Marc-Marie Huijbregts

 

WIDM crew

Marc-Marie vroeger
Marc-Marie werd op 21 december 1966 geboren in Tilburg. Daar ging hij naar de St. Jozefmavo, en uiteindelijk haalde hij z'n HAVO-diploma. In Breda volgde Marc-Marie twee jaar lang een sociale academie, 'Markendael', waar hij de richting Personeelswerk koos.
Hij reageerde op een musical-auditie en werd na twee rondes aangenomen voor een musical van S. Sondheim, genaamd 'Company'. Bij het Zuidelijk Toneel speelde hij een aantal kleine rollen en hij trok mee met het reizende festival 'De Parade'.

En verder...
In het najaar van 1998 ontmoette hij Raoel Heertje, die vond dat Marc-Marie best 'wel een grappig mannetje' was. Hij deed op 10 november van dat jaar voor het eerst mee aan een open podium en  viel zo in de smaak, dat hij op 24 november nog een keer terug mocht komen. Zo werd hij aangenomen bij Comedytrain. Precies een jaar later maakte zijn optreden tijdens een voorronde van 'Camaretten '99' een verpletterende indruk. Hij won het festival met grote voorsprong op de andere deelnemers. Met zijn festivalprogramma Marc-Marie H. won hij de eerste prijs, de persoonlijkheidsprijs en de publieksprijs. Zijn eerste avondvullende theaterprogramma werd ook goed ontvangen. In oktober 2000 ging zijn eerste soloprogramma in premičre in Amsterdam.
Ook buiten het theater heeft hij veel dingen gedaan. Zo heeft hij in verschillende (teken)films één van de stemmen ingesproken, en meegewerkt aan het radioprogramma 'Spijkers met Koppen'.
Op televisie verscheen hij als kopman in het programma 'Dit was het nieuws'. In 2001 was hij te zien met het live-programma 'Marc-Marie Rechtstreeks', wat helaas geen succes werd. In 2003 kwam hij echter keihard terug met een nieuwe theatershow over vroeger en Tilburg. Deze show werd wel een groot succes.

Meer informatie vind je op de fansite van Marc-Marie

Quotes en opvallende uitspraken:

Aflevering 1:

"Ik ben een REALITY cabaretier", aldus Marc-Marie over zijn beroep.

Marc-Marie verwacht veel van WIDM: "Ik verwacht mijn hele palet aan emoties te moeten gebruiken"

Aflevering 2:

“Mensen denken dat ik absoluut niet weet waar ik mee bezig ben”, aldus Marc-Marie, die volgens ‘zijn systeem’ het spel speelt.

Marc-Marie uit zijn teleurstelling bij het zien van het cijfer op de frisbee: “Ja één!! Dat is wel heel weinig!”

“Even stoppen nu Isabelle!”, Marc-Marie probeert even rust te brengen in de chaos van het beslissen welke tonnen geopend worden.

“Ik heb nog nooit gekampeerd, ik ben er nog nooit aan toegekomen. Maar daar is een reden voor natuurlijk, dat doe je niet omdat je kamperen zo leuk vind.” Het wordt Marc-Marie’s eerst nacht in een tent.

Marc-Marie beschikt over de nodige zelfspot tijdens de proef in de grot: “Eigenlijk schuilt er diep in mij een sportieve jongen en die komt er nu uit.”

“It's me, Marc-Marie!” Marc-Marie denkt dat we hem niet meer herkennen in het donker van de grotten.

“Ik wilde die van Sander nemen, maar die was echt veels te leeg. Ik dacht: daar zit echt niks in!” Marc-Marie verwacht de rest van het spel te moeten overleven met de rugzakken die hij meeneemt.

Marc-marie baalt nadat hij te horen krijgt dat hij niet zijn eigen rugzak mag meenemen: “Mijn systeem zit in die tas en als iemand die onder ogen krijgt dan ben ik jarig…en ik ben nog lang niet jarig!”

Aflevering 3:

“Ik ga wel in alledrie de groepen!” Marc-Marie vindt zichzelf een collega, vriend én stoker.

Marc-Marie twijfelt aan Yvon als stoker: "Het moet wel een goede stoker zijn, niet zo’n carnavalstoker."

“Mijn naam is Jim…uh…kan het over?” Marc-Marie probeert iedereen gelijk om de tuin te leiden.

