Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Mol laser (9.1)
2. Je draai vinden (9.1)
3. Alles kenners (8.6)
4. Porseleinen Kamer (8.6)
5. Theepot (8.4)
  1. Kleur rijk (5.4)
2. Cijferkunst (6.1)
3. Vrijstellingsroute (6.3)
4. Scherp stellen (6.5)
5. Doorzichtig (6.8)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
aflevering 1
 Wijsheid en geluk
De kandidaten moeten kiezen voor de route 'wijsheid' of de route 'geluk'. Tijdens de route vinden ze sleutels met een jaartal erop, deze sleutels passen op kistjes waarin een tekst zit met Chinese tekens. Deze tekens zijn ook te vinden op een hele grote muur aan het einde van de route. Wanneer de kandidaten de tekst vinden die overeenkomt met de tekst op hun briefje, kunnen ze het kistje dat erbij staat openmaken. Wanneer dit gelukt is, vinden ze afhankelijk van de route een vrijstelling of een zwarte vrijstelling.
7.1 Log in!
 Beltegoed
Verspreid over een markt hangen iPads, deze vertonen een slideshow met halve biljetten molgeld. Als het de kandidaten lukt om van beide helften van een biljet een foto te nemen, dan winnen ze het bedrag dat op het biljet genoemd staat. Bijkomende hindernissen: de kandidaten moeten mobiele telefoons lenen van de plaatselijke bevolking om de foto's mee te maken en met elke telefoon mag maar een foto gemaakt worden.
6.8 Log in!
 Parkeertarief
Kandidaten worden per tweetal opgesloten in de laadruimte van een vrachtwagen. Per vrachtwagen moet een ander spel gedaan worden om te kunnen ontsnappen. Wanneer dit lukt, moeten ze de vrachtwagen naar het juiste parkeervak rijden. Op elke vrachtwagen staat een getal of een euroteken en ze moeten de vrachtwagens zo parkeren dat er een zo hoog mogelijk bedrag uit komt.
8.2 Log in!
Aflevering 2
 Kleurwerk
De kandidaten moeten vier verschillende kastjes op vier kanonnen aansluiten, zodat uit deze kanonnen kleuren geschoten kunnen worden. Het levert extra geld op wanneer de kastjes ook nog aan elkaar geschakeld worden.
8 Log in!
 Afhaalchinees
De kandidaten moeten in een taxi stappen en hiermee een route rijden. Op deze route kunnen ze geld ophalen. De kandidaten moeten er wel voor zorgen dat ze binnen de tijd (met of zonder geld) bij de locatie aankomen waar Rik op ze zitten te wachten, want komen ze te laat, dan kost dit geld voor de pot.
8 Log in!
 Wereldbeeld
De kandidaten kunnen in een groot park verschillende gedeeltes van een wereldkaart vinden. De kandidaten in de controlroom moeten ervoor zorgen dat de andere kandidaten de stukken van de wereldkaart op zo'n manier in het park neerleggen, dat deze stukken samen een Chinese wereldkaart vormen.
7.7 Log in!
Aflevering 3
 Lijn(ver)diensten
De kandidaten moeten zorgen dat ze met de goede hovercraft meegaan en met de goede mensen bij de juiste halte terecht komen.
7 Log in!
 Beeldig
De kandidaten moeten aan de hand van beschrijvingen van foto's, de juiste beelden zoeken.
7 Log in!
 Theepot
De kandidaten moeten in een straatje vol met winkels verschillende delen van een theeservies bij elkaar zoeken. Wanneer ze het hele servies gevonden blijken te hebben, zit er nog een addertje onder het gras: ze mogen het gewonnen geld ook inruilen voor een bedrag dat gelijk staat aan de waarde van het servies.
8.4 Log in!
Aflevering 4
 Porseleinen Kamer
De kandidaten moeten objecten meenemen door een parcours dat vol staat met Chinees keramiek.
8.6 Log in!
 Verkeer(d)
De kandidaten moeten tien auto's verplaatsen via de juiste route en deze daarna op de juiste parkeerplaats parkeren.
8 Log in!
 Vrijstellingsroute
De kandidaten lopen een route langs verschillende kistjes. In de kistjes zitten geld, jokers of een groepsvrijstelling. Wanneer de meerderheid van de kandidaten voor de groepsvrijstelling kiest, is iedereen door naar de volgende aflevering.
