Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Wie is de Mol? => De Mol VIER 2018 (Vlaanderen) => Topic gestart door: Lukie4 op 20-03-2018, 21:01:30

Titel: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 20-03-2018, 21:01:30
Zeg het maar!
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: D*N op 20-03-2018, 21:04:53
Ze zijn het allemaal ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 20-03-2018, 21:11:02
Zonder te letten op wie wat deed zondag, verwacht ik toch een iets oudere kandidaat (waarmee ik eigenlijk bedoel, geen van de twintigers) en mogelijk een vrouw (omdat men verwacht dat het grote publiek denkt dat er een geslachtswissel is ieder jaar). Maar goed, de eerste molactie moet nog komen. ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B&W op 21-03-2018, 16:23:25
Ik heb op Steve gestemd. Maar omdat hij het meest verdacht wordt in de poule en hier ook al gedeeltelijk op 1 staat twijfel ik weer. Is het misschien een te voor de hand liggende keuze? Nu al twijfels... ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 21-03-2018, 17:08:07
Ik doe dit keer niet aan een schot-voor-de-boeg-mol en kies er pas een na aflevering 1 op basis van mogelijke molacties. De pool heb ik blind ingevuld. Puur om niet al aflevering 1 met een beginnende tunnelvisie te kijken.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Juuls247 op 22-03-2018, 10:02:38
Sluit me hier bij aan Heinz, ik ga eens even met een open blik naar aflevering 1 kijken. Wel pool ingevuld,  leuk om dat weer eens te doen.
Zo' zin in de eerste aflevering!
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hadewychisdemol op 22-03-2018, 21:04:43
Katrien, Kelly of Pascale ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Bubbles op 23-03-2018, 15:32:11
Katrien ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: LdHmolletje op 24-03-2018, 13:56:12
Compleet schot voor de boeg: Joke...
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Vangu Vegro op 24-03-2018, 15:29:45
Op puur willekeurige basis... Pascale.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 25-03-2018, 13:38:36
Ik doe dit keer niet aan een schot-voor-de-boeg-mol en kies er pas een na aflevering 1 op basis van mogelijke molacties. De pool heb ik blind ingevuld. Puur om niet al aflevering 1 met een beginnende tunnelvisie te kijken.
Maar ze kiezen de Mol natuurlijk niet blind..! Ik vind juist deze fase van het spel, nog voor je bevooroordeeld bent door de opdrachten gezien te hebben, de kandidaten te toetsen op hun Molpotentie. Zodra de afleveringen beginnen gooi je al je voorbereiding meteen in de prullenbak, maar juist omdat je zo weinig informatie hebt over het spel zelf kun je best een leuke voorspelling doen. ::jaja::

Ik heb drie theorieën waarmee ik de kandidaten dit seizoen waarschijnlijker en minder waarschijnlijk als Mol vind.

1) 10.000 kandidaten. In tegenstelling tot de Nederlandse Mol hebben de Vlamingen een veel grotere poel aan mogelijke kandidaten. Bij WIDM kiezen ze de Mol pas nádat ze groep bij elkaar gevonden hebben, terwijl in België ze in die duizenden aanmeldingen al heel gericht op zoek kunnen naar de persoon met de beste Molkwaliteiten.
Voor de rest van de kandidaten gelden andere criteria: zij moeten vooral interessante spelers en 'spraakmakend' zijn. Daarom verwacht ik dat ze een priester (Pieter) en een marineofficier (Pascale) sowieso graag in de serie hebben. Ook Jeffrey komt op mij over als iemand met een 'uitvergroot' karakter en dus interessant om als kandidaat erbij te hebben, maar niet per se als Mol.

2) Het profiel van de Mol. Ook zonder de kandidaten te kennen kun je een gokje wagen wat voor Mol de makers dit jaar zouden kiezen. Na Gilles en Eline, ligt het voor de hand om voor een wat oudere kandidaat te kiezen, in ieder geval ouder dan 30. Lloyd (21), Channy (26) en Bahador (27) passen niet in dat profiel. Ook Pieter (31) en Joke (32) zijn relatief jong, maar dat kan nog wel. Joke vind ik dan wel weer teveel op Eline lijken, maar dat is waarschijnlijk vooral gebaseerd op uiterlijk en accent tot nu toe.
Katrien zou ik in dit perspectief het meest een 'Molkarakter' vinden hebben, die als een soort mater familias het vertrouwen van de groep zou kunnen winnen. (Hoewel ik Gilles en Eline niet per se uitgesproken (Mol)karakters vond hebben.)

3) De stem van Gilles in Café De Mol. Gaan we er van uit dat Gilles De Coster inderdaad op de juiste persoon heeft meegestemd als één van de grofweg vijftig cafégasten, dan geven de percentages iets van de kans weg op wie hij heeft gestemd. De percentages nog een keer:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Hoofdverdachten wat dit betreft zijn met goede voorsprong Kelly, gevolgd door Channy en Bahador. Joke, Jeffrey, Pieter, Katrien en Lloyd hebben waarschijnlijk maar 2-3 stemmen gehad, dus de kleinste kans dat de stem van Gilles daar tussenzit. (Samen hebben ze 29% van de stemmen, dus de kans dat Gilles op één van hen stemde natuurlijk wel nog altijd best groot. Maar individueel zijn de kansen het kleinst dus de slechtste gok als je er maar één mag kiezen.)

Dat maakt wat mij betreft het volgende rijtje:
(Licht) verdacht: Bahador, Kelly, Steve, Katrien
(Licht) onverdacht: Pascale, Pieter, Jeffrey, Joke, Lloyd, Channy, Katrien
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 25-03-2018, 13:42:07
Ik denk dat ze tien potentiële mollen selecteren. Dat hebben ze ook wel eens gezegd als ik me niet vergis. Wat niet wil zeggen dat alle kandidaten moeten hebben toegezegd dat ze de Mol zouden willen zijn.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Joost2 op 25-03-2018, 15:00:13
Zo zonder finalistenspoiler is het wel lastig de pool in te vullen en om dan ook nog de mol goed te duiden voor de uitzending een feit is..

De logica van na Gilles en Eline nu weer een man.. nee WIDM heeft aangetoond 0 problemen te hebben met drie vrouwen op rij die de mol waren. Idem met de logica na 2 jonge mollen moet de mol nu wel ouder zijn volg ik niet. Ze kiezen simpelweg die mol uit die hun het interessants lijken qua spelopvatting, rol, plan van aanpak. Ongeacht geslacht, ongeacht leeftijd. Mij lijkt Pieter als mol super, het is het conflicterende aan zijn professie maar bij de mol doet het er niet toe wat je in het werkzame leven doet. Pascalle lijkt mij ook geweldig, wederom verwacht je het niet zo snel van een marine officier dat die de boel bedondert. En dus wil je inderdaad maar wat graag zulke spraakmakende kandidaten in de groep, maar om ze om die reden het molschap te ontkennen? Al ligt de link met Yvonne uit seizoen 2 voor de hand natuurlijk.

Lloyd is de benjamin van de groep, om die reden zie ik hem niet snel als mol. Niet dat je als student die rol niet op je kunt nemen, maar hem lijkt mij meer de doorsnee type en uitermate geschikt om fanatiek bezig te gaan met opdrachten. Then again dat zei ik over Jan Versteegh ook dus tja... Joke lijkt veel op Eline maar misschien manifesteert ze zich wel heel anders. Katrien zou kunnen, misschien ala  Inge. Maar ik heb nog geen molvibes bij haar. Dat geldt ook voor Channy, haar zie ik wel ver geraken maar meer als winnaar of verliezend finaliste. Houd je over Bahador, Kelly, Steve en Jeffrey. Steve gelijk aan Katrien... nee, geen molvibes. Kelly kan best de Vlaamse Stine blijken (en ja filosofe en psychologe zijn heel andere dingen) dus goed in observeren, redeneren en mensen doorgronden. En na Stine laat ik mij dan niet een tweede maal tot een tunnel verleiden dus neen helaas  ::rofl:: Bahador en Jeffrey kunnen het allebei prima zijn is mijn indruk nav café De Mol.

Wensmollen: Pascalle/Pieter
Verwacht: Bahador/Jeffrey/Kelly
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: R0m4ndu op 25-03-2018, 23:22:15
LLOYD. Nog altijd verdenk ik deze vent. Ik neem aan dat de mol het verkeerde antwoord gokt bij de 3de opdracht dus dan kom ik al gouw uit op Lloyd. Tevens geloof ik er nog altijd in dat de mol de eerste was die het woord mol uitsprak in de Heb je mij gemist? trailer.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Joost2 op 25-03-2018, 23:35:54
Goed Kelly kan ik wegstrepen  :P

Ik vond Pascalle verdacht bezig deze aflevering, maar ook Jeffrey.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 26-03-2018, 00:03:11
Topverdachte: Jeffrey
Niet verdacht: Steve, Pieter

De rest zit er wat tussenin, in volgorde:
Pascale, Lloyd, Channy, Bahador, Katrien, Joke, Kelly
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Brtdm op 26-03-2018, 00:18:08
Aangezien mijn voorspellingen dit jaar aardig goed bleken en na wat ik nu heb gezien blijf ik erbij; J. uit Antwerpen is de mol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 26-03-2018, 00:36:01
Mn schot voor de boeg Katrien, die er zomaar 2 ballen los ingooit.  Dat draagt er dus voor een groot gedeelte aan bij dat dat stuk slaagt en dus in een aantal minpunten voor Katrien.

Meest opvallende Pascale met Melania trump terwijl ze weet dat ze een actrice zoekt.

Meeste molacties Joke.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 26-03-2018, 00:47:41
Idealiter is Joke de Mol.

Tijd om alles te laten bezinken ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 26-03-2018, 01:20:54
Joke in opdracht 2 en 3 verdacht, maar gaat de mol zichzelf in de kist van 2.500 euro plaatsen? Ik denk het niet.

Pascale verdacht in opdracht 2, maar ze heeft dan wel het goede antwoord in opdracht 3.

Bahador doet het nergens echt goed, mijn mol tot nu toe  ;)
Jeffrey vind ik ook nog verdacht. Bij de anderen heb ik geen molgevoel.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 26-03-2018, 01:24:31
Pascale verdacht in opdracht 2, maar ze heeft dan wel het goede antwoord in opdracht 3.

Wel dankzij Steve eigenlijk. Eerst nog Melania Trump zeggen...
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 26-03-2018, 01:51:47
Wel dankzij Steve eigenlijk. Eerst nog Melania Trump zeggen...

Gigantische spellingsfout, *geeft natuurlijk  ::schaam::

Ja, in opdracht 2 was ze erg verdacht door niet meteen Pamela Anderson te zeggen toen Steve dat voorstelde. Ik bedoelde dat ze het goede antwoord geeft in opdracht 3 waarmee ze dan 1.000 euro verdiend heeft.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hadewychisdemol op 26-03-2018, 11:33:02
Katrien, Kelly of Pascale ::jaja::
Na de eerste aflevering denk ik niet dat de mol hier tussen zit ;D

Maar misschien hield die zich nog rustig.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: FrankLapidus op 26-03-2018, 17:04:39
Pascale, gevolgd door Lloyd en Joke
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B&W op 26-03-2018, 19:40:11
Van verdacht naar onverdacht
1. Steve
2. Lloyd
3. Bahador
4. Pascale
5. Joke
6. Channy
7. Pieter
8. Jeffrey
9. Katrien

En nu ben ik heel bang dat het Katrien is ::rofl::

EDIT: Joke en Steve gewisseld
EDIT2: Lloyd en Steve gewisseld, Joke en Bahador gewisseld. Twijfelmodus :-X
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 26-03-2018, 19:41:52
Van verdacht naar onverdacht
1. Lloyd
2. Joke
3. Steve
4. Pascale
5. Bahador
6. Channy
7. Pieter
8. Jeffrey
9. Katrien

En nu ben ik heel bang dat het Katrien is ::rofl::

Finale wordt dus Pieter - Jeffrey - Katrien ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: FS op 26-03-2018, 20:05:26
Lloyd is op mn radar.... met n vleugje Pieter

Jeffrey even van mn radar afgeduwd na het laten slagen basketbalopdracht
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: vriendlief op 26-03-2018, 20:11:22
Channy
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Whiskers op 26-03-2018, 21:27:36
Ineens dacht ik: "Steve". Dus dat is vast een finalist (maar geen mol)  ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollepakker op 26-03-2018, 21:33:19
Mij lijkt Pieter als mol super, het is het conflicterende aan zijn professie maar bij de mol doet het er niet toe wat je in het werkzame leven doet.
spoiler over De Mol van vorig jaar:
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Denk daarom dat het bij Pieter niet zo zal zijn, twee keer een tegensprekend beroep?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 26-03-2018, 22:36:11
Steve, vooralsnog.

Met Lloyd op plek 2 en Joke op 3.

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: m0lmuis op 27-03-2018, 11:15:28
Ik blijf bij Steve  ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moljet op 27-03-2018, 16:22:54
Bahador gestemd, maar ben er nog lang niet uit  ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Revius op 27-03-2018, 16:41:31
Ik zit te twijfelen tussen Pascalle en Lloyd. Joke vind ik te verdacht, Channy en Bahador streep ik voor mijn gevoel ook door.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Brtdm op 27-03-2018, 19:38:13
Ik neig steeds meer naar Lloyd. Lichte symptomen van tunnelvisie  zijn al zichtbaar.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: lilith op 27-03-2018, 19:42:35
LLOYD  ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 27-03-2018, 20:03:02
1. Lloyd
---------
2. Bahador
3. Pieter
---------
4. Joke
5. Jeffrey
---------
6. Channy
---------
7. Pascale
8. Steve
---------
9. Katrien
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 27-03-2018, 20:19:39
bahador of steve
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Naty op 27-03-2018, 21:10:02
Lloyd..

en dan komt de rest  ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 27-03-2018, 22:03:16
Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 27-03-2018, 22:04:45
Is die poll eigenlijk niet gereset of zijn er echt 2 flauwe plezanten die denken dat Kelly het nog is? ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Daisy op 27-03-2018, 22:07:06
Pieter.

Die staat bij mij praktisch onderaan. What did I miss. ;D

Bahador op één. Pascale op twee, maar dat ligt er me te dik bovenop eigenlijk. Katrien vind ik ook wel mysterieus. Ik geloof dat ik gewoon lekker open aflevering 2 inga. ::jaja::

Is die poll eigenlijk niet gereset of zijn er echt 2 flauwe plezanten die denken dat Kelly het nog is? ::rofl::

Nee geloof t niet. Heeft nu ook weinig zin meer 48 uur na de uitzening. Er is iig de optie om je stem te wijzigen. ::jaja::

Zondag resetten we m alsnog.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nigel op 27-03-2018, 22:34:46
Top 9:

01. Joke
02. Jeffrey
03. Lloyd
04. Pascale
05. Pieter
06. Katrien
07. Bahador
08. Channy
09. Steve
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 27-03-2018, 22:36:29
Nee geloof t niet. Heeft nu ook weinig zin meer 48 uur na de uitzening. Er is iig de optie om je stem te wijzigen. ::jaja::

Zondag resetten we m alsnog.

Nee, nu resetten hoeft inderdaad niet. Was even aan het kijken wie er het minste stemmen kreeg en toen viel mijn oog op Kelly. ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 27-03-2018, 23:09:06
Zodat ik mijzelf  over ca 2 maanden nog eens uit kan lachen.

Mijn molkandidaten:

01. Katrien
02. Pascale
03. Steve
04.  Pieter
05. Bahador
06  Lloyd
07. Jeffrey
08. Joke
09. Channy

Eigenlijk zou er op dit soort postjes een delete edit knop moeten zijn, want ik sta niet voor mezelf in als halverwege dit seizoen mijn top drie mollen naar huis zijn  ::hypocriet::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 27-03-2018, 23:19:38
Zodat ik mijzelf  over ca 2 maanden nog eens uit kan lachen.

Mijn molkandidaten:

01. Katrien
02. Pascale
03. Steve
04.  Pieter
05. Bahador
06  Lloyd
07. Jeffrey
08. Joke
09. Channy

Eigenlijk zou er op dit soort postjes een delete edit knop moeten zijn, want ik sta niet voor mezelf in als halverwege dit seizoen mijn top drie mollen naar huis zijn  ::hypocriet::


Die delete knop is er, maar ik heb je nu voor de zekerheid gequote zodat ik hem ook zou moeten deleten. ;D (Wat ik uiteraard niet ga doen ::rofl:: )
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 27-03-2018, 23:23:29
1. Bahador
2. Jeffrey

3. Lloyd

4. Pascale
5. Joke

6. Channy
7. Pieter
8. Katrien
9. Steve

Mijn 3 echte verdachten zijn enkel nog mannen. Hopelijk zit ik er dichter bij dan een paar maand geleden  ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 27-03-2018, 23:25:31
Dank hulpmol !!! Nu kan ik niet meer op gekke ideeen komen. Er is geen weg terug  ::ohno::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Conejo op 28-03-2018, 00:20:22
Katrien
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 28-03-2018, 08:59:50
Ik heb het idee dat ze eerst Lloyd hebben uitgekozen als mol en daaromheen anderen met een medische professie erbij gezocht hebben. Een jonge geest of een oudere geest als mol, dat scheelt nogal wat. Ze hebben niet voor niks meestal vrij jonge mollen. Vergelijk het met oudere mensen die zich makkelijk laten misleiden door oplichters. Hoe ouder, hoe naiever. Een jonge mol is daarom veruit te prefereren. Dan nog wat kersen op de taart: een priester, een model en een immigrant-type.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 28-03-2018, 10:03:21
Ik kijk De Belg voor het allereerst... leuk met die dominosteentjes, een basket en wiebenikpetjes enzo, je hebt niet veel nodig ;).

Pascale deed het meest mols maar vanaf het allereerste moment dacht ik dat er bij Jeffrey iets niet klopt, en inderdaad alles faalde wel zo'n beetje bij hem, alleen die laatste bal niet maar goed... hij was wel flink ook de anderen verdacht aan het maken en reageert secundair, dus dat is mijn mol.

Ik denk dat ze tien potentiële mollen selecteren. Dat hebben ze ook wel eens gezegd als ik me niet vergis. Wat niet wil zeggen dat alle kandidaten moeten hebben toegezegd dat ze de Mol zouden willen zijn.
Die voorstelfilmpjes: daar is nog niemand de mol volgens mij. Daar reageert Jeffrey ook meer vrijuit. Pas nadat ze gekozen zijn komt volgens mij ook de vraag of ze dan ook echt de mol willen zijn, er zal wel een lijstje liggen van 1 tot 10, vragen het direct daar in die witte kamer, en als de eerstgekozene dan ja zegt dan vragen ze de rest niet meer natuurlijk, zo zal het wel gegaan zijn.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lonneke*L op 28-03-2018, 11:58:56
Nou, ik weet het nog niet.. ???
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: JijBentDeMol op 28-03-2018, 13:04:57

Die voorstelfilmpjes: daar is nog niemand de mol volgens mij. Daar reageert Jeffrey ook meer vrijuit. Pas nadat ze gekozen zijn komt volgens mij ook de vraag of ze dan ook echt de mol willen zijn, er zal wel een lijstje liggen van 1 tot 10, vragen het direct daar in die witte kamer, en als de eerstgekozene dan ja zegt dan vragen ze de rest niet meer natuurlijk, zo zal het wel gegaan zijn.

Zover ik weet, waren de 2 vorige vlaamse mollen al geselecteerd voordat de andere kandidaten überhaupt bekend waren.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: MitchK op 28-03-2018, 13:51:34
1. Jeffrey
2. Pieter
3. Katrien
4. Bahador
5. Channy
6. Steve
7. Lloyd
8. Joke
9. Pascale
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: LdHmolletje op 28-03-2018, 16:02:04
Na aflevering 1:
1. Joke
2. Bahador

3. Lloyd

4. Pieter
5. Steve

6. Jeffrey
7. Pascale
8. Katrien
9. Channy
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 28-03-2018, 16:14:23
Zover ik weet, waren de 2 vorige vlaamse mollen al geselecteerd voordat de andere kandidaten überhaupt bekend waren.
Dan lijkt het mij wel HEEL erg makkelijk spotten. Ze spreken zo vrijbank.

Allemaal.

Het ziet er echt nog als een schoolreisje uit zeg maar, dat het ze echt nog niet bekend is dat ze kandidaat OF mol zijn. Zo er wel een weet dat ie mol is dan moet er haast een masterclass acteren aan gekoppeld zijn, ik denk niet dat ze dat hun aandoen, dit zijn allemaal Onbekende Vlamingen, dus ze hebben het beroep meestal ook nog niet 'mee' zoals met onze BN'ers wel.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 28-03-2018, 18:09:03
Uit de losse pols:

1. Lloyd, Joke, Jeffrey, Bahador
5. Pieter
6. Pascale
7. Channy
8. Katrien
9. Steve
10. Kelly
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: wouterv op 28-03-2018, 23:17:32
Ik ga nu toch voor Joke door letterlijk 0 in te brengen en dan een paar vreemde uitspraken.

Maar natuurlijk, zou de mol zomaar gaan liggen in de kist van 2.500 en zo goed als alles uit handen geven...
Dat is iets om over na te denken. (en natuurlijk wat is de enveloppe)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Duncton op 29-03-2018, 17:26:07
Op basis van acties kom ik uit op Joke, Lloyd of Bahador. Maar van die eerste geloof ik het eigenlijk niet.

Laat ik maar eens voor Bahador gaan. ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: kevin174 op 29-03-2018, 18:08:14
Jeffrey en Pascale vooralsnog, nu Kelly eruit is.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 30-03-2018, 09:37:05
Ik ga voor Katrien.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: mollina543 op 30-03-2018, 19:11:27
Na het kijken van de eerste aflevering was mijn eerste instinct Joke of Pascale. Ben benieuwd hoe ver ik er dit keer vanaf zit ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 31-03-2018, 18:00:24
Lloyd. In de goedkoopste kist om toch invloed te houden, paar slechte worpen bij het basketballen en het foute antwoord bij het abseilen.

