Wie is... de Mol? - Quotes

Quotes aflevering 2

"En zelf hoop ik heel erg, dat er weer eens zo'n mooi ouderwets mysterieus telefoontje gaat binnenkomen." Karel opent aflevering 2.

Toine bedenkt zich even, dat hij nu de Olympische Spelen mee had kunnen voorbereiden, als ie niet mee had gedaan aan de mol: "Een beetje een wintersport gevoel he."
Peggy en Frédérique zijn niet kapot van het onderkomen: “Wij zijn alle twee een beetje van die smetvreesmutsen.”

"Ik hoop niet dat dat heel erg tegen ons gaat werken, als wij zometeen weer in die groep stappen." Krijgt Liz spijt van haar besluit?
Richard maakt zich niet onnodig moe: "Ik maak me in deze opdracht gewoon verdacht, ik ga gewoon een beetje lopen lanterfanten."

"Het vlot is klaar, want de tijd is op." Karel maakt korte metten.

Richard twijfelt of Karel hem wel heeft gezien: "Ik sta al naast je, kijk es daar ben ik."
"Grote passen, snel thuis." Roderick hoopt dat de drie minuten dansen snel voorbij gaan.

Karel: ”De stuurman krijgen jullie gratis erbij geleverd.” (de deelnemers krijgen een Argentijnse stuurman voor op het vlot)

Peggy weet van Chris dat hij sportief is en goed kan roeien: “Dan gaan we ervan uit dat Toine dat ook kan. Toine is de sportman, althans: hij verslaat het.”
"Als jij mij nou drie van die mollendingen geeft." Chris gaat op jokerjacht.

Peggy hoopt op vrijwillig vertrek van de concurrentie. "Ga gewoon naar huis man, hou de eer aan jezelf, come on!!"
“Ik ga achter Toine aan!” Tijdens een sportvraag verschuilt Richard zich achter Toine.

Milouska snapt er niks van: "Pippa doet helemaal niks, kijk dan hoe ik schop."
Peggy trekt per ongeluk tijdens de opdracht de verkeerde kleur enveloppe van de paal af en probeert het terug te hangen: “Ik heb het zo goed als het ging in het nietje geprobeerd te haken, maar dat lukte niet erg goed blijkt want het is waarschijnlijk weggewaaid.”
“Zullen we ten eerste gewoon proberen niet met drie man tegelijk te praten?” Richard is het beu dat Milouska zich ermee bemoeit

Mary-Lou is op een gegeven Chris kwijt tijdens de opdracht:  “Toen dacht ik: nu zit ie echt de boel de f*cken.”
Frédérique heeft als fanatieke amazone de zwaarste proef van allemaal: "Ik baal! Ik hoor alleen maar galloperende mensen en whoehoe, en ik zit hier een beetje in mijn eentje hier in die kuil."

"We kunnen het zowieso wel schudden, want Onky en Tonky die redden het natuurlijk helemaal nooit." Chris heeft weinig vertrouwen in Richard en Milouska.
“Het wordt een bitterkoude nacht en jullie gaan nu allemaal zelf je tentje opzetten.” Karel bereidt de deelnemers voor op een nachtje buiten overnachten.

Roderick en Liz brengen de dagen nog steeds door in Buenos Aires waar ze voorzien worden van hapjes en drankjes en Roderick vraagt Liz:  “Heb je het idee dat het een survivaltocht is tot nu toe?”

Peggy over de koude nacht die ze buiten in het tentje door heeft moeten brengen: “Het was echt 'The Night from Hell'.”
Chris wilde ook graag een of meerdere jokers van Toine, maar heeft er geen gekregen: “Van Peperstraten is bikkelhard.”

Chris krijgt het rode beeld op de laptop te zien bij Karel:
Karel: “Het is bloedrood Chris.”
Chris: “Ik zie het.”
Karel: “Goeie reis!”