Wie is de Mol? 2012 - Quotes Aflevering 2

De leukste uitspraken!

Frits begint de aflevering met een zelfbedachte conclusie. "Als het gaat om 'Wie is de Mol?' is er in ieder geval één ding duidelijk: William is knettergek."

"Het is een beetje Lord of thé Rings," aldus Liesbeth terwijl de groep bij de waterval aankomt.

Dio ontpopt zich steeds meer als de luilak van de groep. Terwijl de groep nog onderaan de trap staat, oppert hij: "Is er iemand die helemaal geen zin heeft om die trap op te gaan?" En in de biecht: "Het is voor mij no big deal. Ik hou toch al niet van trappen lopen."

Maarten weet de zwemtijd van zijn olympische titel niet. Anne-Marie: "Wat?! Dat heeft in alle kranten gestaan."
Maarten staat zich te vervelen op de trap. "Hoe vinden jullie het uitzicht?"

"Ik denk dat we zo'n beetje het klunzige mollenteam aller tijden zijn," zegt Liesbeth als ook de vierde opdracht van dit seizoen de mist in gaat.

Liesbeth: "Wat hebben we fout gedaan?"
Art, met een droge stem: "Fout gerekend?"

Ook Hadewych beseft dat het zo niet goed gaat. "Ik denk dat wij wel geschiedenis schrijven met de pot zo lang mogelijk op nul te laten staan."

Aan het begin van de tweede opdracht vraagt Art om twee vrijwilligers die niet in één van de gereedstaande Jeeps wil rijden. Het blijft even stil, maar dan steekt Dio zijn hand omhoog. "Ja… ik heb geen rijbewijs."
"Het gaat natuurlijk weer mis met die portofoons." Hadewych ziet de bui al hangen aan het begin van de tweede opdracht.

"Eerst heb ik de eerste twee letters van het woord dat we moesten vormen goed gedaan. Maar daarna was het een ratjetoe." Is Frits aan het mollen…?

De tweede opdracht loopt ten einde. Maarten en Anne-Marie proberen het woord te ontcijferen. Volgens Maarten is de eerste letter een N. Maar Anne-Marie weet het beter. "Nee want een N gaat andersom. Dat is geen N. Of het zijn Russen, die het helemaal anders spellen."

Maarten en Anne-Marie proberen het woord te raden en gokken op WIDM. Frits: "WIDM… Nou, dat stond er in ieder geval niet."
Tim wil dat Dio blijft dus probeert hem een tip te geven over Hadewych. "Op haar moet je niet gaan zitten."
Dio: "Ik ga ook niet op haar zitten, maar misschien wel op haar stemmen."

Wat koppel drie daar gedaan heeft weet ik niet, maar die rooksignalen waren voor ons onleesbaar," aldus Frits die samen met Anne-Marie met grote vragende gezichten in de verte staan te turen.

Frits geniet van het spel. "Het is heerlijk om verdacht te worden." En: "Ik heb het in de politiek bar mee gemaakt maar zoals bij Wie is de Mol? heb ik nog nooit meegemaakt."