Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Wie is de Mol? => WieIsDeMol.Com Forum VRT serie 2003 => Topic gestart door: vlaming op 20-01-2003, 13:28:48

Titel: exit gesprek met Christophe
Bericht door: vlaming op 20-01-2003, 13:28:48
voor de eerste keer in m'n leven naar radio 2 geluisterd

het exit-gesprekje met christophe, michiel was er ook (veel wijzer zul je niet worden)

http://www.cornelia-k.com/mol/afvallerchristophe.mp3

ciao
vlaming







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Ville op 20-01-2003, 13:55:41
Dankjewel Vlaming :)
Ik vind het wel moeilijk te verstaan, maar moet waarschijnlijk mijn Belgisch nog een beetje ophalen...  ;D







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Heinz op 20-01-2003, 14:59:53
Leuk gesprekje. Alleen jammer dat er geen hints worden gegeven...







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: vlaming op 20-01-2003, 16:22:51
michiel schuimt de molfora af, dat was toch wel interessant om weten hé . dag michiel, u was weer geweldig :) graag gedaan by the way

groetjes
(vliegende) vlaming







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: vlaming op 20-01-2003, 17:02:15
voor meer Christophe verwijs ik naar :

Citaat
Vanavond in de Laatste Show :

Christophe Grosjean

Wie is De Mol? Deze vraag zal televisiekijkend Vlaanderen zich de komende negen weken afvragen. En televisie kijken doen ze, want gisterenavond waren ze met zo'n anderhalf miljoen. Tegelijkertijd is ook de mollengekte gestart. Talrijke professionele mollenvangers verenigen zich in de parochiezaal om de hoek of de plaatselijke kroeg en proberen elk detail gade te slaan. Toch kunnen we totnogtoe slechts één ding met zekerheid zeggen: deze sympathieke Vlaams-Brabander, Christophe Grosjean, is niet De Mol.

vanavond op TV1 om 22h25

eNjoy
vlaming







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: imka op 20-01-2003, 18:42:11
Christophe was ook net in De Rode Loper op TV1. Wordt herhaald, meestal rond 00:00.







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: vlaming op 20-01-2003, 19:03:29
dat zal ik helaas niet kunnen zien

ondertussen staat er ook een interview online op demol3.be , kzal het hier posten voor het gemak :

Citaat
Hoe kijk je terug op jouw deelname aan De Mol?

Voor de aanvang van het programma, had ik toch graag een wat actievere rol in het hele gebeuren gespeeld. Het is allemaal een beetje te kort geweest. Het had wat meer mogen zijn dan een wandeling in een afgebakend gebied in Venetië, waar ik overigens al drie keer eerder was geweest. Aangezien ik maar vier dagen ter plaatse ben geweest, heb ik maar een fractie van de sfeer mogen opsnuiven en dat was toch een beetje weinig. Het begin was eigenlijk fantastisch, de anticlimax was des te groter omdat ik al snel buitenspel werd gezet.

Heb je tranen gelaten toen je besefte dat het voorbij was?

Je hoeft dit niet te publiceren, maar ik heb wel degelijk een boel tranen gelaten. Het moment dat je dat rode scherm ziet verschijnen, reageer je een beetje automatisch, maar later besef je pas echt dat het voorbij is. Je hoort vaak zeggen dat mensen er tegen opgewassen zijn, maar dat is dus absoluut niet het geval. Vooral het moment waarop je in je hotelkamer alleen zit te wachten op je vlucht naar huis, valt zwaar. Dat mijn rol in het hele gebeuren al vrij snel was uitgespeeld, maakt het alleen maar erger.

Welke rol had jij de komende negen weken kunnen spelen?

Ik zou nooit een bepaalde rol gaan spelen in een groep. Ik heb deelgenomen aan De Mol omdat het een nieuwe uitdaging was. Zoals ik dat altijd doe als ik in een groep kom, was het gewoon mijn bedoeling om er het beste van te maken. Er waren momenten dat we van de ene plaats naar de andere reden en drie à vier uur met mekaar in de auto zaten. Op zulke momenten maak je er gewoon het beste van.

Wie ben jij?

