ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
215 gasten en 0 vaste bezoekers ()
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
punaise

Wat is 'Wie is de Mol' - deelnemers

punaise
Wie... is de mol 2017
Sanne Wallis de Vries
Diederik Jekel
Imanuelle Grives
Jeroen Kijk in de Vegte
Jochem van Gelder
Roos Schlikker
Sigrid ten Napel
Thomas Cammaert
Yvonne Coldewijer
   
Vincent Vianen
   
 

punaise

Wat is 'Wie is de Mol' - uitleg

punaise
   
Wie is de Mol…, al zeventien jaar een succesvolle televisie serie
  • bedacht door het Belgische productiebedrijf (Woestijnvis)
  • in Nederland geproduceerd door
  • uitgezonden door de

Hoe wordt het spel gespeeld?
Uit vele aanmeldingen worden tien Nederlanders gekozen, of er worden bekende Nederlanders gevraagd, om mee te doen aan een avontuurlijke tocht, ergens in de wereld op een onbekende bestemming. Tijdens hun tocht moeten ze zeer uiteenlopende opdrachten tot een goed einde zien te brengen. Avontuur, mysterie en mensenkennis spelen een belangrijke rol, want alleen samen kunnen ze de opdrachten doen slagen. Als de opdracht slaagt, komt er geld in de pot. Mislukt de opdracht, dan krijgt de groep niets of gaat er geld uit de pot.
De deelnemers kennen elkaar niet of nauwelijks, maar weten wel dat één van hen een verrader is: één van hen is 'De Mol'. De Mol heeft als taak de opdrachten te doen mislukken, zodat er zo min mogelijk geld in de pot komt.
Iedere twee of drie dagen moeten de kandidaten een test maken. Daaruit moet blijken hoeveel men weet over de identiteit van de Mol. Degene die de test het slechtste maakt, moet naar huis. Tijdens de allerlaatste aflevering, maken de overgebleven kandidaten opnieuw een test. Degene met de meeste goede antwoorden over de Mol wint. Dit alles is te volgen in 9 á 10 televisie-uitzendingen die de AVRO uitzendt op NPO 1.

De kijker doet mee…..
Tijdens de uitzendingen worden vele verborgen aanwijzingen gegeven richting de identiteit van de Mol, waaruit de kijker op zou kunnen maken wie dat zou kunnen zijn. Daarnaast kun je de mol volgen op de sociale media Facebook, Twitter en Instagram. Immers, dat is het leuke van deze TV-serie… weken achtereen kun je als kijker mee speculeren over dé vraag: ‘Wie is de… Mol?’.

In de Appstore / Playstore kun je de WIDM-app downloaden en meedoen aan het poule-spel waarbij de focus ligt op het verdenken van jouw Mol(len). Dit kun je individueel doen maar je kunt ook meedoen in de realitynetpoule  

Ook kun je hier op de Fansite, wieisdemol.com deelnemen aan de pool en zo een gokje wagen. Bovendien kun je meedoen aan de meest heftige disputen en de meest ingewikkelde theorieën omtrent de identiteit van de Mol op het forum.

Er zijn in Nederland zeventien series gemaakt en in België vier. In 2005 deden er voor de eerste keer bekende Nederlanders mee aan 'Wie is de Mol?' In 2017 wordt de zeventiende reeks uitgezonden. Wederom een reeks met bekende Nederlanders. Het spel wordt gespeeld in Oregon in de Verenigde Staten en de presentatie is wederom handen van Art Rooijakkers.
 

Wie is de Mol? - WieIsDeMol.Com is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.245 seconden met 13 queries.