Met slagen om de arm voor Bahador en Jeffrey. En vele anderen...
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Brtdm op 31-03-2018, 18:09:17
Lloyd. In de goedkoopste kist om toch invloed te houden, paar slechte worpen bij het basketballen en het foute antwoord bij het abseilen.

Met slagen om de arm voor Bahador en Jeffrey. En vele anderen...

Precies dit.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 1-04-2018, 22:21:07

Bahador   - 12 (11.4%)
Channy   - 9 (8.6%)
Jeffrey   - 14 (13.3%)
Joke   - 9 (8.6%)
Katrien   - 13 (12.4%)
Kelly   - 1 (1%)
Lloyd   - 23 (21.9%)
Pascale   - 7 (6.7%)
Pieter   - 9 (8.6%)
Steve   - 8 (7.6%)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 1-04-2018, 23:28:30
Lloyd nog altijd. ::jaja::
Jeffrey deed het te goed met de vragen dus die zakt op m'n lijstje. Bahador en Pieter serieuze opties.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 1-04-2018, 23:37:02
Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 1-04-2018, 23:38:07
steve
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Joost2 op 1-04-2018, 23:38:54
Wensmollen: Pascalle/Pieter
Verwacht: Bahador/Jeffrey/Kelly

Dit zei ik op 25 maart. Twee afleveringen verder en ik kan Jeffrey/Kelly wegstrepen. Pascale heeft een licht streep door haar naam staan.

Baha of Pieter. Wat lijkt Pieter mij onwijs plezant als mol  ::bravo:: Maar Baha glipt overal stiekem tussendoor zonder ferm in de spotlights te staan  ::vergroot::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 1-04-2018, 23:52:01
Ik mis de optie “weet niet”.

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 1-04-2018, 23:52:35
Ik mis de optie “weet niet”.


allé manneke, durf te kiezen
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: m0lmuis op 1-04-2018, 23:53:10
En ik blijf nog steeds bij Steve  ::trots::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 2-04-2018, 00:03:04
allé manneke, durf te kiezen

Gedaan. Op Mijn stem na aflevering 1 blijven zitten, gaat te ver. Ik ben geswitcht naar Pascal, die keuze leek me het meest op “weet niet” :-)

Als ik echt dapper was geweest, had ik op Jeffrey gestemd. Hoe meer ik er over nadenk, hoe bizarder ik al die botsingen met lantaarnpalen vind. Je zou toch echt denken dat hij mocht / kon spieken.


Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 2-04-2018, 00:06:58
Als ik echt dapper was geweest, had ik op Jeffrey gestemd. Hoe meer ik er over nadenk, hoe bizarder ik al die botsingen met lantaarnpalen vind. Je zou toch echt denken dat hij mocht / kon spieken.
Volgens mij loop je met zo'n enorme sombrero op je kop al snel tegen de lamp, letterlijk. ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B-mol op 2-04-2018, 00:11:59
Lloyd  ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nat007 op 2-04-2018, 01:04:22
Ik blijf ook deze aflevering weer op Lloyd zitten :)
Bahador en Pieter zijn ook nog verdacht

1. Lloyd
2. Pieter
3. Baha
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 2-04-2018, 01:08:15
Baha  ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: FS op 2-04-2018, 01:26:37
Blijf bij Lloyd
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 2-04-2018, 02:27:13
Ik blijf bij Stéphane.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 2-04-2018, 02:32:45
Ik blijf bij Stéphane.

Aangezien ik Stéphane nog geen geld heb zien verdienen en hij ook uit de montage wordt gehouden, is hij inderdaad zeer verdacht. ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 2-04-2018, 09:14:56
ik zat serieus te kijken of ik iets gemist had.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 2-04-2018, 10:55:05
1. Joke
2. Jeffrey
3. Katrien
4. Pascale
5. Lloyd
6. Steve
7. Baha
8. Pieter
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 2-04-2018, 11:10:35
Aangezien ik Stéphane nog geen geld heb zien verdienen en hij ook uit de montage wordt gehouden, is hij inderdaad zeer verdacht. ::rofl::

Volgens mij wordt Pascal (na Stéphane  :-\\) het meest uit de montage gehouden. Of zien jullie dat anders?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: tureluurs op 2-04-2018, 11:37:00
Volgens mij wordt Pascal (na Stéphane  :-\\) het meest uit de montage gehouden. Of zien jullie dat anders?

Nee is mij ook opgevallen. Ik vind haar bij de executie wel oprecht zenuwachtig ogen en kan me moeilijk voorstellen dat ze de mol is. Misschien komt ze ver en krijgt ze haar portie beeldtijd nog wel  ;)
Lloyd daarentegen gaf weinig krimp bij de executie en een heel overdreven opluchtingsreactie. Ik blijf bij hem als mol, alles klopt voorlopig.
Jeffrey nog niet weggestreept, van hem hebben we nog geen executie gezien geloof ik.
Pieter staat nog op m'n lijstje.
En Bahador ook nog wel.
Volgens mij is de mol 1 van deze 4 mannen  ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 2-04-2018, 11:39:16
Volgens mij wordt Pascal (na Stéphane  :-\\) het meest uit de montage gehouden. Of zien jullie dat anders?

Ik ben nu zelf in de war of je het serieus vraagt (over Pascale), maar ik zie het in ieder geval anders. Bahador en Pieter krijgen naar mijn mening al 2 afleveringen weinig aandacht terwijl ze ook geen geld binnen brengen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 2-04-2018, 11:58:38
Lloyd blijft hoofdverdachte maar het ligt er wel dik bovenop ....



Maar niet voor Vlaanderen. En dat maakt het ergens toch geloofwaardig. Jeffrey stond op 38% in Café De Mol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: G-root op 2-04-2018, 12:12:38
Ik vond Lloyd heel erg zenuwachtig tijdens de test?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 2-04-2018, 12:14:48
Ik vond Lloyd heel erg zenuwachtig tijdens de test?

Spoiler: WIDM 2018 (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: FrankLapidus op 2-04-2018, 13:00:28
Jeffrey.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 2-04-2018, 13:29:51
Ik ben alweer geswitchd. Ik had Jeffrey en Pascale maar nu alleen nog Pascale. Kom aan... het was nog goed dat je in het groepje Vertrouwden kwam te zitten, maar die kist doe je dan toch hoe dan ook open, en je haalt geen 3000,- binnen?!

Pascale vond en vind ik nu helemaal obvious, haast TE, want ze acteert niet best. Het spat bijna van haar gezicht, ik vind het allemaal erg nep, tot en met de executie. Heel anders dan toen ze was in het voorgesprek (de witte kamer). Ben wel verbaasd dat ze maar 3 stemmen heeft hier maar kan nog komen denk ik dan maar ::) ;D



Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 2-04-2018, 13:38:39
Ik ben nu zelf in de war of je het serieus vraagt (over Pascale), maar ik zie het in ieder geval anders. Bahador en Pieter krijgen naar mijn mening al 2 afleveringen weinig aandacht terwijl ze ook geen geld binnen brengen.

Ben het met je eens dat Pieter en Bahador op een andere manier aandacht krijgen dan de andere kandidaten. Bij Pieter zie je nogwel een een vloek na een mislukte opdracht, maar het is niet veel. Van Bahador weten we inderdaad niets. Pascal is wellicht de derde waarvan je relatief weinig ziet (buiten het “wie ben ik” gevalletje). Lloyd, Steve, Katrien, Joke en Jeffrey staan veel meer in de schijnwerpers.

Het zou me verbazen als Pieter en Bahador snel een rood scherm krijgen, anders hadden ze wel een duidelijker profiel gehad (van Channy wist inmiddels iedereen dat zij de mol niet was en dan haal je de finale niet). Maarja, het zou niet de eerste keer zijn dat ik verrast word.... :o
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 2-04-2018, 13:47:48
1. Lloyd
------------
2. Bahador
3. Joke
------------
4. Pieter
5. Pascale
------------
6. Steve
7. Jeffrey
------------
8. Katrien
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 2-04-2018, 13:52:00
Aangezien ik Stéphane nog geen geld heb zien verdienen en hij ook uit de montage wordt gehouden, is hij inderdaad zeer verdacht. ::rofl::
De naam van Steve ie eigenlijk Stephan. Hij is van oorsprong Franstalig. Zijn naam wordt ook geschreven als Stéphane.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 2-04-2018, 14:07:03
De naam van Steve ie eigenlijk Stephan. Hij is van oorsprong Franstalig. Zijn naam wordt ook geschreven als Stéphane.

Ben je nog een late aprilvis aan het gooien? ;) Of meen je het (en zo ja, wat is het bewijs?)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 2-04-2018, 14:23:41
Ik meen het.

Zie het Vlaamse forum waar dit is geponeerd (door mij, maar wel onder een ander alias  ::tandpastasmiley::).

En wanneer je mij niet geloven wilt: dokter Stephan Thumas ('onze' Steve) is huisarts te Boutersem. Bron: trendstop punt knack punt be.
Openbare informatie en geen april- (Woestijn-) vis.  ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 2-04-2018, 15:09:01
Het is toch ook wel te horen dat die man franstalig is, spreekt als t gros van die ministers en als de koning in Belgie.  Maar waarom zijn naam dan als Steve , of is dat zijn roepnaam, want in t verleden waren er al meer franstalige deelnemers aan de mol. ( Christophe, Sylvie)

Oh ja mijn mol,,  pff
Joke
Steve
Lloyd

Jeffrey
Katrien

Bahador
Pascale
Pieter

De eerste drie heb ik nog niet op echte uitsluit momenten betrapt.
Jeffrey en katrien zijn beide zowel verdacht als onverdacht bezig.

De onderste drie daarvan zie ik te weinig , misschien omdat regie de mol nog wat buiten beeld wil houden
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: m0lmuis op 2-04-2018, 16:02:14
Ik meen het.

Zie het Vlaamse forum waar dit is geponeerd (door mij, maar wel onder een ander alias  ::tandpastasmiley::).

En wanneer je mij niet geloven wilt: dokter Stephan Thumas ('onze' Steve) is huisarts te Boutersem. Bron: trendstop punt knack punt be.
Openbare informatie en geen april- (Woestijn-) vis.  ;D

Dokter Steve Marisa  :)

(http://i63.tinypic.com/2rrtabk.jpg)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 2-04-2018, 17:11:40
Allebei dus, Molmuis, zowel Steve als Stephan wordt hij genoemd (de kruisjes van zijn ondernemingsnummer heb ik maar even geplaatst hier; niet dat dit echt nodig is, want ook dit is openbare informatie):

------------------------------------------------------------------------------------------

Dr. STEPHAN THUMAS  (BVBA) Actief

Ondernemingsnummer
    BE xxxxxxxx304
Locatie
    xxxxstraat xx
    xxxx Bxxxxxx
------------------------------------------------------------------------------------------
Bron: https://www.companyweb.be/BEDRIJF/DR.%20STEPHAN%20THUMAS/EBVBA/462893304


En ja, tot nader order is hij nog steeds mijn Mol.  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: m0lmuis op 2-04-2018, 18:07:46
En ja, tot nader order is hij nog steeds mijn Mol.  ::tandpastasmiley::

De mijne ook  ::bravo::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 2-04-2018, 18:13:53
En ja, tot nader order is hij nog steeds mijn Mol.  ::tandpastasmiley::

De mijne ook  ::bravo::

Dan wil ik discussiëren. ;D

1.1 Steve en Joke doen zelf alles wat nodig is om bevrijd te kunnen worden. Als Steve de Mol is, heeft hij zich in de kist gelegd zonder telefoon (molkans minder) en hij geeft de 468 al door nog voor er naar gevraagd wordt door Joke.
1.2 Met de muziek op de achtergrond geeft hij Pamela Anderson (echt een wilde gok met de beperkte gegevens) als antwoord aan Pascale. 1000 euro wordt zo verdiend.
1.3 Steve daalt het snelst in zijn duo af, Channy roept wel het juiste antwoord, maar een echte Mol claimt dat hij het niet gehoord heeft en antwoordt fout. Dat doet Steve niet.
2.1 Steve zit niet waar de actie is, dus je kan niet veel positief of negatief zeggen hier.
2.2 Steve geeft een goed antwoord op enkele vragen. Het zijn er misschien niet overdonderend veel, maar ik wil de Vlamingen met een gebrek aan algemene kennis niet te eten geven. ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: m0lmuis op 2-04-2018, 18:57:40
Dan wil ik discussiëren. ;D

\

Ok! Je vergeet het belangrijkste denk ik.
Hij heeft zijn dochter onterft!
Toen ik hem dat zag zeggen was ik verkocht.
Vrouwelijke intuïtie? Buikgevoel? Hij heeft iets.
Dus blijft hij mijn MOL.
Ik kan er flink naast zitten natuurlijk,
maar dat neem ik dan voor lief  :-[
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Poekie op 2-04-2018, 21:15:03
Ik ben geneigd om voor Steve/Stéphane/Stefan/Steef (etc) te gaan, maar zonder veel overtuiging, en dat lijstje van Hulpmol (waarvoor dank  ;)) helpt ook niet.

Misschien dan toch maar Pieter of Lloyd, alhoewel ik die laatste eigenlijk niet wil.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 2-04-2018, 21:40:51
Lloyd, mijn hoofdverdachte, verdenk ik vanaf de allereerste opdracht in aflevering 1 maar ik heb tevens het gevoel dat het te gemakkelijk is.

Maar is dat niet altijd de visie in dit spel als je iemand verdenkt? ;)

Wanneer je een hoofdverdachte hebt, dan is dat meestal omdat je dingen gezien hebt die je daartoe gedwongen hebben en dan vraag je je af hoe het zo duidelijk kan zijn.

Ik lees toch van mensen die iemand anders verdenken ook dat hun verdachte 'te makkelijk' is. ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Cool Cat_86 op 2-04-2018, 21:44:09
Ik ga voor Pieter als mol. Gewoon omdat ik dat leuk zou vinden  :P
Gevolgd door Joke en Lloyd.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 3-04-2018, 11:30:20
Ik heb er maar 3 meer over. De anderen hebben anders wel al wat uit te leggen.

1. Bahador
2. Joke
3. LLoyd
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 3-04-2018, 12:01:51
Dat is inderdaad een mooie van je, Hulpmol. Ik voel precies hetzelfde bij mijn mol Pascale. Het is allemaal ZO obvious bij haar dat het me te makkelijk lijkt. Maar ze is maar door 2 anderen ook verdacht hier. Dus iedereen zit er zo in vanuit zijn of haar positie.

Op Pascale heb ik alleen tegen dat ze niet bepaald subtiel maar me een beetje dom lijkt maar dat kan je ook aanzetten (zie Milouska). Jeffrey ja is wel subtiel aan het mollen maar daarbij molt hij dan niet. Beetje zeggen van laten we de kist maar openen en het er meteen bij laten als Katrien nee zegt en 3000 euro in de pot brengen, ja dan ben je wel een heel bar en boos slechte mol.

Iedereen had hem toch begrepen als hij WEL zijn handen had laten oplichten? Je doet alles voor zo'n soort vrijstelling die je dan krijgt, die zijn wel duurder geweest dan 3000,-, dus ik was gewoon bij de geblinddoekte Katrien weggelopen als zij had geweigerd en ergens in een cafeetje lekker rustig alle boekjes gaan doornemen. Heel kandidaats verklaarbaar als mol, dus voor mij is hij dan de Vreesmol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Brtdm op 3-04-2018, 12:12:08
Ik word steeds meer richting Pieter getrokken. Misschien een beetje combinatie hoop en verwachting, maar dat bracht me eerder dit jaar ook al een heel eind.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 3-04-2018, 12:28:45
Klopt, maar er is niets mis met een beetje kritisch naar je zelf kijken toch?

Zeker en vast. Dat doe ik ook altijd. We zitten deze keer ook op dezelfde persoon, maar ik hou de deuren naar anderen nog open. Al heb ik niet echt het gevoel dat het te makkelijk zou zijn bij Lloyd.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 3-04-2018, 13:20:31
Ik vind Lloyd te weinig manipulatief tot nu toe. Vond de kist waar hij in de eerste opdracht lag ook te obvious als hij de mol zou zijn. En hij is best vaak in beeld.

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 3-04-2018, 13:27:08
Ze zijn eigenlijk allemaal te obvious. lijkt op paniekvoetbal van de productie.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 3-04-2018, 13:29:09
Ze zijn eigenlijk allemaal te obvious. lijkt op paniekvoetbal van de productie.

Die moet je toch eens beter uitleggen?

In WIDM 2017 haalden we de Mol er zo uit omdat het de kandidaat was die niet in beeld kwam. Dan toch liever een seizoen waar iedereen prominent in beeld komt?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 3-04-2018, 14:20:40
Die moet je toch eens beter uitleggen?

In WIDM 2017 haalden we de Mol er zo uit omdat het de kandidaat was die niet in beeld kwam. Dan toch liever een seizoen waar iedereen prominent in beeld komt?
Alle kandidaten doen obvious mollotig. Het kan echt iedereen zijn op dit moment. Bovendien worden we overladen met hints.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 3-04-2018, 14:33:19
Bovendien worden we overladen met hints.

Of er wordt te hard naar hints gezocht achter alles. Zo kan een 5-cijferig slot ook gewoon een 5-cijferig slot zijn, de letters R,A en T komen veel voor in de Nederlandse taal,...

In ieder geval, als je kijkt naar de vorige 2 seizoenen van De Mol, dan merk je dat er eigenlijk belachelijk weinig hints zijn vergeleken met WIDM en dat ze over het algemeen iets doordachter zijn dan het maken van 1 enkele optelsom.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 3-04-2018, 15:12:48
Of er wordt te hard naar hints gezocht achter alles. Zo kan een 5-cijferig slot ook gewoon een 5-cijferig slot zijn, de letters R,A en T komen veel voor in de Nederlandse taal,...

In ieder geval, als je kijkt naar de vorige 2 seizoenen van De Mol, dan merk je dat er eigenlijk belachelijk weinig hints zijn vergeleken met WIDM en dat ze over het algemeen iets doordachter zijn dan het maken van 1 enkele optelsom.

Met een hint ga je normaal de mol niet vinden voor aflevering 7 of 8. Ik herinner mij in S4 dat de beste hint die gesloten vingerafdruk was bij het groene scherm van de mol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 3-04-2018, 15:14:16
Met een hint ga je normaal de mol niet vinden voor aflevering 7 of 8. Ik herinner mij in S4 dat de beste hint die gesloten vingerafdruk was bij het groene scherm van de mol.

De beste vond ik het niet, maar het was de hint die 'vindbaar' en 'duidelijk' het best combineerde. Ik ben nog steeds grote fan van die klokhint vorig jaar. Die was totaal onvindbaar, maar superduidelijk.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: LdHmolletje op 3-04-2018, 15:38:12
1. Joke

2. Bahador
3. Lloyd
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: wouterv op 4-04-2018, 00:09:24
Joke: vorige week 0 euro in de pot, deze week kwam ze met een verdeling die nooit tot overeenkomst zou leiden
terwijl ze wel 8 jokers had. Bij baseball zien we te weinig van haar om iets nuttigs te zeggen

Pieter: we zien hem een paar kleine dingen goed doen (Trump + homerun) maar gaat uit met 3 ballen.
Voor de rest zien we hem weinig en dat vind ik wat verdachter

Lloyd: vorige week geen inbreng bij de basket en fout antwoord kloof. Deze week schiet hij Joke neer zonder nadenken
en zien we hem bij baseball veel misdoen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 4-04-2018, 01:47:51
Ik zou het wel bijzonder goed toneelspel vinden van Joke hoor. Wat ging die te keer. Zoiets doe je niet als mol, zie dit jaar Ruben die ik ook streepte bij de graafopdracht waarbij hij zo gefrustreerd was... echt, zoiets speel je niet.

Ook vind ik het geen molse positie, de vluchter zijn, dus ze had wel wat trager naar beneden kunnen gaan eerder en de envelop omzeilen.

Ik vind Pascale ook nog weinig in beeld komen, net als Pieter. Jeffrey wel veel, en zou inderdaad zomaar eens een finalist kunnen zijn die wat gepushd wordt als mol. Dus de nepmol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: wouterv op 4-04-2018, 07:55:13
Ik zou het wel bijzonder goed toneelspel vinden van Joke hoor. Wat ging die te keer. Zoiets doe je niet als mol, zie dit jaar Ruben die ik ook streepte bij de graafopdracht waarbij hij zo gefrustreerd was... echt, zoiets speel je niet.

Ook vind ik het geen molse positie, de vluchter zijn, dus ze had wel wat trager naar beneden kunnen gaan eerder en de envelop omzeilen.


Sinds
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
dit seizoen, schrap ik enkel mensen als ze teveel goed hebben gedaan.
Het 'dat doet de mol niet' heeft daar een fijne knauw gehad.

