ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
217 gasten en 6 vaste bezoekers (Gupp, de_witte, belg, FrankLapidus, Joey94, Heinz)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online

Verslag aflevering 2 - Scheepsrecht

Door: Molcrazy

punaise

 

punaise

Na het onverwachte vertrek van Pieter moet de groep verder. Er zullen immers nog veel slachtoffers van de Mol volgen. Marlijn overleefde de vorige executie, misschien dankzij de joker die ze van de Mol had aangenomen. Nu verwacht de Mol van Marlijn een tegenprestatie.

Dag 3 – Colombo
De groep gaat naar de National Gallery waar kunstwerken van de grootste meesters hangen. Art legt de opdracht uit: de groep moet een zaal van het museum reconstrueren in een andere zaal. Op 30 minuten tijd moeten ze 87 schilderijen uit de ene zaal op exact dezelfde plaats hangen in de andere zaal. Ze krijgen slechts 30 seconden om in de zaal rond te kijken. Als ze later nog eens terug willen gaan kijken, kost het de groep €100 per persoon om 10 seconden te gaan kijken. Als ze meer dan 25 werken op de juiste plek hangen, verdienen ze €500 voor de groepspot. Kunnen ze meer dan 50 werken goed hangen, dan verdienen ze €1000 voor de pot. Indien ze alles goed weten te hangen, verdienen ze maar liefst €2000 voor de pot.

De taak van Marlijn om de Mol terug te betalen is het uit de pot kijken van €100. Ze moet dus minstens één keer gaan kijken. Als het haar niet lukt, komt het haar duur te staan. Echter deelt Marlijn mee dat de Mol lief is geweest voor haar dus dat zij lief zal zijn voor de Mol.

De opdracht is nog maar net bezig of er ontstaat een enorme chaos. De kandidaten hebben in de 30 seconden die ze van Art kregen goed rondgekeken en beginnen schilderijen op te hangen. Ajoued is overtuigd dat bepaalde schilderijen goed hangen maar later blijkt dat ze toch niet goed hangen. De zaal waarin de kandidaten zich bevinden is gespiegeld ten opzichte van de originele zaal wat de opdracht een pak lastiger maakt.

De groep moet verschillende keren gaan kijken: Marlijn, Chris, Viktor, Margriet, Evelien, Carolina, … Elke keer kost het weer €100 per persoon. Uiteindelijk weten ze 54 schilderijen goed te hangen wat hen €1000 oplevert maar ze zijn maar liefst 9 keer gaan zien dus gaat er ook weer €900 uit de pot. Het totaal komt dus neer op €100 voor de pot.

Art wil weten wie er penningmeester wordt. Margriet wil graag penningmeester worden want als zij of Martine dat wordt, verdienen ze allebei een joker. Er ontstaat wat discussie maar dan stapt Margriet gewoon naar voor en neemt het geld: een joker voor haar en Martine.

Dag 4 – Colombo
Art zoekt 3 mensen die een speciale voorstelling willen volgen. Carolina, Marlijn en Martine zien dit wel zitten en vertrekken naar het Regal Theater, een bioscoop met oude filmposters. De film start en de kandidaten krijgen een hoop reclames te zien. Plotseling verschijnt er een molreclame: wie een joker nodig heeft, hoeft maar naar het nummer te bellen dat op het scherm verschijnt. Alle drie bellen ze en nadat ze hun naam en de reden van hun telefoontje, namelijk een joker, hebben vermeld, hebben ze alle drie een joker verdiend.

Vervolgens start de WIDM Road Movie. De drie dames binnen het theater moeten de andere kandidaten die verdeeld zijn in drie duo’s naar het theater leiden. Per duo kunnen ze €500 verdienen. De mensen in het theater staan in contact met de duo’s via een telefoon.


De duo’s bevinden zich in een Tuk Tuk  en wachten op instructies van de theatermensen. De film bestaat uit drie horizontale lagen en elke laag correspondeert met de route van één van de duo’s. Evelien en Ajoued vormen een duo, net als Rik en Margriet en Chris en Viktor. Carolina volgt aanvankelijke het verkeerde filmpje. Rik vindt dat Marlijn chaotisch doet en te snel gaat. Bovendien bevindt hij zich tussen twee schreeuwende dames: Marlijn aan de ene kant, Margriet aan de andere kant. Chris vindt vrouwen en navigeren niet zo’n goede combinatie.

Na verloop van tijd komt The Lake House naar voor als mogelijke eindbestemming. Viktor merkt op dat een voorstelling wel in een theater zal plaatsvinden. Uiteindelijk geraken alle duo’s via de tip van de witte eikel binnen. Er wordt €1500 voor de pot verdiend die nu op €1600 staat.

De kandidaten trekken naar het handelscentrum Pettah. Ze moeten een vrachtwagen lossen en tegelijkertijd twee karren naar de vrachtwagen loodsen om deze terug te vullen. Ze hebben 45 minuten de tijd. Martine, Chris en Ajoued blijven bij de vrachtwagen. Martine klimt in de vrachtwagen om zakken rijst aan te geven terwijl Chris en Ajoued alles naar de winkel dragen.

De trio’s die de karren naar de vrachtwagen leiden, zijn enerzijds Evelien, Marlijn en Viktor en anderzijds Rik, Margriet en Carolina. Alles wat op de kar ligt, moet de vrachtwagen bereiken. Geen gemakkelijke opdracht in de hitte en drukte die in het handelscentrum heersen.

Het vrachtwagenteam heeft 800 kilo rijst gelost in 12 minuten. Nu wachten ze op de spullen van de karren om de vrachtwagen te laden. Viktor vindt het geweldig dat de lokale bevolking hen helpt en zijn groep weet de vrachtwagen te bereiken. Niet veel later komt ook het andere team binnen. Het is echter zeer belangrijk dat er niets van de lading verloren gaat. Na een zenuwslopend moment vertelt Art dat ze niks verloren hebben waardoor de pot €1500 rijker is en op €3100 staat.

Opnieuw tijd voor de test op het Independence Square. Margriet moet haar keuze voor de jokers nog definitief bevestigen in ruil voor €200 uit de pot. Ze vindt het niet zoveel geld en besluit om zowel voor Martine als voor zichzelf de jokers te kiezen. Allebei hebben ze nu een joker (extra). De pot verlaagt naar €2900.

Ajoued heeft zijn tweede vrijstelling ingezet en overleeft de executie al zeker maar wie gaat er naar huis moeten?

Chris         GROEN!
Margriet    GROEN!
Rik            GROEN!
Evelien      ROOD

Evelien, die zelf een hele grote molfan is, moet het spel na aflevering twee verlaten.

 

Wie is de Mol? - WieIsDeMol.Com is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.207 seconden met 14 queries.