Aflevering 4:

"Stevig in de schoenen letterlijk?" Marc-Marie denkt na hoe hij het inventariseren van het lijstje moet opvatten.

Marc-Marie windt er geen doekjes om bij de eerste proef: "Ik rij toch liever Sander van zijn sokken af dan mezelf."

"Waar zijn ze nou? Zijn ze aan het winkelen of zo?" Marc-Marie verbaast zich over het wegblijven van de andere deelnemers.

"Niet een sterk plan, maar 't was een plan!" Aldus Marc-Marie over het koffertjesplan van Gijs.

Aflevering 5:

Marc-Marie denkt dat ie het spel slim speelt: “Volgens mij denken mensen dat ik zo open en eerlijk speel dat ik niet verdacht word.”

“Waar we op moeten letten is dat ehm alles kunst is, zo want daar trapt niemand in want dat is ook niet zo, ’t moet dus wel een gedachte hebben!” Marc-Marie’s kunstgeest komt boven drijven tijdens de kunstopdracht.

Marc-Marie schat Sanders capaciteiten als hulpmol in:  “Laat ik vooropstellen dat ik niet denk dat Sander de mol is. Als Sander de mol zou zijn dan zou die bij elke keer als hij iets moest doen…zou die in zijn broek plassen denk ik… van opwinding.”

Marc-Marie is niet tevreden over de taxichauffeur gedurende opdracht 1:  “Die man leek wel gewoon helemaal niet goed bij zijn hoofd.”

“Als je de mol speelt, moet je het iets genuanceerder doen, want dit is iets te kort door de bocht.”  Marc-Marie legt Sander uit hoe je de mol speelt.

Marc-Marie blijft Sander verdacht vinden tijdens de kunstproef:  “Je hoeft geen Einstein te zijn om te zien dat je nu 3x geprobeerd hebt om te saboteren.”

“Het is net surprisetijd, surprise over het hondje dat dood is gegaan van tante Marie..’t bankje dat rood is omdat het hondje dood is.”  Marc-Marie verklaart de gedachte achter Sander en zijn kunstwerk.

Marc-Marie is trots op zijn vondst dat de getallen van opdracht 2 omgedraaid moeten worden om het telefoonnummer te vormen:  “Dat was wel mijn claim to fame.”

“Ja das onzin, das onzin! Gijs kon niet goed lopen!”   Marc-Marie doet zijn beklag aan het einde van opdracht 2 over de onduidelijke instructies van Lottie en Yvon.

Marc-Marie licht zijn keuze voor de executie toe: “Ik word ook gewoon knettergek. Dan denk ik het is Victoria, dan denk ik het is Victoria niet. Daarom heb ik maar Lottie ingevuld.”

Aflevering 6:

Marc-Marie vind het tijd voor wat actie binnen de groep: “Het lijkt wel een bejaardenreis naar eh, eh Lourdes."

Marc-Marie houdt van sluwe plannen: "Ik ben heel close met Yvon. Er was een pact, dat pact is losgelaten. Dat wilde ik ook. Ze houdt afstand. Ze zou het wel eens kunnen zijn. Als ze het is, is ze heel gemeen. Maar ik heb een plan. Ik ga met Yvon een complot smeden, over Lottie dan zodat zij nog altijd denkt dat ze OK is."

Ook Marc-Marie twijfelt aan de eerlijke bedoelingen van Yvon, wanneer die een foto moet nemen: “Ze stond echt heel erg te prutten met dat apparaat.”

“Dus die foto is weg…. heb ik er onder geschreven: `Beter opletten, de M`.” Marc-Marie geeft nog even een plaagstootje als “mol” zijnde.

Marc-Marie vind zichzelf wel heel erg zielig als hij zijn video beschrijft: “Crocodile Dundee eh, eh moest ik kijken en dat is op zich al een eh vrij grote straf.”

“BOEH!!...nee...STOP!!” Marc-Marie probeert de beesten te laten schrikken.

Marc-Marie wordt er opgewonden van: “We gaan nu omhoog, heel erg omhoog.. Oh mijn God we gaan in een loop…!!!”

Aflevering 7:

Marc-Marie weet waarom men het de vorige keren niet eens kon worden over de rolverdeling:  “Nou het lag allemaal aan Gijs hé!!”