Daarbij mol
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
zat ook eens in zo'n positie dat die geld eruit moest halen voor een vrijstelling.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 4-04-2018, 08:14:58
Sinds
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
dit seizoen
Die heb ik van alle jaren WIDM nu ook op 1 staan in de Moltop aller tijden, maar zelfs bij hem zag ik het toneelspel wel in de kleine dingen
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
en vergeet niet, dat zijn BN'ers dus getrainde acteurs die het speciale tv-talent hebben. Dat zie ik deze mensen gewoon absoluut niet doen. Joke valt voor mij door die heftigheid echt helemaal af hierdoor, maar we zullen zien.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 4-04-2018, 16:20:03
Joke: vorige week 0 euro in de pot, deze week kwam ze met een verdeling die nooit tot overeenkomst zou leiden
terwijl ze wel 8 jokers had. Bij baseball zien we te weinig van haar om iets nuttigs te zeggen
Maar was het niet Molser geweest om wél een overeenkomst te vinden? Dan had ze de pick-up aan haar zijde gekregen en hadden ze samengewerkt om de pasvragen te verzilveren. Nu riskeerde ze geen deal te sluiten waardoor de rest had kunnen besluiten haar pas neer te schieten na er geld werd verzilverd.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 4-04-2018, 16:54:51
Ik zou het wel bijzonder goed toneelspel vinden van Joke hoor. Wat ging die te keer. Zoiets doe je niet als mol (...).
Vorig jaar ging de mol toch ook behoorlijk, en heel geloofwaardig, tekeer
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 4-04-2018, 20:07:31
Zeg maar niks, ik heb vorig jaar nog niet gezien  :o
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 4-04-2018, 23:51:49
Om jou een plezier te doen, Lo... :)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lama1997 op 5-04-2018, 10:43:52
Ik heb op Bahador gestemd! Maar de twijfel is zeer groot
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Rubmol op 5-04-2018, 16:00:28
Steve of Pascale.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: keesisdemol op 5-04-2018, 16:34:29
Steve of Baha
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 5-04-2018, 21:32:12
Ik zie in Lloyd ook niks... lijkt het meeste op onze WIDM mol, wellicht dat hij daarom zo populair is hier? Joke kan ik mij echt niet voorstellen... Bahador en Jeffrey lijken mij wel finalisten, zo dat gespind wordt maar Pascale is het eigenlijk alleen omdat alles mis gaat bij haar. Bij de rest gaat ook veel echt goed dus dan is de mol weer minder, en ik hoop toch altijd op de perfecte mol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: D*N op 5-04-2018, 22:28:47
Ik heb op Bahador gestemd! Maar de twijfel is zeer groot
Same ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Daisy op 5-04-2018, 23:11:45
Hier nog één ::zwaai::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollenmania op 6-04-2018, 01:45:49
Ik zie in Bahador absoluut geen mol en Pascale is té obvious. Ik denk ook aan Joke (vergelijk met Elise die boos was op Ron dat hij haar afschoot). Maar die is dan weer als 2 druppels water met Eline  :-\\

Jeffrey en Katrien spreekt voor zich. Steve en Pieter vind ik te passief dus dat moet dan snel gaan komen en Lloyd leek kandidaats dit keer maar sluit ik niet uit.

Joke
Pieter

Lloyd
Steve

Bahador
Pascale

Jeffrey
Katrien

Oke na het topic over Pieter gelezen te hebben neem ik mijn woorden over passief terug :) Of is het gewoon Heinz die van elke kandidaat een mogelijke mol kan maken  ::rofl:: Hij stijgt een plekje
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B&W op 6-04-2018, 10:31:47
1. Steve
2. Pieter
- - - -
3. Bahador
- - - -
4. Lloyd
5. Joke
- - - -
6. Jeffrey
7. Pascale
8. Katrien
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Miss Marvel op 6-04-2018, 19:45:20
Voor nu Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 8-04-2018, 12:32:49
Joke
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 8-04-2018, 16:17:10
Ik zie in Bahador absoluut geen mol en Pascale is té obvious. Ik denk ook aan Joke (vergelijk met Elise die boos was op Ron dat hij haar afschoot)
Dat was toch heel wat tandjes minder hoor. Joke ging echt helemaal los. Of ze moet in het amateurtoneel zitten maar anders is het wel heel knap. Elise had ik indertijd meteen, een van mijn weinige scalpen, wb. bijv. Thomas, vanaf het begin. Maar ja, Pascale is wel erg obvious ja, dus ik ben ook wel benieuwd of ik wel aan haar vast kan houden, ik ben verleden week nog van Jeffrey afgestapt...
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Starlight op 8-04-2018, 16:55:21
Ik ga voorlopig nog steeds voor Pieter. Ooit moet ik toch de juiste schot-voor-de-boeg-mol hebben 8)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Duncton op 8-04-2018, 17:31:22
Ik heb nog geen idee. ;D

Maar een keertje op Lloyd gestemd. :)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 8-04-2018, 22:24:52
Bahador   - 10 (12.8%)
Jeffrey   - 6 (7.7%)
Joke   - 7 (9%)
Katrien   - 4 (5.1%)
Kelly   - 0 (0%)
Lloyd   - 22 (28.2%)
Pascale   - 6 (7.7%)
Pieter   - 11 (14.1%)
Steve   - 12 (15.4%)

we gaan weer naar 0.
6 mensen moeten toch echt gaan heroverwegen
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Daisy op 8-04-2018, 22:48:05
Ik switch naar Steve en duik een tunnel in ::zwaai::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 8-04-2018, 23:03:27
ik blijf bij steve :D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 8-04-2018, 23:06:43
Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 8-04-2018, 23:14:25
Ik ben om volgens mij: Pieter ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: m0lmuis op 8-04-2018, 23:17:26
Steve  ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 8-04-2018, 23:32:40
Ik ga van Baha naar Pieter
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 8-04-2018, 23:33:46
Strvr  ::jaja::
???
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Brtdm op 8-04-2018, 23:52:05
Ik zit nog redelijk te twijfelen tussen Pieter, Baha en Steve.
Maar aangezien ik steeds tijdens elke aflevering vooral Pieter verdenk, vul ik hem in.
Het is mij nogal vaak gebeurt dat ik 6 dagen van de week ernaast zit en dan op moldag vol loop te tunnelen op de juiste mol. Dus laten we hopen dat dat nu wederom zo is.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B-mol op 9-04-2018, 07:25:23
Ik blijf in de Lloyd tunnel  ;) :)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 9-04-2018, 11:55:56
Het blijft moeilijk om kandidaten te schrappen. Ik krijg zelfs een nieuwe nummer 1 nu.

1. Bahador
----------
2. Lloyd
3. Pieter
----------
4. Pascale
5. Joke
----------
6. Steve
----------
7. Katrien
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 9-04-2018, 11:57:41
1. Pieter
2. Bahador

3. Lloyd
4. Steve

5. Joke

6. Pascale

7. Katrien


Baha of Pieter eigenlijk    ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moljet op 9-04-2018, 12:11:42
Ik blijf bij Bahador, al was Steve bijzonder verdacht deze aflevering. En ik zou het nog steeds geweldig vinden als Pieter de mol blijkt te zijn.

1. Baha
2. Pieter

3. Steve




4.  Joke
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: m0lmuis op 9-04-2018, 12:29:40
???

Oeps, ik zal het aanpassen  ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Betonmol op 9-04-2018, 13:44:54
Bahador.

Steve rukt op naar plaats 2
Joke en Pascale valt uit de top 3
Pieter op plaats 3
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: FrankLapidus op 9-04-2018, 14:08:37
Pieter
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: hamsterdam op 9-04-2018, 14:37:03
1. Pieter
2. Steve of Baha
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: FS op 9-04-2018, 16:00:11
Lloyd of Pieter ... neig steeds meer naar Pieter
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: mollina543 op 9-04-2018, 16:13:38
Na gisteren (en vorige week) zit ik vooral op Pieter en Lloyd.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: xanneweetwel op 9-04-2018, 19:00:17
Voor mij is het pieter of steve. Steve vanaf het begin, pieter door kleine onopvallendheden
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 9-04-2018, 19:11:26
Ik switch ook weer. Pascale is mij toch TE echt. Ik ga voor de nepperd. Steve dus ::) 8)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 9-04-2018, 20:19:59
Als mol zijnde bovenop die auto kun je toch wel iets meer sturing geven aan die opdracht> nu laat hij alles door jeffrey doen( niet dat t daardoor goed was :-) )

Bij de koffers valt t op dat er niemand baha s keuze voor de 0 probeert tegen te gaan, bij jeffrey doen pieter en pascale dat wel.

steve wil denk ik t spel spelen door soms te mollen en te observeren wat de reacties zijn. puur kandidaten gedrag

baha nog steeds te afwezig , maar kan een bewuste keuze zijn.
Pieter ik zie er nog steeds geen echte mol in, maar af en toe al kleine flarden
katrien blijft lastig te peilen, maar waarschijnlijk al teveel geld verdiend

Lloyd valt van zijn voetstuk. 6 k in je koffer en dan geen pasvragen terwijl dat makkelijk kon.

Joke en pascale dus. waarbij joke meer opvalt, vaker iets niet goed doet. bv pasvragen kopen.

tel daarbij op de namen van sommige plaatsen waar we komen, el autodromo de Leon, el puerto de gato. het zijn vaak namen van diersoorten

ik blijf op joke,

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 9-04-2018, 22:21:55
Nieuwe aflevering, nieuwe tunnels:

1) Bahador
2/3)  Pascal, Pieter
4) Joke
5) Steve
6/7) Lloyd, Katrien

Ik zou betere odds dan 1:1  geven voor een weddenschap dat de mol bij de eerste 3 zit.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: peterterh op 9-04-2018, 22:36:45
Lloyd, ik vond het juist erg verdacht dat hij GEEN pasvragen nam, zo van: kijk eens hoe goed ik ben! Ik ben de mol niet.
Anderzijds hebben hij en Baha wel weer het meeste geld opgehaald met de shotjes tequilla. Hmmm, misschien dan toch Pieter?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Joost2 op 9-04-2018, 22:44:13
Pieter of Baha 8)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 9-04-2018, 23:01:35
Lloyd, ik vond het juist erg verdacht dat hij GEEN pasvragen nam, zo van: kijk eens hoe goed ik ben! Ik ben de mol niet.

Hoor ik hier nu een echo? Zal wel komen omdat het geluid tegen de wanden van de tunnel waarin je zit weerkaatst  ;)
Ach ja, ik bleef vorige week zelf na de 3K en nog wat goeds van Katrien haar ook nog verdenken.....
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: R0m4ndu op 9-04-2018, 23:22:25
Lloyd/Pieter
Bahador
Pascale
Steve
Joke
Katrien
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Poekie op 9-04-2018, 23:52:58
1) Steve
2) Pieter
3) Joke
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nat007 op 9-04-2018, 23:56:37
Lloyd valt af voor mij nav deze aflevering.

1. Pieter
2. Baha
3. Steve
4. Pascale
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: kwarkje op 10-04-2018, 08:38:03
Ik blijf bij Pieter
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 10-04-2018, 10:08:54
Beetje jammer dat Pieter nu hoofdverdachte is. Het was zo leuk om dwars te zijn. :P

Edit: Op wieisdemol.be (grote, uitstekende en drukbezochte fansite) staat Pieter onderaan in de poll. Een priester als verrader is kennelijk toch een stap te ver voor velen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Miss Marvel op 10-04-2018, 11:55:56
Ik zat al op Pieter en ik blijf op Pieter, alleen is Baha daar nu bij gekomen  ;D ::)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 10-04-2018, 13:06:09
Op wieisdemol.be (grote, uitstekende en drukbezochte fansite) staat Pieter onderaan in de poll. Een priester als verrader is kennelijk toch een stap te ver voor velen.
Die Belgen hebben gelijk, toch ::)? Pieter zou gewoon nooit molliciteren, net als Ellie, Simone en Rik niet.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 10-04-2018, 13:45:17
Er springt weer niet echt iemand bovenuit. Ik kan enkel aan afstrepen doen. Dan heb ik enkel Baha en Pieter nog over. De anderen hebben al acties gedaan die ik niet kan verklaren voor een mol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B&W op 10-04-2018, 17:23:47
1) Steve
2) Baha of Pieter
3) ^^
4) Lloyd
5) Joke
6) Pascale
7) Katrien

Na mijn research zal blijken of ik Baha of Pieter meer verdenk, maar alsnog is het Steve
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 10-04-2018, 18:19:58
Steve vind ik een beetje de Belgische Stine. Ligt er echt te dik bovenop. Bahador en Pieter stijgen met stip in dit topic :)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 10-04-2018, 18:23:58
Ik wil trouwens die ene Katrien-stemmer zijn/haar verklaring wel eens horen. ;D Er is nu toch echt nog heel weinig dat voor haar spreekt en heel veel dat tegen haar spreekt?

EDIT: Overigens komt dit forum precies weer uit bij 2 hoofdverdachten na 3 afleveringen. Dat kan niet anders dan goed gaan. ::ok:: ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: D*N op 10-04-2018, 18:44:10
1. Bahador
2. Pieter
3. Steve

de overige vier lijken mij het niet ::ohno::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 10-04-2018, 19:49:09
Pieter.

Ze hebben dit jaar bijzonder gewetensvolle kandidaten uitgezocht én één corrupte priester (gespeeld natuurlijk). Geweldig. ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 10-04-2018, 22:22:21
Ik wil trouwens die ene Katrien-stemmer zijn/haar verklaring wel eens horen. ;D Er is nu toch echt nog heel weinig dat voor haar spreekt en heel veel dat tegen haar spreekt?

Zo te zien had diegene daar geen zin in. Katrien staat weer op 0. :P
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 10-04-2018, 22:42:20
Zo te zien had diegene daar geen zin in. Katrien staat weer op 0. :P

Zou ik die Pascale-stemmer ook zo onder druk kunnen zetten? ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 10-04-2018, 23:08:22
Ik stap over van Steve naar Joke.

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 11-04-2018, 10:59:46
Blijf na nog eens te hebben gekeken toch bij Joke. Puur op lichaamstaal springt ze er echt uit (en niet Pieter). Ik zie bij haar als enige een gebrek aan primaire reacties bij de opdracht met de geldkoffers. Alles lijkt gespeeld, en volgens mij probeert ze daar anderen te peilen voordat ze een bepaalde emotie acteert.

Leuk om die opdracht nog eens terug te kijken, juist omdat de mol zich daar niet kan verstoppen. Iedereen is vol in beeld.

Ik kan alleen Joke's gedrag in de eerste twee opdrachten van afl. 3 niet echt verklaren, maar uiteindelijk heeft dat weinig euro's opgeleverd, dus mja, toch geen reden om ze om die reden af te strepen. De welbekende 'dat zou de mol nooit doen' valkuil. Als ze haar medekandidaten goed kan peilen kan ze ook voorzetten geven die een ander wel had ingekopt, maar de desbetreffende persoon niet.




Daarna Pieter.


Baha vind ik uiteindelijk toch minder verdacht. Op wieisdemol.be werd door iemand ook terecht opgemerkt dat Baha Gilles nou niet echt in de gaten hield, terwijl die laatste de mol (door handgebaren of een code woord, denk ik) op de hoogte moest brengen van de afvaller. Bovendien werd er erg de nadruk gelegd op Baha's reacties in de montage.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 11-04-2018, 11:20:25
Baha vind ik uiteindelijk toch minder verdacht. Op wieisdemol.be werd door iemand ook terecht opgemerkt dat Baha Gilles nou niet echt in de gaten hield, terwijl die laatste de mol (door handgebaren of een code woord, denk ik) op de hoogte moest brengen van de afvaller. Bovendien werd er erg de nadruk gelegd op Baha's reacties in de montage.

Met een codewoord hoef je hem toch niet aan te kijken? Het zou je net minder verdacht kunnen maken zo als je Gilles maar casual aankijkt.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 11-04-2018, 11:25:02
Ik vind Pieter juist acteren af en toe. Het moment dat ie twee pasvragen koopt bijvoorbeeld komt op mij amateuristisch gespeeld over.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 11-04-2018, 12:53:09
Met een codewoord hoef je hem toch niet aan te kijken? Het zou je net minder verdacht kunnen maken zo als je Gilles maar casual aankijkt.

Daar heb je een punt. Dan is het niet nodig, inderdaad. Toch werden juist de handgebaren van Gilles opgemerkt door kijkers, dus ik vermoed dat dat meer voor de hand ligt. Tenzij de mol eerst apart werd geïnformeerd, natuurlijk.

Ik denk trouwens niet dat er als mol veel te winnen is door alleen casual naar Gilles te kijken. Baha vertoont zowel als mol of als kandidaat atypisch gedrag, vind ik. Dat maakt hem lastig te peilen.

Ik vind Pieter juist acteren af en toe. Het moment dat ie twee pasvragen koopt bijvoorbeeld komt op mij amateuristisch gespeeld over.

Vind ik ook. Bij Joke heb ik dat alleen de hele tijd (maar misschien is ze gewoon zo). Volgende keer hoop ik op meer duidelijkheid. Een van die twee zal toch een keer flink moeten gaan bijdragen aan de pot...
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 11-04-2018, 12:57:08
Daar heb je een punt. Dan is het niet nodig, inderdaad. Toch werden juist de handgebaren van Gilles opgemerkt door kijkers,

Daar zeg je het: door kijkers. Is dat diezelfde groep die met 30% nog op Jeffrey zat ook al had hij 3000 euro binnen gebracht met Katrien? Ik wil maar zeggen dat wat wij als kijker verdacht vinden, niet noodzakelijk ook verdacht is.

dus ik vermoed dat dat meer voor de hand ligt.

Nice one ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 11-04-2018, 13:43:19
Ik vind Pieter juist acteren af en toe. Het moment dat ie twee pasvragen koopt bijvoorbeeld komt op mij amateuristisch gespeeld over.
Het lukt hem daar niet om te spelen: ik vind het erg maar ik doe het toch maar.  ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 11-04-2018, 13:47:00
Het lukt hem daar niet om te spelen: ik vind het erg maar ik doe het toch maar.  ;D

Waarbij aangetekend moet worden dat dit niet per se mols hoeft te zijn. Het kan ook een kandidaat zijn die het helemaal niet erg vindt om 1000 euro uit de pot te halen maar wel die schijn op wil houden omdat het misschien niet zo chic is (als priester) om te doen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 11-04-2018, 13:50:10
Waarbij aangetekend moet worden dat dit niet per se mols hoeft te zijn. Het kan ook een kandidaat zijn die het helemaal niet erg vindt om 1000 euro uit de pot te halen maar wel die schijn op wil houden omdat het misschien niet zo chic is (als priester) om te doen.

Ja, daar dacht ik ook aan. Als mogelijkheid.



Nice one ::rofl::

Oeps.  :)


Daar zeg je het: door kijkers. Is dat diezelfde groep die met 30% nog op Jeffrey zat ook al had hij 3000 euro binnen gebracht met Katrien? Ik wil maar zeggen dat wat wij als kijker verdacht vinden, niet noodzakelijk ook verdacht is.


Nogmaals au. :) Ja klopt, misschien had ik er niet goed over nagedacht, want ik dacht intuïtief dat dat ook de simpelste manier was om dat aan de mol te laten weten. Nu ben ik daar niet meer zo zeker van. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat je zo'n handgebaar als mol verkeerd interpreteert, want er zal weinig ruimte tot oefenen zijn geweest. Zeker niet met Gilles zelf.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 11-04-2018, 14:13:08
Waarbij aangetekend moet worden dat dit niet per se mols hoeft te zijn. Het kan ook een kandidaat zijn die het helemaal niet erg vindt om 1000 euro uit de pot te halen maar wel die schijn op wil houden omdat het misschien niet zo chic is (als priester) om te doen.
Waarom zei hij het later dan in de groep?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 11-04-2018, 14:28:04
Later werd iedereen in het kringgesprek wel gedwongen het eerlijk te zeggen. Anders kloppen de cijfers niet, is er dus een leugenaar, en gaan ze nog eens goed kijken wie het schaamrood op de kaken krijgt ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 11-04-2018, 14:32:43
Ja klopt, misschien had ik er niet goed over nagedacht, want ik dacht intuïtief dat dat ook de simpelste manier was om dat aan de mol te laten weten. Nu ben ik daar niet meer zo zeker van. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat je zo'n handgebaar als mol verkeerd interpreteert, want er zal weinig ruimte tot oefenen zijn geweest. Zeker niet met Gilles zelf.

Nee, je maakte zeker een goed punt hoor, maar ik wilde gewoon aangeven dat "de meeste kijkers" geen criterium mag zijn. De meeste kijkers hier hadden de Mol in Nederland niet gevonden zoals je wel weet. ;D

Ik ga hier toch meer af op Gilles zijn "door wat ik hier nu verteld heb", want dat lijkt me ook het meest ondubbelzinnig voor de Mol en het makkelijkst te verstoppen voor de kijker, want een groot deel denkt dat de specifieke vraag verraadde aan de Mol wie de afvaller was, een ander deel denkt aan het aantal woorden dat die vraag had, een ander deel denkt aan die 10. En uiteindelijk wie er ook gelijk heeft, je kan niet zeggen wie dan de afvaller was. ;)

Een specifiek gebaar of een blik is zichtbaarder voor de kandidaten en voor ons denk ik.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 11-04-2018, 16:36:16
Ik vraag me af wat de mol eigenlijk heeft aan het weten wie er zou afvallen.
Proberen deze afvaller een koffer met een hoog bedrag in de maag te splitsen heeft geen zin. De mol zou zich hiermee alleen maar verraden. Bovendien kan door de mogelijkheid om pasvragen te kopen de uitslag veranderen.

Volgens mij was de opmerking van Gilles over de bewuste vraag en het feit dat de mol op de hoogte was alleen maar bedoeld om de boel op stang te jagen.
De mol blijft in zijn holletje zitten, moet er alleen voor zorgen voldoende geld te hebben om pasvragen te kunnen kopen en af en toe wat olie op het vuur gooien.

Dit spel spelen zonder dat de Mol weet wie de afvaller is, is waardeloos. Er is een wezenlijk verschil tussen als Mol weten dat die 3000 euro er al sowieso uit gaat of dat niet weten. Je hele tactiek staat of valt er mee.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 11-04-2018, 16:55:42
Die 3000 komt er niet in als de mol een pasvraag koopt. Op wat eruit gaat heeft de mol geen invloed omdat die niet kan voorspellen wie het slachtoffer wordt.

