ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
240 gasten en 6 vaste bezoekers (kwkw, Cherry87, Starlight, belg, Gupp, MollenvangR-Art)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online

Wie is de Mol? Vodcast

punaise

Wie is de Mol? Vodcast 2015

punaise
Na de podcasts in 2007, 2008, 2009 & 2010 en de vodcasts van 2011, 2012, 2013 &
2014 is hij er ook dit jaar weer bij: de Wie is de Mol? Vodcast 2015!

De WIDM Vodcast bestaat uit vaste rubrieken. Elke week blikken we terug op de televisie uitzending, aan de hand van fragmenten en de scherpe analyse van de trouwe WIDM-community op het internet. Een soort nabeschouwing van Wie is de Mol dus met vele verrassingen.

De presentatie is in handen van Joeri van Breukelen (op het forum wellicht bekend als JvB), en wordt elk weekend gedurende de televisieserie van WIDM gemaakt. Heb je tips, ideeën of andere dingen voor de show? Stuur Joeri dan een e-mail naar mail@widmvodcast.nl!
Afleveringen
Abonneren op de WIDM-vodcast?

 
Reageren op deze vodcast? Dat kan op ons forum!
 

punaise

Voorbeschouwing

punaise
Vanaf donderdag 1 januari 2015 is Wie is de Mol? weer elke week te zien om 20:30 uur op NPO 1. Ook de Wie is de Mol? Vodcast keert terug dit jaar! In deze aflevering blikken we alvast vooruit op wat gaat komen in seizoen 15.

 

punaise

Aflevering 1

punaise
De komende tien weken is de rode draad: Wie is de Mol?. Een open deur, waar was Chris? en echte mollen op molgeld in de eerste nabeschouwing van 2015.

 

punaise

Aflevering 2

punaise
Niet de mol, maar een witte eikel had de hoofdrol in aflevering 2. En dus werd de pot goed gevuld deze aflevering. Kunnen we de mol tijdens een moment van zwakte ontmaskeren?

 

punaise

Aflevering 3

punaise
Ik Bentota-al in de war! Is de mol een hoogvlieger, ja of nee? Er lijkt een klassieke verborgen aanwijzing te zijn gevonden, hoe zit het met de vrijstelling en waar was CAD?

 

punaise

Aflevering 4

punaise
Een simpele spatie bezorgde molloten slapeloze nachten. We volgen het geld, kijken wie de mol niet is en zoeken naar een familiefoto tijdens de borrel.

 

punaise

Aflevering 5

punaise
De mol heeft haarzelf onthuld... of is niets wat het lijkt? Want er is ook nog die kandidaat wiens naam Art nog nooit heeft ingetypt én hoe heilig zijn de plaatsnamen?

 

punaise

Aflevering 6

punaise
Zeg het met bloemen! Neemt de mol dit wel héél serieus? De kandidaten worden aan het lijntje gehouden terwijl de pot historisch laag is. We gaan cijfers kantelen en kijken naar de klok voor een hint.

 

punaise

Aflevering 7

punaise
De ontknoping nadert dus langzaam maar zeker moeten we het juiste spoor vinden. Verraad voorkennis de mol of toch de montage? Duivelse blikken en de terugkeer van C15.

 

punaise

Aflevering 8

punaise
Aflevering 8 was zonder twijfel flitsend. Is de theorie juist dat de mol een man MOET zijn? Wat hield 1851 in en alle kleuren van de regenboog? Antwoord op veel vragen in een nieuwe vodcast.

 

punaise

Aflevering 9

punaise
De finale staat voor de deur en dan blijkt zinloos ineens heel zinvol. Met verdachte uitspraken, anchor én het meest opvallende uit 9 afleveringen. Tijd om definitief de mol te kiezen!

 

punaise

Aflevering 10

punaise
Na tien weken komt er een einde aan de zoektocht naar de mol. In de laatste vodcast blikken we terug op de hints en molacties en leren we onze lessen voor de toekomst. Tot molgend jaar?!

 

Wie is de Mol? - WieIsDeMol.Com is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.242 seconden met 14 queries.