Quotes aflevering 8

 

dolfie
Anna na het vertrek van Pepijn: “Ik voel me nu net de zwarte weduwe, eerst Hanna, daarna Horace en nu Pepijn.”


Soundos: “Ik vond het raar dat Karin de hele tijd de verrekijker in d’r handen wilde houden.”

Patrick: “Hee, hee, Soun, ik wil niet dat Karin de hele tijd aan dat ding zit……”

Soundos: “Ik kijk naar de vuurtoren en zie met grote koeieletters op die vuurtoren 3 6 2. En Karin had dat niet gezien. Dat vind ik heel apart.”

Art: “Anna zag met haar haviksogen al vrij snel, dat er cijfers op het strand geschreven werden”.

Art: “Kijk, het is natuurlijk voor veel mannen een droom om met Anna Drijver samen, opgesloten te zitten in een vuurtoren. Dus om nou te zeggen dat ik heel veel haast had om dat slot open te maken zou ook weer overdreven zijn.”
                                                
Karin: “Patrick vond alles goed. Het maakte niet uit hoe onzinnig het idee was,  Hij deed met alles mee.:

Art: “Pieter Jan, ik weet niet waar die man vandaan komt  om eerlijk te zijn, want die is overal. Opeens was Pieter Jan er.”

Anna: “Je moet jezelf als mol nog wel een beetje aan kunnen kijken in de spiegel.”


Patrick, na de opdracht, in de bus: “Ik vond het verschrikkelijk met deze 2 vrouwen op het eiland. Ik bedoel, als ze me van te voren hadden gezegd, je mag met 2 vrouwen naar een onbewoond eiland, is dat toch een hele andere gedachte, dan met deze 2. De ene vertrouwt alleen zichzelf, en die andere lult de oren van je kop af”

Patrick bij de opdracht in de krater: “Ik heb € 50,-- gepakt, die onze grote vriend Art gewoon over het hoofd heeft gezien. Hij stapte er gewoon overheen…..”

Patrick: “Ik ben af en toe wel een beetje bang dat Art met meerdere mensen een lijntje heeft. Maar goed, als ik daar aan ga denken, dan word je gek.”

Art: “Die twee haaien hangen hier om me heen…….” “Het was echt zo genant. Het was echt om je kapot te schamen.” “Het was echt een kansloze missie.”
                                                     
Soundos over de gebrekkige communicatie met de portofoon: “Elk seizoen van Wie Is de Mol is er gezeur over de porto. Terwijl heel Nederland ondertussen weet: je moet indrukken en praten.”

Soundos, toen ze weer binnen was in het ziekenhuis, met het geld: “En ja hoor, het is me gelukt! € 200,-- in the pocket, en daar ben ik heel trots op!”

Art over de vraag: Wanneer was de slag bij Nieuwpoort?: “Volgens mij heb ik dat in de allereerste klas van de basisschool gekregen, en vervolgens in elke klas, elke week herhaald….”

Patrick: “Ik schat de algemene ontwikkeling van deze groep bijzonder hoog in, maar onder druk………..”

Patrick over het vertrek van Anna: “Eén spel heeft ze niet goed gespeeld. En dat is het spel: Wie Is De Mol……….”