6.3 Log in!
Aflevering 5
 Beeld en geluid
De kandidaten moeten verschillende opdrachten doen, deze leveren geld op als ze tot een goed einde worden gebracht. De opdrachten bevinden zich in een lasercirkel, wanneer deze opengaat moet er gewisseld worden. Als de laser aangeraakt wordt door een kandidaat, dan kan deze kandidaat niet verder meedoen aan de opdrachten.
8.3 Log in!
 Lettergreep
De kandidaten moeten op een markt op zoek naar de letters die samen de zin: 'Wie is de mol?' vormen. Vervolgens kunnen ze geld vinden op de plekken waar bepaalde van deze letters gevonden zijn.
8.1 Log in!
 Lezen & Schrijven
De kandidaten krijgen Chinese les. In het park zijn verschillende groepjes mensen Tai Chi aan het beoefenen, waarbij ze waaiers vasthouden. Op een van deze waaiers staat in het Chinees te lezen wie de mol is. De kandidaten mogen kiezen tussen geld voor de pot, of een rondje lopen door het park om zo te proberen erachter te komen wie de mol is.
7.3 Log in!
Aflevering 6
 Voice mol
De kandidaten moeten in een graanveld op zoek naar telefoons. Door de afstand tussen de telefoons te meten kunnen de kandidaten het telefoonnummer van Rik achterhalen. Als ze het goede nummer hebben gevonden, levert dit geld op.
7.7 Log in!
 Vak werk
De kandidaten staan allemaal in een ander vak. Elke kandidaat heeft een groep Chinezen in zijn vak staan. De kandidaten moeten door steeds met hun groep van vak te wisselen erachter zien te komen hoeveel geld elke kandidaat in elk vak waard is, zo kunnen ze het hoogste bedrag verdienen.
7.9 Log in!
 Alles kenners
De kandidaten moeten zoveel mogelijk enveloppen zien te vinden. Op deze enveloppen staan voor ons zeer bekende forumnamen. De laatste kandidaat moet vervolgens de enveloppen met namen die geld opleveren mee terugnemen.
8.6 Log in!
Aflevering 7
 Kleur rijk
Kandidaten zien auto's voorbij komen in verschillende kleuren (met verschillende kleuren nummerborden) en moeten na afloop vragen beantwoorden over de auto's die ze hebben gezien.
5.4 Log in!
 Mol laser
De kandidaten spelen een lasergame tegen de mol.
9.1 Log in!
 Scherp stellen
De kandidaten moeten in een toeristisch plaatsje verschillende foto's maken. Voor elke foto die voldoet aan de gegeven omschrijving komt er geld in de pot.
6.5 Log in!
Aflevering 8
 Kettingreacties
Kandidaten moeten door de stad fietsen naar een bepaald eindpunt. Als ze daar op tijd aankomen levert dat geld op. Hoe vaker ze onderweg van fiets wisselen, hoe meer geld het oplevert.
7.7 Log in!
 Je draai vinden
De kandidaten moeten vragen beantwoorden over dit seizoen. Daarna krijgt steeds een kandidaat de keuze om zijn/haar eigen antwoord te houden of door te geven. Wie aan het einde de meeste goede antwoorden heeft, wint een vrijstelling.
9.1 Log in!
 Doorzichtig
De kandidaten moeten op een doorzichtige brug kokers aan elkaar doorgeven, om zo in hun kistjes precies het bedrag te verzamelen dat er op staat.
6.8 Log in!
Aflevering 9
 Cijferkunst
Een groep kinderen laat een Kung Fu uitvoering zien. De kandidaten moeten uit de verschillende bewegingen cijfers halen. Deze cijfers vormen het geldbedrag dat de kandidaten kunnen winnen.
6.1 Log in!
 Onder de pannen?
De kandidaten verkopen Nederlandse gerechten. Per transactie die gemaakt wordt, komt er geld in de pot.
8.2 Log in!
 Richtingsgevoel
De kandidaten mogen een bepaald bedrag uit de pot inzetten. De mol vertelt de kandidaten in welke bakken geld zit. De kandidaten moeten kiezen of ze de mol wel of niet kunnen vertrouwen. Als ze de juiste bakken kiezen, kunnen ze het bedrag dat ze uit de pot hebben gehaald verdubbelen.
6.9 Log in!