Marc-Marie heeft het helemaal gehad met Isabelle: “Ik werd er knettergek van!”

Marc-Marie neemt geen blad voor zijn mond als het over Isabelle gaat: “Ze deed alsof ze een zonnesteek had.. en gek geworden was.”

Marc-Marie over Isabelle tijdens de duikopdracht: "Gaat ze vragen: kan ik terug? Ja wat moet ik dan doen?"

"Ja, bijdehand Isabelle en doof ook." Marc-Marie irriteert zich aan Isabelle.

Marc-Marie’s irritation reaches boiling point: "Bijdehand Isabelle maar ook bijziend."

"Ik had een supermanmoment. Ik dacht ik ga het spel redden." Marc-Marie is eigenzinnig.

"... en heel kwaad ook ..." vult Marc-Marie aan.

Marc-Marie heeft luistermoeilijkheden: "Ik hoorde de hele tijd heel duidelijk: Marc-Marie is ongeduldig."

Marc-Marie weet beter: "Ik volg mijn eigen koers..  dat is denk ik het beste."

"Marc-Marie is niet kritisch, Marc-Marie is ongeduldig en een beetje geďrriteerd." Marc-Marie ergert zich nu echt aan Isabelle.

Marc-Marie krijgt het nou echt op zijn zenuwen van Isabelle, die altijd zo hard en lang roept: "Het bloed van onder mijn nagels, echt waar!"

"Nou moet ik stoppen met zwaaien als ik het hoor. Ze is echt niet goed bij haar hoofd." Marc-Marie staat op het punt een zenuwinzinking te krijgen.

Marc-Marie is minder vleiend ten opzichte van Isabelle: “Ik weet niet of ik jouw stem nog aan kan…ooooohhh.”

Marc-Marie verzamelt items die de kandidaten representeren: "Dan had ik voor mezelf een hoedje."
Marc-Marie geeft zich gewonnen wanneer men er weer niet uit komt bij de rolverdeling voor de tweede proef: “Ik offerde me dus bij deze op.”

Marc-Marie is kort maar krachtig bij het zien van een groepje schoolkinderen: “Opmieteren!!”

Marc-Marie vat samen:  "Het is uiteindelijk niet mijn dag geworden."

Marc-Marie weet zeker wie de mol is:  “Mijn mol was gistermiddag misselijk.”

Marc-Marie weet, als enig overgebleven man, wat zijn lot is:  “En jullie proberen mij ook nog kapot te krijgen.”

Aflevering 9:

Marc-Marie weet niet meer waar hij het geld gelaten heeft: "Wie heeft het geld? Angela heeft het."

Marc-Marie betrouwt Yvon niet met het geld: "Aan jou kunnen we het zeker beter nooit geven."

Marc-Marie is klaar voor de strijd met het golfballetje: "Ik heb axe opgedaan in de herentoilet. Ik pak mijn club en ik ga ertegenaan."

Marc-Marie probeert vals te spelen: “Deze telt niet, deze is proef.”

"Ik begon en de eerste slag was eh ging heel erg goed bij mij." Marc-Marie is overtuigd van zijn capaciteiten.

Marc-Marie bekritiseert zijn slechte spel: “Ach kom op….’t Is geen midgetgolf.”

Ja, voor je het wist..eh.. had ik ..eh.. al 20 slagen en stond ik in de zandbank.” Aldus Marc-Marie die zichzelf toch beter in geschat had dan hij in werkelijkheid was.

Marc-Marie blikt vooruit op het spel van Lottie na de training: “Lottie was eigenlijk de slechtste golfer tot dan toe.”

"Ongelooflijk Lot." Marc-Marie feliciteert Lottie met haar golfprestatie.

Marc-Marie haakt er op in op Lottie's wantrouwen: “Dat zien we wel als we thuis zijn denk ik.”

Marc-Marie over Yvon: "Ze lijkt wel moe."

Marc-Marie is overtuigd van Yvons inzet: "Ze was zo uitgeput en zo en ze heeft echt wel zitten zoeken."

Marc-Marie is heel duidelijk in zijn idee over de molafleveringen van dit seizoen: “We zijn wel de suffigste mol, volgens mij qua opdrachten en qua geld binnenhalen, die er ooit is geweest… nationaal en internationaal!” 

