Overzicht Opdrachten

 


Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Over bruggen
In een rivier drijven kisten vastgebonden aan een brug, met daarin persoonlijke vrijstellingen. De kandidaten moeten deze omhoog trekken om de vrijstellingen te verdienen.
7.2 Log in!
 In Zicht
De kandidaten worden om beurten de dansvloer opgevraagd om de salsa te dansen. De vraag achteraf is alleen.. met wie hebben ze gedanst?
6.8 Log in!
 Rondje om de kerk
De kandidaten moeten blijven fietsen om tablets achterop hun fiets aan te houden. Hierop verschijnen opdrachten hoe laat wie op welke plek geld moet halen.
7.5 Log in!
Aflevering 2
 Ver tellen
De kandidaten moeten persoonlijke vragen beantwoorden. Hierbij moeten aantallen worden opgeteld, zoals hun totaal aantal huisdieren. Twee van de kandidaten kijken vanaf een hogere positie, en moeten uitvogelen welke combinatie van vage tekens het uitgerekende getal vormen. Hier moeten de overige kandidaten een metersgrote fotolijst omheen bewegen, waarna de twee kandidaten een foto van het omlijste getal kunnen nemen.
7.8 Log in!
 Uit stralen
LASER-opdracht! In een zaal schijnen en bewegen horizontale lasers. Een voor een moeten de deelnemers de zaal betreden, de lasers ontwijken, en het geld dat bij hun naambordjes ligt pakken.
8.4 Log in!
 Wachtkamer?
In groepjes kijken de kandidaten naar televisies. Deze laten hun vooraf opgenomen biechten zien over jokers en vrijstellingen. Ook kunnen ze via beeldschermen de andere groepen zien. Tussen de biechten verschijnen aanbiedingen: als een kandidaat de zaal verlaat, verdienen ze een geldbedrag of joker. Hoe lang blijven ze wachten?
8.9 Log in!