Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Afhaalchinees (8.4)
2. Parkeertarief (8.4)
3. Kleurwerk (7.9)
4. Wereldbeeld (7.7)
5. Wijsheid en geluk (7.2)
  1. Beltegoed (7.2)
2. Wijsheid en geluk (7.2)
3. Wereldbeeld (7.7)
4. Kleurwerk (7.9)
5. Parkeertarief (8.4)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
aflevering 1
 Wijsheid en geluk
De kandidaten moeten kiezen voor de route 'wijsheid' of de route 'geluk'. Tijdens de route vinden ze sleutels met een jaartal erop, deze sleutels passen op kistjes waarin een tekst zit met Chinese tekens. Deze tekens zijn ook te vinden op een hele grote muur aan het einde van de route. Wanneer de kandidaten de tekst vinden die overeenkomt met de tekst op hun briefje, kunnen ze het kistje dat erbij staat openmaken. Wanneer dit gelukt is, vinden ze afhankelijk van de route een vrijstelling of een zwarte vrijstelling.
7.2 Log in!
 Beltegoed
Verspreid over een markt hangen iPads, deze vertonen een slideshow met halve biljetten molgeld. Als het de kandidaten lukt om van beide helften van een biljet een foto te nemen, dan winnen ze het bedrag dat op het biljet genoemd staat. Bijkomende hindernissen: de kandidaten moeten mobiele telefoons lenen van de plaatselijke bevolking om de foto's mee te maken en met elke telefoon mag maar een foto gemaakt worden.
7.2 Log in!
 Parkeertarief
Kandidaten worden per tweetal opgesloten in de laadruimte van een vrachtwagen. Per vrachtwagen moet een ander spel gedaan worden om te kunnen ontsnappen. Wanneer dit lukt, moeten ze de vrachtwagen naar het juiste parkeervak rijden. Op elke vrachtwagen staat een getal of een euroteken en ze moeten de vrachtwagens zo parkeren dat er een zo hoog mogelijk bedrag uit komt.
8.4 Log in!
Aflevering 2
 Kleurwerk
De kandidaten moeten vier verschillende kastjes op vier kanonnen aansluiten, zodat uit deze kanonnen kleuren geschoten kunnen worden. Het levert extra geld op wanneer de kastjes ook nog aan elkaar geschakeld worden.
7.9 Log in!
 Afhaalchinees
De kandidaten moeten in een taxi stappen en hiermee een route rijden. Op deze route kunnen ze geld ophalen. De kandidaten moeten er wel voor zorgen dat ze binnen de tijd (met of zonder geld) bij de locatie aankomen waar Rik op ze zitten te wachten, want komen ze te laat, dan kost dit geld voor de pot.
8.4 Log in!
 Wereldbeeld
De kandidaten kunnen in een groot park verschillende gedeeltes van een wereldkaart vinden. De kandidaten in de controlroom moeten ervoor zorgen dat de andere kandidaten de stukken van de wereldkaart op zo'n manier in het park neerleggen, dat deze stukken samen een Chinese wereldkaart vormen.
7.7 Log in!