Profiel Inge

 

Wie is Inge?

Inge Ipenburg is geboren op 24 april 1957 in Deventer. Ze heeft gestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst en we kennen haar vooral als de bitch uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook heeft ze in verschillende Nederlandse films gespeeld, zoals The Nightwish en speelde ze in de serie Westenwind.

Quotes en opvallende uitspraken:

Inge hangt aan de telefoon met de control-room en krijgt ondertussen de slappe lach: “Ik zit aan Alex’ nek vast!” (aflevering 2)

Inge beargumenteert waarom ze op het aanbod van Karel ingaat: “Alex heeft ons heel veel geld gekost met z’n leugen.”
Karel: “En nou ga jij ‘m z’n verdiende loon geven?” (aflevering 2)
Inge commandeert Nadja, die achter het stuur zit: ”Linksaf, linksaf! Terug! Kijk, daar staat een oranje vlag! Geld geld!” Na 100 meter komen ze bij de vlag: ”Ooh.. het is een stopbord. Verdorie!” (aflevering 4)

Inge probeert haar geweten te sussen: ”Oké, dus de mensen die nu gaan slapen voor 100 euro trekken écht de pot leeg” (aflevering 4)
En ook Inge kan zich daar in vinden: "Dick Jol is de sterke oerman. Die is aan het sjouwen. Dus die heeft het gezag. Dus die heeft gelijk." (aflevering 5)

Inge verdenkt Nadja: "Toen Nadja op die olifant zat dacht ik; waarom werk jij niet hard mee? Maargoed Nadja is een schatje en een beetje raar. Maar toen Nadja eigenlijk heel fanatiek reageerde op het feit dat ik graag verstandige teams wilde, toen dacht ik; lieve schat je bent erg verdacht." (aflevering 5)
Inge vertelt over haar top 3: "Op 2 Dick, want volgens mij is Dick wel klaar en ik zou het heel erg leuk vinden om met de meiden en met Paul door te gaan." (aflevering 6)

Inge levert een nutiige bijdrage aan het gesprek: "Huisje, boompje, beestje." (aflevering 6)

Inge over de liftopdracht: "Het is een soort van mindf*cking." (aflevering 6)
“De vrijstelling bij het zielige tentje” , aldus Inge, die het bord wel bij het tentje vind passen. (aflevering 7)

“Ik ga echt niet in een andere tent liggen. Ik píeker er niet over!” Inge maakt nog maar eens duidelijk dat niets of niemand haar uit het tentje met de vrijstelling krijgt. (aflevering 7)

“Nadja spróng 1 minuut voor zeven mijn tent in.. en wat verbazingwekkender was, is dat niemand iets deed.” Inge ziet haar vrijstelling in rook opgaan. (aflevering 7)

“Ik dacht, ja.. ik stel van nature al veel vragen dus niemand vind het raar als ik dat doe” Inge moet zoveel mogelijk vragen aan de gids stellen. (aflevering 7)
Inge over de tor: "Hij rook niet fijn... en aan proeven ben ik uiteindelijk niet toegekomen." (aflevering 8 )

Inge over de groep: "Het is nou eenmaal niet zo'n overleg groepje, maar we begonnen ergens aan. Want we strandden ook nog wel eens in alleen maar; Dat werkt toch niet,dat lukt toch niet, dit is toch niks. En nu werd er in ieder geval wel gewoon gewerkt in eerste instantie." (aflevering 8 )
"Dus toen ik mijn verstand echt ging gebruiken, heb ik bedacht dat Eva de mol is. Lieve Eva die het beste kan liegen van allemaal." Inge gooit haar gevoel overboord en stemt met haar verstand. (aflevering 9)

Verdenkingen & Vrijpleitingen

Verdacht gedrag

Aflevering 1:


Opdracht 3 - ChinaTown:
  • meet de afstand met een lintmeter met Japanse meters

Aflevering 3:

Opdracht 1 -  Ayutthaya:
  • haalt het einde niet
Vrijpleitingen:

Aflevering 1:

Opdracht 2 - Huisje boompje beestje:
  • verdiend 2.500 euro voor de pot

Aflevering 2:

Opdracht 2 - Er is ook een trap!:
  • Zit in de groep van vijf die als eerste naar beneden gaat

Stemgedrag; op wie stemde Inge?


Afl 1

Afl. 2

Afl. 3

Afl. 4

Afl. 5

Afl. 6

Afl. 7

Afl. 8

Praat mee over Inge op ons forum!