Tien Tien de Geit

Tien Tien de Geit


Bh, ik ben Tien Tien en dit jaar probeer ik jullie hier van funstuff te voorzien!

Klik hieronder voor leuk vertier en kom vaak terugkijken voor meer plezier!

 ::vergroot:: 10:10 van een onderschrift voorzien.
 ::vergroot:: Spelletjes gebaseerd op de afleveringen

10:10 van een onderschrift voorzien.

Bh, hebben jullie zin in een wedstrijdje? Ik (b)laat hier elke aflevering een shot zien. Aan jullie om er een leuk onderschrift bij te verzinnen. Wees creatief en verzin zo de gekste dingen!

Je kan elke week n onderschrift posten (post je er meer, dan kijk ik enkel naar je eerste, want ik ben ook maar een geit, ik kan er geen honderd bijhouden  ;) ). Bh. Ik kies de vijf leukste onderschriften uit en jullie mogen dan stemmen op de leukste. Kijk hier na enkele dagen terug om te zien of je met jouw onderschrift in de Top 3 beland bent, of zelfs het bste onderschrift hebt gepost!

Oh ja, nog even dit: aangezien ik Tien Tien de Geit ben, lk het mij leuk om als shot voor de onderschriften telkens het shot te gebruiken dat om 10:10 in beeld was! Tenzij het iets sufs is zoals een kandidaat die z'n biecht zit te doen, dan neem ik het shot nt ervoor of erachter.
Tijd voor het rste shot van aflevering 1. Horace die boven mhj hangt in onze bus. Laat je fantasie de vrije loop en post je creatiefste onderschrift in dit topic! Veel plezier en succes!

Aflevering 1


De Top Drie is geworden:
3. "Uhh, dames en heren... Kunt u mij ook vertellen waar ik zo'n geit kan kopen?" - LdHmolletje
2. (gedeelde plaats)
"Zie ik daar nou Jody Bernal?!" - Molow & "U kunt uw reddingsvest vinden onder uw stoel. Voor meer informatie kijkt u op de informatiekaart in de stoelzak voor u." - PM

1. "Zit daar achterin de bus nou ng een geit, of is het Pepijn Gunneweg?" - Willemson


Aflevering 2

De Top Drie is geworden:
3. Gedeelde derde plaats voor drie onderschriften, namelijk:
- 'Deze microfoon ruikt een beetje naar piratenschip...' - polidoli
- 2 cruesli, 1 pak bokkepootjes, 2 zakken witte bollen, maaslander kaas, wc rollen, geitenvoer...' Pj: 'Horace, je moet mijn blaadje voorlezen, niet dat ene boodschappen lijstje wat nog in je broekzak zat.' - Chelinka
- 'Zal ik gewoon meteen vertellen dat ik de mol ben, of moet ik eerst nog wat engelse zinnen zeggen?' - Molow

2. "Blonde pruik kopen, tegen geit aanplassen, bord van theater ontvreemden en bord met Ana erop terugplaatsen.. oh, sorry jongens, verkeerde briefje." - Lautjuh
1. "Wil de eigenaar van de geit met nummerbord 10-10 zich melden bij de receptie?" - Daedalus

Aflevering 3
De Top Drie is geworden:
3. Gedeelde derde plaats voor twee onderschriften, namelijk:
- "Die deur lijkt net echt" - Pharos
- Soundos: "Een kloddertje roze hierrrrrr... een kloddertje roze daarrrrrr."  - maud

2. "Onverwacht ontslag vriendlief, widm'11 reageert op vacature." - Lester
1. "Lomed BV, voor al uw schilderwerk!" - Daedalus
Aflevering 4
De Top Drie is geworden:
3. Gedeelde derde plaats voor drie onderschriften, namelijk:
- Pssst Anna........kijk niet om! Er zit weer iemand met een pruik achterin.... - Juliana
- "Pff, spiegels stellen.. Jaja, wijven en techniek, haha.. Jan waarom zie ik niks!?" - Mollemaarten