Maar dan impliceer je dat de Mol zijn handen MOET vuil maken hiervoor. Dat maakt van een erg gelaagde opdracht een heel simpel spelletje. Ik vind de schoonheid van dit spel dat je als Mol geen euro moet bieden om hier in plaats van 3000 euro te verdienen minstens 500 euro te verliezen.

Maar ik snap dat dat uit een Joke-tunnel moeilijk te verteren is. ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 11-04-2018, 17:52:53
Vanuit de gedachte dat Baha de mol is klopt jouw verhaal maar misschien is het verhaal wel mooier dan de werkelijkheid ;)

Oh nee, mijn verhaal klopt prima voor Pascale, Katrien en Lloyd ook. Het klopt zelfs voor Joke en Pieter ook, want die bieden slechts 1/3 van hun koffertje.

Het punt is dat je de Mol meer wapens geeft als je hem de afvaller geeft. Wat de Mol er dan mee doet, is zijn zaak. Ik zie ook geen reden om er van uit te gaan dat Gilles hier liegt over het inlichten, want wat zeg je dan in aflevering 9?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: hamsterdam op 11-04-2018, 18:03:47
Als mol weet je meer dan de kandidaten - hiermee kun je zeker zorgen dat er geld uit de pot gaat....

Als de oorspronkelijke afvaller de €0 heeft kun je:
* zelf een geldkoffer hebben en ofwel pasvragen kopen ofwel afwachten of een andere kandidaat dit doet (ik ga er hierbij vanuit dat de Mol hier eventueel over wordt ingelicht zodat hij/zij niet meer hoeft te bieden van zodra er al pasvragen binnen zijn.


Als de oorspronkelijke afvaller de €0 niet heeft
* heb je dit als Mol evt zelf beïnvloed door 1 van de €0 koffers te pakken (dan ben je Baha) en weet  je dar de opdracht of mislukt is doordat de oorspronkelijke afvaller (die dus een geldkoffer heeft) afvalt of doordat er pasvragen gekocht zijn. 
* koop je pasvragen zodat in elk geval de opdracht mislukt en hoop je dat niet 1 van de 2 €0 koffers de nieuwe afvaller wordt door pasvragen van anderen...Dit zou ik als Mol liever niet doen, omdat je dan pasvragen “moet” kopen als niemand anders het doet.

Enige situatie die je echt niet wil is een oorspronkelijke afvaller met €0 én jij €0, maar dat moet te vermijden zijn normaa gezien
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nieky op 11-04-2018, 18:36:59
Steve, Bahador of Pieter

Kan geloof ik nog niet echt goed kiezen
En ook Pascalle vind ik nog wel verdacht  ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Duncton op 11-04-2018, 18:48:28
Joke ondanks deze aflevering nog steeds het meest verdacht bezig, maar gevoelsmatig niet mijn mol.

Daarna Pieter, Baha en Steve, waarbij ik die laatste vooral het geven van een juist antwoord bij het abseilen kwalijk neem.

Pascale weinig verdachte acties, maar kan ik ook niet echt ergens op afstrepen.

Lloyd daalt flink en Katrien is de mol niet.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 11-04-2018, 18:53:27
Nee, Gilles zal niet liegen maar mijn punt was dat de mol daar niet zoveel mee kan omdat deze kennis niet voorspelt wie er werkelijk gaat afvallen en of die afvaller geld meeneemt.

Maar de Mol hoeft de uiteindelijke afvaller ook niet te weten. Enkel de oorspronkelijke afvaller speelt een rol, als die geen koffer met 0 euro heeft, dan verlies je altijd 500 euro op zijn minst.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 12-04-2018, 10:34:11
Twee dagen geleden overgestapt van Steve naar Joke. Steve te zeer bezig met zichzelf verdacht maken en Joke leek me een prima actrice.

Na enig nadenken en herbekijken van afleveringen stap ik over van Joke (die mogelijk toch echt de meest fanatieke kandidate is) naar Katrien en ik blijf bij haar tot ze eruit gaat.
Op dit moment wordt ze hier het minst verdacht van het hele stel, maar ik denk dat in haar een heel subtiel werkende mol schuil gaat, die meer geld uit de pot weet te houden dan nu in de tussenstanden lijkt.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 12-04-2018, 11:19:52
Op dit moment wordt ze hier het minst verdacht van het hele stel, maar ik denk dat in haar een heel subtiel werkende mol schuil gaat, die meer geld uit de pot weet te houden dan nu in de tussenstanden lijkt.

Then show me the money. ;D

Ze gooit er 2 basketballen in, ze hoort maar een halve quote en geeft het juiste antwoord bij het abseilen, ze verdient zo maar even de volle 3000 euro bij de blinde stadsrondleiding, ze fietst een pak beter dan Steve en wanneer ze dan eindelijk de kans krijgt om actief geld uit de pot te halen dan laat ze die kans gewoon aan haar voorbij gaan.

Hoe sta je dan in aflevering 9 nog als fiere Mol je acties toe te lichten?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 12-04-2018, 11:52:05
Ik heb mijn uitleg gegeven in het topic 'Katrien', beste Hulpmol.
En nee,ik was niet die 'ene' Katrien-stemmer die er tot voor kort slechts was. Degene, die jij had uitgedaagd..  ;D

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 12-04-2018, 11:58:52
Ik heb mijn uitleg gegeven in het topic 'Katrien', beste Hulpmol.
En nee,ik was niet die 'ene' Katrien-stemmer die er tot voor kort slechts was. Degene, die jij had uitgedaagd..  ;D

Ik heb al gereageerd. ;D En ik weet vrij zeker wie dat was, maar ik denk niet dat mijn uitdagen er voor iets tussen zit. ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: KD. op 12-04-2018, 12:45:04
Voor mij persoonlijk is het nu grofweg:

1. Steve
2. Pascale
3. Pieter
4. Bahador
5. Katrien
6. Joke
7. Lloyd

Ik vind Steve en Pascale het meest verdacht, maar daarom misschien ook wel te opvallend. Pieter en Bahador lijken me eigenlijk interessantere mollen (dus hoop ik in feite meer op). Katrien dodelijk saai. Joke en Lloyd lijken me allebei te goede kandidaten. Bij de liedjes was het uitsluitend aan Joke te danken dat er geld werd opgehaald. En Lloyd had met die 6.000 euro echt totaal ongestraft twee jokers (/pasvragen) kunnen kopen. Dat had niemand gek gevonden.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nieky op 12-04-2018, 13:08:00
Ik heb even nagedacht. Dit wordt hem!

1. Pieter
2. Bahador
3. Steve
4. Pascalle

Joke, Lloyd en Katrien heb ik afgestreept  ::zwaai::
En Steve eigenlijk ook doordat hij Pamela Anderson goed voorzei. Had niet gehoeven als mol. Ik denk dat Steve doet alsof hij de mol is in de overige opdrachten ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Rubmol op 12-04-2018, 13:11:46
Steve was mijn mol, maar deze aflevering lag het er wel heel erg dik bovenop. Begon me zelfs een beetje aan hem te irriteren. Ben nu overgestapt naar Bahador, die in deze aflevering slim goodwill afdwingt bij de groep. Pieter zou ook een hele goede kunnen zijn, Pascale is ook nog een optie.

Katrien, Joke en Lloyd heb ik weggestreept.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 12-04-2018, 14:35:27
@Hulpmol: En, staat bij jou nog steeds Baha bovenaan je lijstje? En is Katrien nog steeds doorgestreept?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 12-04-2018, 14:58:31
@Hulpmol: En, staat bij jou nog steeds Baha bovenaan je lijstje? En is Katrien nog steeds doorgestreept?

Baha heeft sinds mijn ontdekking in opdracht 2 gezelschap gekregen van Pieter. Katrien is inderdaad de enige doorstreepte kandidaat
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: joligmolletje op 12-04-2018, 15:05:39
Net de aflevering terug kunnen kijken. Ik krijg - voor mijn gevoel - al iets meer vat op het spel.

Katrien streep ik door. Ze heeft mijns inziens teveel geld verdiend voor een mol. 1 keer geld verdienen voor de good will is allemaal prima, maar Katrien heeft volgens mij echt meer goed gedaan dan fout. Hetzelfde geldt voor Lloyd: met 6000 euro géén pasvragen kopen is onbestaanbaar voor een mol (vooral omdat je als mol weet dat anderen vast wel vragen zullen gaan kopen). Joke is volgens mij gewoon heel erg fanatiek. Ze speelt het spel hard (bijv. door te gaan voor een eigen vrijstelling of door pasvragen te kopen). Tegelijkertijd doet ze veel goed voor de groep, bijv. de Pinata-opdracht redt ze eigenhandig (door beschrijvingen te geven van de zangers die ze zoeken, ook als ze niet aan de beurt was om de geblinddoekte persoon te leiden).

Steve ligt er erg dik bovenop. Zo'n sportieve en slimme man die in De Mol opeens beide niet meer is, is toch raar. Of hij daarmee de mol is of juist de mol speelt, ben ik nog niet uit. De andere drie hebben voor mij echt mol-vibes. Telkens sturen zij de groep in strategieën of verdelingen, zijn ze net degene die de groep net dat extra zetje geeft. Natuurlijk zijn ze niet alle drie de mol, maar zij zijn op dit moment mijn drie hoofdverdachten.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: hrvdg7 op 12-04-2018, 15:18:32
Ik denk Steve. Maar het ligt er wel heel dik boven op dus ben er nog niet zeker van. Bahamas en Pieter sluit ik ook niet uit.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nieky op 12-04-2018, 15:19:25
1 stem op Pascalle maar hier.
Dat snap ik echt niet geloof ik  ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 12-04-2018, 15:27:29
1 stem op Pascalle maar hier.
Dat snap ik echt niet geloof ik  ;D

Goed abseilen, de onmolse helikopter kiezen en geen geld uit de koffer nemen zullen daar wel voor iets tussen zitten.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: xanneweetwel op 12-04-2018, 15:32:51
Na afl 3:
1)Pieter/Bahador ::vergroot::
3) Steve
4) Joke
5) Pascale
6) Katrien/Loyd
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Daisy op 12-04-2018, 19:43:40
1. Steve
2. Bahador
3. Pieter
en dan een heel groot gat naar de rest

Zo zeker als zondag ben ik allang niet meer, dus die tunnel was iets te voorbarig. ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollenmania op 13-04-2018, 03:19:23
Eindelijk de aflevering terug kunnen kijken en ik ben weer helemaal terug bij mijn schot-voor-de-boeg mol Pieter  ::bravo::

Ik vind Pieter juist acteren af en toe. Het moment dat ie twee pasvragen koopt bijvoorbeeld komt op mij amateuristisch gespeeld over.

Ik kreeg bij dit moment heel sterke molvibes bij hem. Eerder al hier en daar, maar in het onderonsje met Gilles was het in 1 klap duidelijk.

1 stem op Pascalle maar hier.
Dat snap ik echt niet geloof ik  ;D

Ik ben meer verbaasd over de 3(!) stemmen op Katrien. Zijn verdwaald zeker, verkeerde poll.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: LdHmolletje op 13-04-2018, 08:35:25
Ook eindelijk de aflevering kunnen kijken. En ik blijf toch nog bij Joke.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 13-04-2018, 11:11:07
1 stem op Pascalle maar hier.
Dat snap ik echt niet geloof ik  ;D
Awel zulle, ja ik ben geswitchd van haar. Het ligt volgens mij allemaal bij de pasvragen. Die gaat de mol gewoon kopen. Hij had alleen de dikke pech dat het hoogst gekochte aantal 2 was dus hij kon ook niet verder gaan als 2. Als Lloyd c.s. nou eens flink uitgekocht had dan hadden we wel meer gezien. Dat Pascale helemaal niets koopt geeft mij te strepen.

Ik denk dat de mol wel wat chagrijnig 'slechts' 2 pasvragen kocht (omdat hij vast meer van de opdracht had verwacht, zie de Nederlandse koopwoedes). Dus dan zijn er nog maar 2 mogelijke mollen over. Er wordt al gezegd dat Steve de komende keer exit is vanwege de wie-verdenkt-wie dus dan moet Pieter de mol wel zijn.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: wouterv op 13-04-2018, 23:15:50
Ik heb de 3 afleveringen nog eens bekeken vandaag.
Ik hou alleen nog Joke en Pieter over als mogelijke mollen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Erik Leppen op 14-04-2018, 21:36:27
Bij mij duurt het altijd even voordat ik er helemaal in zit bij De Mol op Vier omdat het met onbekenden is. Nu er niet 10, maar 7 kandidaten slechts resteren, wordt het voor mij langzaam helderder :) Wat ik er nu, na afvelering 3 van denk:

Katrien sowieso niet de mol. Brengt te veel geld in.
Lloyd zou ik ook afstrepen. Heeft ook dingen "onnodig" (vanuit molperspectief gezien) goed gedaan.
Joke zou kunnen, maar ik vind haar uitzonderingspositie in de helicopterproef zelf wat onmols. Zou de mol de cliffhanger proberen bemachtigen? Ik denk zelf van niet.
Bahador geloof ik niet als mol, maar dat kan ik niet hardmaken
Pascale is overdreven onverdacht in de molpunten (naast Katrien), dus het lijkt me sterk dat die het is.
Blijven voor mij Steve en Pieter over. En als het dan tussen die twee gaat, dan streep ik Steve af omdat ik hem te afzijdig vond bij de kofferproef. Ik denk dat de mol hier actief meedoet/meedenkt, omdat dat gewoon een leukere aflevering 9 oplevert.

Dus: Pieter is de mol :)
(met reserves voor Joke en Bahador, die ik vooral op gevoel afstreep)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 14-04-2018, 21:44:21
Pieter was de laatste in het voorstellingsfilmpje in Cafe De Mol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollenmania op 14-04-2018, 21:45:34
Mooie analyse Erik. Kan ik me volledig in vinden.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: MoleBuster op 15-04-2018, 00:13:49
Bij mij duurt het altijd even voordat ik er helemaal in zit bij De Mol op Vier omdat het met onbekenden is. Nu er niet 10, maar 7 kandidaten slechts resteren, wordt het voor mij langzaam helderder :)

Heel herkenbaar. ::ok::

....
Dus: Pieter is de mol :)
(met reserves voor Joke en Bahador, die ik vooral op gevoel afstreep)

Een dergelijke analyse heb ik ook gemaakt en kom ook tot Pieter als mol. Voor aflevering 2 heb ik intuïtief vooral op Pieter al 1x ingezet. Daarna 1x Joke maar keer nu dus terug naar Pieter. Kost inderdaad even tijd al dat terugkijken; 3 kandidaten minder ruimt al wat op.

Baha en Joke heb ik ook als reserves nog. Ik streep ze voornamelijk af omdat ze echt nerveus ogen bij eliminaties. Met name bij het kofferspel in aflevering 3. Pieter grijpt daar wat naar z'n hoofd maar dat acteert hij volgens mij.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 15-04-2018, 15:20:15
Blijven voor mij Steve en Pieter over. En als het dan tussen die twee gaat, dan streep ik Steve af omdat ik hem te afzijdig vond bij de kofferproef. Ik denk dat de mol hier actief meedoet/meedenkt, omdat dat gewoon een leukere aflevering 9 oplevert.

Dus: Pieter is de mol :)
(met reserves voor Joke en Bahador, die ik vooral op gevoel afstreep)
Ja ik ben dit eens. Temeer ook door de PASVRAGEN. Beiden kochten twee. Joke en Baha zie ik hele maal niet als molkandidaten. Ik ga dan toch ook voor Pieter. Vanwege de fragmenten die ze lieten zien in Cafe de Mol want ik kijk deze serie niet 2x maar deze fragmenten dan toch even uitgeknipt in highlight een 2e keer... onbedoeld (de narrative ging uit naar anderen) wezen die mij naar Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 15-04-2018, 22:08:30

Bahador   - 17 (20.2%)
Joke   - 10 (11.9%)
Katrien   - 3 (3.6%)
Lloyd   - 7 (8.3%)
Pascale   - 2 (2.4%)
Pieter   - 31 (36.9%)
Steve   - 14 (16.7%)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Daisy op 15-04-2018, 22:49:07
Ik weet het niet meer ::ohno::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Brtdm op 15-04-2018, 22:59:21
Holy Pieter, of zullen we maar zeggen holy moly.  ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 15-04-2018, 23:02:05
mijn mol zat twee keer in een positie dat die niet veel kon doen.
in het museum en in de escaperoom. Hij probeerde van greenday nog country te maken, maar daar hield het wel mee op.
bij het worstelen is hij niet aan de beurt gekomen.
Hij had een aardig tempo de toren op. tja
ik blijf gewoon nog lekker bij Steve
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 15-04-2018, 23:02:47
Pfff, ik weet het niet meer. Baha of Pieter, Pieter of Baha
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: m0lmuis op 15-04-2018, 23:06:36
mijn mol zat twee keer in een positie dat die niet veel kon doen.
in het museum en in de escaperoom. Hij probeerde van greenday nog country te maken, maar daar hield het wel mee op.
bij het worstelen is hij niet aan de beurt gekomen.
Hij had een aardig tempo de toren op. tja
ik blijf gewoon nog lekker bij Steve

Helemaal mee eens Lukie, ik blijf ook plakken  ::ok::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B-mol op 15-04-2018, 23:27:12
Ik blijf bij Lloyd. Hij was goed verdacht bezig deze aflevering.

Pieter als reservemol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Revius op 15-04-2018, 23:31:27
Ik streep Steve af als Mol, in de vorige aflevering lag het er erg dik bovenop. Deze aflevering had hij posities waar hij niet echt kon mollen; als 'kunstkenner' deed hij erg zijn best en in de escape room kon hij ook niet echt veel doen. Bij Pascale twijfel ik nog, omdat zij ook in de escape room niet veel kon doen. Ik vond haar wel verdacht als 'pakjeskoerier', omdat zij meteen een (fout) antwoord gaf bij de luciferpuzzel.

Bahador vond ik ook niet echt in een molpositie bij het Mexicaans worstelen, hetzelfde als Pieter. Maar beide vond ik wel erg verdacht als 'pakjeskoerier'. Ik verdenk het meeste Lloyd en Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 16-04-2018, 00:05:09
Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 16-04-2018, 00:10:00
Ik keer terug naar Steve.
En ik zal wat meer het follow-the-money topic in de gaten houden... 
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nat007 op 16-04-2018, 00:22:08
Ik schrijf Steve volledig af nu, en Lloyd is back in the race! Met zoveel mensen hier die op Pieter zitten ga ik terug naar m'n wensmol (hoewel Pieter weer erg verdacht was), Lloyd
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollenmania op 16-04-2018, 00:24:01
Pieter
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Joost2 op 16-04-2018, 11:03:08
Pieter of Baha... beide koeriers, beide worstelaars, al was het Pieter die de groep liet storten op de vrijstelling waarmee de aandacht voor het geld verdween.

Lloyd misschien nog als goede back-up mol. Ook koerier, escaperooms deed ie weinig wat de opdrachten verder hielp, zat bij de grepen raden in een molpositie en was ook gebrand op het winnen van de vrijstelling. Dat zou ik als mol ook zijn als je daarmee geld uit de pot houdt. Dus ik stem Pieter, maar Lloyd speelt zich in de picture.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: D*N op 16-04-2018, 11:04:06
Pieter denk ik toch maar, met Bahador op een tweede plek
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: xanneweetwel op 16-04-2018, 11:19:15
Aflevering 4:
1) Pieter/Baha
3) Joke/Lloyd
5) Pascale/Steve
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 16-04-2018, 12:17:07
Lloyd daar geloof ik niet in , met 6 k in je koffer geen pasvragen kopen.
Baha het zou zomaar kunnen, is manipulatief bezig met kleine duwtjes hier en daar. alleen de 0 euro koffer???
Pieter teveel gehyped, maar ik heb hem ook nog niet op zaken kunnen betrappen die hem uitsluiten. Heb hem echter ook nog weinig molligs zien doen.

steve: denk t soms wel maar toch meestal niet: wie ben ik voorzet naar pascale. wil teveel mol zijn om t te zijn ( als dat ergens op slaat :-))

pascale: koopt ook geen pasvragen. dus ook gemiste kans, tevens wel erg afwezig in sommige opdrachten

Joke: speelt t spel de jacht zeker niet als kandidaat ( dan eerlijk verdeling voorstellen en alle andere dingen branden). ook de lift vrijstelling, daarvan kun je zeggen dat ze een fanatieke kandidaat is, maar zo weet ze zeker dat er geen geld in de pot komt.

Joke dus al heel lang op 1
pieter kruipt naar plek 2
net voorbij steve die steeds iets minder verdacht wordt ( of wil ik dat alleen maar)

baha: de meest mysterieuze vormt in zn eentje de middenmoot
zowel pascale als lloyd hebben al teveel gemiste molkansen in mn boekje

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Bodejos op 16-04-2018, 14:14:33
Na aflevering 4 neig ik naar Lloyd.

Vorige aflevering was het overigens Steve, die net geen 1000 meter haalde op de hometrainer. Steve heb ik echter niets zien doen in aflevering 4.

Lloyd ''vliegt'' de trappen op, maar haalt niet als eerste de finish (etage 37)


Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nick_Theunis op 16-04-2018, 15:05:07
Lloyd daar geloof ik niet in , met 6 k in je koffer geen pasvragen kopen.
Baha het zou zomaar kunnen, is manipulatief bezig met kleine duwtjes hier en daar. alleen de 0 euro koffer???

