Suzanne Klemann

Kandidaat widm seizoen 22

Suzanne Klemann (58) is zangeres en presentatrice. Ze vormt samen met haar zus Monique het duo LoÔs Lane. De band treedt nog steeds op en is momenteel bezig met de voorbereiding van een nieuwe tour naar aanleiding van hun 35-jarig bestaan.

Eind jaren 80 bestormde LoÔs Lane de hitlijsten met liedjes als 'Amsterdamned' (de titelsong voor de beroemde film van Dick Maas) en 'It's the First Time'. Hun debuutalbum werd platina en ze wonnen de Zilveren Harp, een belangrijke aanmoedigingsprijs van Buma-Stemra. In 1990 nodigde Prince ze uit om tijdens zijn 'Nude Tour' in het voorprogramma te spelen. De band tourde zes weken lang met His Royal Badness door Europa. Tegenwoordig is Suzanne ook trouwambtenaar en leidt ze ceremonies bij begrafenissen en bijzondere feesten en partijen.

(bron: avrotros)
Het pleidooi van Suzanne:

Citaat van: Suzanne
Hallo molliefhebbend Nederland. Mijn naam is Suzanne Klemann, ik ben zangeres van de popgroep Lois Lane, al meer dan 35 jaar. Daarnaast verzorg ik trouwerijen, verzorg ik begrafenissen en ben ik absoluut niet de Mol. Ik zal jullie vertellen waarom ik niet de Mol ben. Ik beschik over een aantal kwaliteiten maar een van mijn slechtste kwaliteiten is dat ik te eerlijk ben en te oprecht. Mij te snel dingen laat ontfrutselen die ik eigenlijk liever niet had willen delen. Zo ook bij ons spel de afgelopen dagen. Het is mij namelijk opgevallen dat bij het vinden van de jokers en daarna het vragen van Rik hoeveel jokers er gevonden waren er ťťn achtergehouden is. Nadat wij ons eerste spel hadden gedaan, kwamen wij terug op een prachtige locatie waar eigenlijk helemaal geen faciliteiten waren. We konden ons niet douchen, we konden ons niet wassen, niks. We zaten daar een prachtig kampvuur, beautiful setting. En ik denk ik ben klaar. Er was ergens een klein stukje, klein, heel klein iets waarmee we ons een beetje konden wassen en er stond zeep. En ik denk weet je wat, ik ben klaar, weg met de make-up. We zaten heel ontspannen bij het kampvuur en toen werd mij ineens verteld: er is nog een opdracht. En ik... wat... verdomme...! Ik denk dit kan niet waar zijn, wat heb ik gedaan? Maar gelukkig bracht de nacht mij iets. Maar als jullie goed kijken, kijk maar naar de opdracht met de iPad, dan zullen jullie zien dat ik geen make-up op had. En welke Mol zou nou make-up van zijn gezicht afhalen als ie weet dat ie nog heel lang in beeld is? Eh, ja, ik kan jullie alleen maar zeggen: kijk naar mijn niet zulke bruine ogen of juist hele blauwe ogen. Ik ben echt niet de Mol. En lieve, lieve Uma, good luck baby. Lieve, lieve allemaal, good luck and please, laat mij het spel nog even spelen. Dank jullie wel.

Praat mee over Suzanne