Funstuff Overzicht

WIDM Streaming-editie 2024

We proberen dit seizoen van Wie is de Mol nůg leuker te maken met wat toffe extra's, de Funstuff! Hiermee kun je je ook in de weken tussen de afleveringen door vermaken met Wie is de Mol. Schrijf een column over het programma of lees die van medemolloten, bedenk de leukste onderschriften in het Onderschriftenspel en daag elkaar uit met puzzels en quizzen!

Heb jij zelf Funstuff en wil je dit graag delen via deze pagina? Neem dan contact op met Hadewychisdemol.

Ga naar:
::vergroot:: Avatars
::vergroot:: Columns
::vergroot:: Het WIDM-Lettertype
::vergroot:: Onderschriftenspel
::vergroot:: Puzzels & Quizzen
::vergroot:: Tekeningen Vriendlief
::vergroot:: WIDM Examen 4.0

Avatars
Om de avatar van jouw mol of favoriete kandidaat te gebruiken, ga je naar Profiel -> Forumprofiel -> Kies een avatar uit de galerij -> Wie is de Mol 2024 Streaming :D

ColumnsUit ervaring weten we dat er heel wat gediscussieerd wordt over de identiteit van de Mol. Maar daarnaast valt er ook heel wat te zeggen en te schrijven over het wel en wee gedurende de serie. Iedereen heeft wel een mening over het programma, de kandidaten, de onderlinge verhoudingen, de opnames, de organisatie, de presentatoren, enz. Een mooie manier om je mening te geven is in de vorm van een column. Voel jij er wat voor om zo'n column te schrijven? Haal die innerlijke Aaf in je naar boven en stuur jouw schrijfsel via pm naar Hadewychisdemol! Alle columns worden HIER verzameld op de site en alle forummers kunnen in dit topic hun mening geven.

Het WIDM-Lettertype


Wil jij het lettertype van 'Wie is de Mol?' op jouw computer? Volg dan deze korte gebruiksaanwijzing:

  • Klik hier om het lettertype te downloaden
  • Bewaar het lettertype in de volgende map: C:\Windows\Fonts
  • Klaar is Kees! Het lettertype zou nu automatisch bij je lettertypes moeten staan. (start desnoods je computer opnieuw op)

Onderschriftenspel

Het onderschriftenspel is een spel waarbij er een screenshot uit de aflevering wordt gepost en hierbij de grappigste onderschriften worden bedacht. Nadat de onderschriften zijn verzameld kan er gestemd worden op de genomineerde onderschriften. Het onderschrift met de meeste stemmen wint. Aan het einde van het seizoen kiezen we nog het onderschrift der onderschriften. Deze persoon krijgt ook een plekje in onze Hall of Fame. Het onderschriftenspel is HIER te vinden en wordt dit seizoen geleid door Hadewychisdemol.

RONDE 4


Alle winnende onderschriften vind je HIER.

Puzzels & Quizzen


Zin om je kennis over Wie is de Mol en Oman te testen en delen met je medeforummers? Dan is dit topic echt iets voor jou! Alle soorten raadsels, puzzels, quizzen, etc. die iets met Wie is de Mol te maken hebben zijn toegestaan ::confettie::


Tekeningen Vriendlief


Vriendlief maakt al vele jaren prachtige overzichtstekeningen van de afleveringen. Geniet in afwachting van zijn nieuwste meesterwerk HIER vast van al zijn tekeningen voor WIDM 2024!

WIDM Examen 4.0


WIDM Exam is een programma waarmee je zelf de test van Wie is de Mol? kan namaken. Super handig voor je eigen editie met familie, vrienden of wildvreemde widm fans. Het project is begonnen door Koenvh maar doorgestart onder een nieuwe 4.0 versie door avanzwol.

Om gebruik te maken van de packages klik HIER