- Pieter Jan, achterin zien we die geit weer - >>Tommie<<
2. "Dat is dan drie strippen, Jan!" - Avogadro
1. Anna: "Zijn we al verlost van jouw El Salvadoraanse groupies?" - Daisy
Aflevering 5


De Top Drie is geworden:
3. Opschieten Karin, je weet nooit hoe een paard een mol vangt - Lukie4
2. PJ: Ik hoop dat jullie allemaal goed opgelet hebben, er liepen een tweetal mensen langs jullie, de mol en de hulpmol. [Soundos trekt de mond wijd open] Soundos: Neeeeeeee...?- Justin98
1. Onkie en Tonkie in Nicaragua - Soes
Aflevering 6


De Top Drie is geworden:
3. Anna: H Pat, als we zometeen helemaal onder water zijn dan is dit het teken dat je met je hand maakt om aan te geven dat alles o.k. met je is.. - Juliana
2. Was het nou wel zo'n goed idee om lopend door die wasstraat te gaan? - Bodejos
1. "Uw beltegoed bedraagt op dit moment: 0 euro en 11 cent..." - Sylvester
Aflevering 7


De Top Drie is geworden:
3. PJ in gedachten:"Benieuwd wat die molloten hiervoor over hebben op de Molfandag" - Juliana
2. Was Hmm hier ook al geen bereik... Stomme T-Mobile... - Tsubasa
1. "Sorry Pepijn, ik kan je geen 3 jokers geven voor 100 euro en een winegum" - Qper
Aflevering 8

De Top Drie is geworden:
3. Ze hebben hier zelfs een MacDonald's ! - G-root
2. "Karin de Groot nu ook in Expeditie Robinson" - Exspecto
1. "Jaahaa, Karin is kritisch! En heel boos ok!" - Daedalus
Aflevering 9

De Top Drie is geworden:
3. De Mol:"Ik heb hier 400 euro. Kan jij dit in de koffer van Anna stoppen op het vliegveld?" - Daisy
2. Gedeelde plaats!
Art: Onze presentator duikt overal zomaar op, zou jij hem in de krater van de Cerro Negro willen gooien? - mollenvanger20
Art: "Kan jij even naar een internet cafe om een paar tweets voor mij te versturen?" - Rat

1. Anton: Zou je Jody Bernal uit de gele bus willen halen? Ze spelen nu al 9 afleveringen zonder mol. - Niuno

Spelletjes


Bh, ik ga voor jullie elke week op zoek naar leuke spelletjes ergens op het wereldwijde wb die enigszins te maken hebben met elke aflevering.
Klik op de afbeelding van het spelletje om er naartoe te gaan.
Hopelijk vinden jullie ze leuk!
   
Aflevering 1
In het spelletje Goat Jump spring je met een geit heen en weer naar hogere oorden. Volgens het spel heet de geit Bobo, maar wij dopen hem natuurlijk snel om naar Tien Tien!
Spring op zonnebloemen om hoger te geraken. Of neem een raket. Of laat je hoger dragen door vogels! Eet fruit voor extra punten en pas op voor platformpje met een tak, deze brokkelen namelijk langzaam maar zeker weg, waardoor de grond onder je poten verdwijnt...
Wat flauw! Nergens op het internet staat een vuurwerkspelletje met een El Salvadoriaanse achtergrond! Dan maar de skyline van Londen. Hier wordt de ene vuurpijl na de andere afgeschoten. Jij moet ze op tijd aanklikken om ze tot ontploffing te brengen. Het is Game Over als je een vuurpijl mist, maar op zich krijg je dan nog het mooiste vuurwerk te zien...
Vergeet vooral niet om de kleuren in de gaten te houden! Misschien zit er een geheime boodschap in...
Aflevering 2
Er zijn genoeg dating sites op internet, maar geen spel waarbij je moet raden welk dating site tekstje van wie is. En echt leuke boobytrap games vond ik ook niet. Daarom twee spelletjes gebaseerd op Levend Stilleven waar de verschillen gezocht moesten worden.
Bij dit eerste spel volg je plaatje na plaatje de mysterieuze dromen van een schoolmeisje terwijl jij de subtiele verschillen tracht te vinden.
Het tweede 'Spot the Difference' spel neemt je mee naar het magische Alice in Wonderland. De verschillen zijn subtiel verstopt in de mooie plaatjes. Bovendien wordt het in level 2 al meteen een tikkeltje moeilijker wanneer het ene plaatje een spiegelbeeld van het andere plaatje wordt.
Aflevering 3
Geen spel dit keer, maar wel een programma waarmee je jouw favoriete afbeelding kan laten rasteren en in uitermate grote afmetingen uitprinten, zoals de dame hiernaast heeft gedaan. Die foto bestaat uit verschillende kleine en grote zwarte punten.

