Funstuff Overzicht

Overzicht


Naast de serieuze pagina's waar we op mollenjacht zijn, hebben we leuke extra's, oftewel de funstuff! Hiermee kan je nog langer met Wie is de Mol bezig zijn dan ooit tevoren. Schrijf een column met jouw visie op Wie is de Mol of lees die van andere mede-molloten. Test je Molkennis in quizzen en puzzel erop los in Wie is de Mol stijl puzzels. Bedenk de leukste onderschriften bij het onderschriftenspel en geniet van de tekeningen van talentvolle molloten.

Heb jij zelf Funstuff en wil je dit graag delen via deze pagina? Neem dan contact op met Miek1999

Ga naar:
::vergroot:: Onderschriftenspel
::vergroot:: Puzzels
::vergroot:: Tekeningen Vriendlief
::vergroot:: WIDM Examen 4.0
::vergroot:: Het WIDM Lettertype
::vergroot:: Columns
::vergroot:: Avatars
::vergroot:: Moldle

Onderschriftenspel

Het onderschriftenspel is een spel waarbij er een screenshot uit de aflevering wordt gepost en hierbij de grappigste onderschriften worden bedacht. Nadat de onderschriften zijn verzameld kan er gestemd worden op de genomineerde onderschriften. Het onderschrift met de meeste stemmen wint. Aan het einde van het seizoen kiezen we nog het onderschrift der onderschriften. Deze persoon krijgt ook een plekje in onze Hall of Fame. Het onderschriftenspel is HIER te vinden en wordt dit seizoen geleid door KingLennart.

Winnaar Onderschriftenspel 2024:


Vertrek Rick McCullough minder vrijwillig dan gedacht. (Heinz)

Puzzels


Molloten zijn echte puzzelaars, dat zit in hun bloed. Het komt terug in de puzzel die we molzoeken noemen, de puzzelopdrachten tijdens de seizoenen en in het zoeken naar hints. Maar ook buiten het programma zelf puzzelen we graag, gewoon voor fun! Daarvoor is deze pagina. Hier verzamelen we puzzels over Wie is de Mol. Puzzel jij mee? In dit topic vind je alle puzzels.

Uitslag Puzzel 1: De Grote WIDM-Citatenpuzzel 2024!
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Tekeningen Vriendlief


Ook dit jaar is Vriendlief weer druk bezig met het maken van de mooiste overzichtstekeningen van de afleveringen. Bekijk ze HIER allemaal!

WIDM Examen 4.0


WIDM Exam is een programma waarmee je zelf de test van Wie is de Mol? kan namaken. Super handig voor je eigen editie met familie, vrienden of wildvreemde widm fans. Het project is begonnen door Koenvh maar doorgestart onder een nieuwe 4.0 versie door avanzwol.

Om gebruik te maken van de packages klik HIER


Columns


Uit ervaring weten we dat er heel wat gediscussieerd wordt over de identiteit van de Mol. Maar daarnaast valt er ook heel wat te zeggen en te schrijven over het wel en wee gedurende de serie. Iedereen heeft wel een mening over het programma, de kandidaten, de onderlinge verhoudingen, de opnames, de organisatie, de presentatoren, enz. Een mooie manier om je mening te geven, is in de vorm van een column. Voel jij er wat voor om zo'n column te schrijven? Haal die innerlijke Aaf in je naar boven en stuur jouw schrijfsel via pm naar Miek1999! Alle columns worden verzameld op de columnpagina en alle forummers kunnen HIER in het topic hun mening geven.

Lettertype


Wil jij het lettertype van 'Wie is de Mol?' op jouw computer? Volg dan deze korte gebruiksaanwijzing:

  • Klik hier om het lettertype te downloaden
  • Bewaar het lettertype in de volgende map: C:\Windows\Fonts
  • Klaar is Kees! Het lettertype zou nu automatisch bij je lettertypes moeten staan. (start desnoods je computer opnieuw op)

Avatars

Moldle

Een Mol Lingo versie gemaakt door tumtum22.

http://rubduq.nl/wordle/mol/

je kunt het toetsenbord op het scherm gebruiken, maar ook je gewone toetsenbord (Enter om te checken, Backspace om te wissen, en eventueel Escape om op te geven).

Groen = letter zit op de juiste plek
Oranje = letter zit er wel in, maar niet op de juiste plek
Zwart = letter zit niet in de gezochte naam

op het schermtoetsenbord lichten letters die in de gezochte naam zitten blauw op, en letters die er niet in zitten worden zwart.