Geert Hoes

 

Eliminatie: Aflevering 1

Geert vroeger
Geert Hoes werd geboren op 17 maart 1983 in Ďs-Hertogenbosch. Al vroeg kreeg hij theaterlessen van Josee Kruisbeek. Na zijn HAVO hielp hij mee de familietraditie hoog te houden en stapte het acteursvak in. Hij kreeg een jaar lang lessen Dramatiek van zijn oom, Pieter Hoes, die ook leraar Dramatiek is op Toneelschool Maastricht. Daarna kreeg hij een jaar lang Acteurslessen van een andere oom, Hans Hoes.
In 2002 nam hij deel aan de workshop Acteren voor de camera I, onder leiding van Adrienne Kleiweg bij Theaterhuis De Trap in Amsterdam. Bovendien volgt Geert vanaf dat jaar de English Conversation Course aan Taalinstituut Regina Coeli te Vught.
In 2003 deed hij de tweede workshop van Acteren voor de camera, onder leiding van Inge Ipenburg, eveneens bij Theaterhuis De Trap. Vanaf dit jaar krijgt Geert zangles van Setske Mostaert, en stemtraining en logopedie van Henriette Dorgelo.

En verder...
Geert Hoes is voornamelijk bekend door zijn rol als Morris Fischer in Goede Tijden, Slechte Tijden. Verder was hij al eerder te zien in televisiecommercials van onder andere Holland Casino, ABN-Amro bank, Green Wheels (vanAnaarBeter) en MAG Shoes. De commercial van Maesbier werd in 2003 uitgezonden in BelgiŽ en Frankrijk.
Sinds 2000 doet Geert veel modellen- en promotiewerk op zowel catwalk als fashion, voor New Look Models en Dutch Casting.


Op deze pagina vind je:
 ::vergroot:: Quotes
  ::vergroot:: Verdenkingen en vrijpleitingen
  ::vergroot:: Stemgedrag

Quotes en opvallende uitspraken:

   

Verdenkingen & Vrijpleitingen


Verdacht gedrag

Aflevering 1: Opdracht 1 - Speeddate:

  • beantwoordt Milouska's vraag fout.
Aflevering 1: Opdracht 2 - Spoorbrug & Memory:
  • verliest 1.000 euro.


Stemgedrag : Op wie stemde Geert?


Afl 1