Lloyd moest als laatste bij Gilles komen (ideale positie). Mogelijk heeft hij te horen gekregen dat er al kandidaten pasvragen hadden gekocht (5x500) en daarmee de opdracht ook mislukt zou zijn (geen geld erbij). Met het oog op de volgende aflevering EN dat er al veel geld misgelopen was kan ik me voorstellen dat hij goodwill heeft willen kweken door geen pasvragen te kopen.
Als Baha de mol is, wist hij wie de test het slechtste gemaakt had. Als dit NIET Jeffrey was, is het logisch dat hij samen met Jeffrey de 0 euro koffer wil pakken. Het sluit echter niet uit dat Jeffrey alsnog de afvaller kon worden, als anderen pasvragen zouden kopen, maar dan zou de opdracht sowieso mislukkken (geen geld erbij). Op basis hiervan zou ik ze allebei dus zeker niet uitsluiten..
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 16-04-2018, 17:15:01
Ik wil een Mol die iets doet om geld uit de pot te houden of halen. Lloyd heeft 6 k in zn koffer, als hij de Mol is, betekent dit dat er 3 kandidaten wel geld uit de pot spelen door een of meer pasvragen te kopen. Waarom zou je dat dan als Mol niet ook doen?  Als iemand je erop aanspreekt, wijs je gewon naar de anderen die t ook deden.

 De mol moet lak hebben aan t feit dat er zoveel geld misgelopen is ;D. en zonder de interventie van joke was t kopen van pasvragen nog anoniem ook. Nee mocht lloyd de Mol zijn, zou dit zijn molscore voor mij behoorlijk omlaag halen

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nick_Theunis op 16-04-2018, 17:39:03
De mol moet lak hebben aan t feit dat er zoveel geld misgelopen is ;D. en zonder de interventie van joke was t kopen van pasvragen nog anoniem ook. Nee mocht lloyd de Mol zijn, zou dit zijn molscore voor mij behoorlijk omlaag halen

Jammer, want volgens mij kun je hem veel molacties toeschrijven. Tactisch gezien kan het juist een slimme zet zijn geweest, de opdracht mislukt sowieso en men streept hem af als mol, waardoor hij in andere opdrachten meer kan saboteren.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 16-04-2018, 17:40:16
Ik wil een Mol die iets doet om geld uit de pot te houden of halen. Lloyd heeft 6 k in zn koffer, als hij de Mol is, betekent dit dat er 3 kandidaten wel geld uit de pot spelen door een of meer pasvragen te kopen. Waarom zou je dat dan als Mol niet ook doen?  Als iemand je erop aanspreekt, wijs je gewon naar de anderen die t ook deden.
Ja precies. Maar ik heb de Lloydliefhebbers ook nooit gesnapt trouwens  ::rofl::.

Toch maar weer Pieter. Speelt het wel subtiel met '6' zeggen in 9600, dan is 9900, ook fout, toch gemener... en zegt Manneken Pis goed...

Maar speelt wel weer de held door zijn schuld bij de Pasvragen 'af te kopen' en als eerste de lift uit te gaan. Ik geloof ook niet dat er dit jaar een perfecte mol is dus dan maar die ene die niet gemolliciteerd heeft ::hypocriet::.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Luc op 16-04-2018, 18:30:51
Lloyd moest als laatste bij Gilles komen (ideale positie). Mogelijk heeft hij te horen gekregen dat er al kandidaten pasvragen hadden gekocht (5x500) en daarmee de opdracht ook mislukt zou zijn (geen geld erbij). Met het oog op de volgende aflevering EN dat er al veel geld misgelopen was kan ik me voorstellen dat hij goodwill heeft willen kweken door geen pasvragen te kopen.

Ik denk er ook zo over, de mol zal vast van Gilles te horen hebben gekregen dat er pasvragen zijn gekocht. De opdracht is al mislukt, waarom zich dan extra verdacht maken?
Op basis van de mogelijke molacties zou ik Lloyd als mol kiezen maar dat is misschien te voor de hand liggend. Daarom stem ik op Pascale, die valt weinig op en wordt het minst verdacht neergezet van alle kandidaten hoewel in elk opdracht waaraan ze meedeed iets misliep.
Steve en Joke verdenk ik in mindere mate, Pieter en Bahador het minst omdat ze gingen worstelen (geen invloed op de escaperoomopdracht) en in de jacht op Joke waren beiden tegen het (dadelijk) afschieten van Joke.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 18-04-2018, 10:23:10
Pieter denk ik toch maar, met Bahador op een tweede plek

Sluit ik mij bij aan, maar pijlen van iedereen hier zijn wel erg op deze twee kandidaten gericht. Mol zou nu al erg onder vuur liggen als het een van deze twee heren is.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Cool Cat_86 op 18-04-2018, 13:31:28
Sluit ik mij bij aan, maar pijlen van iedereen hier zijn wel erg op deze twee kandidaten gericht. Mol zou nu al erg onder vuur liggen als het een van deze twee heren is.

Op het Belgische forum wordt Pieter toch het minst verdacht, dus zo erg onder vuur komt hij niet te liggen als hij de mol is.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: lilith op 18-04-2018, 18:35:43
Pieter of toch Baha?
Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat Joke de mol is, zij stuurt te vaak in het proces positief bij!
Pieter trekt vaak de leiding naar zich toe en heeft regie over het verloop van het spel
Baha stuurt vaak tegen en beïnvloed het spel
Steve gevoelsmatig niet, maar ik mis gerede argumenten, dus dan toch  ::ohno::

Pieter!
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 18-04-2018, 18:48:25
Op het Belgische forum wordt Pieter toch het minst verdacht, dus zo erg onder vuur komt hij niet te liggen als hij de mol is.

Aha, dat is toch wonderbaarlijk.

Wat erg voor Pieter als mol pleit, is dat als na de mollificatie een paar deelnemers geschikt blijken als mol, de redactie zeker niet een kans om een priester-mol te kiezen zal laten liggen. Inmiddels ben ik er wel van overtuigd dat Pieter een prima mol zou kunnen zijn. Ik zou het bijna jammer vinden als die redenatie zou kloppen. Op het forum zal het vast al eerder genoemd zijn en zullen velen er over nagedacht hebben, maar de gemiddelde Vlaming blijkbaar nog niet.... gelukkig maar :-)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 18-04-2018, 20:26:32
Na ondertussen al een paar keer terug kijken kom ik op

1. Pieter
2. Bahador
-------------
3. Lloyd
4. Joke
5. Steve
6. Pascale

Die laatste 4 kan ik niet echt overtuigend schrappen (WIDM18-syndroom ;D), maar ik hou weinig rekening met molschap voor hen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nieky op 19-04-2018, 10:49:54
Pieter of Pascalle
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Daisy op 19-04-2018, 19:08:05
Na alles nog eens overdacht te hebben, neig nu ook naar Pieter. Maar ik krijg daar een soort

Spoiler: spoiler voor NL Mol 2017 (klik om te tonen/verbergen)

Zegt overigens niks negatiefs over het eventuele molschap van Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 20-04-2018, 10:51:32
1. Pieter

2. Joke
3. Baha
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Luc op 22-04-2018, 17:56:42
Ik ga toch naar (mijn wensmol) Lloyd ook al op basis van de gevonden hints en die ga ik deze avond extra in de gaten houden. Joke is mijn reservemol en met Pascale blijf ik ook rekening houden. Steve streep ik voorzichtig door wegens zijn positie bij de koerier-opdracht en omdat zijn molacties té opvallend en ongeloofwaardig zijn (als arts niet weten hoeveel tanden een melkgebit heeft, knoeien met de gasbrander) en ook Pieter en Bahador (te vaak slechte molposities).
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 22-04-2018, 18:24:47
Ik ga mee in de twijfel hier tussen Big Baha en Holy Pieter. Vooral omdat ik deze week maar weinig tijd had om te analyseren blijf ik voor nu bij Pieter. Dat Lloyd zo lekker mollerig was deze aflevering maakt het er niet makkelijker op :-\\
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 22-04-2018, 22:17:05

Bahador   - 8 (11.8%)
Joke   - 5 (7.4%)
Lloyd   - 17 (25%)
Pascale   - 6 (8.8%)
Pieter   - 27 (39.7%)
Steve   - 5 (7.4%)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 22-04-2018, 22:49:06
Baha - Pieter - Baha - Pieter - Baha - Pieter. Ik denk dat ik al iedere aflevering geswitcht ben tussen deze twee heren. Deze aflevering duwt me weer licht richting Pieter zijn kant.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 22-04-2018, 22:51:49
Deze aflevering duwt me weer licht richting Pieter zijn kant.

Terecht. Hij begint ook meer en meer in die situaties te komen waar je de Mol wel ziet zitten uiteindelijk.

Wat me bij Baha niet aanstaat, is dat hij na 50 euro weggereden is. Dat vind ik net iets te opvallend voor een Mol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 22-04-2018, 22:54:42
Terecht. Hij begint ook meer en meer in die situaties te komen waar je de Mol wel ziet zitten uiteindelijk.

Wat me bij Baha niet aanstaat, is dat hij na 50 euro weggereden is. Dat vind ik net iets te opvallend voor een Mol.

Ik denk dat zijn vriendin die keuze gemaakt heeft. Die wilden duidelijk een gezellige nacht hebben  ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 22-04-2018, 22:56:04
nou aan die oogjes te zien van baha wilde die heeeeeel snel de hotelkamer in :D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 22-04-2018, 23:04:48
Ik denk dat zijn vriendin die keuze gemaakt heeft. Die wilden duidelijk een gezellige nacht hebben  ::rofl::

Ach, uiteindelijk moest er toch gewacht worden op de laatste die binnen kwam. En vrijen op de achterbank heeft toch ook iets cliché? ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 22-04-2018, 23:06:04
1. Baha
__________
2. Pascale
3. Lloyd
4. Joke
__________
5. Pieter
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Daisy op 22-04-2018, 23:08:05
Ik kom nu ook uit op Pieter
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 22-04-2018, 23:08:54
__________
5. Pieter

Jij gaat hier wat moeten uitleggen. ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Joost2 op 22-04-2018, 23:13:53
Der was er maar ene die beiregoed bezig was als mol: den schreeuwende priester in de rollercoaster  ::bravo::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 22-04-2018, 23:14:06
Pieter.

Pieter.

Pieter.

Pieter.

En nog eens Pieter. ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Joost2 op 22-04-2018, 23:18:40
Mij lijkt Pieter als mol super, het is het conflicterende aan zijn professie maar bij de mol doet het er niet toe wat je in het werkzame leven doet.

Wensmollen: Pascalle/Pieter
Baha of Pieter. Wat lijkt Pieter mij onwijs plezant als mol  ::bravo::
Pieter of Baha 8)
Pieter of Baha... beide koeriers, beide worstelaars, al was het Pieter die de groep liet storten op de vrijstelling waarmee de aandacht voor het geld verdween.


Met vijf nog te gaan...
Der was er maar ene die beiregoed bezig was als mol: den schreeuwende priester in de rollercoaster  ::bravo::

In het begin vooral wensmol en namate de weken verstreken zag ik steeds meer het molpotentieel ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: MitchK op 22-04-2018, 23:35:54
1. Pieter
2. Baha
----------------
3. Joke
4. Lloyd
----------------
5. Pascale
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 22-04-2018, 23:53:35
ik blijf terugkomen op bepaalde opdrachten omdat daar de rol van de mol afwijkt van een kandidaat. En de opdracht die me t meest bezighoudt is de jacht op Joke.

Als de mol niet Joke of lloyd is, snap ik niet wat er hier nu voor dom spel is gespeeld.
3 kandidaten komen bij een mede kandidaat en hebben dus hetzelfde doel. Geld in de pot of zoveel mogelijk pasvragen onder elkaar verdelen. Waarom dan dat vroege afschieten?  Hier schieten ze als kandidaat niks mee op, geen geld, geen pasvragen .
Als kandidaten had je dit heel anders moeten uitspelen.

Vandaag waren t ook weer deze 2 die pasvragen pakten ipv de winkelkarretjes.

Pieter scoort vandaag vrij hoog omdat hij niet acht als 1 geheel gaat uitbeelden . En hij schiet - net als Joke- iemand af die niet voor pasvragen ging. Weg geld voor de pot

1 nog steeds Joke, al begint er meer en meer twijfel te komen
2 Pieter
3 baha
4 Pascale
5 lloyd, alleen maar omdat ik die zet met 6 k in je koffer en geen pasvragen niet kan begrijpen
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 22-04-2018, 23:55:07
Zou ook wel weer interessant zijn als het collectieve tunnelvisie blijkt te zijn.

Maar dat zou me verbazen.... en daarom heet het tunnelvisie :-\\

Ik blijf dus bij Pieter.
Met afstand.

3. Bahador
4. Pascale
5/6. Joke en Lloyd
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 23-04-2018, 00:18:32
__________
5. Pieter
Jij gaat hier wat moeten uitleggen. ;D
Ik zit in een anti-Pieter-tunnel  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 23-04-2018, 09:32:50
1.Pieter
2. Joke
3. Bahador
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Cool Cat_86 op 23-04-2018, 10:57:48
1. Pieter
2. Baha
----------------
3. Joke
4. Lloyd
----------------
5. Pascale

Ook mijn volgorde. Pascale stond hoger, maar na gisteren is ze naar de laatste plaats gezakt.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: xanneweetwel op 23-04-2018, 11:01:43
1 pieter/baha
3 joke
4 lloyd
5 pascale
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Miss Marvel op 23-04-2018, 11:11:23
Ik zit nog steeds op Pieter met nog steeds Baha op zijn hielen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: wouterv op 23-04-2018, 11:15:46
ik blijf bij Joke of Pieter. Hoewel Pieter Joke van de troon aan het stoten is, blijf ik voorlopig bij mijn eerste keuze Joke.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: LdHmolletje op 23-04-2018, 11:16:44
Ik weet het niet meer ::ohno::

1. Joke
2. Pieter
3. Baha
(maar die 3 zitten heel dicht bij elkaar)


4. Lloyd
5. Pascale
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: tureluurs op 23-04-2018, 13:46:40
Het is Pieter en anders Baha denk ik.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: D*N op 23-04-2018, 13:48:21
Pieter
...
..
...
..
Bahador

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 23-04-2018, 13:58:47
...
..
...
..


SISI in morse code? ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nat007 op 23-04-2018, 15:00:38
Jammer jammer maar mn wensmol Lloyd kan het nu toch bijna niet meer zijn.. Kan me niet voorstellen dat hij als mol voor de pasvragen zou geen en niet het geld voor de kindjes. Corrigeerde Joke ook bij foete berekeningen en gaf het juiste getal in de boomstam/pretpark opdracht. Schrijf hem onderhand af als mol, spijtig.

Blijven over Pieter en Baha. Joke doet teveel goed en is een fanatieke kandidaat. Pasquale idem dito. Hoop nu op Baha! (maar overtuigendst zijn alle goede vondsten en argumenten hier voor Pieter)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 23-04-2018, 17:52:33
Tja. Wat nu, zei Pichegru.

Pieter, Joke, of Baha?

Ik zet in op Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B&W op 23-04-2018, 19:12:00
Ik ga nu ook officieel over op Pieter, hij was mijn nummer twee, maar zonder Steve moet hij het wel zijn.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 23-04-2018, 20:10:29
Hopelijk geen Simone debacle voor dit forum  ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: lilith op 23-04-2018, 20:12:10
Pieter
Of toch Baha ???
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 23-04-2018, 21:15:09
Ik blijf weg bij Pieter. Ben bang voor Simone debacle.

Mijn nieuwe keuze is Lloyd. Ik had hem afgeschreven vanwege de spoiler van Convans. Maar die was dus niet waar :(
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 23-04-2018, 21:20:02
Ik blijf weg bij Pieter. Ben bang voor Simone debacle.

Mijn nieuwe keuze is Lloyd. Ik had hem afgeschreven vanwege de spoiler van Convans. Maar die was dus niet waar :(

 ::schaam::

Gelukkig dat ik hem niet op het forum heb gepost  ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 23-04-2018, 22:20:35
1. Pieter
---------
2. Bahador
---------
3. Pasquale
4. Joke
5. Lloyd


Na deze aflevering voel ik me toch echt net iets meer naar Pieter getrokken dan Baha.

Ik zou het geniaal vinden als Baha als Mol de koffertjes opdracht verziekt heeft door zich met Jeffrey (die niet de oorspronkelijke afvaller was) een koffertje van 0 euro toe te eigenen, maar het profiel van Pieter past momenteel gewoon het beste bij wat ik als Mol verwacht.

Vooral het feit dat hij de leiding vraagt bij verdelingen, die ook makkelijk krijgt en dan eigenlijk geen euro binnen haalt (tenzij in groepsverband), maakt hem voor mij nu toch de afgescheiden nummer 1.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Luc op 23-04-2018, 22:43:30
Terwijl iedereen de Pieter-tunnel induikt blijf ik bij mijn eerste gedachte tijdens het bekijken van aflevering 1: Lloyd.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 23-04-2018, 22:48:58
Ik zou het geniaal vinden als Baha als Mol de koffertjes opdracht verziekt heeft door zich met Jeffrey (die niet de oorspronkelijke afvaller was) een koffertje van 0 euro toe te eigenen, maar het profiel van Pieter past momenteel gewoon het beste bij wat ik als Mol verwacht.
Leek voor mij ook een lepe truc van Baha.
- Niemand wil de 0
- Jeffrey offert zich op
- Het signaal voor Baha om de andere te nemen (niet opvallend als eerste) en dus alle andere kandidaten de mogelijkheid te geven om pasvragen te kopen en geld te verdoen.
+ Hij gaat met 0 verder, wat de kans groter maakt dat iemand uitvalt met een bedrag (die dan weer verloren wordt).
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 23-04-2018, 23:01:21
Die stunt met de koffer heeft baha inderdaad wat molpunten gegeven  in mijn boek. Maar verder is t allemaal wat vaak alsof hij wil mollen. Het vervelende is dat dat ook mollige acties zijn. Gelukkig kijk ik ook vaak naar posities . En ik heb heel veel moeite om de mol te zien bij t Mexicaans worstelen omdat t niet de worstelaars zijn die deze opdracht doen slagen of falen.

Dan zitten baha en Pieter ook nog bij de jacht op Joke in een groep die echt amper een rol heeft in de uitvoering van die opdracht. Als de mol daar bij de paarden zit, is t een raadsel voor mij hoe 4 kandidaten tot de beslissing kwamen om geen pasvragen te gaan verzamelen of geld te branden. En hoe zij zo gemakkelijk besluiten de opdracht af te blazen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 23-04-2018, 23:29:47
Dan zitten baha en Pieter ook nog bij de jacht op Joke in een groep die echt amper een rol heeft in de uitvoering van die opdracht. Als de mol daar bij de paarden zit, is t een raadsel voor mij hoe 4 kandidaten tot de beslissing kwamen om geen pasvragen te gaan verzamelen of geld te branden. En hoe zij zo gemakkelijk besluiten de opdracht af te blazen.
Inderdaad, dat is ook iets waarmee ik worstel om Baha als mol te zien.
Maar idem geldt voor Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: jorge op 24-04-2018, 00:19:47
Dan zitten baha en Pieter ook nog bij de jacht op Joke in een groep die echt amper een rol heeft in de uitvoering van die opdracht. Als de mol daar bij de paarden zit, is t een raadsel voor mij hoe 4 kandidaten tot de beslissing kwamen om geen pasvragen te gaan verzamelen of geld te branden. En hoe zij zo gemakkelijk besluiten de opdracht af te blazen.

Misschien moeten we dit dan toch maar afdoen als een hele onnozele beslissing van een aantal kandidaten.

- Pascale had in de helikopter een nog kleinere rol en al helemaal geen invloed op de pot.
- Van de vier zijn er nu nog slechts twee over en leek Lloyd van de drie het meest interesse in de pasvragen te hebben. Ik vermoed dat Katrien, Lloyd en Jeffrey gewoon bevangen waren door het moment en zonder goed na te denken enkel gefocust waren op het afnemen van het voordeel/pasvragen van Joke. Joke zette gewoon te hoog in met de verdeling, maar deed verder niet veel verkeerd.
- Baha, Pieter en Steve (die aangaf nep te mollen) deden daarentegen eindeloos over het paardrijden en het geld branden. Dit was toch wel erg verdacht vond ik.

Misschien speelde de mol wel in op het scenario: De loper en de auto komen tot een akkoord, rijden in no time alle posten af en verdelen onderling de jokers. En zij doen met de paarden zo langzaam mogelijk om de schade qua geld te beperken.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 24-04-2018, 00:59:05
Misschien speelde de mol wel in op het scenario: De loper en de auto komen tot een akkoord, rijden in no time alle posten af en verdelen onderling de jokers. En zijn doen met de paarden zo langzaam mogelijk om de schade qua geld te beperken.
Dat vind ik een goede verklaring. Zij zorgen inderdaad voor geld. Hoe langer dat duurt, hoe minder ze binnen tijd kunnen halen. En hoe meer het op de heupen zal werken van de andere groepen, die vervolgens zouden kunnen opteren voor pasvragen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 24-04-2018, 12:21:25
Ik geloof niet zo in onnozelheid van kandidaten die aan de mol meedoen.

het enige wat ik verdacht vond bij de paarden in deze opdracht is dat ze weigeren die brander af te geven , maar ook daar is dat een beslissing van max 1 mol en 2 kandidaten die niet snappen dat je sneller geld kunt branden in een auto dan te paard.
blijft een hele vreemde afloop van een proef, die met wat meer overleg van de kandidaten ( toen nog 8 stuks) geen enkele kans voor een Mol had gelaten, behlave t saboteren van de brander

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: jorge op 24-04-2018, 18:23:51
Ik geloof niet zo in onnozelheid van kandidaten die aan de mol meedoen.