Ik ben verantwoordelijk voor een evenementenbureau. Wat we doen is klein bier in vergelijking met wat de heren van Woestijnvis presteren, maar wat we doen is een beetje gelijkaardig: evenementen en incentives voor reclamebureaus waarbij we vaak met een team in het buitenland zitten. Ik ben afkomstig uit Grimbergen en zoon van een Brusselse vader en een moeder die uit de buurt van Aalst komt. Ik heb zoals zovelen mijn eerste jaar hoger onderwijs een paar keer opnieuw gedaan. Na een jaar Geneeskunde, ben ik overgeschakeld op de studie van industrieel ingenieur, maar dat was al evenmin een succes. De keuze om marketing te studeren was dan weer wel een succes. Ik heb daar een postgraduaat bedrijfsmanagement aan toegevoegd en ben zo in de reclamesector terechtgekomen. Daar ben ik nu nog. Het was mijn bedoeling om drie weken aan De Mol deel te nemen om ook eens de andere kant van mijn professionele activiteit te ervaren. Het was een korte ervaring, moet ik zeggen.

Hoe heb je al die tijd zo goed kunnen zwijgen?

Tijdens de selecties en de proeven was dat nog vrij makkelijk. Toen we op het punt stonden om te vertrekken, was dat iets minder voor de hand liggend. We hadden immers geen computers of GSM’s op zak. Mijn moeder vroeg me bijvoorbeeld waar ik in godsnaam drie weken naartoe ging en waarom ik haar niet kon bellen. Ik zei dan maar dat het bij de aard van het seminarie hoorde en op mijn werk meldde ik dat ik drie weken weg moest omdat er thuis problemen waren. Toen ik plots veel vroeger dan voorzien terug thuis kwam, was het pas echt moeilijk om te zwijgen. Ik heb dan maar gezegd dat ik de fysieke proeven niet aankon en dat ik daarom sneller ben teruggekeerd.

Wat ga je nu doen? Zit er een televisiecarrière in?

Nee, ik ga vanmiddag gewoon naar kantoor, opnieuw aan het werken en de dagen die volgen net hetzelfde. Een televisieloopbaan is niet voor mij weggelegd, maar dat was evenmin zo voor de vorige deelnemers van de Mol, behalve Marianne dan, maar ook bij haar is het al afgelopen. Ik ga gewoon op zoek naar de volgende uitdaging. Ik heb nog regelmatig contact met de andere kandidaten en heb me zo een idee gevormd van wie De Mol is, maar zeker weet ik het niet.

Rob Cop







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Annemieke op 21-01-2003, 17:32:38
Wordt de Laatste Show ook herhaald??







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: ambijans op 21-01-2003, 17:51:21
DLS wordt nooit herhaald, je kan op de website wel fragmenten vinden van de optredens van de band aan het eind van het programma!







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Pino op 21-01-2003, 17:53:50
DLS wordt nooit herhaald, je kan op de website wel fragmenten vinden van de optredens van de band aan het eind van het programma!
Ah, gelukkig, want daar ging het e natuurlijk om!







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Heinz op 21-01-2003, 18:07:53
Hier een stukje over de aflevering van de laatste show gisteren:

Citaat
Christophe Grosjean, manager, vloog als eerste uit ‘De mol’ en wou daar op het moment zelf weinig over kwijt. Hij ging niet om te winnen, enkel voor de lol. De zwijgplicht die men hem oplegde viel hem zwaar: op het werk maakte hij er zich vanaf door te zeggen dat hij naar een seminarie ging. In ‘De laatste show’ maakte hij er zich vanaf middels hetzelfde tekstje dat hij die ochtend al in ‘Vrouwentongen’ afdreunde.

Bruno had echter een hartslagmeter mee, verwijzend naar de klimproef boven het ravijn in ‘De mol’. Ging die over de honderd slagen per minuut, kreeg hij zwijgplicht. Maar waarom was Christophe zo populair? Omdat hij goed kon zingen, en musiceren, zo bleek. Gezeten aan de piano speelde hij iets dat het ongetwijfeld goed doet in managerstavernes.


Het was wel grappig, vooral toen de presentator met een hartslagmetertje de hartslag van Christophe ging meten. Als hij boven de 100 kwam moest hij stoppen met praten. ;D

Verder werden er een aantal fragmenten getoond uit de Mol, waaronder het stukje waarin Christophe Andreas Bocelli nadoet en het stukje waarin hij parallelt.

