Auteur Topic: Herhaling Portugal  (gelezen 24172 keer)

Offline Heinz

  • Moderator WIDM
  • Actief Lid
  • *****
Re:Herhaling Portugal
« Reactie #40 Gepost op: 13-06-2003, 16:39:04 »
FF de vraag herhalen!!!!!!!!!!

Het staat meteen op de pagina die je krijgt als op www.wieisdemol.nl komt, hier tussen:

Hartelijk bedankt voor het kijken en meespelen met Wie is de Mol. Het zit er op. Na 11 weken Wie is de Mol?, is er een eind gekomen aan deze serie. De medewerkers van het programma willen iedereen bedanken voor de enorme hoeveelheid reacties, voor de prachtige theorieën op het forum en de massale deelname aan de quiz.
Op dit moment weten wij nog niet zeker of er een nieuwe reeks van Wie is de Mol? zal worden gemaakt. Maar, zodra hierover duidelijkheid komt, zullen wij hier natuurlijk over berichten op deze site.

Om niet helemaal Mol-loos de zomer door te hoeven gaan, wordt de serie van vorig jaar herhaald. Vanaf maandag 23 juni tot en met 1 september om 09.50 uur op Nederland 1, kunnen jullie nogmaals genieten van de avonturen in Portugal.

En dan… eindelijk, de uitslag van de quiz. Veel mensen hebben de moeite genomen om wekelijks de quiz te spelen. Het viel ons op dat de gemiddelde score hoog was. Maar zoals bij iedere quiz, is er ook deze keer iemand die beter was dan de rest. De gelukkige winnaar van de Wie is de Mol? quiz, is: Wendy Geurkink.

Zij wint een reis voor twee personen naar Canada. Van Harte gefeliciteerd!!!!!! Voor de volledigheid, onderaan deze pagina staat de top tien van beste deelnemers.

Tenslotte: Zoals iedereen heeft kunnen zien, zaten er in de TV afleveringen van Wie is de Mol? een aantal verborgen aanwijzingen. Het zal jullie niet verbazen dat er ook op deze site een aantal geheime aanwijzingen zaten verstopt. Zo zat er elke week in het plaatje van de geldpot een gezicht verborgen. Dit was altijd het gezicht van de afvaller van de week daarop. In de foto bovenaan de pagina hints zat het gezicht van Elise verwerkt En tenslotte: In de foto bovenaan de pagina statistieken zat het gezicht van Ron verwerkt. Rest ons niets anders dan jullie nogmaals hartelijk te bedanken. En wie weet tot ziens!

Lijst van beste spelers quiz zijn: (inlognamen) 2. iwalter 3. marjonwalter 4. paashaas2003 5. edwardwalter 6. marijke1 7. henrikespoelstra 8. marijkespoel 9. christinesp 10. raoulvb


 
De laatste aflevering van dit seizoen!
 
De weken van spel, strijd en sabotage komen tot een eind. Op het dak van één van de hoogste wolkenkrabbers van Montreal volgt de langverwachte ontknoping. Eindelijk kan Elise zich als Mol bekend maken.

 
SERIE:
 
Angela Groothuizen maakt met tien onbekende Nederlanders een avontuurlijke tocht door Canada. De deelnemers kennen elkaar niet, maar weten wel dat één van hen een verrader is: één van hen is 'De Mol'. Tijdens hun tocht moeten ze zeer uiteenlopende opdrachten tot een goed einde brengen. Avontuur,mysterie en mensenkennis spelen een belangrijke rol, want alleen samen kunnen ze de opdrachten tot een goed einde brengen. De Mol is altijd onder hen en probeert de uitvoering van de opdrachten te saboteren. Aan het eind van iedere aflevering valt een kandidaat af, tot er slechts één winnaar overblijft.  

Offline nettie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re:Herhaling Portugal
« Reactie #41 Gepost op: 15-06-2003, 17:18:32 »
Leuk dat de oude series weer worden herhaald  ;) Maar waarom zenden ze niet eerst de oudste series uit? De eerste serie ken ik nog niet en er zullen vast meer mensen zijn die de eerste nog niet kennen. Maar het is in ieder geval al leuk dat ze iets herhalen.
Offline nettie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re:Herhaling Portugal
« Reactie #42 Gepost op: 20-06-2003, 16:45:06 »
Ik keek vandaag in de tv-gids en daar stond inderdaad dat op maandag op nederland 1 om 10:05u wie is de mol wordt uitgezonden. Dus allemaal kijken maandag  ;) of de video programeren.
Offline Andreh6

  • Forumlid
Re: Herhaling Portugal
« Reactie #43 Gepost op: 20-01-2005, 01:18:11 »
is 23 juni geen donderdag? ::oink::

Offline sjulie

  • Forumlid
Re: Herhaling Portugal
« Reactie #44 Gepost op: 20-01-2005, 01:26:29 »
en 2003,Paco.... ;)

Offline Andreh6

  • Forumlid
Re: Herhaling Portugal
« Reactie #45 Gepost op: 10-03-2005, 21:36:01 »
 ::schaam:: ::schaam:: ::schaam::