"Ik denk dat we allemaal solisten zijn." Marc-Marie over de reden waarom er zo weinig geld verdiend is.

"Voor de rest was ik helemaal correct en professioneel vind ik." Marc-Marie blikt terug op zijn prestatie in de treinopdracht.

Marc-Marie reflecteert: "Ik vond van alle mensen die meededen dat ik een aardig groepsmens bleek te zijn."

Marc-Marie blikt terug op het spel: “En ik heb mezelf in ’t spel verloren en dat was het leukste wat er kon gebeuren.”

Marc-Marie belicht zijn keuze voor Sander in geval van plaatsvervanging: "Ik denk dat ik Sander zou kiezen omdat Sander zó in het spel zat."

Marc-Marie gaat nog even door met zijn evaluatie over het programma: “Kennelijk moet je terug naar een soort kinderlijke pim-pam-pet-mode om het spel te waarderen.”

Marc-Marie kent Yvon door en door als hij het goede antwoord blijkt te weten op de vraag over het vermoorden van een onschuldige burger: “Ik denk wel, dat ze het wel zou doen, met de ogen dicht en sorry zeggend.”

Marc-Marie ziet een terugkeer van Gijs niet zitten: “Gijs nog een keer terug zeker, voor de derde keer, ja halloow!”

Marc-Marie weet het heel zeker: “Yvon is de MOL!!!”

"Als je nu nog onzeker bent, dan vind ik dat je verdient dat je aan een paal naar het vliegveld geslepen wordt." Marc-Marie is dus zeker van zijn zaak.

Aflevering 10:

"Sander was gewoon het spel ook.” Volgens Marc-Marie zou het spel niet hetzelfde geweest zijn zonder Sander de Heer.

Marc-Marie wrijft het Isabelle nog even onder haar neus: “Zie je hoe ik voor schut stond op ’t strand?”

“Het is zo fijn om iemand hier te vertrouwen.” Uitspraak van Marc-Marie ten tijde van het pact met Yvon.


Verdenkingen & Vrijpleitingen

Verdenkingen:
Aflevering 1 - Opdracht 1 - Liegen en potten
 • Liegt slecht.
 • Geldteller stond op 1000 en gaat terug naar 500
 • Kiest als jury: Jantien, George en Sigrid (2 verliezend finalisten)
Aflevering 2 - Opdracht 1 - Mijnenveger en tonnen openen
 • Wil de duurste ton als eerste openen.
Aflevering 2 - Opdracht 1 - Grotkruipen en rugzak kiezen
 • Stelt meteen voor dat Sander niet gaat omdat hij claustrofobisch is.
 • Kiest de rugzakken van Sander en Jim, terwijl er van andere kandidaten nog twee rugzakken liggen 
Aflevering 3 - Opdracht 1 - Postzakken steken
 • hangt 2 keer aan de toeter waardoor er verwarring veroorzaakt, want ze zouden of 1 keer of niet toeteren.
Aflevering 4 - Opdracht 1 - parcour rijden met truck
 • rijdt roekeloos waardoor er 3 pionnen omvallen.
Aflevering 5 - Opdracht 1 - Zingen en knutselen
 • gaat samen met Sander meteen op pad voor hun opdracht zonder eerst na te denken wat ze zullen maken en wat ze nodig hebben.
 • hierdoor gaan ze veel winkels langs, wat hun tijd kost.
 • de uiteindelijke creatie is veel te overdreven kitscherig tussen al het natuurlijke materiaal
Aflevering 6 - Opdracht 1 - Krokodillen fotograferen en tv kijken
 • zegt dat hij de foto van Jim expres gepakt heeft om, naar eigen zegge, de boel op te jutten. Echter, hierdoor krijgen ze minder geld in de pot.
 • hij kijkt erg relaxed tv, maar weet zijn vraag niet goed te beantwoorden.
Aflevering 6 - Verdacht gedrag buiten de opdracht om
 • als ze horen dat er 2 afvallen reageert hij niet echt geschokt
Aflevering 7 - Opdracht 1 - Karaktereigenschappen
 • saboteerd opvallend de hele opdracht. Hij hoort precies wat Isabelle zegt, maar combineert bewust de verkeerde eigenschappen.
 • zegt: "ik heb eigenlijk mijn eigen spel gespeeld....ik ga het spel redden"
Aflevering 8 - Opdracht 1 - Vliegeren
 • zaait verwarring met het aantal meters
 • begint meteen aan het kompas te draaien om 'm 'goed te zetten'
 • wil het kompas aan de vlieger vastmaken, terwijl ze het kompas nog nodig hebben
 • zegt 'misschien probeert Lottie net te doen alsof ze de mol is, maar dan vond ik het niet haar sterkste dag...'
Aflevering 8 - Opdracht 2 - Paintballen
 • lijkt erg passief mee te doen
 • schiet op iedereen, om te voorkomen dat andere de vrijstelling krijgen.
Aflevering 9 - Opdracht 1 - Golfen
 • is heel ´labiel´ in zijn slagen.
 • heeft teveel slagen waardoor hij geen geld verdient

