Wie is de Mol? 2012 - Quotes Aflevering 5

De leukste uitspraken!

Liesbeth vat kort samen hoe de sfeer was na de stemming in het HŲfdi-huis.; Van Glasnost was geen sprake. Iedereen was zeer chagrijnig, het was min 10 graden Celsius. Terwijl we eigenlijk blij moesten zijn want William en Marit waren binnen gebleven, maar de pot was leef en iedereen verdacht elkaar van vanalles.

William peinst over hoe er gestemd is: Bij mijn weten hebben Liesbeth en Frits en Tim rood gestemd. Maar ja, er waren maar 2 rode kaartjes dus een van die drie liegt.
William komt tot de ontdekking dat de volgende bestemming Allicante in Spanje is en zegt meteen; Dan kunnen we een heleboel siŽstaís doen!

Frits tegen William: Ik krijg nog 5400 van je.
William: Waarom?
Frits: Omdat ik de andere helft aan Marit vraag.
William: Waarom?

De kandidaten geven antwoord op de vraag van welke film het western muziekje was. Frits daarbij; En de muziek is van Ennio Morricone, en daar wil ik graag bonuspunten voor.

Anne-Marie: Gelukkig had William de ingeving Eierbakkie.

William over het antwoord op de vraag van Annemarie: Dat was eigenlijk puur toeval. Ik heb dat bord toen zien staan en daar stond toen Eierbakkie en dat vond ik toen een hele grappige naam.
Hadewych: Ik heb niet meer 70 lagen aan!, dit is gewoon een laag!
Liesbeth: Ik zie je figuur!
Hadewych: This is my body!

Hadewych: Ik had de hele tijd een soort van 15 lagen aan in IJsland, en nu liep ik daar opeens met een laagje, een laagje, een laagje gewoon, EEN LAAGJE!

Liesbeth; De sfeer is evenredig aan de temperatuur, het is weer warm en gezellig.

William: In IJsland was het gewoon zo koud, en hier, schijnt de zon, het is 30 graden, thank the Lord!
William: We zijn hier in het westerndorp, dit wordt vet! Ik ga vechten of schieten of springen van een paard, of een huifkar, of van een dak vallen, of euh. En dat kan ik wel.

Tim: Marit ging naar het kistje toe en ik zei tegen haar: ĎAls jij die joker pakt dan schiet ik je af.í  Maar toen drukte ze Anne-Marie weg. Waarom ging ze niet voor het geld?

Hadewich; Zoín gun in je hand doet ook iets met je kan ik je zeggen, want je wilt gewoon schieten!

Marit: Ik ben totaal vergeten om zelf ook eens wat geld te pakken, of een joker te pakken. Ik dacht alleen maar; zij moet weg, zij moet weg, zij moet uit het spel. Maar toen bleek het ook game over.
Hadewych ziet de wild west opdracht helemaal zitten: Whoehoe! Ik was zo blij jonge, ik dacht the game is on, weet je! Iím gonna shoot, Iím gonna run and gonna get the thing, weet je wel. Ik was helemaal blij.

Hadewich: Ja, ik voelde me gewoon te cool eigenlijk gewoon. Ik had ook het gevoel dat ik in slowmotion liep en dacht, wauw!

Tim wordt uit het spel geschoten door Liesbeth: En toen werd ik afgeschoten door Liesbeth. In mín rug, Liesbeth, je schoot me in mín rug.
Hadewich: Ja, ik heb een joker. En het is gek wat een joker met je doet hoor. Je ziet dan geld, maar je ziet ook een joker. EN je denkt, oooh joker, ooh joker. Dus ik heb gewoon een joker en ik ben hartstikke blij.

Frits probeert Marit ervan te overtuigen om niet op hem te schieten: Nu hebben we Marit al leren kennen als een soort chinees, pacifistische studente op een brug, dus ik dacht: Die moet ik er toch wel van kunnen overtuigen dat ze niet op me moet schieten.

Anne-Marie wil zien wat Liesbeth heeft gepakt: Show me what you got, honey![/]

Hadewych: En toen werd William de koelbloedige erbij gehaald.

Anne-Marie: Okee, dan weet ik genoeg.
Hadewych: Ik heb niet geschoten.
Anne-Marie: Nee, dat zag ik. Dus dat heeft William gedaan

Anne-Marie baalt ervan dat William haar heeft afgeschoten: Als ze me niet vertrouwen beter! Maar jammer voor de pot.

Frits: Het is weer duidelijk wie hier als enigste geld in de pot brengt
Tim: Frits is niet de mol!
Hadewych: En toen gingen we naar Almeria, wat Frits heel leuk het spaanse Almere noemt.

Tim heeft de kaart van Spanje niet echt goed in zijn hoofd: Ik heb geen idee waar het ligt. Ik weet dat het in Zuid-Spanje is, maar voor de rest geen flauw idee. Lekker dom

Marit kan er niet goed tegen als William de porto niet aan haar wil geven: Ik heb me echt de pleuris geŽrgerd in eerste instantie. Echt hoor.

Frits: Marit zei dat ze het kaartje boven had laten liggen. Hoe kun je nou zo onverstandig zijn om een vraag, welliswaar niet voor de aanstaande maar voor de volgende test te laten liggen op een dak van een Spaans echtpaar. On-voor-stelbaar

William: Liesbeth die zei dus tegen ons:í Op een gegeven moment ben je in een straatje en daar heb je een blauw huisí. Nou ja, er was dus echt een heel blauw huis en wij hebben daar echt aangebeld. En echt een minuut later zei ze: Ďmaar je moet niet het blauwe huis hebben maar het roze huis daarnaastí.

Anne-Marie: En we belden aan toen toen deden twee hele lieve mensjes zonder tanden open en toen gingen we naar binnen
Tim over het feit dat Marit het gevonden briefje aan hem liet zien: Ik weet niet waarom ze die aan mij liet zien, misschien omdat ze een hekel heeft aan Frits en William.

Marit tijdens het invullen van de test: De tunnelvisie is bij ĎWie is de molí beroemd en berucht. En ik zit daar wel in. Dat is een groot risico, dat weet ik, maar ik kan er bijna niet meer uit.