Rust in Vrede

In Memoriam - Frédérique Huydts

Een rode roos is wit geworden.

 
Voor alle leden van wieisdemol.com kwam het overlijden van Mol-kandidate Frédérique als een enorme schok. Ongeloof dat dit verschrikkelijke lot een sprankelende jonge vrouw als Frédérique nu juist moest treffen. Dit kon en mocht niet waar zijn. Vele fans van haar en van het programma Wie is ... de Mol? hebben uiting gegeven aan hun verdriet en medeleven in een speciaal topic op onze site. Graag willen wij deze oprechte gevoelens van deelneming aan jullie kenbaar maken.

Naast gevoelens van ongeloof en verdriet, is er ook bewondering. Bewondering voor de levenskracht en het optimisme van Frédérique. Bewondering voor haar verzoek de uitzendingen door te laten gaan. Haar eigen trots op haar deelname aan Wie is ... de Mol?, voelt een beetje als onze trots. Wij zullen haar eren door te blijven kijken naar een prachtige serie met daarin een kanjer van een vrouw.

Tot slot willen wij Frédériques vriend, ouders, familie, vrienden, een ieder die heeft meegewerkt aan Wie is ... de Mol?, een ieder die het geluk heeft gehad met haar te mogen samenwerken en haar te kennen, heel veel sterkte wensen in deze droevige tijden.

 
Crew en leden van wieisdemol.comOok jij kan je medeleven betuigen in het topic van Frédérique.