Profiel Jennifer

Wie is... Jennifer?

Naam: Jennifer Hoffman
Geboortedatum: 23 december 1980
Woonplaats: Amsterdam
Beroep: Actrice
Omschrijving: Gaat recht op haar doel af
Jennifer Hoffman werd door haar rol als Sam de Graaf in de RTL-serie Westenwind en vervolgens door haar rol als Maxime Noordhof in Spoorloos verdwenen en als Puck Rademaker in Verborgen gebreken.

Van 1999 tot 2002 was ze te zien in de serie Westenwind met onder anderen Marlies van Alcmaer, Inge Ipenburg en Daan Schuurmans. Later speelde ze in de soap Samen (2005) van Talpa. Ook speelde ze voor die zender in de improvisatiesoap Rauw!.

Sinds 5 januari 2006 speelt Hoffman de rol van Maxime Noordhof in de serie Spoorloos verdwenen van de AVRO. Vanaf maart 2008 was ze samen met Dennis Storm, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Filemon Wesselink, Hanna Verboom, Tygo Gernandt, Nicolette Kluijver en Willie Wartaal te zien in het BNN-programma Crazy 88, dat gepresenteerd werd door Peer Mascini. Vanaf mei 2008 presenteert Hoffman Passion for Fashion. Ze heeft het stokje overgenomen van Dyanne Beekman.

In 2009 was ze met Paul de Leeuw, Nelly Frijda en Najib Amhali te zien in de Nederlandse film Spion van Oranje van regisseur Tim Oliehoek. Hoffman speelde Lena, een van de hoofdrollen. In 2009 en 2010 speelde ze Puck Rademaker, een hoofdrol in de serie Verborgen gebreken op NET 5 rond een makelaarskantoor.

Sinds begin 2012 is Jennifer Hoffman te zien als vast teamlid in de muziekquiz Doe Maar Normaal op BNN, gepresenteerd door Ruben Nicolai. Ook was Jennifer sinds september te zien als Lisa de Graaf in de serie Dokter Tinus met o.a. Thom Hoffman en Jack Wouterse.

Bron: wikipedia.nl

Stemgedrag: op wie stemde Jennifer?

Praat mee over Jennifer op ons forum!