Dat zou normaal gesproken zo moeten zijn. Maar Jeffrey en Katrien zijn achteraf gezien kandidaat en beide deden toch behoorlijk onnozel tijdens deze opdracht. Jeffrey vergat of weigerde echt serieus na te denken over de pasvragen en wilde Joke zo snel mogelijk afschieten. Katrien deed al niet ver voor hem onder en nam de telefoon op zonder dat het nodig was.

Mocht Pieter of Baha de mol zijn dan moet dit toch wel een heel groot binnenpretje zijn geweest toen men hoorde dat Joke was af geschoten. Het ideale scenario, uitgevoerd door 4 kandidaten.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 24-04-2018, 19:22:32
Dat zou normaal gesproken zo moeten zijn. Maar Jeffrey en Katrien zijn achteraf gezien kandidaat en beide deden toch behoorlijk onnozel tijdens deze opdracht. Jeffrey vergat of weigerde echt serieus na te denken over de pasvragen en wilde Joke zo snel mogelijk afschieten. Katrien deed al niet ver voor hem onder en nam de telefoon op zonder dat het nodig was.

Mocht Pieter of Baha de mol zijn dan moet dit toch wel een heel groot binnenpretje zijn geweest toen men hoorde dat Joke was af geschoten. Het ideale scenario, uitgevoerd door 4 kandidaten.
Als Pieter de mol is, had hij net als de productie een andere gang van zaken in zijn hoofd en dat verklaart dan zijn verbazende uitroep: Is Joke dood? Waarom is Joke dood? Bij Café De Mol maakten ze er zelfs een raplied van. Een kandidaat had eerder als volgt gereageerd: stop het spel maar, Joke is al dood.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 24-04-2018, 21:13:16
Ik begin weer in Baha te geloven ::jaja:: Mede.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 24-04-2018, 22:35:30
Als Pieter de mol is, had hij net als de productie een andere gang van zaken in zijn hoofd en dat verklaart dan zijn verbazende uitroep: Is Joke dood? Waarom is Joke dood? Bij Café De Mol maakten ze er zelfs een raplied van. Een kandidaat had eerder als volgt gereageerd: stop het spel maar, Joke is al dood.
Wat zou t plan van de mol bij de paardengroep dan zijn? Brander defect, geen geld in de pot, maar wel pasvragen in t spel?

Ik denk dat ik als kandudaat op de plek van Pieter ook een woord van uitleg had gewild over t schieten van Joke..

Vraag is hier  is de molactie t afschieten van Joke. Of T niet willen onderhandelen van Joke , of t onklaar maken van de brander. Ik heb hem nu al tig keer gezien en t gestuntel met die brander Valt steeds meer op. Zolang er geen geld gebrand wordt, komt er geen geld in de pot, easy as that.

Ah 1 been zakt de Pieter tunnel in, maar ik houd me nog net vast aan de oppervlakte.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 25-04-2018, 08:02:18
Blijf bij Pieter. Vrij duidelijk nu.  :P

Hopelijk zit ik ernaast...
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 29-04-2018, 16:46:30
Moeilijke vraag. Ik vind de toch wel massale tunnelvisie op Pieter hier een tikje gevaarlijk. Het mogelijk stiekeme foute antwoord bij de race zou mijn sterkste aanwijzing voor Pieter zijn, maar de hints passen goed bij Baha.

Hoe dan ook is het een krap verschil tussen die twee. Ik ga voor deze keer voor Bahador. ::hypocriet::

3. Lloyd, 4. Joke, 5. Pascale.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lama1997 op 29-04-2018, 17:13:34
Ik heb gestemd op Pieter, maar ben niet zo zeker meer. Bahador kan het ook nog heel goed zijn. Ik verdenk Joke het minste in ieder geval
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Daisy op 29-04-2018, 22:50:44

Bahador   - 14 (19.2%)
Joke   - 5 (6.8%)
Lloyd   - 5 (6.8%)
Pascale   - 2 (2.7%)
Pieter   - 47 (64.4%)

5 mensen zullen op zoek moeten naar een nieuwe Mol
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 29-04-2018, 23:01:46
ik weet t niet meer. Er is voor allemaal wel wat te zeggen, waarom ze wel en net zoveel waarom ze t niet zijn .

Ik wil niet mee in de Pieter tunnel omdat dat zo massaal is. Lloyd met 6 k in zn koffer en geen pasvragen , wil ik ook niet.  Zowel baha als Pascale zouden een voorzichtige mol zijn, waarbij ik baha toch nog iets meer sturend zie. Ik doe eens gek en ga voor Pascale als mol
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 29-04-2018, 23:14:03
Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 29-04-2018, 23:21:31
Ik word iedere week toch bevestigd in die verdenking voor Pieter. Ondertussen kan ik Pascale (met een té in het oog lopend uitgestreken gezicht en de keuze om een geitje voor geld te ruilen) echt strepen. Lloyd loopt dan weer echt rood aan na het eten van de peper en stond ook al onderaan:

1. Pieter
---------
2. Baha
---------
3. Pascale
4. Lloyd
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 29-04-2018, 23:47:27
1.Pieter. 2.Bahador




Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 30-04-2018, 00:12:25
1. Bahador
__________
2. Pascale
__________
3. Pieter (Jaja, weg van de laatste plaats)
4. Lloyd
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Revius op 30-04-2018, 00:18:39
1. Pieter
2. Pascale
3. Lloyd
4. Bahador

Geloof er gewoon echt niet in dat Bahador de Mol is, als vind ik hem gewoon niet goed spelen. Denk dan toch eerder Pieter en daarna Pascale, vond haar erg neutraal, en dus verdacht, tijdens de opdracht met de proeven in de kamers, ze reageerde vrijwel niet. Denk dat als je de Mol bent, juist niet wil acteren hoe scherp iets is, of hoe erg iets stinkt, maar gewoon neutraal blijven, zodat je helemaal niks kunt aflezen. 
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollenmania op 30-04-2018, 02:02:40
Het is wel echt duidelijk hoor. Er staat gewoon mol op zijn gezicht.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Miss Marvel op 30-04-2018, 10:26:46
Ik blijf ook gewoon weer bij Pieter. T wordt bijna saai  ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moljet op 30-04-2018, 11:54:32
Ik blijf bij Bahador

Al wordt Pieter, mijn 2e verdachte, toch steeds waarschijnlijker....
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: xanneweetwel op 30-04-2018, 14:47:18
1) pieter/baha (alhoewel deze aflevering pieter er iets boven staat)
3) pascalle
4) lloyd
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 30-04-2018, 15:13:07
Het is wel echt duidelijk hoor. Er staat gewoon mol op zijn gezicht.

Idd. :\'(
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 30-04-2018, 17:27:51
Wel erg typisch dat in Belgie niemand hem nog verdenkt! ::vergroot::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 30-04-2018, 17:29:14
Wel erg typisch dat in Belgie niemand hem nog verdenkt! ::vergroot::

Maf hè? Of wij Hollanders zijn de mafkezen, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook gaat er ergens iets prachtigs gebeuren als blijkt dat Pieter het wel of niet is. ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollenmania op 30-04-2018, 18:17:42
Maar ze praten daar op het forum ook over de meest onzinnige dingen als de teint groen van de executie-schermen en wat al niet meer  ::rofl::

Anyway, Pieter staat in hun poll nu wel boven Lloyd, en 1% onder Pascale. Baha is hoofdverdachte.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Tarbozan op 30-04-2018, 18:56:35
Ligt er echt aan waar je kijkt. Ik was zaterdag in antwerpen op cafe en daar ging t ( uiteraard) ook even over de mol en daar was t wel degelijk pieter of op afstand baha. op de grootste mollengroep op facebook is t volgens mij nog steeds lloyd als topverdachte. newsmonkey schuift baha naar voren.

maar zo unaniem als hier , ben ik t nog niet tegengekomen. zelf had ik gehoopt op joke, maar dat schoon liedje is voorbij.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Run op 30-04-2018, 19:16:56
Zij hebben geen Heinz die ons op het goede spoor bracht.  ::joehoe::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: lilith op 30-04-2018, 20:13:38
Ik word iedere week toch bevestigd in die verdenking voor Pieter. Ondertussen kan ik Pascale (met een té in het oog lopend uitgestreken gezicht en de keuze om een geitje voor geld te ruilen) echt strepen. Lloyd loopt dan weer echt rood aan na het eten van de peper en stond ook al onderaan:

1. Pieter
---------
2. Baha
---------
3. Pascale
4. Lloyd

Idem!
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B-mol op 30-04-2018, 21:39:43
Lloyd natuurlijk  :) ;) :D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: VK op 30-04-2018, 22:35:41
Ik vrees dat ik niet uit de Pieter tunnel kom zolang hij in het spel zit. Volgens mij ligt het er erg dik bovenopen en dan voornamelijk wat betreft houding en reacties na opdrachten. Heinz post er volop over, dus dat hoef ik niet meer te doen.
En de makers laten de kans op een priester als mol natuurlijk niet liggen :-). Verplaats je eens in de schoenen van de makers als je twijfelt.......
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 1-05-2018, 02:09:18
En de makers laten de kans op een priester als mol natuurlijk niet liggen :-). Verplaats je eens in de schoenen van de makers als je twijfelt.......
Al stel ik me en de vraag of het bisdom daar zomaar mee akkoord zou gaan.
Pieter mag denk ik al tevreden zijn dat hij toestemming kreeg om mee te doen.

Hij als mol zou toch heel wat belangstelling bezorgen (nog meer dan als kandidaat). Maar wil de kerk wel dergelijke belangstelling?
'Op naar een hippe kerk?' 🤔
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: LdHmolletje op 1-05-2018, 07:19:15
Pieter of Baha.

Pascale en zeker Lloyd geloof ik niet meer in.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Starlight op 1-05-2018, 11:54:19
Nog steeds Pieter ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 1-05-2018, 15:08:50
Haha jij was nu de laatste waarvan ik dit verwacht had, Moedermol!

Ik zei altijd al dat Ellie, Rik en Simone nooit gemolliciteerd hadden. Precies hetzelfde verhaal.

Ik dacht in dit stramien ook Pieter maar met alle gevloek en het slechte toneelspel ging ik toch schuiven.

Maar jij... je zei enkele weken eerder hier juist dat je niet meer zou strepen omwille van dit soort overwegingen... dat je je lesje wel geleerd had.

Ikzelf blijf vrolijk met je mee strepen hoor, de Ellies, de Riks (ook Simone ware het niet dat Mijn Mol Stine opeens het schip inging). Alleen in dit geval stap ik toch even van de straffe lijn af... hij is er toch waarlijk wel het type voor en dat vond ik bij die anderen niet.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: MoleBuster op 1-05-2018, 16:19:19
...
'Op naar een hippe kerk?' 🤔

De Holy Pieter Kerk 3.0 misschien?  ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 1-05-2018, 22:06:46
Ik vind het argument dat Pieter een priester verwaarloosbaar. In een regio waar 'godverdomme' één van de populairste krachttermen is, gaan we geen probleem maken van een mollende priester. ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: SpacyColours op 2-05-2018, 01:04:34
Pieter, maar ik hou er volop rekening mee dat hij dit keer de Simone is en Lloyd dit keer de Jan.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Betonmol op 2-05-2018, 14:52:21
Wel erg typisch dat in Belgie niemand hem nog verdenkt! ::vergroot::
Ik ga er toch vanuit dat er op dit forum ook heel wat Belgen zitten.
Zoals mij dus.

Al stem ik net als mijn landgenoten ook gewoon Bahador hier :)

2. Pieter

Lloyd of Pascale zou ik straf vinden.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 2-05-2018, 18:25:26
Ik ga er toch vanuit dat er op dit forum ook heel wat Belgen zitten.
Zoals mij dus..................zou ik straf vinden.

Dat hoop ik dan maar. Ik zie veel te weinig Belgisch hier, of ik moet Vlaams zeggen.

Hier zou ik als Hollander "Zoals ik dus" zeggen, en het iets straf vinden is echt weer zo heerlijk Vlaams... ik vind dat wieisdemol.com dat verplicht moet stellen op dit forumdeel. Ik heb Heinz nog niet 1 keer een Vlaamse uitdrukking gebruikt zien geworden. Awel zulle, Heinz, ietskes straffer graag!
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 2-05-2018, 18:48:42
Hier zou ik als Hollander "Zoals ik dus" zeggen, en het iets straf vinden is echt weer zo heerlijk Vlaams... ik vind dat wieisdemol.com dat verplicht moet stellen op dit forumdeel. Ik heb Heinz nog niet 1 keer een Vlaamse uitdrukking gebruikt zien geworden. Awel zulle, Heinz, ietskes straffer graag!

Ik weet niet waarom je mij erbij haalt maar ik vind Vlaams prachtig maar ga me er als Ollander niet te veel aan wagen want dan wordt het al gauw clichépraat als 'allee zulle' etc. Maar bij de onderschriften wil ik nog wel eens mijn best doen wat Vlaams erin te verwerken: Ik zie u graag / ribbedebie / eikebah. ;)

 ::ontopic:: Pieter is de Mol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: klakske op 2-05-2018, 19:38:52
Dat hoop ik dan maar. Ik zie veel te weinig Belgisch hier, of ik moet Vlaams zeggen.

Hier zou ik als Hollander "Zoals ik dus" zeggen, en het iets straf vinden is echt weer zo heerlijk Vlaams... ik vind dat wieisdemol.com dat verplicht moet stellen op dit forumdeel. Ik heb Heinz nog niet 1 keer een Vlaamse uitdrukking gebruikt zien geworden. Awel zulle, Heinz, ietskes straffer graag!

Lonneke, als Vlaamse zeg ik ook "zoals ik".  Jammer genoeg is de "zoals mij" een fout die een aantal jaren in gebruik geraakt is en zich razendsnel verspreid heeft doorheen het schoollandschap... een beetje zoals "keineig", en "da's vet"...en dergelijke.
En het afschuwelijke is dat je nu ook al nieuwslezers en radiopresentatoren diezelfde fout hoort maken.... geen sappig Vlaams dialect onderdeel, maar gewoon een ondertussen aanvaarde slordigheid.
Ik blijf er zelf van gruwen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: D*N op 2-05-2018, 20:15:40
Gaat wel heel erg offtopic hier ::) ::ontopic::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nieky op 3-05-2018, 11:21:03
Pieter, maar de twijfel blijft......
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 3-05-2018, 11:27:27
P... P...
Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: foxhunter op 3-05-2018, 11:39:38
Het is natuurlijk Pascale. Zo onopvallend rustig in het midden van de groep opererend. En heel geloofwaardig. Grijze muis tot het einde.  ::trots::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 3-05-2018, 20:43:51
Het is natuurlijk Pascale. Zo onopvallend rustig in het midden van de groep opererend. En heel geloofwaardig. Grijze muis tot het einde.  ::trots::
Toch denk ik dat het spiegelpaleis haar daar de das omdoet... In de laatste aflevering deed ze het ook zeer opmerkelijk goed in de omgekeerde liedjes.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nieky op 4-05-2018, 10:46:39
Ze kunnen het alledrie zijn wat mij betreft.
Pascalle is het niet denk ik ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B&W op 6-05-2018, 18:16:07
Pieter!
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: KD. op 6-05-2018, 18:36:22
Toch denk ik dat het spiegelpaleis haar daar de das omdoet... In de laatste aflevering deed ze het ook zeer opmerkelijk goed in de omgekeerde liedjes.

Eens met het spiegelpaleis, al meende ik wel dat Joke het meeste werk deed en dat Pascale daar dan vervolgens gewoon in mee ging. Bijvoorbeeld heel duidelijk bij de Village People: het kan heel goed dat ze er echt niet op kwam, maar het leek wel alsof ze wachtte om te zien of Joke ermee zou komen.

Maar ondanks wat twijfel blijft Pieter voor mij nog verdachte nummer 1. Bahador en Pascale op geruime afstand en Lloyd verdenk ik helemaal niet.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: hamsterdam op 6-05-2018, 19:30:54
Pieter, of Baha

De andere twee zouden me echt verrassen mochten zij t zijn.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 6-05-2018, 19:37:26
Mijn gevoel zegt Pieter, mijn gepool zegt Baha. Toch maar Pieter voorlopig dan ::tandpastasmiley:: (En anders vlug afvallen...)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: AstridM op 6-05-2018, 19:49:23
Maar bij de onderschriften wil ik nog wel eens mijn best doen wat Vlaams erin te verwerken: Ik zie u graag / ribbedebie / eikebah. ;)


Nou niet met m'n voeten gaan spelen Heinz!

Dit vind ik een geweldige uitdrukking, maar ik ben geen Vlaamse dus zal 'm in real life niet zo snel gebruiken. Ben Crabbé van Blokken is voor mij wel een eeuwige bron van inspiratie.  ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 6-05-2018, 20:16:37
ow bij mij van ergernis. ::schaam::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Brtdm op 6-05-2018, 22:32:48
Ik begin nu toch gewoon te twijfelen..
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 6-05-2018, 22:43:30
Ik begin nu toch gewoon te twijfelen..

Ik snap het gevoel, maar

als ik dan zie hoe makkelijk er voor kokosnoten gegaan wordt (Lloyd + Baha), dat de loper er een zeer goed tempo op na houdt (Lloyd), dat de Mol normaal gezien zo'n memory spel wel iets beter bestudeerd heeft dan Baha en dat een Mol niet zo snel mee gaat in een onderhandeling die de geldklok laat stoppen (Lloyd)

dan elimineer ik toch weer tot ik Pieter over houd. Was samen met Baha al heel snel aan het achterop lopen terwijl hij uiteindelijk sneller bleek te kunnen dan Baha. Nam de sleutel die hem toegang gaf tot het geven van een telefoonnummer (cruciaal voor een hint?).

Maar het klopt dat Pieter zijn hoogtepunten als Mol niet in deze aflevering zaten.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 6-05-2018, 22:44:57
hador   - 14 (18.2%)
Lloyd   - 11 (14.3%)
Pascale   - 6 (7.8%)
Pieter   - 46 (59.7%)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: MitchK op 6-05-2018, 22:45:17
Ik begin nu toch gewoon te twijfelen..

Ik ook. Langzaamaan van Pieter naar Baha
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 6-05-2018, 22:49:20
1. Baha
2. Pieter
3. Lloyd

Moeilijk moeilijk.
De beste en meest betrouwbare hint die we hebben in het spel is het gefluit.
Enkel daarvan weten we met 100% zekerheid dat het de mol is.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Heinz op 6-05-2018, 23:10:33
Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Soes op 6-05-2018, 23:15:01
Mooi geacteerd van Mol Pieter, die frustratie in de auto. ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B-mol op 7-05-2018, 00:00:36
Ik blijf stug in mijn tunnel: Lloyd.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lonneke*L op 7-05-2018, 00:34:13
Ik blijf bij Pieter ::jaja:: en ik denk dat Baha af en toe nepmolt om zich verdacht te maken. Ik hoop op Baha als winnaar.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: tureluurs op 7-05-2018, 01:02:49
Tja, Pieter.
Geeft zijn telefoonnummer en de telefoon is dezelfde kleur als zijn molboekje...duidelijk toch  ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 7-05-2018, 08:27:45
Ik blijf ook bij Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B-mol op 7-05-2018, 09:43:14
Tja, Pieter.
Geeft zijn telefoonnummer en de telefoon is dezelfde kleur als zijn molboekje...duidelijk toch  ;)


Leuk detail. Dat was mij nog niet opgevallen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: mollina543 op 8-05-2018, 12:25:49
Na gisteren (en vorige week) zit ik vooral op Pieter en Lloyd.
^bijna een maand geleden, en ik zit nu gezellig in een Pieter-tunnel :)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Betonmol op 8-05-2018, 12:58:40
Pieter en Bahador, één van de 2 is de mol en de andere zijn knecht.
Ze hebben daarin rot veel plezier gemaakt, met het branden van euroschijfjes, met lucha libre en met een sputterende quad.

Maar ik zal maar voor Bahador gaan hier, om wat tegenwind te geven.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Niuno op 8-05-2018, 18:53:31
Ook al is Pieter de mol, ik blijf ook stug doorgaan op Bahador  ;D

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: MitchK op 8-05-2018, 20:52:14
Op dit moment toch Pieter, had zo gehoopt dat Baha afviel en ik volledig de tunnel in zou kunnen... ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Luc op 8-05-2018, 20:53:01
Lloyd is de mol (en ik ben verbaasd dat hij zo weinig stemmen krijgt, dan moet hij de kijkers erg goed misleid hebben).
Hij heeft bijna altijd een cruciale rol gespeeld bij het mislukken van de opdrachten, nu ook met de opdracht van de molboekjes (€ 3600 euro uit de pot). Dat kun je van Pieter en Bahador niet zeggen (wat was hun molactie daar?).
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moljet op 8-05-2018, 21:16:58
Ik blijf mooi bij Baha  ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 8-05-2018, 21:21:47
Ook al is Pieter de mol, ik blijf ook stug doorgaan op Bahador  ;D



Dit! Aflevering 1 voor Baha gekozen, ga niet meer veranderen nu  ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lonneke*L op 9-05-2018, 00:22:13
Lloyd is de mol (en ik ben verbaasd dat hij zo weinig stemmen krijgt, dan moet hij de kijkers erg goed misleid hebben).
Hij heeft bijna altijd een cruciale rol gespeeld bij het mislukken van de opdrachten, nu ook met de opdracht van de molboekjes (€ 3600 euro uit de pot). Dat kun je van Pieter en Bahador niet zeggen (wat was hun molactie daar?).