Vrijpleitingen:

Aflevering 3 - Opdracht 2 - Wie van de 3
 • verspreekt zich (expres) bij het voorstellen en doet alsof hij Jim heet.
 • zijn groep weet 3000,- euro te winnen.
Aflevering 4 - Opdracht 2 - Koffertjes wisselen
 • zegt dat ze misschien nog met z'n alle om de man heen kunnen drentelen, zodat hij hen allemaal een keer heeft gezien en daardoor in de war raakt.
Aflevering 5 - Opdracht 1 - Zingen en knutselen
 • Zijn groep kiest de creatie van Isabelle en Yvon, en deze wordt niet herkend door de kunstkenner waardoor ze 2500,- euro winnen.
Aflevering 5 - Opdracht 2 - Navigeren
 • komt met het idee dat er nummers misschien omgedraaid moeten worden, zodat het juiste telefoonnummer ontstaat
Aflevering 9 - Opdracht 1 - Golfen
 • weet zijn vraag goed te beantwoorden

Hints

1.1818 / 1881 Heeft in de eerste aflevering een shirt aan met hierop 1881. Er bestaat een koffiebranderij genaamd "de Drie Mollen sinds 1818" (www.driemollen.nl) is opgericht in 1818
2. Het getal 9 keert telkens terug alsmede het thema 'dubbel'/ 2.(45= 4+5, 18= 1+8=9 ).
- In het introfilmpje zegt Marc-Marie 'Nog een keer'. Op de .nl site is hij in een foto weerspiegeld in een plas afgebeeld (afl 1)
- M de 13e letter uit het alfabet, en dit is de 5e Mol
13+5 = 18. 2 MM'en in zijn naam.
- Marc Marie is als 9e aan de beurt in de oude-mollen test in afl 1.
- Staat 9e in de lineup bij de politie
- Zijn voornaam heeft 9 letters
- Zijn achternaam heeft 9 letters
- geboortedatum: 21-12 -> weerspiegeling van de getallen
- U2 Muziekfragment -----> 2 keer (zelfde fragment)9 is 18
- Afl 4 : Het parcours van de truckopdracht is 423 meter, en 4+2+3 = 9
- In aflevering 4 spellen de cijfers op de naambordjes van de kofferopdracht het volgende: 'HIER ZIJN VOO JULLIE GEEN CLOUS, OF WEL SOMS'. De letter R (= 18e letter) lijkt te ontbreken.(18, 1+8 =9)
3. Het geboortejaar dat in de serie wordt aangehouden (21-12-1964) wijkt af van wat elders op het internet gevonden wordt (1966). Mogelijk een hint.
4. Lisse Op de .nl site staat in afl 1:
Midden in de Napoleontische tijd (1809) werd het landgoed Keukenhof eigendom van de schatrijke patriciër mr. Johan van Steengracht van Oostcapelle.Na zijn overlijden werd zijn dochter jonkvrouw Cecilia Marie , gehuwd met Anne Adriaan baron van Pallandt, eigenaresse van het landgoed.
5. Verschijnen tijdens exit-interview
Tijdens het exit-interview met Victoria loopt Marc-Marie op de achtergrond rond
6. Intro ´Volgende week´
In alle van de eerste vijf 'volgende week filmpjes'  is Marc-Marie in het laatste shot te zien , dus net voordat het 'Mol-logo' verschijnt.
7. Miss Marple/ Agatha Christie
Marc-Marie vergelijkt zichzelf in de serie met Miss Marple (i.e. een andere MM).De morsecode in de 5e muzikale hint (AC) zou op Agatha Christie kunnen slaan of op een van haar boeken, The ABC Murders (Be my numbertwo/ Abc). Miss Marple woont in St Mary Mead (Mary=Marie).
8. Tijden aflevering 1
Als je de tijden die in beeld komen in aflevering 1, bij elkaar optelt dan kom je op 67.67  Dit betekent 13.13 = M.M
9. Getal 45
m        a      r         c       m       a        r        i       e
1+3 +   1 +   1+8 +   3 +   1+3 +  1 +   1+8 +   9 +   5 = 45
10. Albert mol
- Bij wie van de Drie zit Marc-Marie op de plek van Albert Mol .
Hij was diegene wiens identiteit geraden moest worden.
11. Samenhang muziekhints, getal 9 en Hindoeďsme
Godzilla ziet er zo niet uit; het is in werkelijkheid Rangda. Dit is een heks en een van de negen (!) gedaantes van Durga de godin van de dood en vrouw van Shiva de god van de dood. In de legendes vecht zij tegen Barong.
Er zijn heel veel tips/hints die wijzen naar zaken uit het hindoeisme (oorspronkelijk uit India maar ook in Bali) en hekserij/magie.
Het is een ingewikkeld verhaal dus pin me niet vast op details ,maar in ieder geval :
muzikale hints:
- 'Elevation' (verheffing, opstijgen)
- 'uil fabeltjeskrant' heks verandert soms in uil
- 'unfinished sympathy': oneindigheid is heel belangrijk in hindoeisme, denk o.a. aan reincarnatie. Sympathy betekent ook bezwering (beheksing). In de legende ontstaat het gevecht door een gestolen boek met toverspreuken en heeft ook te maken met verliefdheid die overgaat en een moeder en haar zoon
- 'never say goodbye': reincarnatie/wedergeboorte het terugkomen van gijs
- 'bycicle' : kan wijzen op het eeuwig ronddraaien (cycle)
- 'body and soul': geest en lijf zijn gescheiden volgens hen
- 'both sides now': de geest heeft twee kanten
en i´m not in love
 
