Profiel Yvonne

Wie is... Yvonne

Naam: Yvonne Coldeweijer
Geboortedatum: 21-12-1986
Beroep: Presentatrice en Actrice

Yvonne was tussen 2010 en 2013 als haar alter ego Keet! het gezicht van het nieuwe Telekids. Als het gezicht van Telekids bracht Yvonne meerdere singles uit bij 8ball Music. Tevens kreeg Coldeweijer dat jaar een rol in het derde seizoen van de Vlaamse jeugdserie Amika van Studio 100, waarin ze popster Cindy speelde.

Coldeweijer speelde vanaf september 2012 de hoofdrol Glinda in de musical Wicked en nam deze rol over van Chantal Janzen. Vanaf maart 2013 speelde Coldeweijer de rol van AriŽl in de musical The Little Mermaid. Tevens speelde ze in de speelfilm De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter (2012), waar ze de vriendin van Jack in vertolkte. Verder sprak ze als actrice stemmen in van hoofdrollen in animatiefilms, zoals "Alvin en de Chipmunks: Chipwrecked" en "Ted en de schat van de mummie".

Op het in 2014 verschenen album Berge verzet van Thomas Berge is ze te horen in een duet, 'Wat ik voel voor jou'. In september 2014 maakte Yvonne deel uit van de jury van het Junior Songfestival, samen met Xander de Buisonjť en Niels Geusebroek. In 2014 presenteerde Yvonne het programma Campinglife op RTL 4.

Tenslotte heeft Yvonne sinds juni 2015 een kanaal op YouTube, genaamd 'Life of Yvonne'. Op haar kanaal uploadt ze meerdere video's per week. De video's gaan meestal over beauty, mode, vlogs en over de liefdesrubriek #FIX.

Bron: Wikipedia.org

Praat mee over Yvonne op ons forum!