Dan heeft hij mij zeker misleid ja, hij heeft ook een paar keer mogelijkheden om te mollen onnodig laten liggen in mijn ogen. Bijvoorbeeld het niet kopen van pasvragen met 6000 euro in zijn koffer en het goed uitvoeren van de rekensom in het bootje met Joke, haar zelfs corrigeren. Ben het wel met je eens dat hij ook wat proeven verpestte bijvoorbeeld het neerschieten van Joke, slecht basketballen en woorden meeraden, gracht van fortuin verpesten en zorgen dat je het finalespel kan spelen en  4000 euro uit de pot speelt. Als ik het zo op een rijtje zet zou Lloyd zomaar kunnen zijn. Toch weer twijfels. Wordt in ieder geval een spannende finale zondag :).
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 9-05-2018, 13:02:54
Pieter wordt voor het eerst op andere polls ook vaak verdacht. Op de facebookgroep over 'De Mol' wordt hij voor het eerst het meest verdacht. Op Wieisdemol.be ligt alles zo dicht bij elkaar, maar de voorbije weken stond Pieter steeds laatste, nu staat hij 2de en zeer kort bij Bahador (34% tegenover 36%).
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Erik Leppen op 9-05-2018, 13:30:00
Volgens mij zit Lloyd de laatste paar afleveringen gewoon vaak op posities waarin iedereen het zou verpesten. De rad van fortuin-eindronde zou niemand zijn gelukt. Het kaarsjes-duel zou met andere kandidaten denk ik méér hebben gekost.

Tuurlijk, je kan zeggen dat het kaarsen-duel 4000 euro heeft gekost. Maar aangezien de teller sneller ging dan 10 euro per seconde, kun je ook zeggen, ze hebben de boel in 5 minuten geklaard.

Zie dat de mol nog maar eens doen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Starlight op 9-05-2018, 13:39:43
Nog steeds Pieter ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Sven. op 9-05-2018, 14:07:17
Ik ga voor Pieter ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B-mol op 9-05-2018, 14:17:52
Pieter wordt voor het eerst op andere polls ook vaak verdacht. Op de facebookgroep over 'De Mol' wordt hij voor het eerst het meest verdacht. Op Wieisdemol.be ligt alles zo dicht bij elkaar, maar de voorbije weken stond Pieter steeds laatste, nu staat hij 2de en zeer kort bij Bahador (34% tegenover 36%).


Dat komt natuurlijk ook doordat we elkaar beïnvloeden in ons denken. Zie het prachtige overzicht van Heinz. Ik ga bijna twijfelen aan mijn mol  ;) hahaha
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 9-05-2018, 14:49:09
Ik neem de laatste weken al vergif in op What The Fuck Pieter hoor  ::vergroot::

Het toneelspel is zoals Heinz al zei dermate slecht.

Kon het beter, ja dat kon, doch awel zulle, dat geldt natuurlijk ook voor alle 3, het is geen mol zoals onze super WIDM 2018!

Dat Pieter nog steeds steen-laatste staat bij Cafe de Mol spreekt alleen maar voor hem: het lijkt erg op de manipulatie die wij in Nederland ook jaren hadden. De Vlamingen zouden het verwispelen noemen, of fouffelen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 9-05-2018, 14:50:24
Wat fouffelen?  ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 9-05-2018, 14:52:50
Die poll ::jaja:: ::)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 9-05-2018, 14:53:26
Die poll ::jaja:: ::)

Je bedoelt mss foefelen, maar fouffelen bestaat toch niet
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: SpacyColours op 9-05-2018, 15:36:21
Ik neem de laatste weken al vergif in op What The Fuck Pieter hoor  ::vergroot::

Het toneelspel is zoals Heinz al zei dermate slecht.
Dit is exact waarom ik denk dat Lloyd de mol is. Het zou weer exact dezelfde valkuil zijn als waar ik al tientallen keer eerder in ben getrapt. Ik heb nog nooit, in bijna vijftig nationale en internationale mol-seizoenen, gehad dat ik een mol vanaf aflevering 1 al doorhad en het eigenlijk allemaal best obvious vond, en dat die dan daadwerkelijk de mol bleek te zijn. Misschien zeg ik dit omdat mijn wonden na het instorten van de Simone Weijmans-tunnel nog niet helemaal geheeld zijn, maar geloof me, er klopt echt iets niet. We lopen weer massaal tegen een muur op, wat ik je brom!

Dus door het feit dat ik vanaf het begin op Pieter zat, kan ik statistisch gezien onderbouwen dat hij daarom niet de mol is. Hij kan het nu alleen nog maar zijn omdat ik deze post plaats, en ik hiermee derhalve de magische formule wellicht zodanig beïnvloed dat hij het nu wel kan zijn omdat ik als het ware zeg dat hij het niet kan zijn, maar toch.

Het feit dat Baha en Pieter gingen worstelen blijft toch echt heel moeilijk te verklaren. Lloyd met zijn 6000 euro daarentegen was juist voor hem als mol een ideale gelegenheid om alle verdenkingen van zich af te gooien door geen pasvragen te kopen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollenmania op 9-05-2018, 15:46:15
 ::rofl:: Spacy, ik volg je :P

Maar ik denk wel dat Pieter de mol is  ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 9-05-2018, 16:52:32
Dus door het feit dat ik vanaf het begin op Pieter zat, kan ik statistisch gezien onderbouwen dat hij daarom niet de mol is. Hij kan het nu alleen nog maar zijn omdat ik deze post plaats, en ik hiermee derhalve de magische formule wellicht zodanig beïnvloed dat hij het nu wel kan zijn omdat ik als het ware zeg dat hij het niet kan zijn, maar toch.

Ja dit kan ik ook helemaal volgen. Easy peasy.

Maar dat Lloyd almaar 6000-jes in de pot laat zitten als mol maar dan zogenaamd om te spelen de mol niet te zijn, dat kan ik echt niet volgen. Had de tent leeggekocht, en had nu de laatste keer met Pascale de kaars uit laten lopen, - 12.000 voor de pot, easy peasy. Hij zou voor mij echt een totaal ongeloofwaardige mol zijn, zoveel geld kon hij de pot uitspelen maar om onverklaarbare redenen zit al dat geld er nog in. Serieus, waarom op zo'n allerlaatste moment met alleen Pascale nog voor zich zoveel geld laten bestaan? Ik dacht werkelijk tijdens dat spel, nou Lloyd begint goed, beetje tijdrekken, als Pascale dan eindelijk uitgerateld is eens heel langzaam gaan beraadslagen en de boel omdraaien, dat hij namelijk dan wel als laatste zou willen blijven, enz enz. Maar niks, hij accepteert zonder enig dralen het voorstel! Het was duidelijk dat Pascale hyper zenuwachtig was en daarom zo snel ratelde, en al bijna gekapituleerd aan Lloyd's voeten lag, omdat die zich zo rustig stil hield, maar zij won dat spel, en rap ook! Dan ook nog overal de beste kandidaat zijn zoals met rennen door de duinen, enz. enz. Nee echt, zoveel kansen heeft hij gehad, en helemaal niets genomen, zou echt de slechtste mol ever zijn.



Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 9-05-2018, 18:19:17
Na twee seizoenen op rij er finaal naast te hebben gezeten (De Mol 5 & WIDM 18) voel ik de druk om deze week eindelijk wél weer de juiste Mol te kiezen. Maar wie, dat is de vraag ::regenboog::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Luc op 9-05-2018, 20:06:50
De rad van fortuin-eindronde zou niemand zijn gelukt. Het kaarsjes-duel zou met andere kandidaten denk ik méér hebben gekost.
Weinig waarschijnlijk, als een kandidaat tegenover zijn mol kwam zou hij niet gaan onderhandelen (is toch zinloos) en snel de kaars uitblazen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lukie4 op 9-05-2018, 20:12:48
maar er moesten 2 kaarsen uitgeblazen worden wilde de klok stoppen. Snel je kaarsje uitblazen is zinloos.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: lilith op 9-05-2018, 20:14:13
PIETER
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: lilith op 9-05-2018, 20:16:11
Of toch Baha (LLoyd kan het gewoon niet zijn)
 ???
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: SpacyColours op 9-05-2018, 20:22:15
Dan ook nog overal de beste kandidaat zijn zoals met rennen door de duinen, enz. enz. Nee echt, zoveel kansen heeft hij gehad, en helemaal niets genomen, zou echt de slechtste mol ever zijn.
Maar dat dachten we van Jan Versteegh ook, dat hij overal de beste kandidaat in wil zijn, maar de vraag is of Lloyd dat is? Met dat rennen door de duinen was hij vijftig meter voor de finish wel plotseling doodop en oh wat toevallig dat de ketting van zijn fiets eraf vloog.

Kijk, het lastige aan deze finale is dat het letterlijk bestaat uit één mol en twee ontzettend grote hulp-mollen. Dus ze kunnen het alle drie evengoed zijn, maar ik vind dat Lloyd van alledrie het meest subtiel is geweest. Baha was een stuk minder subtiel, daarom denk ik dat hij een mollende kandidaat is, en Pieter zit er een beetje tussenin.

Overigens is dit ook precies waarom Lloyd mijn schot-voor-de-boeg mol was;

Ach ja, het blijft natuurlijk maar een pure gok. Maar Lloyd's onschuldige ogen en sympathieke glimlach brengen mij extra op mijn hoede, want er kan zo maar weer een Elise of een Jan Versteegh achter schuilen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nieky op 9-05-2018, 20:25:10
Pieter!

Maar ik twijfel zowaar nog meer dan bij de Nederlandse versie van dit jaar
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Luc op 9-05-2018, 21:55:19
Dan ook nog overal de beste kandidaat zijn zoals met rennen door de duinen, enz. enz. Nee echt, zoveel kansen heeft hij gehad, en helemaal niets genomen, zou echt de slechtste mol ever zijn.

Dat dacht ik van Jan Versteegh eerder nog meer. Hij was mijn-eerste-indruk-mol maar schrapte hem (ten onrechte) snel omdat hij in diverse opdrachten (Opscheppen, Tijd is Geld, Rode Draad, Geldcircus ...) geld binnen bracht of niet molde, erg fanatiek was en met goede voorstellen kwam.

Jan was selectief in het mollen, de ene opdracht deed hij het goed om vertrouwen te winnen en de andere keer effectief te mollen (voor niet al te grote bedragen maar als hij molde deed hij het prima) en hij stond bijna altijd op de beste molpositie en werd niet of nauwelijks verdacht. Die tactiek kan Lloyd ook gedaan hebben en toegegeven, hij heeft veel uit de pot gehouden (meer nog dan Jan). 

Ik ben nu veel voorzichtiger geworden met het schrappen van een kandidaat op basis van enkele opdrachten waarin hij het goed doet.

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B-mol op 9-05-2018, 22:17:15
Ja dit kan ik ook helemaal volgen. Easy peasy.

Maar dat Lloyd almaar 6000-jes in de pot laat zitten als mol maar dan zogenaamd om te spelen de mol niet te zijn, dat kan ik echt niet volgen. Had de tent leeggekocht, en had nu de laatste keer met Pascale de kaars uit laten lopen, - 12.000 voor de pot, easy peasy. Hij zou voor mij echt een totaal ongeloofwaardige mol zijn, zoveel geld kon hij de pot uitspelen maar om onverklaarbare redenen zit al dat geld er nog in. Serieus, waarom op zo'n allerlaatste moment met alleen Pascale nog voor zich zoveel geld laten bestaan? Ik dacht werkelijk tijdens dat spel, nou Lloyd begint goed, beetje tijdrekken, als Pascale dan eindelijk uitgerateld is eens heel langzaam gaan beraadslagen en de boel omdraaien, dat hij namelijk dan wel als laatste zou willen blijven, enz enz. Maar niks, hij accepteert zonder enig dralen het voorstel! Het was duidelijk dat Pascale hyper zenuwachtig was en daarom zo snel ratelde, en al bijna gekapituleerd aan Lloyd's voeten lag, omdat die zich zo rustig stil hield, maar zij won dat spel, en rap ook! Dan ook nog overal de beste kandidaat zijn zoals met rennen door de duinen, enz. enz. Nee echt, zoveel kansen heeft hij gehad, en helemaal niets genomen, zou echt de slechtste mol ever zijn.





Het is wel de bedoeling dat de mol geld uit de pot houdt of haalt, maar niet dat de mol de pot helemaal leeg haalt. Dat is ook niet leuk. Bovendien is het niet de bedoeling dat de mol te snel en door te veel mensen ontdekt wordt. Dus als je dat in gedachten houdt, dan zijn de molacties van Lloyd heel prima.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 10-05-2018, 09:24:44
Het is ook niet snel naar onze zin hè ;D

Als er een veiling is en de mol trekt de pot leeg klagen we
Klagen er dan ja? Ik zou het fantastisch vinden om zo ultiem nog eens even keihard uit te pakken, maakt toch niets meer uit. Vond Hofdihuis/veilingen ook prima overigens.

Een andere uiterste is wat jij als penningmeester laat verdwijnen, ik bedoel Ruben was serieus een half jaar bezorgd dat Jan gewoon de hele pot had kwijtgespeeld, dan was hij wel winnaar, maar met niets. DAT had ik wel flauw gevonden, Maar zo eerlijk, in game, zoals met deze kaarsen, ja dan was ik wel heel ver gegaan als mol en niet zoals Lloyd direct gecapituleerd na het eerste argument. Er was met de spelletjes ervoor ook zeer veel verdiend dus de pot kon wel even lijden!

Goed punt van Luc trouwens. Ik denk inderdaad niet dat de mol bij deze laatste twee kaarsjesblazers kon zitten. Tegen de mol verlies je toch wel dus dan geef je maar meteen over. Pascale won hier ook sowieso natuurlijk, en is niet de mol, dus de mol zat er niet bij.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Luc op 10-05-2018, 11:03:12
Jan was penningmeester geweest en had inderdaad geld kunnen verduisteren maar dat heeft hij niet gedaan, hij was een brave mol itt. George die letterlijk € 15000 uit de pot heeft gehaald. Overigens saboteert de mol niet elke opdracht, zelfs George heeft dat niet gedaan en Jan heeft maar een deel van de opdrachten (goed) gesaboteerd.

Ik zou het flauw van de mol vinden om in deze fase de pot leeg te maken (er moet een bedrag gewonnen worden) en die veilingen waarin de pot leeg werd gemaakt hadden voor mij helemaal niet gemoeten.

Ik vind de redenering ook vreemd dat de mol de intentie had zijn spel te verliezen (doordat Bahador en Pieter snel hun spel verloren kwam er zelf relatief veel geld in de pot) en erop rekenen dat de twee bij de kaars veel geld lieten verloren gaan. Ik kan mij niet voorstellen dat de mol het spel niet in handen wil hebben (en de pot is tot nu toe nauwelijks hoger dan vorig jaar toen die recordlaag zat).

Pascale verdacht Lloyd duidelijk niet en zij is ook niet van mol veranderd bij de test.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 10-05-2018, 11:25:46
Geld op zo'n manier verduisteren is niks... dat moet in-game wat mij betreft. Bij George (was 1500 geen 15000 he) was dat ook in-game, je zag op een gegeven moment Jantien een gesprekje hebben met John dat ze hem maar gauw penningmeester-af moesten maken. Dus die voelde al: 'eigen schuld-dikke bult'. Zou met Jan heel anders zijn geweest, off-game, omdat die tot op het einde penningmeester was door de grandioze omstandigheid dat Olcay hem niet verdacht.

De pot leeg te maken met de kaarsen was dan weer heel perfect... immers heb je daar 2 voor nodig. Ja er moet een bedrag gewonnen worden maar in het onderhavige geval ging er nauwelijks UIT wat vlak ervoor nog gewonnen was met die domme spelletjes. Dus per saldo geen enkele mollenstreek. In dit geval had er best echt 15000 uit gemogen. Dan was ik Lloyd wellicht nog gaan verdenken, maar ja zo ver was het dus toch nooit gekomen want Pascale ratelde zo snel, die voelde de klok tikken, dus was zelf al snel gezwicht anders.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B&W op 10-05-2018, 12:34:16
Ik snap de twijfels. Pieter lijkt zo obvious mol dat het ook weer niet kan.

Ik ga toch inzetten op Pieter. Heel misschien kan Lloyd het nog zijn. Maar over Bahador durf ik te zeggen (jaja, met 100% ::tandpastasmiley:: ) dat hij niet de mol is. Dat kan gewoon niet. ::ohno::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 10-05-2018, 13:26:28
Ik begin nu voor het eerst naar Lloyd te neigen. Eigenlijk pas voor het eerst, ja. ik vond hem in de allereerste opdracht juist te duidelijk mols - na afl. 1 dus, toen hij hier nog massaal werd verdacht. Daardoor heb ik hem alleen 'op papier' ooit verdacht. Het gevoel was er nooit. Meer dat van de nepmollende kandidaat.

Ik vind wel dat Lloyd dan wat steken heeft laten vallen. Maar Pieter heeft dat zeker ook.

Morgen kijk ik nog een paar oprdachten terug om een keuze te maken tussen Lloyd en Pieter. Baha lijkt me onlogisch wegens te veel opvallend gedrag en dat hij te weinig geld uit de pot heeft gehouden.

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 10-05-2018, 16:33:00
Maar wat voor steken liet Pieter vallen dan? Ja, hij zat in de verkeerde groepjes telkens. Maar Lloyd in de goede positie, waarin hij het alleen telkens verknalde met bedragen vanaf 6000 euro....

Pieter pakte in elk geval de sleutel goed de laatste keer, al leverde dat alleen cosmetisch iets op, weer geen geld. Dat soort dingen had hij vaak.

Verder zat hij toch goed in de koffertjesopdracht en kon 2 Pasvragen kopen, het meeste van iedereen (LLoyd/Baha; 0). Zette 5 geiten in, Lloyd: 1. Enz. Klein bier, maar wel goed.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: SpacyColours op 10-05-2018, 17:35:39
Zette 5 geiten in, Lloyd: 1.
Maar of je nou 5 geiten in het vrijstellingenhok zet of 1, in beide gevallen levert het niets op, maar bij Baha en Pieter valt het op en bij Lloyd niet. Dus de twee hulpmollen worden zo wat meer verdacht en de echte mol wat minder, alledrie tevreden! ::tandpastasmiley::

Wel is het zo dat Pieter één geitje liet ontsnappen, dus dat is mols. Maar die onhandigheid van Lloyd vond ik hier ook wel een beetje gespeeld.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 10-05-2018, 19:46:12
Ik verdacht en verdenk Pieter, ik verdacht Baha, maar ik verdenk Lloyd nu het meest.
Mijn laatste stem gaat dus naar Lloyd.

Met dank aan Moedermol, die me met haar uitleg over de streep heeft getrokken.  :)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollenmania op 10-05-2018, 19:52:15
Ik snap die ommezwaai naar Lloyd niet zo. Het is allemaal al gezegd door Lo, ik zou het echt waardeloos vinden als Lloyd de mol is. Het verbeteren van Joke vind ik nog wel het aller-onmolst aan Lloyd, dat doe je gewoon niet als mol.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 10-05-2018, 20:22:40
Ik snap die ommezwaai naar Lloyd niet zo. Het is allemaal al gezegd door Lo, ik zou het echt waardeloos vinden als Lloyd de mol is. Het verbeteren van Joke vind ik nog wel het aller-onmolst aan Lloyd, dat doe je gewoon niet als mol.

Is dat niet typische finalekoorts? De ontknoping komt er aan, je begint alles nog eens in overweging te nemen, is mijn verdachte toch niet te obvious?, en dan ga je twijfelen.

Ik ben het namelijk met je eens dat naar Lloyd switchen een vreemde stap is (onder andere omwille van wat je al aanhaalt). Mijn finaletwijfel zit nog bij Baha die ik nooit met iets sterker dan een potlood heb kunnen strepen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: klakske op 10-05-2018, 21:00:50
Het is moeilijk.  Ik vind bij iedere finalist wel wat.
Maar ik ga de knoop doorhakken op basis van de Mexican stand-off.

Ik kan het niet rijmen dat de makers een opdracht voor het goede doel inlassen en dat door hun mol laten verknallen. Lloyd ging voor de pasvragen en Pieter schoot op Baha die nergens voordien een pasvragen-mentaliteit vertoond had.  Joke was de meest logische keuze door haar eerdere take-every-chance-you-can en openlijke bekentenis.

Mol Baha schiet op pasvragen-Lloyd, al dan niet met voorkennis.
Ik denk dat de mol hier een De Mol-reputatie had hoog te houden door zelf niet mee te werken aan het verlagen van de goede doel bijdrage.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollenmania op 10-05-2018, 22:24:49
Is dat niet typische finalekoorts? De ontknoping komt er aan, je begint alles nog eens in overweging te nemen, is mijn verdachte toch niet te obvious?, en dan ga je twijfelen.

Klopt hoor, ik heb daar zelf ook last van. Maar dan kijk ik naar de feiten en zie ik dat Lloyd te onmols is geweest. Ik probeer dat hier aan de mensen door te geven. Beetje tegenwicht om ze wakker te schudden  ;D

Ik ben het namelijk met je eens dat naar Lloyd switchen een vreemde stap is (onder andere omwille van wat je al aanhaalt). Mijn finaletwijfel zit nog bij Baha die ik nooit met iets sterker dan een potlood heb kunnen strepen.

Baha is voor mij vooral gevoelskwestie, ik krijg veel sterkere molvibes bij Pieter en ik vind Baha te afwachtend voor een mol. Meer type hulpmol (no pun intended :P). Maar je hebt gelijk dat hij niet te schrappen is als een Katrien of Jeffrey dat waren.

Pieter om meerdere redenen de mol, met name het acteerwerk en de racebaan-opdracht staan mij bij als zeer mols.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: SpacyColours op 11-05-2018, 00:10:07
Stiekem probeer ik alleen maar mensen te overtuigen van Lloyd als mol om mijn kansen op poule-winst te verhogen. ::hypocriet:: ::fluit::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Miss Marvel op 11-05-2018, 09:28:04
Ik blijf gewoon bij Pieter.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: joligmolletje op 11-05-2018, 09:45:28
Ik vind het echt heel moeilijk dit jaar. Ik kan nog steeds niemand uitsluiten als ik eerlijk ben. Alle drie hebben ze op momenten molgedrag vertoond en alle drie hebben ze ook onverdachte acties.

