Profiel Carolina

Wie is.. Carolina?

Naam: Carolina Dijkhuizen
Geboortedatum: 31 maart 1980
Beroep: Musical actrice
Carolina is geboren in Colombia maar groeide naar haar adoptie op in het Nederlandse Veendam. Na de middelbare school volgde zij de richting zang aan het Conservatorium in Groningen. Tijdens haar schooltijd deed Carolina ook al vaak mee met talentenjachten. Uit een van deze talentenjachten werd de meidengroep PattyCash gevormd, om daarna drie jaar te bestaan.

Carolina is te zien geweest in verschillende musicals zoals; The Lion King, Aïda en Sister act, waarin zij alle drie de hoofdrol heeft gespeeld.

Als actrice was Carina te zien in tv-series als Spangen, Spoorloos Verdwenen, Parels & Zwijnen en Bon Bini Beach. Ook speelde ze rollen in films als SL8N8, Deuce Bigalow, European Gigolo en Flirt. Eind augustus maakte zij haar presentatiedebuut voor AVROTROS en presenteerde voor 1,6 miljoen kijkers de Musical Sing-a-Long, samen met Frits Sissing. Momenteel is Carolina te zien in het zevende seizoen van De Beste Zangers Van Nederland en in november staat zij in het Ziggo Dome met haar musical collega’s in Musicals in Concert.

Bron: Wieisdemol.nl en wikipedia.nl
Foto: Sam Nijssen

Stemgedrag: Op wie stemde Carolina?

   

Praat mee over Carolina op ons forum!