Profiel Marit

Wie is Marit?

-ELISE-
Na haar middelbareschooltijd volgde Marit een toneelopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waar ze in 1994 eindexamen deed als actrice.

Marit presenteerde een aantal jaren het kinderprogramma Boogie Woogie op Kindernet.Daa rna speelde ze onder andere in tv-series als Costa en Onderweg naar morgen. Marit is verder bekend van haar rol als verpleegster van Gert-Jan Dröge. Ook haart deelname aan een reclame van een notenkaas is zeer bekend.

Op de radio was Marit te horen als sidekick bij Radio Veronica en City FM. Van 2004 tot 2008 presenteerde Marit het programma CampingLife dat werd uitgezonden op RTL 4. Naast haar presentatieklussen was ze in 2007 met Elvira Out ook te zien in een reclame voor het wasmiddel Andy. Vanaf 2008 presenteert Marit samen met Dolores Leeuwin het Teleacprogramma Knoop in je Zakdoek. Op 26 januari 2009 werd bekend dat Marit van Bohemen een hoofdrol zal gaan spelen in het nieuwe seizoen van de dramaserie Voetbalvrouwen waarin ze de rol van Solange vertolkte. In het najaar van 2009 presenteert Van Bohemen een spelletjesprogramma bij Teleac, De Taalmeester.

Bron: www.wikipedia.nl
Op deze pagina vind je:
::vergroot:: Quotes
::vergroot:: Stemgedrag

Quotes en opvallende uitspraken

-ELISE-
Aflevering 1

Marit kreeg een vrijstelling van Tim en Frits en meteen aan het begin van de derde opdracht werd dit bekend. "Art vroeg of de drie met een vrijstelling naar voren wilden stappen. Toen voelde ik me een soort verrader. Ik moest ook naar voren stappen."

"Ik kom je dadelijk even aftrekken", grapt Marit nadat ze de vrijstelling kreeg. Het gezicht dat Frits vervolgens trekt, hebben we allemaal gezien… ;D
Aflevering 3

De groep komt aan bij de toren waar Marit en Maarten opstaan. Onbedoeld is Marit behoorlijk beledigend richting één van haar medekandidaten. ”Die rooie daar is Liesbeth!”
Aflevering 4

‘Toen zijn we gaan fietsen en kwamen we bij een loods aan, daar stond Art. Toen dacht ik: dat is foute boel’ zei Marit.

Anne-Marie: ‘Wat is Gulpje? Oh dat is Hadewych!’
Marit: ‘Ja maar hij staat hier, wat moeten we ermee?’

‘Aangezien ik Anne-Marie achterop had zitten, één van mijn potentiële verdachten, dacht ik zodra zij nee zegt, doe ik ja’ legt Marit uit.

Anne-Marie: ‘Jij bent eigenwijs zeg.’
Marit: ‘Ja he? Maar dat komt omdat ik je niet vertrouw.’
Anne-Marie: ‘Ik vertrouw jou niet!’

Anne-Marie: ‘DAAR ZIJN WE AL GEWEEST!’
Marit: ‘Ja, doeii!’
Aflevering 5

Marit: Ik ben totaal vergeten om zelf ook eens wat geld te pakken, of een joker te pakken. Ik dacht alleen maar; zij moet weg, zij moet weg, zij moet uit het spel. Maar toen bleek het ook game over.

Marit kan er niet goed tegen als William de porto niet aan haar wil geven: Ik heb me echt de pleuris geërgerd in eerste instantie. Echt hoor.

Marit tijdens het invullen van de test: De tunnelvisie is bij ‘Wie is de mol’ beroemd en berucht. En ik zit daar wel in. Dat is een groot risico, dat weet ik, maar ik kan er bijna niet meer uit.

Stemgedrag: Op wie stemde Marit

-ELISE-
Afl 1
Afl 2
Afl 3
Afl 4
Afl 5

Praat mee over Marit op ons forum!

-ELISE-