Lloyd heb ik lang uitgesloten van het molschap, vooral doordat hij geen pasvragen heeft gekocht van die 6000 euro. Zou een mol dat echt doen? Tegelijkertijd laat hij veel opdrachten mislukken of doet daar pogingen toe: van het videospelletje, het Rad van Fortuin tot de triatlon. Ook bij de opdracht met de molboekjes laat hij geld verdampen door te twijfelen.

Dan Bahador: mijn schot voor de boeg-mol. Eigenlijk is er nog steeds weinig opvallends aan hem. Hij doet het niet bijzonder goed, maar ook niet bijzonder slecht. Ik zou zo 123 geen molacties van hem kunnen opnoemen: is dat omdat ze er niet zijn?

Als laatste Pieter. Bij Pieter krijg ik echt molvibes. Vanaf het begin heb ik het idee dat hij bepaalde voorkennis heeft over opdrachten. Hij stuurt de groepsdiscussies constant in zijn richting (zo saboteert hij de jacht op Joke, stuurt de andere kandidaten in de liftopdracht zonder zelf de vrijstelling te pakken), pakt telkens precies de juiste opdrachten/sleutels (de verleidingsopdracht was 100 procent voor hem bedoeld en volgens mij is het geen toeval dat hij mocht beginnen bij de 'test de mol'-opdracht want alleen zijn opdracht is mislukt). Pieter zou een hele opvallende mol zijn die echt in het volle gezichtsveld van zijn medekandidaten molt. Mijn twijfel is alleen: is het niet té opvallend?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 11-05-2018, 10:29:14
Voor de Belgen niet. Die zitten nog altijd in minderheid op Pieter. Baha op 1, Lloyd 2.

Het wordt ook voor hun gemaakt, dus perfecte serie dit jaar wat dat betreft, niet TE makkelijk.

Wat hebben ze daar, omdat er nog een afl. 9 is, ook een Art-moment van "Wie is.... de mol.... dat zie je volgende week!"???
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Convans op 11-05-2018, 11:40:03
Voor de Belgen niet. Die zitten nog altijd in minderheid op Pieter. Baha op 1, Lloyd 2.

Het wordt ook voor hun gemaakt, dus perfecte serie dit jaar wat dat betreft, niet TE makkelijk.

Wat hebben ze daar, omdat er nog een afl. 9 is, ook een Art-moment van "Wie is.... de mol.... dat zie je volgende week!"???

Zondag kennen we de mol hoor  ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 11-05-2018, 11:50:26
Zondag kennen we de mol hoor  ;)

Stel je voor wat dat met al die cinemazalen zou doen als ze het niet zouden bekend maken. ;D

Gelukkig weten we het zondag en hebben we dan nog een volledige aflevering voor acties, hints en persoonlijke verhalen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: MitchK op 11-05-2018, 13:01:15
Stel je voor wat dat met al die cinemazalen zou doen als ze het niet zouden bekend maken. ;D

Gelukkig weten we het zondag en hebben we dan nog een volledige aflevering voor acties, hints en persoonlijke verhalen.

Ja ik vind vooral dat het beste aan de Mol ten opzichte van Wie is de Mol?. Het gaat uiteindelijk toch om de mol en wat hij/zij heeft gedaan. Bij Wie is de Mol? zie ik daar veel minder van terug en gaat het meer om de kijkers en wat zij vinden. In België is dit vele malen beter! :D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: joligmolletje op 11-05-2018, 13:46:21
Daar ben ik het helemaal mee eens. Ik vind die slotaflevering inderdaad ook altijd geweldig. Geen 'dat ziet u volgende week' en een lange opbouw van de spanning, maar gewoon dit is de mol en wat hij heeft uitgevoerd ziet u volgende week. Dat geeft ons de tijd om een week lang naar acties te zoeken en te speculeren en in de slotaflevering is meer dan genoeg tijd om alles uit de doeken te doen. Fantastisch!

Voor de Belgen niet. Die zitten nog altijd in minderheid op Pieter. Baha op 1, Lloyd 2.

Ja, dat vind ik echt bijzonder, maar we zullen het zondag zien! Wie weet is het toch gewoon Pieter (zou wel slecht zijn voor mijn pool die ik nog steeds in heb gevuld op mijn schot-voor-de-boeg Bahador, al zou ik echt van mijn stoel vallen als hij de mol daadwerkelijk zou zijn).
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 11-05-2018, 13:52:28
Nou mooi, dus geen geintjes.

Niet dat ik verder koorts heb hoor: ik ben eigenlijk altijd wel zeker van mijn mol. Dit jaar ben ik in de eerste helft wel telkens geswitchd maar opeens valt alles dan op zijn plaats en dan heb ik ook geen twijfel meer.

Maar of je nou 5 geiten in het vrijstellingenhok zet of 1, in beide gevallen levert het niets op
Nee je wilt toch zelf de meeste geiten verkopen, stel je voor dat Katrien en dat soort eerlijkerds er allemaal waren, die hadden dan bijv. van 5 geiten er maar 2 of 3 verkocht, Pascale deelde het bijv. ook al op...
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 11-05-2018, 13:55:33
Pieter. Ik geloof dat m'n gevoel dat zegt.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Lo op 11-05-2018, 15:43:17
Maar wat voel je bij je geloof?

Ik Pieter ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 11-05-2018, 15:46:47
Ik heb priesters nooit geloofd ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: WillempieW op 11-05-2018, 16:49:29
In de vooruitblik voor a.s. zondag zegt Gilles: "Eén van jullie mag eindelijk zijn masker afnemen" -> Pieter en Baha hebben al eerder hun (lucha libre) masker afgedaan -> Lloyd is de mol.
Bij de molboekjes hoort Pascale 2x het melodietje fluiten -> op het molboekje van Pieter staat een 2 -> Pieter is de mol
Bij de molboekjes hoort Pascale 2x het melodietje fluiten -> het molboekje van Baha ligt op de 2e positie -> Baha is de mol

Kortom, ik heb geen idee... ;D ???
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: foxhunter op 12-05-2018, 19:11:24
ļk ga voor Lloyd. Hij schoot Joke af. Stond op de juiste plek in het spel
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Brtdm op 12-05-2018, 20:24:03
Elke keer als ik dan toch begin te twijfelen moet ik denken aan de raceauto met Pieter en Jeffrey. Uit ontbrekende beelden kan ik maar één ding concluderen.

Pieter  ::jaja::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Amethyst op 13-05-2018, 08:15:10
Ik blijf toch bij Pieter. En weer voor de volle honderd procent. De twijfel die ik eerder had n.a.v. aflevering 7 is helemaal weg.  ::jaja::

Vroeg in de ochtend nog wat fragmenten bekeken ...en zoals door iemand gezegd staat er (of toch in ieder geval bij de meeste sleutelmomenten) bijna 'mol' op zijn gezicht geschreven.


Maar wat voor steken liet Pieter vallen dan? Ja, hij zat in de verkeerde groepjes telkens. Maar Lloyd in de goede positie, waarin hij het alleen telkens verknalde met bedragen vanaf 6000 euro....

Pieter pakte in elk geval de sleutel goed de laatste keer, al leverde dat alleen cosmetisch iets op, weer geen geld. Dat soort dingen had hij vaak.

Verder zat hij toch goed in de koffertjesopdracht en kon 2 Pasvragen kopen, het meeste van iedereen (LLoyd/Baha; 0). Zette 5 geiten in, Lloyd: 1. Enz. Klein bier, maar wel goed.

"Maar wat voor steken liet Pieter vallen dan? Ja, hij zat in de verkeerde groepjes telkens."

Dat dus. Ik denk nu gewoon dat hij zijn molschap niet bijster serieus nam..
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: FeniXII op 13-05-2018, 12:08:50
Tot nu toe heb ik in alle stilte genoten van ons favoriete programma, wat is het toch zalig om De Mol terug te hebben op zijn vertrouwde stek, zondag moldag. Wil al een hele tijd iets posten hier maar het is er niet meer van gekomen. Ik merk dat ik minder en minder tijd heb om echt actief te speuren. Ik doe het nog wel maar op de klassieke manier, met pen en papier. Mis het wel enorm.

Ik wilde jullie even laten weten wie mijn mol is vanaf het begin en dat is ... Pieter!

Vanaf het moment dat ze de tiende kandidaat onthulden zei mijn buikgevoel dat het Pieter was. De enigen die echt verwarring zaaiden waren voor mij Jeffrey (de sympathieke losbol die iedereen graag heeft) en Katrien (met haar mysterieuze blik, daar leek wel meer achter te zitten). Toen zij vlak na elkaar eruit vlogen was het voor mij klaar, ook al deden Lloyd, Pascale en Joke aardig hun best om mijn hoofd in de war te sturen, toch ben ik Pieter nooit uit het oog verloren. Eigenlijk zag ik het al duidelijk bij de homerun in afl. 2 (Mol is held) maar toen had ik in de app al een van de twee anderen aangeduid, na het tweede reclameblok gebeuren blijkbaar de raarste dingen. Ook het feit dat Pieter in het begin zo hoog in de poll stond heeft hem voor een week of twee weer wat krediet gegeven. Maar hij doet te veel mis, en vrij subtiel,iedereen vergeeft het hem makkelijk, zelfs de kijkers. Het verbaasde me iedere keer weer dat hij altijd zo laag stond op het verdachtenlijstje.

De sleutelmomenten van Pieter Mol waren voor mij de onthulling als laatste kandidaat (het idee van een priester als mol was al een trigger), het feit dat hij eerst het hoogst in de poll staat, daarna heel de serie het laagst, de homerun, 1000 euro uit zijn koffer halen, bijna de lift missen, achterblijven in de drive-in bioscoop terwijl ze niet echt filmkenners zijn, eerst voor pasvragen gaan ... later dan toch niet meer voor pasvragen gaan, de boel zo manipuleren dat ze hem niet afschieten bij de Mexican standoff, het feit dat hij door de deelopdrachten de meeste geiten verdiende en zo de vrijstelling won (de twee vorige mollen stonden ook paraat voor die vrijstelling). Maar de laatste aflevering viel me nog iets anders op. Opeens begon hij daar te bokken in de auto omdat Pascale haar verworven info niet wilde delen. Voor iemand die opgeeft als sterkte zijn 'relativeringsvermogen' strookt dit niet met zijn eerder gedrag. Hij gebruikte zijn kwaliteiten als priester om de kandidaten te mennen, plant zaadjes in hun hoofd ... maar bleef zowel letter als figuurlijk zo goed als altijd buiten schot. De Mexican standoff is het ideale vb. daarvan. Hij heeft dezelfde kwaliteit als Jeffrey, ligt goed in de groep, wekt instant vertrouwen, maar toch ook vaak een leider ... kortom ideaal om De Mol te zijn.

Straks weten we het. Zelf ga ik de ontknoping weer live meemaken. Dit seizoen ben ik een van de gelukkigen die werd uitgenodigd om plaats te nemen in een van de drie zalen. Gelukkig voor mij in de Pieter-zaal. De enige juiste natuurlijk! ;) Wel plezant om hier elke keer weer bevestiging te zien in deze poll. Dat versterkt mijn vertrouwen in Pieter Mol. Wat wordt het weer zenuwslopend spannend ...

Veel plezier met de finale vanavond!
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: lilith op 13-05-2018, 13:11:39
 ::bravo::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: FeniXII op 13-05-2018, 13:13:42
PS Voor de Lloyd- en Baha-verdenkers, het is nooit te laat voor verlichting. Maak de switch nu het nog kan. ;)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Luc op 13-05-2018, 13:45:50
Als Pieter de mol is hoe heeft hij dan de escaperoomopdracht gesaboteerd (die opdracht moest mislukken anders kregen wij de beelden van die ontploffende bom niet te zien)? Hoe heeft hij ervoor gezorgd dat Lloyd in de finaleronde van Gracht van Fortuin de verkeerde letters koos? En vooral: waarom verloor hij snel het Junga-spel (waardoor er meer geld in de pot kwam) en hoe zorgde hij ervoor dat Lloyd voor de kaars € 3600 liet wegtikken? Heeft Pieter misschien ook telepathische krachten?

Ik blijf bij mijn eerste gedachte Lloyd en vanaf aflevering 5 was ik zeker dat hij de mol is. Het vreemde antwoord 'Marc De Bel' in de drive-in waarvan verschillende titels van zijn boeken verwijzen naar de opdrachten, het verrassend kiezen voor pasvragen in de Mexican stand-off (er moeten pasvragen in het spel komen anders was het schieten niet doorgegaan), goed presteren in Gracht van Fortuin om vertrouwen te winnen en het verdiende geld daar kwijt te spelen, duidelijk teken doen aan Bahador dat hij voor de slangen moet gaan (wat de productie graag wil) en in de laatste opdracht snel het antwoord 'vrijdag' vinden, Bahador (die hem verdenkt) als tegenstander kiezen zodat hij niet tegen hem in de finale kan spelen en € 3600 uit de pot doen verdwijnen. Die fluithint verwijst naar Lloyd (op een fragment zien wij hem op een fluit spelen en ook in de introductiefilm had hij een fluitje in zijn hand), zijn molboekje stond op de 6e plaats en 9004 (te zien begin van de aflevering) verwijst naar de kleurcode zwart (het molboekje van Lloyd).
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 13-05-2018, 13:57:31
Als Pieter de mol is hoe heeft hij dan de escaperoomopdracht gesaboteerd (die opdracht moest mislukken anders kregen wij de beelden van die ontploffende bom niet te zien)?

Dat hele 'dit moet gebeuren van de productie'-verhaaltje is toch een beetje oud geworden. Uit verklaringen van ex-Mollen en productieleden weten we dat sommige dingen anders uitpakken dan ze willen. Zelfs verfbommen.

Spoiler: De Mol 4 (klik om te tonen/verbergen)

Hoe heeft hij ervoor gezorgd dat Lloyd in de finaleronde van Gracht van Fortuin de verkeerde letters koos?

Die opdracht had bij iedereen mislukt. Kies eens 5 medeklinkers en 1 klinker (op een logische manier) en probeer eens te zien of je Koning Filip kan maken. Niet valsspelen he. ;D

(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4a/NEfreq.jpg)

En vooral: waarom verloor hij snel het Jenga-spel (waardoor er meer geld in de pot kwam)

Dit spel kan je toch helemaal niet rekken zoals je zelf wil? ;D Je hebt de tijd niet om na iedere zet even te berekenen waar de zwakke punten in de constructie zitten om dat het ideale blokje te nemen.

en hoe zorgde hij ervoor dat Lloyd voor de kaars € 3600 liet wegtikken? Heeft Pieter misschien ook telepathische krachten?

1. Waarom zou de Mol stoppen bij 3600 euro? Waarom ging die niet verder?

2. Waarom liet een niet-Mol als Pascale 3600 euro uit de pot tikken? Zijn er 2 Mollen en hebben ze Pascale geofferd?
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: SpacyColours op 13-05-2018, 13:58:34
Ik denk dat Lloyd de mol is, ik hoop dat Pieter de mol is (maar alleen als Lloyd dan de winnaar is), dus ik ga er vanuit dat Baha de mol is. Zo, ben ik overal op voorbereid. ;D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 13-05-2018, 14:07:52
Die opdracht had bij iedereen mislukt. Kies eens 5 medeklinkers en 1 klinker (op een logische manier) en probeer eens te zien of je Koning Filip kan maken. Niet valsspelen he. ;D
Ik had N L S T R  en O gekozen

Dan had ik * O N * N *    * * L * *
En met de tip 'link' had ik het inderdaad ook nooit gevonden.

Leek mij inderdaad moeilijk.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Hulpmol op 13-05-2018, 14:13:17
Ik had N L S T R  en O gekozen

Dan had ik * O N * N *    * * L * *
En met de tip 'link' had ik het inderdaad ook nooit gevonden.

Leek mij inderdaad moeilijk.

Het leek me in ieder geval dat Lloyd probeerde outside the box te denken. Hij wist dat hij er met de traditionele RSTLN E, die je krijgt in het programma, niet zou komen. Dus heeft hij wat obscure letters gekozen in de hoop dat dat iets zou doen.

Ik heb het gevoel dat je het pas echt zou zien als je 3 van de 4 letters uit 'FILIP' zeker had gekozen. Al moet je daarvoor wel een heel goede gokker zijn.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Erik Leppen op 13-05-2018, 14:27:59
Opeens begon [Pieter] daar te bokken in de auto omdat Pascale haar verworven info niet wilde delen. Voor iemand die opgeeft als sterkte zijn 'relativeringsvermogen' strookt dit niet met zijn eerder gedrag.
Zeker aangezien hij in mijn herinnering op minstens twee plekken het delen van informatie zèlf blokkeert door dat als een van de weiningen niet te willen: bij de onderhandelingsopdracht niet willen zeggen wat je geantwoord hebt op de testvraag, en bij de vervelende prikkels niet willen zeggen welke prikkel die heeft gekozen. En dan giftig worden als iemand anders een keer hetzelfde doet. Dat is raar, mol of geen mol.

Maar Pieter is de mol. En wie er wint, maakt me eigenlijk niet zo veel uit. Ik vind Lloyd en Bahador allebel leuke gasten, dus 't is mij eender :)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nat007 op 13-05-2018, 15:57:25
Ik heb de afgelopen maanden net zo vaak op Lloyd als op Baha ingezet... Ben er nog steeds niet uit maar gok op Bahador. Ik wil niet aan hoofdverdachte Pieter als mol  :D
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Luc op 13-05-2018, 16:12:51
Spoiler: De Mol 4 (klik om te tonen/verbergen)
Spoiler: De Mol 4 (klik om te tonen/verbergen)

Inderdaad, niet alles is te voorzien maar de mol wordt door de productie goed voorbereid op de opdrachten o.a. de positie die hij het best kan innemen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 13-05-2018, 16:45:59
Ik kan er niet zo goed tegen om op de laatste dag nog te twijfelen :-[ Ik ben vandaag weer een aantal sleutelopdrachten aan het terugkijken, en ik neig nu weer naar Bahador ::regenboog::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Revius op 13-05-2018, 17:25:32
Ik zit te hopen op Lloyd als Mol. Ik vind zelf Bahador te verdacht en heb hem dus al vaker weggestreept. Pieter blijft steeds terugkomen, maar door die duidelijke hints met graven en de Bijbel enz. in de eerste aflevering, denk ik eraan hem weg te strepen omdat het te overduidelijk zou zijn, maar ik zie in hem wel de Mol. Lloyd zou gewoon een leuke Mol zijn en ook de verrassendste van de drie, dus op mijn gevoel afgaande heb ik op Lloyd gestemd.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: klakske op 13-05-2018, 17:26:05
Ik vond dit seizoen er heel erg over met al die fucks, vloeken, scheten, geslachtsdelen, herenliefde, kusspelletjes waarmee we rond de oren geslagen werden .... Dus permitteer ik me even voor de grap dezelfde weg in te slaan ...
Een kruis is niet alleen een heilige plaats, daar bevindt zich ook het manneke dat Pieter met zijn linkerhand vasthoudt... in het Vlaams noemt men dat ook een fl....
Geloof ik hier zelf in? Maar kon het even niet laten ::rofl::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 13-05-2018, 19:43:51
Bahador. Om de molacties en ook een beetje m'n pool. Of nee wacht, volgens mij zitten Lloyd en Baha allebei op Pieter. Hij moet het wel zijn. Slechte acteur ook. Maar al die hints naar Baha dan?
Kortweg: Aargh! ::schaam::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 13-05-2018, 21:04:43
Knoop doorgehakt: mijn finale-Mol is...
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moloproller op 13-05-2018, 22:22:52
Proficiat aan allen die het juist hadden. Ik zat verkeerd en heb de laatste weken duidelijk veel spoken gezien 😂
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Pac op 13-05-2018, 22:34:33
Ach, is fout zitten niet veel leuker? ::tandpastasmiley::
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Marisa op 13-05-2018, 22:58:42
Gefeliciteerd aan allen die het juist hadden!  :)

Wat een prachtige finale!
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: B-mol op 13-05-2018, 23:03:45
Gefeliciteerd aan iedereen in de Pieter tunnel!
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Nat007 op 13-05-2018, 23:05:30
Geweldig gespeurd weer hier en proficiat voor iedereen die al zo lang en straf op Pieter zat  ::ok::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Reflektor op 13-05-2018, 23:45:18
Mede dankzij Heinz op het einde toch inderdaad op Pieter gaan zitten, maar zelfs aan het einde was ik toch nog even bang voor een verassing en Lloyd/Baha als mol. Wel een supersterke mol, samen met Dennis Weening bij mij bovenaan de oppermol lijst. Erg benieuwd naar zijn acties en ophelderingen volgende week, lag met de laatste eindreel in ieder geval al in een deuk, dat zwaaien met die teddybeer..  ::rofl::
Ook erg tof dat Lloyd wint, was de meest fanatieke kandidaat en kan het geld wellicht iets beter gebruik dan Baha, ondanks dat ook hij een supertoffe kandidaat was. Mooi seizoen.
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Mollenmania op 14-05-2018, 00:57:51
Joke kijkt wel erg gespannen in die camera. Geen mol dus.

Ik ga voor Priester Pieter

Ik wist het meteen al :P

Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: mollina543 op 14-05-2018, 12:59:41
^bijna een maand geleden, en ik zit nu gezellig in een Pieter-tunnel :)
::tandpastasmiley::
Titel: Re: Wie is .... de mol?
Bericht door: Moljet op 14-05-2018, 22:13:21
Gefeliciteerd Pieter-stemmers  ::ok::