Column

En toen…

Toen was het stil. Oorverdovend stil, zoals ene dichter het plachtte te zeggen. Geen nachtenlange chatsessies meer, geen wie-is-de-mol-is-my-life, niet meer uitkijken naar de MFD en ook niet meer naar de foto’s, want die zijn al gepost.
WIDM.com is nog steeds mijn startpagina, maar als ik drie uur lang niet kijk, zijn er maar drie nieuwe berichtjes bijgekomen. Juist de afgelopen weken, toen ik het zo druk had met mijn studie, besteedde ik het grootste deel van mijn tijd aan Wie is de mol. Nu heb ik een weekje vrij, en maak de balans op. Wat heeft dit jaar opgeleverd? Een hoop spanning, een mol die op de Molhunt nog recht in mijn gezicht loog, een hoop lol op de site, een 25e plek in de pool, een nieuw T-shirt, mooie herinneringen en een hoop nieuwe vrienden en addressen (mijn Google Earth raakt aardig vol mensen!).
Ik weet wel, dat de echte diehards nog wel even door zullen gaan. Maar omdat er geen hoofdgespreksonderwerp meer is, verzanden discussies toch weer in ‘Wat heb je vandaag gegeten?’ en ‘De dertig seconden-regel’.
Kunnen we niet een vaste chatavond afspreken? Een maandelijkse bijeenkomst ofzoiets? Zodat ik een andere startpagina in kan stellen en me weer kan focusen op het inhalen van mijn studie?  Dan spreken we ook nog wel een keer die reünie af, in de zomer, bij voorkeur in een pretpark…
Maar voor nu: de groetjes aan iedereen, het was een super seizoen, en ik hoop dat jullie ervan genoten hebben!
Wil je reageren op deze column? Dat kan op het forum!