Buddy Vedder


Buddy Vedder (25) is acteur, presentator en zanger.

In 2015 studeerde Buddy Vedder af aan de Frank Sanders Akademie voor muziektheater. Na zijn opleiding speelde hij in verschillende tv-series en films. Zoals o.a: ‘Goede Tijden, Slechte tijden’, ‘Elvy’s Wereld, So Ibiza’, ‘De Dylan Haegens Film’, ‘De Staatsgreep’ en ‘House Of No Limits’. Daarnaast spreekt hij ook stemmen in voor de meest uiteenlopende rollen. Waar ‘Spider-Ham’, in de Oscarwinnende film ‘Spider-Man into the Spiderverse’, zijn persoonlijke favoriet is.

Ook presenteert Buddy diverse programma’s bij zowel RTL, als AVROTROS en won daarvoor driemaal de ‘ZAPP Award voor beste presentator’. Onlangs was hij nog te zien als panellid in ‘The Masked Singer’ en als presentator van ‘Lang Leve De Muziekshow’. Hiervoor presenteerde hij o.a. programma’s als: ‘Het Junior Songfestival’, ‘Het Kinderprinsengrachtconcert’, ‘Te Leuk Om Waar Te Zijn, en ‘Het KerstMuziekGala’.

Naast bovengenoemde activiteiten maakt Buddy ook graag muziek. Dit doet hij op zijn YouTube kanaal, waar hij elke vrijdag een nieuwe cover plaatst.

(bron: avrotros)