Carnaval en met name Halloween komt schijnbaar ook oorspronkelijk hiervanuit, misschien verklaart dat het roze konijn
Shiva is ook afk. voor Sattelite Home Improvement Vieuwers Act en al zoekend bleken de getallen van de vlieger coordinaten 35 154 etc. terug te komen op de website van met het oog zichtbare satellieten
De hints kunnen in de volgende opzichten naar Marc Marie verwijzen:
- vleugels op zijn trui
- getal negen
- in een van de eerste afleveringen heeft hij een shirt van indiaas kledingmerk aan
- later een met sweet rice de goden worden met sweet rice vereerd
- lege schoen is symbool van de dood denk aan kunstwerk blue sky
- shiva heeft een steen in zijn hand. bij de komopasopdracht MM ook
opmerkingen vam MM als carnavalsstoker, is die godzilla jouw vriendin, je moeder
- in het intro vliegt hij naar de hemel
- spiraal op zijn blouse is ook symbool van magie en angela zegt ze draaiden allemaal  rondjes om elkaar heen. Shiva heeft 2 oorringen, 1 van spiraal en 1 van krokodil denk aan petje MM met krokodil
- hij kijkt in een spiegel
- hij fietste
- De keukenhof was in juni het toneel van een fantasy,magie,gotic manisfestatie misschien vandaar de locatie.
- De stal in Abcoude zou een hint naar de heilige koe kunnen zijn.
- De Tatoeage wordt in Hindoeisme gebruikt als ode aan de bedevaart
MM had  een tattoo en sprak over een bejaardenreis naar Lourdes?
- Mang is ook een god (Mangkita en Toopermang ipv Tooperang
12. Dubbel/ spiegeling
Het thema van verdubbeling en spiegeling komt telkens weer terug.
Marc-Marie merkt in een biecht in aflevering 1 op dat hij een soort dubbel spel zou spelen. Op de .nl site staat bij aflevering 1 een foto van MM bij een plas (weerspiegeling). Alle namen van de bands van de muzikale hints bevatten dubbele letters (net als MM).

Stemgedrag : Op wie stemde Marc-Marie?


Afl 1


Afl 2

Afl 3

Afl 4

Afl 5


Afl 6

Afl 7

Afl 8

Afl 9