Wie is de Mol? 2012 - Quotes Aflevering 1

De leukste uitspraken!

De eerste woorden van het nieuwe seizoen zijn voor Liesbeth: "Helemaal alleen. Dat was zo bizar. Ik ben denk ik nog nooit van mijn leven zo alleen op een strand geweest."

"Ik voelde me een soort Lucky Luuk", aldus William terwijl hij alleen over de uitgestrekte vlakte loopt.

Anne-Marie wordt door William beschuldigd dat ze geld heeft kwijtgemaakt. Ze is hier niet blij mee. "Er stond helemaal geen paal! Je bent gek geworden, in je hoofd. IJle lucht."
Frits beschrijft zichzelf: "Mijn karakter is dat van een echte kreeft. Kreeften zijn volgens mij altijd heel lief voor hun omgeving maar zijn ook van die krabbetjes dus als je erop gaat staan kan je een knauw krijgen."

Anne-Marie heeft een plan om mensen naar het vliegtuig te lokken. "Ik ga kijken of ik mensen kan roepen met mijn zoetgevooisde, dragende stem."

Liesbeth loopt als een kip zonder kop over de vlakte. "Ik weiger op te geven. Daar ben ik nu heel trots op. Ik heb níet opgegeven."

"We gingen naar een gletsjer. Leuk… NOT! Das helemaal niets voor mij, geef mij maar liever zon." Dio ziet de tweede opdracht van deze aflevering helemaal niet zitten.
De pot staat in het rood. William probeert de stemming erin te houden: "Nou jongens, -500. Ik zeg, topdag!"

Marit kreeg een vrijstelling van Tim en Frits en meteen aan het begin van de derde opdracht werd dit bekend. "Art vroeg of de drie met een vrijstelling naar voren wilden stappen. Toen voelde ik me een soort verrader. Ik moest ook naar voren stappen."

"Ik kom je dadelijk even aftrekken", grapt Marit nadat ze de vrijstelling kreeg. Het gezicht dat Frits vervolgens trekt, hebben we allemaal gezien… ;D

Terwijl Marit met haar handen in de lucht over de brug loopt, begin William zijn zoektocht naar de, volgens hem, verborgen Jokers. De groep kijkt van de zijkant toe en begrijpt er niets meer van. Hadewych: "Zijn ze nou stro aan het rangschikken?"
Marion en haar paintballgeweer waren geen goede vrienden. "Mijn ding is leeg!"

William staat zijn medekandidaten van de kant aan te moedigen. Marion refereert nog even aan zijn eigen actie. "Oh dus nu weet je opeens alles van paintball? Nu ben je de briljante paintballspeler? Jij moet echt helemaal niets meer zeggen. Nu jij in het hooi hebt lopen graven, ben je echt gediskwalificeerd voor ieder commentaar. Dankje."

"Er zit niks in de pot. Nul euro. Dus het is een hele trieste eerste aflevering eigenlijk." Tim vat de aflevering in drie zinnen samen.

Frits heeft zijn tactiek bepaald. "Ik heb inmiddels van verschillende kanten te horen gekregen, dat ik zwaar wordt verdacht. En dat lijkt me prima."

Marion ziet haar rode scherm. "Ik had een briljant inzicht! Maar blijkbaar niet het goede inzicht."