Column

Wie is de mol is my life!

Wie is de mol is my life! Misschien denk je waar slaat dát nou weer op? Het is echt zo hoor! Het begon allemaal zo, ong. 3 jaar geleden. We keken (toen kwam wie is de mol altijd nog in het weekend als het goed is) altijd een programma wat voor wie is de mol kwam. Volgens mij was dat praatjesmakers. Ik dacht steeds van, wat is dat toch? Het lijkt me leuk! Waarop mijn moeder altijd antwoordde (omdat ik naar bed moest) ''Roos dat is niet leuk, het is niet voor jou leeftijd''! Toch ben ik op een moment heel nieuwschierig geworden. Ik ben het een keer gaan kijken, en was meteen compleet verslaafd!! Gewéldig vond ik het! De eerste afleveringen die ik keek was met Yvon Jaspers. Wat was zíj een goede mol! Met haar energie, uithoudingsvermogen en bedrog heeft zij het spel toen fantastisch gespeeld! De finale met Marc-Marie en Lottie was de leukste finale die ik ooit gekeken heb! Wat waren die 3 goed, zeg!
 
Het volgende seizoen! Ik vond het nog steeds een geweldig programma dat ik elke week keek. Dat waren de afleveringen met Milouska Meulens. Ik was er de eerste aflevering ervan overtuigd dat zij het was. Het leek me duidelijk, maar andere spelers dachten echt zo van: daar heb je Milouska weer hoor! Ik had dr door, yes, ik eindelijk ook een keer gelijk! Ik vond het héél erg dat frédérique toen stierf. Ik ben het nooit vergeten, ik vond dat zij zo goed was in het spel, en ik vind het geweldig dat ze gewonnen heeft!
 
En nu, het allerlaatste seizoen dat ik gezien heb! Wat een GEWELDIGE afleveringen waren dit! Ikzelf hoopte dat óf Liesbeth óf Renate óf Nadja zou winnen! Maarja, jammergenoeg vloog Liesbeth er in de 2e ronde al uit! Liesbeth, ik had je graag nog langer zien willen spelen! Je was echt geweldig! Toen Nadja, dat vond ik echt heel erg, ik vond haar zooo grappig, humoristisch enzovoort! Zonder Nadja was het eigenlijk geen wie is de mol meer.... Toen Renate nog! Renaat ik vond je echt geweldig dat moet ik er echt bijvertellen! Je had van mij mogen winnen! Dan had ik gejuicht!
 
Jullie zien, ik ben een fan en ik zal het altijd blijven. Ik vind het spel één en al fantastisch! Ik dacht in de reclames voor wie is de mol: dit zal een historisch moment zijn, dit zal ik mijn hele leven nevernooit vergeten!! Geweldig was het, ik verheug me altijd op de donderdag, ik zat altijd heel lang te wachten. Tot die ene finale... Ik dacht: over een uur is het voorbij, gedaan, klaar! Dit zal ik me nog heel lang beseffen, hoe geweldig die groep was. Leuke momenten, echt ik ben een fan! Ik hou van wie is de mol! Ik zal vertellen ik kijk bijna nóóit TV. Behalve.. als natuurlijk wie is de mol erop is!
 
Zo zien we maar weer, snappen jullie het?
 
WIE IS DE MOL IS MY LIFE!
Wil je reageren op deze column? Dat kan op het forum!