Overzicht opdrachten

Overzicht opdrachten

Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Ontmaskerd? (8.7)
2. ver gelijken (8.5)
3. Waar rook is, is vuur (8.3)
4. Binnen en buiten bereik (8.1)
5. Vakbondje (8)
  1. Prikactie (6.3)
2. Net of net niet (6.3)
3. Avondklok (6.5)
4. (Af)troeven (7.3)
5. Vakbondje (8)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 (Af)troeven
De mol heeft de kandidaten in 2 groepen verdeeld. Met kleine opdrachtjes kunnen er troeven of geld verdiend worden. Aan het eind kunnen de kandidaten van de aftroeven groep ervoor kiezen om de troeven uit het spel te halen voor 200 euro per stuk.
7.3 Log in!
 Avondklok
Met behulp van 3 zandlopers moeten de kandidaten 3 tablets om precies 23:22 stilzetten. Ze mogen maximaal 10 minuten ervandaan zitten.
6.5 Log in!
 Ontmaskerd?
De kandidaten moeten een pleidooi houden voor een livestream. De kijkers mogen stemmen op wie zij denken dat de mol is. De 2 kandidaat met de minste stemmen krijgt een vrijstelling. Deze mag ook nog een andere kandidaat aanwijzen. Heeft de mol een vrijstelling, dan gaat er 5000 euro uit de pot. Heeft het publiek de mol de meeste stemmen gegeven, dan gaat er 5000 euro in de pot.
8.7 Log in!
Aflevering 2
 Binnen en buiten bereik
De kandidaten moeten in een theater allerlei mini-opdrachtjes uitvoeren in 2 groepen, waarbij een draaiende schijf en een pot honing een belangrijke rol spelen.
8.1 Log in!
 Prikactie
De kandidaten moeten vanaf een rijdende jeep groene ballonnen doorprikken. De rode ballonnen moeten juist blijven hangen. De gouden ballonnen leveren alleen in de laatste ronde geld op.
6.3 Log in!
 ver gelijken
De kandidaten moeten foto's reconstrueren. De mol heeft een aantal elementen uitgekozen die terug moeten komen in deze foto's. De hoeveelheid geld die te verdienen is hangt ook af van of de kandidaten zichzelf herkennen in een door Fresia en Thomas' gemaakte foto waarbij lichttechniek een belangrijke rol speelt.
8.5 Log in!
Aflevering 3
 Net of net niet
De kandidaten moeten met een katapult doelen in het meer proberen te raken
6.3 Log in!
 Waar rook is, is vuur
De kandidaten spelen een lasergame en moeten hun eigen kistjes met vingerafdruk open proberen te maken om geld te bemachtigen.
8.3 Log in!
 Vakbondje
De kandidaten kunnen geld of troeven winnen als ze een zak zand in een bepaald vak laten vallen. Hun tegenstander krijgt dan niks. Tenzij ze allebei naar het einde lopen. Dan krijgen beide kandidaten een vrijstelling.
8 Log in!