Op het eind, nadat Christophe een stukje piano had gespeeld (zijn hartslag lag nu rond de 130  ;)), vroeg de presentator hem wat hij met pinguins heeft omdat hij op de officiele site een aantal keer pinguins in zijn antwoorden noemde op de vragen die bij zijn profiel staan. Christophe antwoordde hierop dat hij een pinguin-verzameling heeft en dat hij een tattoo van een pinguin heeft.  ;D







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: vlaming op 21-01-2003, 18:09:43
ik heb gisteren naar DLS gekeken....leuke kerel, ik vind het echt jammer dat hij zo vroeg moeten vertrekken is.  :-X







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Pino op 21-01-2003, 18:11:24
Ja, wie weet hadden we anders nog een glimp van zijn pinguin op kunnen vangen.







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Annemieke op 21-01-2003, 18:49:18
Ah, gelukkig, want daar ging het e natuurlijk om!
hoe raad je het Pino ;D

Dat stoppen met praten bij een hoge hartslag klinkt echt heel grappig! (ik stel dat dan bij mijzelf voor op een moment dat ik hyper ben :-X ;D)







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Alive and Kicking op 21-01-2003, 22:21:15
het is idd écht jammer dat hij eruit moet want ik heb heel wat afgelachen tijdens DLS gisteren ! Megagrappige gast ! zeker toen hij begon over 't feit dat hij 'zoveel' heeft mogen doen en toen hij vertelde over het seminarie enzo, ongelooflijk grappig ! ;D







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Tweety op 22-01-2003, 09:53:56
Waar kwam dat verhaal nou vandaag dat Christophe van origine Frans was, en dat hij vanwege een Belgische partner naar Belgie kwam, maar dat hij wel goed Vlaams sprak?







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Xandragon op 22-01-2003, 14:55:41
Ik denk dat Christophe gewoon een rasechte vlaming is, dus Polyglot (meertalig)







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Lautjuh op 22-01-2003, 20:04:21
Hier versta ik echt he-le-maal nix van.. t klinkt n beetje als belgen die sex hebben.. k hoor alleen wat gehijg??
En iets over een eend ofzow.. en een proef.. dat was t wel weer  ;D







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Gotcha op 23-01-2003, 04:13:23
Hier versta ik echt he-le-maal nix van.. t klinkt n beetje als belgen die sex hebben.. k hoor alleen wat gehijg??
Hoe kan jij dat met zekerheid weten ?
hierbij wil ik opmerken dat Wendy Van Wanten en Bart Peeters, om zomaar enkele beroepshijgers te noemen, niet de enige Vlamingen op deze wereld zijn die af en toe blijken te genieten van een dergelijke activiteit.   ;)







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: mollemans op 23-01-2003, 18:07:06
Christophe is een echte Fransman, dat is een gegeven feit. Verder was het idd een toffere gast dan hij in afl 1 kon laten zien.







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Teddybear op 25-01-2003, 04:38:45
Omdat ik daar een tijdje gewerkt heb, dit : bij WV waren ze echt pissed off dat Christophe zo snel eruit vloog. Dat was  echt niet de bedoeling. Ze hadden hem nodig; hij wist wie de Mol was (min of meer) en hij had een hoog entertainmentgehalte. Daarom zat hij er ook bij. Hij was de Luc van de vorige reeks.
Maar hij komt niet terug.







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: vlaming op 25-01-2003, 05:04:14
bij WV waren ze echt pissed off dat Christophe zo snel eruit vloog. Dat was  echt niet de bedoeling.

dat kan ik me voorstellen!

Citaat
Maar hij komt niet terug.

 :( 't zou de geloofwaardigheid van WV ook niet ten goede gekomen zijn moesten ze hem opgevist hebben....maar we zullen hem wel missen de komende weken







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Alive and Kicking op 25-01-2003, 15:07:32
hij wist wie de Mol was (min of meer)

hoe weet je dit?
Christophe heeft toevallig niet on de afl gezegd wie hij verdenkt zeker?







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Lautjuh op 25-01-2003, 15:50:44
dat kan ik me voorstellen! :( 't zou de geloofwaardigheid van WV ook niet ten goede gekomen zijn moesten ze hem opgevist hebben....maar we zullen hem wel missen de komende weken

Ja helemaal mee eens.. Eerst vond ik m eigenlijk nix ma ik keek t nog n x en nog n x en  k dacht eigenlijk best n leuk joch! En nu is ie dr uit.. grmbl..







Titel: Re:exit gesprek met Christophe
Bericht door: Annemieke op 25-01-2003, 19:10:51
't zou de geloofwaardigheid van WV ook niet ten goede gekomen zijn moesten ze hem opgevist hebben....
dat zou wel cool zijn anders, net als in de soap!! ;D