Victoria Koblenko

 

WIDM crew

Executie Aflevering 5

Victoria vroeger
Victoria Koblenko werd op 19 december 1980 geboren in de Oekraïne, in Vinnitsa. Daar groeide ze op, tot ze op haar twaalfde verhuisde naar Nederland. In Nederland heeft ze het gymnasium gehaald. Tegenwoordig woont ze in Leiden.

En verder...
Victoria speelde eerst in een aantal reclame's, waaronder een reclame voor Coca Cola en BEN. Ze had in het begin helemaal geen ambitie om actrice te worden, maar op aanraden van een regisseur heeft ze zich toch ingeschreven bij castingbureau Harry Klooster. Een tijdje later werd ze uitgekozen om de rol van Isabella Kortenaer te spelen in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit doet ze sinds 2000.
Naast haar werk als actrice, studeert Victoria politicologie en Ruslandkunde in Leiden. Ze wil deze studies graag afmaken en zich nog niet helemaal op het acteren storten.
   
Meer informatie kan je vinden op de Victoria fansite
   

Quotes en opvallende uitspraken:

Aflevering 1:

"Jezus, wat stel jij ook vragen zeg", aldus Victoria die vindt dat Jim haar aan een kruisverhoor onderwerpt.

Victoria heeft er niet veel vertrouwen in dat het een leuke reis gaat worden: "Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar het wordt ongetwijfeld een hel."

Victoria is niet veel wijzer geworden van haar filmpjes: "Aan die filmpjes heb je niets, de mol liegt toch."

Aflevering 2:

Ook Victoria vindt dat ‘grote jongen’ Gijs zich aanstelt: “Niet meedoen door zo’n schrammetje. Ik vond het zó kinderachtig!”

“Ik heb die wond gezien, maar ik weet ook hoe die wonden gemaakt worden." Victoria’s ervaringen bij GTST lijken van pas te komen bij de verwonding van Gijs.

"Was het dan toch geen ketchup op zijn knie?", begint Victoria te twijfelen als Gijs de tocht door de grot niet wil afleggen.

“Zoals ik het zie hebben we maar één belang en dat is winnen. En mensen zijn rationele wezens en dus willen ze zo veel mogelijk winnen. Wat dan weer betekent dat je risico’s moet nemen.” Victoria maakt duidelijk dat ze er alles voor zal doen om te winnen.

“Er niet over nagedacht? Dat is toch wel de stomste opmerking die je kunt maken in een groep. Dit is een denkspel!” Victoria begrijpt Lottie’s aanpak bij het kiezen van de twee rugzakken van Marc-Marie niet.

Aflevering 3:

Victoria vindt pasta blijkbaar geen culinair hoogstandje: “Het hoeft toch niet helemaal scouting-eten te zijn?”

Victoria twijfelt aan de terugkeer van Gijs in het spel: “Ik denk ja…eh…dat het inderdaad…ja dat Gijs nu hij het spel in komt met een nieuwe missie.”

Aflevering 4:

Victoria windt er geen doekjes om bij het vertrek van Yvonne, nadat deze haar foto had geplaatst tijdens de eerste proef met de vrachtwagen: "God straft meteen!"

Aflevering 5:

“Zelfs ik zou mezelf verdenken!”  Victoria kan zich goed indenken waarom de anderen haar eventueel zouden verdenken.

Aflevering 10:

Victoria is een ervaring rijker na haar deelname aan Wie is de mol: “Ik heb het persoonlijk onderschat.”

Victoria kan zich zelf wel voor haar hoofd slaan: “Wat jammer dat ik eh mijn gevoel niet heb gevolgd in die ronde dat ik er uit ging."

Verdenkingen & Vrijpleitingen

Verdenkingen:
Aflevering 2 - Opdracht 1 : Mijnenveger en tonnen openen
  • Heeft de metaaldetector in de hand, maar blijkt te reageren op de schep ipv een sleutel wat extra tijd kost.
  • Haar groep begint het sleutelspel in een hoek, wat niet tactisch slim is bij dit spel.
  • Veroorzaakt chaos door beschuldigingen naar diverse kandidaten te uiten tijdens het openen van de tonnen.
Aflevering 4 - Opdracht 1: parcour rijden met truck
  • Yvonne vraagt zich af of Victoria ook met 1 foute vraag extra overeind kan blijven staan. Waarop Victoria verdacht kijkt en  antwoordt 'waarschijnlijk wel'.
Aflevering 5 - Opdracht 1: Zingen en knutselen
  • Victoria brengt het lied 'Waltzing Mathilda' niet foutloos ten gehore - dit levert de groep geen geld op.
  • Haar groep kiest niet de gemaakte creatie van de andere groep waardoor ze geen 2500,- euro verdienen.

Vrijpleitingen:
Aflevering 1 - Opdracht 1: Liegen en potten
  • Liegt goed
  • Geldteller gaat van 500 naar 1000
  • Kiest als jury: Jantien, George en Sigrid (2 verliezend finalisten)
Aflevering 3 - Opdracht 2: Wie van de 3
  • Haar groep weet 2000,- euro te winnen.

Hints

1. Victoriastreet . In aflevering 1 gaan de kandidaten in Adelaide eten in het restaurant 'Pasta Palace'. Dit ligt vlakbij Victoria street.
ook bevindt zich Adelaide vlakbij de staat Victoria in Australië. Mogelijk staat Angela (tram afl 3) op het Victoriaplein in Adelaide.
2.Victoriabier In afl twee zit in één van de tonnen Victoriabier
3. Ontbrekende letter in Naambordjes In aflevering 4 spellen de cijfers op de naambordjes van de kofferopdracht het volgende: 'HIER ZIJN VOO JULLIE GEEN CLOUS, OF WEL SOMS'. De letter R (= 18e letter) lijkt te ontbreken. Victoria heeft als enige naast Lottie geen R in haar achternaam. Bovendien staat Victoria op de verkeerde plaats, en moet naar plaats 3 worden verschoven om de zin kloppend te maken.
4.Peter Stateman In afl 4 komt de figuur Peter Stateman voor in de koffertjesopdracht. Stateman= staatsman= groot man. Mogelijk hint naar Peter de Grote (Russische tsaar - Rusland/ Oekraïene waar Victoria geboren is). Peter de Grote heeft ook een tijdje voor het VOC gewerkt (link met Voc- landgoed Keukenhof).

Stemgedrag : Op wie stemde Victoria?


Afl 1


Afl 2

Afl 3

Afl 4

Afl 5

Afl 6

Afl 7

Afl 8

Afl 9