Quotes aflevering 7

 

Sprien
PieterJan over de aflevering die komen gaat: "Achterdocht viert hoogtij."

"Het was een soort van computerspel waar je in terecht kwam." Sanne beschrijft haar gevoel bij het binnenrijden van Tokio.

Nadat PieterJan de eerste opdracht op de oversteekplaats heeft uitgelegd aan Erik merkt deze op: "Oh. Oké. Dus weer geen jokers voor mij."

Kim snapt het spel. "Ik vertrouw gewoon niemand."

"Ik hoop dat de groep vandaag sterker is geweest dan de Mol," aldus Erik die eigenlijk maar weinig vertrouwen heeft in zijn voorspelling.

Erik: "Waarom ga je met Kim uit dineren vanavond?"
Arjen: "Misschien vind ik haar wel gewoon een leuk meisje."
"Op een gegeven moment raakten we ze kwijt. Al vrij snel eigenlijk. Ik geloof na twee minuten." Arjen en Kim zijn niet zo van het achtervolgen.

Sanne pakt op een gegeven moment de kaart van Erik af. "En nu ga ik kijken, want jij hebt ons echt al 10 minuten gekost."

Erik, aan het einde van de tweede opdracht" "Geen groene envelop, maar wel een PieterJan."

Terwijl Arjen en Kim dineren, evalueert de rest de dag. Frits: "Ik snap nog steeds niet waarom Kim een lege koffer kiest."

De volgende dag zitten de kandidaten in de lobby van het hotel te wachten als de telefoon begint te rinkelen. Frits: "Hé, de MolFoon!"
Erik nam zijn telefoon maar niet op. Arjen begint tegen de laptop te praten. "Neem je telefoon nou op, we hebben 'm al!"

De opdracht is al mislukt doordat de tijdslimiet is overschreden. Toch doet Erik net of ze het geld nog kunnen krijgen. Tegen Kim en Sanne roept hij: "Rennen rennen! Kom op, nog dertig seconden!" En als ze binnen zijn: "YES! We hebben het weer niet gered."
Kim, boos: "Ik dacht dat we nog dertig seconden hadden."
Arjen: "Ja, dat riep Erik voor de grap.

Frits vindt iedereen verdacht. "Ik denk dat ik een zwevende kiezer ben geworden."

"Ik heb één van jullie erg onderschat, denk ik," aldus Arjen terwijl hij naar zn rode scherm kijkt.