Waarom registreren?

Voordelen registreren

Meedoen op het forum
Je kunt berichten plaatsen en stemmen bij de polls. Doe mee aan de discussie en gesprekken. Laat je mening horen en deel je visie met anderen.

Pool
Je kunt meedoen aan de pools die regelmatig gehouden worden. Voorspel wat er gaat gebeuren. Wie wint? Wie valt af? Waag een gok!

Prive berichtjes
Je kunt aan andere geregistreerden prive berichtjes sturen en van hen ontvangen. Communiceer met al je forumvrienden
Nieuw indicator
Het forum houdt voor je bij wat je wel en wat je niet gelezen hebt. Worden er nieuwe berichten geplaatst in een topic, dan verschijnt er een knopje . Klik er op en je gaat naar waar je gebleven was. Je hoeft nooit meer te zoeken en je mist niets!
One for all
Je hoeft slechts ťťn keer te registreren. Daarna kun je inloggen op alle realitynet websites met jezelfde inlognaam en wachtwoord!

Ik wil registreren!

We heten je van harte welkom, als je je gaat registreren op onze sites. Echter er zijn een aantal gedragsregels waar men zich bij ons aan dient te houden. Neem nota van deze regels zodat je een beetje weet hoe het er aan toe gaat bij Realitynet.

Ook stellen wij een aantal regels ten aanzien van je nickname:
  • Je nick mag maximaal 15 karakters (letters en cijfers) hebben. Langere nicks beÔnvloeden namelijk de layout van het forum op sommige plekken.
  • Nick's met allerlei speciale tekens als versiering zoals * & ~ # @ enz. zijn niet toegestaan.
  • Je nick mag geen email (al dan niet werkend) zijn.
  • Geen nick in breezertaal. (bv. eindigend op 'uhhhhhh')
  • Je nick mag geen datum zijn zoals 17-03-05.
  • Geen politiek gevoelige nicks die weerstand zouden kunnen oproepen bijvoorbeeld Samir A of Wilders.
  • Geen beledigende nicks zoals Bush_sucks of fucking_pope.
  • Je nick moet een normaal uit te spreken naam zijn. Dus geen rare combinaties van letters en cijfers die niet of nauwelijk uit te spreken zijn, een zin vormen of tot iets oproepen oid.

Veel plezier op Realitynet!! ::ok::