro uit de pot. De Mol was zeker van succes doordat deze lijn door de Mol zelf was ingezet in aflevering 1. 

Aflevering 7

De opdrachten in de trein gingen als een speer. En de kandidaten hadden alle antwoorden goed. Helaas voor hen wist de Mol waar het geld lag. De Mol kon 1000 euro onder de neus van de andere kandidaten pakken en uit het raam van de trein gooien. 

De Tamils waren niet overtuigd van de campagne van de Mol maar in de wetenschap dat Rik de pot in deze aflevering nog eens extra zou leeghalen door het magnifieke aanbod van Art, kon de Mol zich neerleggen bij de overwinning van Chris. 

Aflevering 8

Bij de opdracht in de theevelden kon de Mol ongestuurd werken. Iedereen was voor zich bezig geld te verzamelen. De Mol verzamelde ook braaf geld, maar alleen maar hele kleine bedragen zoals 0,13 en 0,19 eurocent. De grote bedragen verdwenen onder de struiken en in de broekzakken van de Mol. Marlijn kreeg van de Mol bovendien stapels biljetten mee, met een laag bedrag, die ze vervolgens vrolijk dumpte bij Chris.

Bij de foto-opdracht in de theefabriek koos de Mol ervoor om de verdenking af te wentelen en zette een goede prestatie neer.

Aflevering 9

Vlak voor de finale besloot de Mol weinig risico te nemen. Toch was er nog ruimte voor een Mol-actie bij het schreeuwdictee. Er kon 500 euro verdiend worden per goed overgekomen bericht. De Mol attendeerde de medekandidaten er gedurende de opdracht nooit op dat er nog maar drie in plaats van vijf zinnen waren aangekomen. Zo wist de Mol zeker dat niet alleen het eigen bericht maar ook het bericht van tenminste één kandidaat fout zou zijn. Dus 1000 euro die nooit de pot zou halen.

Bron: AvroTros
 

Wie is de Mol? - WieIsDeMol.Com is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.227 seconden met 15 queries.