Hiermee maak je dus ook je eigen Beatrix op billboard formaat!
In dit spel zit je opgesloten in een hotelkamer. Geen medekandidaten op een tv scherm die uitbeelden waar andere mensen hun sleutel kunnen vinden, nee, je bent helemaal op jezelf aangewezen. Verzamel aanwijzingen en voorwerpen om uit deze hotelkamer te ontsnappen!
Aflevering 4
In dit spel bestuur jij, net als de kandidaten, een bus over een slingerend parcours. Jij kan wel meer zien dan de kandidaten, maar hebt dan wel weer de extra hindernis dat er ook auto's heen en weer rijden die je moet ontwijken. Rij voorzichtig, maar niet te traag, want je hebt maar vijf minuten!
De kandidaten moesten samen 666 meter afleggen over kabels hoog boven de grond. In dit spel ben jij een insect die over elektriciteitskabels hoog boven de grond moet lopen. Wel uitkijken dat je niet tegen een kraai loopt, want dan eet die je op! Raak jij in je eentje verder dan 666 meter?
Aflevering 5
In dit spel stormen de koeien als bezetenen op je af. Jij zit helaas niet veilig op een paard, zoals de kandidaten! Je moet de koeien dus trachten te ontwijken. Je hebt 5 graszoden waarmee je kan schieten, maar als die op zijn, is er nog maar n ding dat je kan doen: RENNEN!
Race net als de kandidaten met een terreinwagen door een wild parcours! Maar wees voorzichtig, want ook een terreinwagen kan kapot gaan...
Aflevering 6
Niet echt een spel, maar wel een leuk tijdverdrijf: klik op de afbeelding hiernaast om naar de satteliet kaart van Lon te gaan. Het brengt je rechtstreeks naar het Texaco tankstation waar de kandidaten meermaals voorbij kwamen.
Als je vervolgens net boven de kaart op 'Bewerken' klikt, kan je dmv het vakje 'Toevoegen' lijnen tekenen in het stadscentrum en zo zelf je eigen woorden of je naam in de straten van Lon, Nicaragua schrijven!
Het gewone Mastermind spel, zonder strandlakens.
Aflevering 7
De enige gelijkenis dat dit spel met het onderwaterlabyrinth gemeen heeft, is de titel: Underwater treasures. De kandidaten moesten hun geld, hun "treasures" ook onder water zoeken.
Maar daarbij houdt de gelijkenis ook op. Dit spel is een standaard "schiet gekleurde ballen naar gelijke kleuren om ze te verwijderen" spel. Als je die spellen leuk vindt, dan veel plezier hiermee!
"Ik heb gerend, ik heb gerend! Alsof de lava achter me aan zat!" aldus Art wanneer hij van de vulkaan af rent. In dit spel barst er cht een vulkaan uit en moeten de dieren wegrennen voor de lava die aan komt stromen. Jij moet je door de jungle loodsen en kan in een panter veranderen voor snelheid en grote sprongen, in een aap om aan lianen te zwieren of in een muis om door kleine gangetjes te lopen.